elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Już byłyby wszystkie na OLX, ale moderator usunął z powodu podania e-maila w treści. Nie wolno używać znaku @ więc chciałam to obejść i napisałam pomaganpsu małpa gmail. com, ale się nie udało. W ogłoszeniu Pago nie wpisałam adresu e-mail i ogłoszenie już się ukazało. Niestety z moim adresem e-mail, bo to wpisuje się automatycznie z mojego profilu na OLX i nie można tego zmienić. Basiu jaką podawać lokalizację ? Z automatu wpisuje się Kraków, ale to da się zmienić. Madziu, czy masz jakiś sposób ma obejście moderatora na PLX ? :) http://olx.pl/oferta/zjawiskowy-pago-szuka-kochajacych-opiekunow-CID103-IDgin1r.html?action=show&id=240799781&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160626-%5BdiplayLink%5D-146383@1-20160626220303 EDIT Dodałam ogłoszenie Oli bez adresu e-mail pomagampsu..... http://olx.pl/oferta/oli-uroczy-szczeniak-szuka-kochajacych-opiekunow-CID103-IDginUl.html?action=show&id=240803185&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160626-%5BdiplayLink%5D-146383@1-20160626221844 Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 9 minut temu, elik napisał: Już byłyby wszystkie na OLX, ale moderator usunął z powodu podania e-maila w treści. Nie wolno używać znaku @ więc chciałam to obejść i napisałam pomaganpsu małpa gmail. com, ale się nie udało. W ogłoszeniu Pago nie wpisałam adresu e-mail i ogłoszenie już się ukazało. Niestety z moim adresem e-mail, bo to wpisuje się automatycznie z mojego profilu na OLX i nie można tego zmienić. Basiu jaką podawać lokalizację ? Z automatu wpisuje się Kraków, ale to da się zmienić. Madziu, czy masz jakiś sposób ma obejście moderatora na PLX ? :) http://olx.pl/oferta/zjawiskowy-pago-szuka-kochajacych-opiekunow-CID103-IDgin1r.html?action=show&id=240799781&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160626-%5BdiplayLink%5D-146383@1-20160626220303 Elu na śląskie. Dziękuję:) Quote
elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 1 minutę temu, ewu napisał: Elu na śląskie. Dziękuję:) Ale trzeba wpisać miasto i domaga się dzielnicy :( Chodzi o to gdzie aktualnie psiak przebywa, nie ma jakie miasto ogłaszać. To są pola kwestionariusza do wypełnienia przy nadawaniu ogłoszenia. Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 2 minuty temu, elik napisał: Ale trzeba wpisać miasto i domaga się dzielnicy :( Chodzi o to gdzie aktualnie psiak przebywa, nie ma jakie miasto ogłaszać. To może Katowice, to w końcu stolica Śląska. I tak nie można podawać dokładnego miejsca pobytu piesków. Quote
elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 1 minutę temu, ewu napisał: To może Katowice, to w końcu stolica Śląska. I tak nie można podawać dokładnego miejsca pobytu piesków. ok wpiszę, że są w Katowicach :) Quote
elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Nie ma za co Basieńko, to nasza wspólna sprawa. Mnie też boli bezdomność zwierzaczków:( http://olx.pl/oferta/dwuletnia-zdrowa-radosna-sunia-szuka-kochajacych-olpiekunow-CID103-IDgioD9.html?action=show&id=240805963&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160626-%5BdiplayLink%5D-146383@1-20160626223102 Już na OLX są wszystkie. Jeszcze tylko Kraków zamienię na Katowice. Dodam jeszcze na gumtree i na kilka innych portali. Quote
elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Psiaczki na gumtree http://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenieta/katowice/oli-+-uroczy-szczeniak-szuka-kochajacych-opiekunow/1001690175980910489582609 http://www.gumtree.pl/a-koty/katowice/zjawiskowy-pago-szuka-kochajacych-opiekunow/1001690193030910489582609 http://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenieta/katowice/dwuletnia-zdrowa-radosna-sunia-szuka-kochajacych-olpiekunow/1001690192000910489582609 Na gumtree przyjęty został adres e-mail :) Quote
elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Pokażmy też psiaczki na dogo. Oli Uroczy, 8-mio miesięczny, mały, drobniutki Oli szuka kochającego domu. Oli jest niezwykle kontaktowym, inteligentnym i bardzo miłym pieskiem. Psiak jest wykastrowany i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Oli to wymarzony przyjaciel i towarzysz zabaw i spacerów. W kontaktach z innymi psami nie wykazuje wrogości. Quote
elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Emi Przepiękna, mała , niesamowicie wesoła i pełna radości Emi szuka kochającego domu. Emi trafiła do schroniska gdzie dała się poznać jako niezwykle sympatyczna i przyjazna całemu światu sunia. Emi jest wysterylizowana i zaszczepiona p.wściekliźnie. Sunia ma około 2 lat. Każdemu kto ją pokocha Emi odwdzięczy się bezinteresowną , ogromną miłością i oddaniem. To cudowny psiak. Quote
elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Pago Mały, zjawiskowo piękny i przeuroczy Pago czeka w schronisku na odpowiedzialny, kochający dom. Pago poza niezwykłą urodą odznacza się wyjątkowo miłym charakterem. Przyjazny w stosunku do innych psów, całym sobą oddany człowiekowi, uroczy. Piesek jest wykastrowany i zaszczepiony p.wściekliźnie. Pago ma około 2-3 lat. Quote
gluchypies Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Ja dodaję na Katowice, dzielnice wybieram jak leci ;) maila na olx w treści ogłoszenia się nie da wstawić, jak ktoś odpisuje na ogłoszenie na olx to zawsze proszę o kontakt pod podany numer telefonu. Quote
elik Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 16 minut temu, gluchypies napisał: Ja dodaję na Katowice, dzielnice wybieram jak leci ;) maila na olx w treści ogłoszenia się nie da wstawić, jak ktoś odpisuje na ogłoszenie na olx to zawsze proszę o kontakt pod podany numer telefonu. Adres e-mail podawany jest na OLX z automatu taki, jaki podaje się przy rejestrowaniu w tym portalu i zainteresowany zawsze może wysłać zapytanie na ten adres. Gdy ktoś przyśle zapytanie o psiaczka od Basi, to prześlę zapytanie na Basi adres. Quote
Marysia R. Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 20 minut temu, elik napisał: Adres e-mail podawany jest na OLX z automatu taki, jaki podaje się przy rejestrowaniu w tym portalu i zainteresowany zawsze może wysłać zapytanie na ten adres. Gdy ktoś przyśle zapytanie o psiaczka od Basi, to prześlę zapytanie na Basi adres. Elik można zrobić ogłoszenie na inny adres niż ten na który się rejestrowałaś. Żeby to zrobić trzeba się po prostu wylogować ze swojego konta i dopiero wtedy kliknąć dodaj ogłoszenie. Wtedy w okno na e-mail będziesz mogła wpisać dowolny adres. Ale wtedy też link aktywacyjny przyjdzie na ten e-mail i edytować, usuwać itd. ogłoszenie będzie mogła tylko osoba mająca dostęp do tego maila, Ty nie. Natomiast tak żebyś Ty mogła edytować a adres do kontaktu był inny faktycznie się nie da. Quote
elik Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 1 godzinę temu, Marysia O. napisał: Elik można zrobić ogłoszenie na inny adres niż ten na który się rejestrowałaś. Żeby to zrobić trzeba się po prostu wylogować ze swojego konta i dopiero wtedy kliknąć dodaj ogłoszenie. Wtedy w okno na e-mail będziesz mogła wpisać dowolny adres. Ale wtedy też link aktywacyjny przyjdzie na ten e-mail i edytować, usuwać itd. ogłoszenie będzie mogła tylko osoba mająca dostęp do tego maila, Ty nie. Natomiast tak żebyś Ty mogła edytować a adres do kontaktu był inny faktycznie się nie da. To dobry sposób:) Nie pomyślałam o tym. Następnym razem spróbuję tak zrobić., Dzięki :) Quote
gluchypies Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 2 godziny temu, Marysia O. napisał: Elik można zrobić ogłoszenie na inny adres niż ten na który się rejestrowałaś. Żeby to zrobić trzeba się po prostu wylogować ze swojego konta i dopiero wtedy kliknąć dodaj ogłoszenie. Wtedy w okno na e-mail będziesz mogła wpisać dowolny adres. Ale wtedy też link aktywacyjny przyjdzie na ten e-mail i edytować, usuwać itd. ogłoszenie będzie mogła tylko osoba mająca dostęp do tego maila, Ty nie. Natomiast tak żebyś Ty mogła edytować a adres do kontaktu był inny faktycznie się nie da. No tak, tylko wtedy się nie ma podglądu właśnie. Quote
elik Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 W tej sytuacji nie wiadomo co lepsze :) Każdy sposób ma swoje minusy. Chyba jednak wolę przekazywać pytanie na właściwy adres :) Ale sposób Marysia O. też można wykorzystywać w niektórych sytuacjach. 1 Quote
ewu Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 Dziękuję:) Eliku , gluchypies wysłałam Wam maile:) Quote
elik Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 6 godzin temu, ewu napisał: Dziękuję:) Eliku , gluchypies wysłałam Wam maile:) Z przykrością stwierdzam, że dzisiaj nie dostałam od Ciebie e-maila :( Ostatni e-mail od Ciebie jest z wczoraj godz. 18:29. Quote
ewu Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 17 minut temu, elik napisał: Z przykrością stwierdzam, że dzisiaj nie dostałam od Ciebie e-maila :( Ostatni e-mail od Ciebie jest z wczoraj godz. 18:29. A to w porządku o wczorajsze pytałam. Quote
elik Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Teraz, ewu napisał: A to w porządku o wczorajsze pytałam. Jak w sprawie wczorajszego, to sprawę próbuję ugryźć :) Quote
ewu Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 4 minuty temu, elik napisał: Jak w sprawie wczorajszego, to sprawę próbuję ugryźć :) Gryź Kochana moja, gryź:):):) Quote
elik Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 4 godziny temu, ewu napisał: Gryź Kochana moja, gryź:):):) Basiuuuuu odbierz telefon !!! EDIT Nooo, dzięki :) :) :) Quote
Recommended Posts