Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już byłyby wszystkie na OLX, ale moderator usunął z powodu podania e-maila w treści. Nie wolno używać znaku @ więc chciałam to obejść i napisałam pomaganpsu małpa gmail. com, ale się nie udało. W ogłoszeniu Pago nie wpisałam adresu e-mail i ogłoszenie już się ukazało. Niestety z moim adresem e-mail, bo to wpisuje się automatycznie z mojego profilu na OLX i nie można tego zmienić.

Basiu jaką podawać lokalizację ? Z automatu wpisuje się Kraków, ale to da się zmienić.

Madziu, czy masz jakiś sposób ma obejście moderatora na PLX ? :)

http://olx.pl/oferta/zjawiskowy-pago-szuka-kochajacych-opiekunow-CID103-IDgin1r.html?action=show&id=240799781&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160626-%5BdiplayLink%5D-146383@1-20160626220303

EDIT

Dodałam ogłoszenie Oli bez adresu e-mail pomagampsu.....

http://olx.pl/oferta/oli-uroczy-szczeniak-szuka-kochajacych-opiekunow-CID103-IDginUl.html?action=show&id=240803185&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160626-%5BdiplayLink%5D-146383@1-20160626221844

Posted
9 minut temu, elik napisał:

Już byłyby wszystkie na OLX, ale moderator usunął z powodu podania e-maila w treści. Nie wolno używać znaku @ więc chciałam to obejść i napisałam pomaganpsu małpa gmail. com, ale się nie udało. W ogłoszeniu Pago nie wpisałam adresu e-mail i ogłoszenie już się ukazało. Niestety z moim adresem e-mail, bo to wpisuje się automatycznie z mojego profilu na OLX i nie można tego zmienić.

Basiu jaką podawać lokalizację ? Z automatu wpisuje się Kraków, ale to da się zmienić.

Madziu, czy masz jakiś sposób ma obejście moderatora na PLX ? :)

http://olx.pl/oferta/zjawiskowy-pago-szuka-kochajacych-opiekunow-CID103-IDgin1r.html?action=show&id=240799781&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160626-%5BdiplayLink%5D-146383@1-20160626220303

Elu na śląskie. Dziękuję:)

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Elu na śląskie. Dziękuję:)

Ale trzeba wpisać miasto i domaga się dzielnicy :(  Chodzi o to gdzie aktualnie psiak przebywa, nie ma jakie miasto ogłaszać. To są pola kwestionariusza do wypełnienia  przy nadawaniu ogłoszenia.

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Ale trzeba wpisać miasto i domaga się dzielnicy :(  Chodzi o to gdzie aktualnie psiak przebywa, nie ma jakie miasto ogłaszać.

To może Katowice, to w końcu stolica Śląska.

I tak nie można podawać dokładnego miejsca pobytu piesków.

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

To może Katowice, to w końcu stolica Śląska.

I tak nie można podawać dokładnego miejsca pobytu piesków.

ok wpiszę, że są w Katowicach :)

Posted

Nie ma za co Basieńko, to nasza wspólna sprawa. Mnie też boli bezdomność zwierzaczków:(

http://olx.pl/oferta/dwuletnia-zdrowa-radosna-sunia-szuka-kochajacych-olpiekunow-CID103-IDgioD9.html?action=show&id=240805963&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20160626-%5BdiplayLink%5D-146383@1-20160626223102

Już na OLX są wszystkie. Jeszcze tylko Kraków zamienię na Katowice.

Dodam  jeszcze na gumtree i na kilka innych portali.

Posted

Pokażmy też psiaczki na dogo.

Oli

Uroczy, 8-mio  miesięczny, mały, drobniutki Oli szuka kochającego domu.
Oli jest niezwykle kontaktowym, inteligentnym i bardzo miłym pieskiem.
Psiak jest wykastrowany i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.
Oli to wymarzony przyjaciel i towarzysz zabaw i spacerów.
W kontaktach z innymi psami nie wykazuje wrogości.

Oli 1.png

Oli 2.png

Oli 3.png

Oli 4.png

Oli 5.png

Posted

Emi

Przepiękna, mała , niesamowicie wesoła i pełna radości Emi szuka kochającego domu.

