madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Cwinia! Nigdy wiecej zadnych zdjec :obrazic:[/QUOTE] Oj nie rób nam tego :shake: Quote
Zuza96 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Przylizłam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/hi.gif[/IMG] Anusia ja tutaj w tej galerii jestem 'czysta' :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='madziasto4']Oj nie rób nam tego :shake:[/QUOTE] TO TY mi tego nie rob :placz::placz::placz: [quote name='Zuza96']Przylizłam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/hi.gif[/IMG] Anusia ja tutaj w tej galerii jestem 'czysta' :evil_lol:[/QUOTE] Czeeesc Zuzka Szogunie kropkowy :loveu: Masz troche do nadrabiania hi hi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']TO TY mi tego nie rob :placz::placz::placz:[/QUOTE] Kto tu komu dzisiaj TO robi?? :shake: Na pewno nie JA Tobie :shake: Quote
Zuza96 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Czeeesc Zuzka Szogunie kropkowy :loveu: Masz troche do nadrabiania hi hi :evil_lol:[/quote] No trochę tego jest :loveu: ale miło oglądać fotki cudniastej Alicji :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Zuza96']No trochę tego jest :loveu: ale miło oglądać fotki cudniastej Alicji :cool3:[/QUOTE] Jak juz jakies znajdziesz :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak juz jakies znajdziesz :evil_lol:[/quote] aaaaha to tak to jest z galerią, a panna Ala o tym wie ? :mad: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak juz jakies znajdziesz :evil_lol:[/QUOTE] Wyjęłaś mi to z ust Anusia :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 hyyyhy [COLOR=PaleTurquoise]chole*** 10 znaków[/COLOR] Quote
koregra Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witam :razz: Jam stawiała sobie dzis ze wejde tu a fotek zapewne nie będzie, a tu tak niespodzianka:multi: Alusia kochana wierióreczka:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='koregra']Witam :razz: Jam stawiała sobie dzis ze wejde tu a fotek zapewne nie będzie, a tu tak niespodzianka:multi: Alusia kochana wierióreczka:loveu:[/QUOTE] Ha ha Kamilko widzisz jaka niespodzianka? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='koregra']Wielka:multi: Więcej takich;)[/QUOTE] Oooooj hi hi [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]nierealne[/COLOR][/SIZE] Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Twa galeryjka dzisiaj niczym [IMG]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/087/8715.jpg[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='madziasto4']Twa galeryjka dzisiaj niczym [IMG]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/087/8715.jpg[/IMG][/QUOTE] Uwielbiam :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Uwielbiam :loveu:[/QUOTE] Ja też, ale nie wypada kupować... Ty pewnie kupujesz 2 jajca- jedno dla Oliwki, drugie dla się.:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='madziasto4']Ja też, ale nie wypada kupować... Ty pewnie kupujesz 2 jajca- jedno dla Oliwki, drugie dla się.:cool1:[/QUOTE] Wcale ze nieeee! Ostatnio siostra kupila hi hi ile smiechu bylo! Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wcale ze nieeee! Ostatnio siostra kupila hi hi ile smiechu bylo![/QUOTE] Se chiba kupię kiedy :loveu: Pamiętam ile ja miałam kiedyś tych dupereli z jajców niespodzianek:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dzien dobry! A co tu cisza taka buuuuu. Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='madziasto4'] Ty pewnie kupujesz 2 jajca- jedno dla Oliwki, drugie dla się.:cool1: [/quote] Ja tak kupuję - jedno dla Łukaszka, drugie dla mnie :grins: czasami trzecie dla tomka ale i tak je zjadam :loveu: Anuśka jestem zaskoczona w pozytywnym tego słowa znaczeniu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Kasia'] Anuśka jestem zaskoczona w pozytywnym tego słowa znaczeniu :loveu:[/QUOTE] Tym ze nie zżeram Olwce niespodzianki? :eviltong: Jajco to nie kupuje ale czesto kinder czekolade. Tera kupilam Olwce takiego janioła co ma w srodku 16 sztuk czekoladek kinder :loveu: A jak Aga kupila nam jajca to plakalam ze smiechu. Wybralysmy sobie w sklepie, pozniej nam sie pomieszaly i nie wieadomo bylo ktora czyja, a pozniej sie okazalo ze ta co ona wziela to NAPEWNO byla moja, bo miala lepszy gadżet w srodku :megagrin: Czesc Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jajca są fajowe ale kinder czekoladki smaczniejsze :loveu: A z tych gadżetów to oczywiście bardziej ja sie cieszę niż Łukaszek, on to się nawet tym nie interesuje :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Kasia']Jajca są fajowe ale kinder czekoladki smaczniejsze :loveu: A z tych gadżetów to oczywiście bardziej ja sie cieszę niż Łukaszek, on to się nawet tym nie interesuje :evil_lol:[/QUOTE] Eeeee jajca sa lepsze! Quote
madziasto4 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cze Anusia :loveu: Przecie i jajca i czekoladki tak samo smakują chiba, nieee? :hmmmm: Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja tam lubię i jajca i czekoladki, ale czekoladki smaczniejsze bo więcej tej czekoaldy :eviltong: A jadłyscie takie cos .. ale nie wiem to chyba nutella była .. w jednym pojemniczku nutella a w drugim takie podłużne chrupki, zeby nimi jesc jak łyzeczki nie ma pod reką Quote
Recommended Posts