Gusiaczek Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Ewu, bardzo Ci współczuję Kochana <3 A z ludźmi .... cóż, czasami słów brak, a "w gębie" jesteśmy mocni, deklaracje niezmiernie łatwo przychodzą i ... bez trudu odchodzą :( Quote
Anecik Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Franek - Bossssssssski zresztą - pod moim kosmicznym parasolem :) Franuś był u mnie w gościach w niedzielę i wywiózł sobie siostrzyczkę :) Tymczasowiczkę mojej koleżanki Joasi która postawiła Franka na nogi. Słodką 4 miesięczną lalunię Wiki. Quote
elik Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 15 godzin temu, ewu napisał: Przepraszam za milczenie ale strasznie dużo na mnie spadło. Nie mogę się pozbierać po śmierci mojej Kretki:( Kochana moja odeszła tak niespodziewanie:( Kreciunia jest w moim awatarku. Dużo się działo u bezdomniaczków. Jutro uzupełnię wieści. Kciuki niestety nie pomogły, ludzie zawiedli, tylko opowiadali o miłości i chęci dania domu bezdomnemu pieskowi. No cóż....:( Są chwile, że najlepiej jest się schować w mysiej dziurce i przeczekać najgorsze. Tule Basiu do serca. Może Krecia spotkała mojego Bingusia i razem biegają po łąkach za tęczowym mostem A ludzie, jak to ludzie. Czasem więcej mówią, niż robią. Na szczęście nie wszyscy tak mają :) Quote
sybil Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Kreciunia, bądź szczęśliwa po Tamtej Stronie, biegaj po łąkach, wyleguj się na chmurkach i czuwaj nad kochaną Basią i Jej podopiecznymi . Bardzo współczuję, wiem jak to boli - niedawno odeszła moja Majeczka Quote
ewu Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Dziękuję Wam kochane. Kretka była z nami 14 lat, moja córka znalazła ją zimą pod ławką , było 26 stopni mrozu:( Kreciunia miała około 16 lat ale odeszła nagle, niespodziewanie:( Ciągle wyciągam 5 misek i czekam ,że przydrepcze z ogrodu. Sybil , elik -spotkamy się z naszymi Skarbami, wierzę w to . 1 Quote
ewu Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Z dobrych wieści to do domu pojechała Esme- teraz Kora. Jestem w stałym kontakcie z jej Panią. Bardzo się polubiłyśmy i Pani Irena całym sercem kibicuje ratowanym psiakom. Esme-Kora -jeszcze w schronisku: Quote
ewu Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Do ds we Wrocławiu pojechała malutka Masza- szczeniaczek, który był tydzień w dt u mojej Znajomej. Miejsce Maszy zajęła Zoja - rude cudo w wieku ok 6 miesięcy. Wyślę Eli zdjęcia bo z maila nie umiem wkleić:) W sobotę schron opuściły dwa cudne labradory( odłowione razem, bardzo zżyte), Tom i Jerry:) Niestety trzeba było je rozdzielić ale chłopaki nie narzekają. Jerry w sobotę pojechał do ds w okolicach Poznania - domek wspaniały:) A Toma zawiozłam do dt w Krakowie, do Pani Monki -labkowego Anioła:) Quote
ewu Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Ze schroniska zniknął mój kochany dziadzio Skubi. Ponoć został adoptowany przez starszego Pana z Synem. Mam nadzieję ,że to dobry dom , muszę w to wierzyć . Skubi obyś był szczęśliwy kochany dziaduniu. Quote
ewu Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 A ludzie zawiedli Lafiego:( Bardzo przeżyłam całą sytuację:( Lafi - wierzę ,że w końcu ktoś go pokocha. Quote
Gusiaczek Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Kochana poczciwinka z Lafiego :) <3 Quote
elik Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 22 godzin temu, ewu napisał: Do ds we Wrocławiu pojechała malutka Masza- szczeniaczek, który był tydzień w dt u mojej Znajomej. Miejsce Maszy zajęła Zoja - rude cudo w wieku ok 6 miesięcy. Wyślę Eli zdjęcia bo z maila nie umiem wkleić:) . . . Basieńko jeszcze nie dostałam tych zdjęć :) Quote
elik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 18 godzin temu, Gusiaczek napisał: Kochana poczciwinka z Lafiego :) <3 Miła mordeczka :) Kolejna porcja szczęśliwców z kosmosu Szczeniaczek Masza pozdrawia z domku :) Śliczna :) Zoja pozdrawia z DT :) Zoja ma około 6 miesięcy i jest fantastyczna :) Quote
elik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Labki Tom i Jerry jeszcze w schronisku. I już na wolności Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Cudne wszystkie bez wyjątku, ale rudzielec Zoja to kradziejka serc ;) Quote
elik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 14 minut temu, Gusiaczek napisał: Cudne wszystkie bez wyjątku, ale rudzielec Zoja to kradziejka serc ;) Tak :) A jakie ma bystre ślepeczka :) 1 Quote
elik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 I następna kosmonautka z tego samego miejsca przez Basię wyciągnięta :) Figunię pamiętacie, prawda ? Była u mnie na tymczasie. Kochana sunieczka :) Dla przypomnienia wątek Figuni :) Quote
Figunia Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Podczytuje watek. Czesto nie wiem, co napisac, za duzo mysli, emocji. Napisze wiec tylko: DZIEKUJE EWU!!!! Quote
auraa Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ja też podczytuję i cieszę się z kazdego nowego domu :) Quote
ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 5 godzin temu, Figunia napisał: Podczytuje watek. Czesto nie wiem, co napisac, za duzo mysli, emocji. Napisze wiec tylko: DZIEKUJE EWU!!!! 2 godziny temu, auraa napisał: Ja też podczytuję i cieszę się z kazdego nowego domu :) Bardzo się cieszę i dziękuję za serdeczne słowa:) Quote
ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Elik dziękuję za nieocenioną pomoc i wstawianie zdjęć:):):) Quote
ewu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 6 godzin temu, elik napisał: I następna kosmonautka z tego samego miejsca przez Basię wyciągnięta :) Figunię pamiętacie, prawda ? Była u mnie na tymczasie. Kochana sunieczka :) Dla przypomnienia wątek Figuni :) No i jak tu się nie wzruszyć... Figunia cudo kochane:) Quote
Recommended Posts