Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, sunia jest z mojej wsi i jest w tym samym domu. Ktoś z sasiedniej wsi podrzucił dwa maleństwa pod sklep.  Co sie stało z drugim maluchem, nie wiem.Panowie od Kulki mieszkają w pobliżu sklepu i całe dnie spędzają pod sklepem więc sunia wylądowała u nich. Ta karma jest od Krysi. Nikt suni nie pogłaszcze ani się nią nie zainteresuje. Nien est odrobaczona ani odpchlona. Jeszcze nie zdziczała ale jest ostrożna . Ma chyba ok 3mcy.

Posted

zapraszam na kramik maly

w polowie dla Sabci

a jesli bedzie trzeba to zmienymy na maluczka iskiereczke

matko jedyna ....

ciociu

trzeba rozsylac

a  czy moze jechac malenka

do hoteliczku

po Sabuni?

w razie by sie udalo

Posted

Szukam. Za 20 min, mam zadzwonić do dt. dla szczeniaków do Judyty lub będę jeszcze szukać. Jutro Krysia wraca doW-wy więc sprawa jest pilna. Sylwia z hotelu Saby jest na wakacjach i nie ma z nią kontaktu, zwłaszcza jutro.

Posted
12 godzin temu, auraa napisał:

Szukam. Za 20 min, mam zadzwonić do dt. dla szczeniaków do Judyty lub będę jeszcze szukać. Jutro Krysia wraca doW-wy więc sprawa jest pilna. Sylwia z hotelu Saby jest na wakacjach i nie ma z nią kontaktu, zwłaszcza jutro.

Pisz proszę co z maleńką...czy jest już bezpieczna?

Posted
12 godzin temu, auraa napisał:

Pisz proszę co z maleńką...czy jest już bezpieczna?

w jakim ona jest mieście/ województwie?

Posted

jestem w trakcie ciągłego dzwonienia. Judyta się zgodziła. Teraz kwestia transportu z Warszawy pod Sochaczew. Oby tylko faceci nie zmienili zdania

Posted
8 minut temu, auraa napisał:

jestem w trakcie ciągłego dzwonienia. Judyta się zgodziła. Teraz kwestia transportu z Warszawy pod Sochaczew. Oby tylko faceci nie zmienili zdania

super:) muszą się zgodzić! bardzo sie ciesze!

Posted

Wstawiłam małą sunieczkę do wątku, może się jej poszczęści:

Nie moge wstawić linka do wątku :(

Dotyczy wątku suczka do 3 lat w dziale przygarnę psa

Posted

Kochani, sunia już bezpieczna w domu tymczasowym dla szczeniaków u Judyty. Zawdzięcza to Krysi, która pól godziny  wyciągała  ją z tego śmietnika ale w końcu się udało i najukochańszej na świecie Agat21. Krysia przewiozła ją ze wsi do Warszawy a Agata do dt. pod Sochaczew. Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!

Judyta umieściła ją w kojcu z trzema przywiezionymi też dzisiaj szczeniakami. Już została odrobaczona a jutro wizyta u weta.

Nareszcie mogę odetchnąć co prawda wiem, ze za moment kolejne psiaki będą potrzebowały pomocy ale to jeszcze chwila. Trzeba będzie teraz Judytę wspomóc w szczepieniach, karmie itd.

• Upvote 3
Posted

Maleńka jest przeurocza! :) Całą drogę grzeczniutka, cichutka, spała sobie - chyba zadowolona, że jej ciepło i spokojnie mimo warkotu silnika. W nowym miejscu szybko się odnalazła i zakumplowała z trzema innymi szczeniorkami, które przyjechały tuż przed nią. Nawet po paru minutach już je zaczepiała do zabawy, wyraźnie uradowana, że nie jest sama :) Myślę, że szybko powinna znaleźć dom, bo jest po prostu do schrupania :D

• Upvote 1
Posted

chyba wiemy skąd jest ta malizna. Kolejne melinowate obejście, tylko w drugiej wsi. Krysia ma tam zajrzeć, zeby obadać sytuację.

Posted

Zadeklarować stałej kwoty nie mogę, bo mam trochę deklaracji. Ale w miarę skromnych możliwości postaram się wspomóc na bazarkach. 

Posted

Dziękuję :)

U Sabci wszystko w porządku. Sunia ładnie się aklimatyzuje. Już szczeka na przechodzących obok posesji a na widok Państwa bardzo się cieszy. Na razie Pani jest bardzo z Sabuni zadowolona.

Posted

Cudne wiesci

najpiekniejszego dla Sabuni

i dla malunkiej krusi Podobny obraz  ciociu mam juz cegielenki wszystkie

juz kochane serca wplacily z bazareczku dla Sabuni