ARKA Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 wanda szostek napisał(a):Wczoraj źle się czułam i nie doczytałam wpisu. Pani jest z Opola. Czy malec już może zostać sam, czy powinien jechać z mamą? A co ze sterylką mamy? Wanda, sterylka bylaby tu na miejscu, ale sunia musialaby ten tydzien tu posiedziec, w klinice lub schronie, po zabiegu. O ile juz ja po porodzie mozna sterylizowac. Dzis sie dowiem. Quote
auraa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 maluch przyjeżdża do mnie z mamą. Chyba go jeszcze karmi. Nic nie wiem i czekam na informacje. Wczoraj mój komputer nie chciał współpracować. Mam kłopoty z internetem i komputer nie daje rady. Też chciałabym więcej wiedzieć. Quote
auraa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wczoraj inteligentnie zostawiłam telefon w domu obok, u mamy. a dzis od rana go szukałam. Prawdopodobnie dzwoniła do mnie Lemoniada ale nie mogę oddzwonić bo ma zastrzeżony numer . Czekam na telefon. Quote
ARKA Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Takiego e-mial dostalam: Dziewczyny, sle dobre wiesci, Pani Ewa dzis przekazala do nowego domku szczeniaka, ktorego zdjecia wysylalam Wam wczoraj. Jest takze szansa, ze jutro zostanie przekazana sunia :) Trzymamy kciuki. Quote
auraa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 bałyście się żeby szczeniak nie trafił byle gdzie. Pewno nie .wiadomo czy to dobry domek. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze Quote
wanda szostek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 W tym zamieszaniu ja nic nie rozumiem. Czyli pisać, że nieaktualne. Wyjdzie znowu, że niepoważnie proponowałam. Quote
Lemoniada Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wanda szostek napisał(a):W tym zamieszaniu ja nic nie rozumiem. Czyli pisać, że nieaktualne. Wyjdzie znowu, że niepoważnie proponowałam. Nieaktualne. Jestem bardzo zmartwiona. Szczeniaczka wziął dziś jakiś znajomy p. Ewy, a suczkę bierze jutro jakaś starsza pani. Tylko, że nie wiemy, co to za ludzie, a na zdaniu pani Ewy co do ich dobroci polegać nie mogę... Sunia niewysterylizowana, w dodatku ta pani co ją chce jakaś starsza, a sunia chyba i dwóch lat nie ma... Może niepotrzebnie mam czarne wizje, może pieski trafią w super miejsca, ale niepokoję się, nic nie poradzę:( Quote
Sabina02 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ARKA, zrobilam odsylacz do banerka... Banerek z odsylaczem: Quote
ARKA Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Lemoniada napisał(a):Nieaktualne. Jestem bardzo zmartwiona. Szczeniaczka wziął dziś jakiś znajomy p. Ewy, a suczkę bierze jutro jakaś starsza pani. Tylko, że nie wiemy, co to za ludzie, a na zdaniu pani Ewy co do ich dobroci polegać nie mogę... Sunia niewysterylizowana, w dodatku ta pani co ją chce jakaś starsza, a sunia chyba i dwóch lat nie ma... Może niepotrzebnie mam czarne wizje, może pieski trafią w super miejsca, ale niepokoję się, nic nie poradzę:( Sterylki mozna Kasiu przypilnowac. Quote
ARKA Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Sabina02']ARKA, zrobilam odsylacz do banerka... Banerek z odsylaczem: :loveu: Dzieki serdeczne mimo,ze byc moze oboje mają juz dom. Maly juz ma dom tylko sunia podobno tez ma ale na 100% nie wiemy jeszcze. Quote
oktawia6 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Lemoniada'] Nieaktualne. Jestem bardzo zmartwiona. Szczeniaczka wziął dziś jakiś znajomy p. Ewy, a suczkę bierze jutro jakaś starsza pani. Tylko, że nie wiemy, co to za ludzie, a na zdaniu pani Ewy co do ich dobroci polegać nie mogę... Sunia niewysterylizowana, w dodatku ta pani co ją chce jakaś starsza, a sunia chyba i dwóch lat nie ma... Może niepotrzebnie mam czarne wizje, może pieski trafią w super miejsca, ale niepokoję się, nic nie poradzę:( :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wchat the fu..ck??? przecież ten szczeniak kilkudniowy powinien być z matką-chyba, że ma 3 miesiące lub 2-ARKA:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
ARKA Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 oktawia6 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wchat the fu..ck??? przecież ten szczeniak kilkudniowy powinien być z matką-chyba, że ma 3 miesiące lub 2-ARKA:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Oktawia, on nie byl kilkudniowy. Zobacz na zdjeciu jak juz smigal, pewnym krokiem szedl;) Moze mial na moje ok z 7-8 tygodni ale moglby z mamą, nie w schronisku, pobyc jeszcze z dwa tygodnie-miesiac, wiadomo, dla jego dobra. On byl nie ossesek, byl poprostu po mamie, taka kruszynka. No nie przesadzę jesli powiem,ze na dloni sie miescil, taki maciupeńki szczeniaczek ale nie ossesek. Quote
oktawia6 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 acha-skoro 2 miesiące-to w porządku-już się wytraszyłam nie na żarty:nerwy: -jeszcze mu pempowinki brakowało na tej fotce tak młodo wyglądał Quote
Sabina02 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ARKA napisał(a)::loveu: Dzieki serdeczne mimo,ze byc moze oboje mają juz dom. Maly juz ma dom tylko sunia podobno tez ma ale na 100% nie wiemy jeszcze. W takim razie zycze im wspanialych domkow z calego serca! :loveu: Quote
auraa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 od wczoraj cieszyliśmy się, że nam sie "rodzina powiększy" i tez sie trochę martwię. Ale jeśli pieski trafią do dobrych domów,to lepiej że się nie będą tułały poróżnych miejscach. Quote
ARKA Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 :loveu: Tak oboje mają juz domki. Zamykam ten watek ale otwieram inny, suczki Melby ze skierniewickiego schroniska. Proszę o pomoc i "kibicowanie' te same osoby co tu, przynosicie szczęscie, wiec i moze Melba szybko znajdzie domek!;) :loveu: Quote
ARKA Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 auraa napisał(a):znowu mam szykować tymczas ;) OJ tak!:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6324569#post6324569 Quote
oktawia6 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Szajbusie-rozpędziochy dostałaś-one żyją!:evil_lol:!!! Quote
szajbus Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wiem oktawio. Dziwnie to wyglądało prawda? Pomyliły mi sie wątki, gdy sie zorientowałam okazało sie, że w edycji nie miałam opcji "kasuj swój post" Dziś mam ją ponownie i skasowałam już swoja pomyłkę. A rozpedziochy faktycznie dostałam, bo wysyłałam hurtowo hihihihi Quote
oktawia6 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 szajbus napisał(a): Wiem oktawio. Dziwnie to wyglądało prawda? Pomyliły mi sie wątki, gdy sie zorientowałam okazało sie, że w edycji nie miałam opcji "kasuj swój post" Dziś mam ją ponownie i skasowałam już swoja pomyłkę. A rozpedziochy faktycznie dostałam, bo wysyłałam hurtowo hihihihi ale tylko ja to zauważyłam więc spoko;):evil_lol: Quote
Recommended Posts