Emi trafiła do schroniska gdzie dała się poznać jako niezwykle sympatyczna i przyjazna całemu światu sunia.
Emi jest wysterylizowana i zaszczepiona p.wściekliźnie. Sunia ma około 2 lat.
Każdemu kto ją pokocha Emi odwdzięczy się bezinteresowną , ogromną miłością i oddaniem.
To cudowny psiak.
Emi 1.png
Emi 2.png
Emi 3.png
Emi 4.png
Posted

Pago

Mały, zjawiskowo piękny i przeuroczy Pago czeka w schronisku na odpowiedzialny, kochający dom.

Pago poza niezwykłą urodą odznacza się wyjątkowo miłym charakterem.
Przyjazny w stosunku do innych psów, całym sobą oddany człowiekowi, uroczy.
Piesek jest wykastrowany i zaszczepiony p.wściekliźnie. Pago ma około 2-3 lat.

Pago 3.png

Pago 1.png

Pago 2.png

Pago 4.png

Pago 5.png

Posted

Ja dodaję na Katowice, dzielnice wybieram jak leci ;) maila na olx w treści ogłoszenia się nie da wstawić, jak ktoś odpisuje na ogłoszenie na olx to zawsze proszę o kontakt pod podany numer telefonu. 

Posted
16 minut temu, gluchypies napisał:

Ja dodaję na Katowice, dzielnice wybieram jak leci ;) maila na olx w treści ogłoszenia się nie da wstawić, jak ktoś odpisuje na ogłoszenie na olx to zawsze proszę o kontakt pod podany numer telefonu. 

Adres e-mail podawany jest na OLX z automatu taki, jaki podaje się przy rejestrowaniu w tym portalu i zainteresowany zawsze może wysłać zapytanie na ten adres. Gdy ktoś przyśle zapytanie o psiaczka od Basi, to prześlę zapytanie na Basi adres.

Posted
20 minut temu, elik napisał:

Adres e-mail podawany jest na OLX z automatu taki, jaki podaje się przy rejestrowaniu w tym portalu i zainteresowany zawsze może wysłać zapytanie na ten adres. Gdy ktoś przyśle zapytanie o psiaczka od Basi, to prześlę zapytanie na Basi adres.

Elik można zrobić ogłoszenie na inny adres niż ten na który się rejestrowałaś. Żeby to zrobić trzeba się po prostu wylogować ze swojego konta i dopiero wtedy kliknąć dodaj ogłoszenie. Wtedy w okno na e-mail będziesz mogła wpisać dowolny adres. Ale wtedy też link aktywacyjny przyjdzie na ten e-mail i edytować, usuwać itd. ogłoszenie będzie mogła tylko osoba mająca dostęp do tego maila, Ty nie. Natomiast tak żebyś Ty mogła edytować a adres do kontaktu był inny faktycznie się nie da.

Posted
1 godzinę temu, Marysia O. napisał:

Elik można zrobić ogłoszenie na inny adres niż ten na który się rejestrowałaś. Żeby to zrobić trzeba się po prostu wylogować ze swojego konta i dopiero wtedy kliknąć dodaj ogłoszenie. Wtedy w okno na e-mail będziesz mogła wpisać dowolny adres. Ale wtedy też link aktywacyjny przyjdzie na ten e-mail i edytować, usuwać itd. ogłoszenie będzie mogła tylko osoba mająca dostęp do tego maila, Ty nie. Natomiast tak żebyś Ty mogła edytować a adres do kontaktu był inny faktycznie się nie da.

To dobry sposób:) Nie pomyślałam o tym. Następnym razem spróbuję tak zrobić.,

Dzięki :)

Posted
2 godziny temu, Marysia O. napisał:

No tak, tylko wtedy się nie ma podglądu właśnie. 

Posted

W tej sytuacji nie wiadomo co lepsze :) Każdy sposób ma swoje minusy. Chyba jednak wolę przekazywać pytanie na właściwy adres :)

Ale sposób Marysia O. też można wykorzystywać w niektórych sytuacjach.

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, ewu napisał:

Dziękuję:)

Eliku , gluchypies wysłałam Wam maile:)

Z przykrością stwierdzam, że dzisiaj nie dostałam od Ciebie e-maila  :(

Ostatni e-mail od Ciebie jest z wczoraj godz. 18:29.

Posted
17 minut temu, elik napisał:

Z przykrością stwierdzam, że dzisiaj nie dostałam od Ciebie e-maila  :(

Ostatni e-mail od Ciebie jest z wczoraj godz. 18:29.

A  to w porządku o wczorajsze pytałam.