auraa Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Tak, sunia jest z mojej wsi i jest w tym samym domu. Ktoś z sasiedniej wsi podrzucił dwa maleństwa pod sklep. Co sie stało z drugim maluchem, nie wiem.Panowie od Kulki mieszkają w pobliżu sklepu i całe dnie spędzają pod sklepem więc sunia wylądowała u nich. Ta karma jest od Krysi. Nikt suni nie pogłaszcze ani się nią nie zainteresuje. Nien est odrobaczona ani odpchlona. Jeszcze nie zdziczała ale jest ostrożna . Ma chyba ok 3mcy. Quote
Nadziejka Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 zapraszam na kramik maly w polowie dla Sabci a jesli bedzie trzeba to zmienymy na maluczka iskiereczke matko jedyna .... ciociu trzeba rozsylac a czy moze jechac malenka do hoteliczku po Sabuni? w razie by sie udalo Quote
auraa Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Szukam. Za 20 min, mam zadzwonić do dt. dla szczeniaków do Judyty lub będę jeszcze szukać. Jutro Krysia wraca doW-wy więc sprawa jest pilna. Sylwia z hotelu Saby jest na wakacjach i nie ma z nią kontaktu, zwłaszcza jutro. Quote
Radek Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Jejku, jak się wszystko szybko dzieje. Kolejna bida w potrzebie. Quote
kiyoshi Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 12 godzin temu, auraa napisał: Szukam. Za 20 min, mam zadzwonić do dt. dla szczeniaków do Judyty lub będę jeszcze szukać. Jutro Krysia wraca doW-wy więc sprawa jest pilna. Sylwia z hotelu Saby jest na wakacjach i nie ma z nią kontaktu, zwłaszcza jutro. Pisz proszę co z maleńką...czy jest już bezpieczna? Quote
kiyoshi Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 12 godzin temu, auraa napisał: Szukam. Za 20 min, mam zadzwonić do dt. dla szczeniaków do Judyty lub będę jeszcze szukać. Jutro Krysia wraca doW-wy więc sprawa jest pilna. Sylwia z hotelu Saby jest na wakacjach i nie ma z nią kontaktu, zwłaszcza jutro. Pisz proszę co z maleńką...czy jest już bezpieczna? w jakim ona jest mieście/ województwie? Quote
auraa Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 jestem w trakcie ciągłego dzwonienia. Judyta się zgodziła. Teraz kwestia transportu z Warszawy pod Sochaczew. Oby tylko faceci nie zmienili zdania Quote
kiyoshi Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 8 minut temu, auraa napisał: jestem w trakcie ciągłego dzwonienia. Judyta się zgodziła. Teraz kwestia transportu z Warszawy pod Sochaczew. Oby tylko faceci nie zmienili zdania super:) muszą się zgodzić! bardzo sie ciesze! Quote
Nadziejka Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 sciskam goraco sciskam za te krusztyneczke za wszystko pisz nam auro pisz nie moge dzwonic ku Tobie auro boc ni grosika na tel .. Quote
terra Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Wstawiłam małą sunieczkę do wątku, może się jej poszczęści: Nie moge wstawić linka do wątku :( Dotyczy wątku suczka do 3 lat w dziale przygarnę psa Quote
Nadziejka Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 goraco caluni czas trzymamy jestesmy z ciocia aura i biduniami choc myslami fluidami Quote
auraa Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Kochani, sunia już bezpieczna w domu tymczasowym dla szczeniaków u Judyty. Zawdzięcza to Krysi, która pól godziny wyciągała ją z tego śmietnika ale w końcu się udało i najukochańszej na świecie Agat21. Krysia przewiozła ją ze wsi do Warszawy a Agata do dt. pod Sochaczew. Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!! Judyta umieściła ją w kojcu z trzema przywiezionymi też dzisiaj szczeniakami. Już została odrobaczona a jutro wizyta u weta. Nareszcie mogę odetchnąć co prawda wiem, ze za moment kolejne psiaki będą potrzebowały pomocy ale to jeszcze chwila. Trzeba będzie teraz Judytę wspomóc w szczepieniach, karmie itd. 3 Quote
agat21 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Maleńka jest przeurocza! :) Całą drogę grzeczniutka, cichutka, spała sobie - chyba zadowolona, że jej ciepło i spokojnie mimo warkotu silnika. W nowym miejscu szybko się odnalazła i zakumplowała z trzema innymi szczeniorkami, które przyjechały tuż przed nią. Nawet po paru minutach już je zaczepiała do zabawy, wyraźnie uradowana, że nie jest sama :) Myślę, że szybko powinna znaleźć dom, bo jest po prostu do schrupania :D 1 Quote
auraa Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 chyba wiemy skąd jest ta malizna. Kolejne melinowate obejście, tylko w drugiej wsi. Krysia ma tam zajrzeć, zeby obadać sytuację. Quote
agat21 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Ile będzie kosztować utrzymanie maleńkiej w dt? Quote
Nadziejka Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 o jak dobrze o jak cudnie dziewczyny o jaka ulga w sercu sciskam sciskam za wszystko supermenki przecudne ratowniczki Quote
auraa Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Nie ma określonej kwoty, poprostu trzeba wesprzeć Judytę. Quote
Radek Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Zadeklarować stałej kwoty nie mogę, bo mam trochę deklaracji. Ale w miarę skromnych możliwości postaram się wspomóc na bazarkach. Quote
auraa Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Dziękuję :) U Sabci wszystko w porządku. Sunia ładnie się aklimatyzuje. Już szczeka na przechodzących obok posesji a na widok Państwa bardzo się cieszy. Na razie Pani jest bardzo z Sabuni zadowolona. Quote
Nadziejka Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Cudne wiesci najpiekniejszego dla Sabuni i dla malunkiej krusi ciociu mam juz cegielenki wszystkie juz kochane serca wplacily z bazareczku dla Sabuni Quote
Recommended Posts