Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wanda szostek napisał(a):
Wczoraj źle się czułam i nie doczytałam wpisu. Pani jest z Opola. Czy malec już może zostać sam, czy powinien jechać z mamą?

A co ze sterylką mamy?

Wanda, sterylka bylaby tu na miejscu, ale sunia musialaby ten tydzien tu posiedziec, w klinice lub schronie, po zabiegu. O ile juz ja po porodzie mozna sterylizowac. Dzis sie dowiem.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maluch przyjeżdża do mnie z mamą. Chyba go jeszcze karmi. Nic nie wiem i czekam na informacje. Wczoraj mój komputer nie chciał współpracować. Mam kłopoty z internetem i komputer nie daje rady. Też chciałabym więcej wiedzieć.

Posted

Wczoraj inteligentnie zostawiłam telefon w domu obok, u mamy. a dzis od rana go szukałam. Prawdopodobnie dzwoniła do mnie Lemoniada ale nie mogę oddzwonić bo ma zastrzeżony numer . Czekam na telefon.

Posted

Takiego e-mial dostalam:

Dziewczyny,
sle dobre wiesci, Pani Ewa dzis przekazala do nowego domku szczeniaka, ktorego
zdjecia wysylalam Wam wczoraj.
Jest takze szansa, ze jutro zostanie przekazana sunia :)
Trzymamy kciuki.

Posted

bałyście się żeby szczeniak nie trafił byle gdzie. Pewno nie .wiadomo czy to dobry domek. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze

Posted

wanda szostek napisał(a):
W tym zamieszaniu ja nic nie rozumiem. Czyli pisać, że nieaktualne. Wyjdzie znowu, że niepoważnie proponowałam.

Nieaktualne. Jestem bardzo zmartwiona. Szczeniaczka wziął dziś jakiś znajomy p. Ewy, a suczkę bierze jutro jakaś starsza pani. Tylko, że nie wiemy, co to za ludzie, a na zdaniu pani Ewy co do ich dobroci polegać nie mogę... Sunia niewysterylizowana, w dodatku ta pani co ją chce jakaś starsza, a sunia chyba i dwóch lat nie ma... Może niepotrzebnie mam czarne wizje, może pieski trafią w super miejsca, ale niepokoję się, nic nie poradzę:(

Posted

Lemoniada napisał(a):
Nieaktualne. Jestem bardzo zmartwiona. Szczeniaczka wziął dziś jakiś znajomy p. Ewy, a suczkę bierze jutro jakaś starsza pani. Tylko, że nie wiemy, co to za ludzie, a na zdaniu pani Ewy co do ich dobroci polegać nie mogę... Sunia niewysterylizowana, w dodatku ta pani co ją chce jakaś starsza, a sunia chyba i dwóch lat nie ma... Może niepotrzebnie mam czarne wizje, może pieski trafią w super miejsca, ale niepokoję się, nic nie poradzę:(

Sterylki mozna Kasiu przypilnowac.

Posted

[quote name='Sabina02']ARKA, zrobilam odsylacz do banerka...

Banerek z odsylaczem:

:loveu: Dzieki serdeczne mimo,ze byc moze oboje mają juz dom. Maly juz ma dom tylko sunia podobno tez ma ale na 100% nie wiemy jeszcze.

Posted

[quote name='Lemoniada']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wchat the fu..ck??? przecież ten szczeniak kilkudniowy powinien być z matką-chyba, że ma 3 miesiące lub 2-ARKA:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

oktawia6 napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wchat the fu..ck??? przecież ten szczeniak kilkudniowy powinien być z matką-chyba, że ma 3 miesiące lub 2-ARKA:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Oktawia, on nie byl kilkudniowy. Zobacz na zdjeciu jak juz smigal, pewnym krokiem szedl;) Moze mial na moje ok z 7-8 tygodni ale moglby z mamą, nie w schronisku, pobyc jeszcze z dwa tygodnie-miesiac, wiadomo, dla jego dobra. On byl nie ossesek, byl poprostu po mamie, taka kruszynka. No nie przesadzę jesli powiem,ze na dloni sie miescil, taki maciupeńki szczeniaczek ale nie ossesek.

Posted

ARKA napisał(a):
:loveu: Dzieki serdeczne mimo,ze byc moze oboje mają juz dom. Maly juz ma dom tylko sunia podobno tez ma ale na 100% nie wiemy jeszcze.

W takim razie zycze im wspanialych domkow z calego serca! :loveu:

Posted

od wczoraj cieszyliśmy się, że nam sie "rodzina powiększy" i tez sie trochę martwię. Ale jeśli pieski trafią do dobrych domów,to lepiej że się nie będą tułały poróżnych miejscach.

Posted

:loveu: Tak oboje mają juz domki. Zamykam ten watek ale otwieram inny, suczki Melby ze skierniewickiego schroniska. Proszę o pomoc i "kibicowanie' te same osoby co tu, przynosicie szczęscie, wiec i moze Melba szybko znajdzie domek!;) :loveu:

• 3 months later...
Posted

Wiem oktawio.
Dziwnie to wyglądało prawda? Pomyliły mi sie wątki, gdy sie zorientowałam okazało sie, że w edycji nie miałam opcji "kasuj swój post"
Dziś mam ją ponownie i skasowałam już swoja pomyłkę.
A rozpedziochy faktycznie dostałam, bo wysyłałam hurtowo hihihihi

Posted

szajbus napisał(a):

Wiem oktawio.
Dziwnie to wyglądało prawda? Pomyliły mi sie wątki, gdy sie zorientowałam okazało sie, że w edycji nie miałam opcji "kasuj swój post"
Dziś mam ją ponownie i skasowałam już swoja pomyłkę.
A rozpedziochy faktycznie dostałam, bo wysyłałam hurtowo hihihihi

ale tylko ja to zauważyłam więc spoko;):evil_lol: