elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 A to Taj, który w sobotę pojechał do swojego domu. Tu jeszcze smutny w schronie, bo nie wie co go czeka :) Piękny, choć smutny :) Można sobie wyobrazić jak będzie piękny za kilka dni w domu :) Quote
ewu Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 W sobotę do domu pojechały trzy biedaki. Taj , Tosia i Sonik. Szczególnie wycierpiał się Sonik. Długo i bez nadziei czekał w schronisku na cud. Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 1 minutę temu, ewu napisał: W sobotę do domu pojechały trzy biedaki. Taj , Tosia i Sonik. Szczególnie wycierpiał się Sonik. Długo i bez nadziei czekał w schronisku na cud. Będą zdjęcia ? Quote
ewu Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Elu kochana dziękuję:) O Taja były trzy telefony, sprawdziłam domy i namówiłam Państwa do wyjazdu do schronu. Trzy rodziny wyszły z psiakami. Taj , Tosia i Sonik.Nie mam zdjęć Tosi i Sonika dostanę je. Quote
ewu Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Będą zdjęcia ? Tak Elu ale nie dzisiaj. Koleżanka , która mi pomagała wyśle mi je jutro. Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Teraz, ewu napisał: Elu kochana dziękuję:) O Taja były trzy telefony, sprawdziłam domy i namówiłam Państwa do wyjazdu do schronu. Trzy rodziny wyszły z psiakami. Taj , Tosia i Sonik.Nie mam zdjęć Tosi i Sonika dostanę je. Fajnie :) Z przyjemnością je wkleję na wątek :) Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 To przysyłaj :) Zawsze z radością wklejam szczęśliwców :) Quote
ewu Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 W schronie nowe dramaty:( Szukam ratunku dla 6-cio miesięcznej szkieleciny. Malunia dziewczynka:( Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Śliczna dziewusia, ale faktycznie chudzinka wielka :( Quote
ewu Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Maleńka, chudziutka, biedna. Ma 6 może 7 miesięcy. Nela:( Quote
ewu Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 I ona, malutka , przerażona babuleńka. Mila:(:( Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ten biedak ma tak przerośnięte pazurki, że jeszcze chwila, a nie będzie mógł chodzić bez bólu :( A ta sunia ma coś z oczami :( Biedactwa Quote
Poker Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Wygląda jakby miała jaskrę. bo gałki oczne wypukłe. Biedne wszystkie. Ja chyba zrobię sobie przerwę w tymczasowaniu. Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Teraz, Poker napisał: Wygląda jakby miała jaskrę. bo gałki oczne wypukłe. Biedne wszystkie. Ja chyba zrobię sobie przerwę w tymczasowaniu. To bardzo bolesna choroba. Nieznośne ciśnienie w oczach :( Quote
elik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 9 godzin temu, Gusiaczek napisał: Nie widzę zdjęć ... :( Gusiaczku, ja teraz także nie widzę. Gdy pisałyśmy te posty, to były. Quote
elik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 A tu nowa bidulinka :( To malutka, urocza sunia która bardzo potrzebuje pomocy. Schroniskowa rzeczywistość przerasta malunią. Lisia ..... :( Biedactwo widać, że zagubiona :( Basiu, czy będzie miała ogłoszenia ? Quote
elik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Kolejny e-mail od ewu. Może znajdzie się pomoc. . . Od kilku dni ta młodziutka sunia (teraz Nela) przebywa w domu tymczasowym (tam gdzie był Kamaro). Nela to szkielecik, dochodzi do siebie i zaczyna być wesoła. Nela dopiero wymienia ząbki. Sierść pokrywa potworną chudość. Biedna maleńka, zabrałam ją w ostatniej chwili, wet był załamany jej stanem :( Kamaro to teraz Fred ma się świetnie i kibicuje maleńkiej. Te oczy z dwóch pierwszych zdjęć będą mi się śniły po nocach To jeszcze dziecko, a ileż już musiała przejść, żeby tak patrzeć na ludzi :( Quote
elik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 dubel. Zdaje się, że znowu zaczyna się gehenna powtarzania się postów. Quote
Recommended Posts