Izabela124. Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='M&S']A o której się wystawiacie? Już zaczynam trzymać, co trzeba...[/QUOTE]Nie wiem... Na tym elektronicznym potwierdzeniu nie widzę godz Dzięki :) [quote name='BlackDream']Będę trzymać kciuki najmocniej jak się da :)[/QUOTE]Dziękuję :) Quote
lasoa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 chodzisz z Kissem na solarium ? :) Bo mojemu juz schodzi opalenizna :) Quote
Ptysiak Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Ja wprawdzie nie Mazury, ale na Suwalszczyznę zapraszam :)[/QUOTE] Na pewno kiedys skorzystam z zaproszenia :) A na Mazury też pewnie kiedyś w końcu pojadę :evil_lol: Quote
darii_iia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja też będę trzymać kciuki! :) Kiss napewno wygra. :loveu: Quote
Kaaasia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Gratulacje :smile: Szkoda, że spotkanie przelotem ale może jeszcze na jakiejś wystawie się spotkamy ;) Quote
darii_iia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Gratulacje! :) W końcu docenili Kissiątko. :) Quote
bety Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Gratulacje i od nas jeszcze raz. :) Pzdr Quote
agaciaaa Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='magdabroy']Jakie miejsce zajął Kiss??[/QUOTE] Najlepsze szczenię w rasie :) Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 To wielkie gratulacje dla Kissa :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [COLOR=#0000ff][B]GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] :):):):multi: Quote
Alicja Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='agaciaaa']Najlepsze szczenię w rasie :)[/QUOTE] super:bigcool: Quote
BlackDream Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nie no, super! Gratulacje! :multi: :Cool!: Quote
M&S Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Doberek:) Kiss jest uroczy!!!! Gratulacje raz jeszcze:multi: Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 [quote name='lasoa']chodzisz z Kissem na solarium ? :) Bo mojemu juz schodzi opalenizna :)[/QUOTE]Nie chodzę i na pewno nigdy nie będdę chodziła :) Kissowi jeszcze nie schodzi, ale u nas cały czas słoneczko grzeje :) [quote name='Ptysiak']Na pewno kiedys skorzystam z zaproszenia :) A na Mazury też pewnie kiedyś w końcu pojadę :evil_lol:[/QUOTE]Cieszę się bardzo :) [quote name='Błyskotka']Powodzenia :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Trzymam kciuki :)[/QUOTE] [quote name='darii_iia']Ja też będę trzymać kciuki! :) Kiss napewno wygra. :loveu:[/QUOTE] [quote name='paulaa.']Trzymam kciuki. :smile: Powodzenia![/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Trzymamy dziś kciuki :)[/QUOTE] [quote name='dagaa111']powodzenia :)[/QUOTE] [quote name='Alicja']:kciuki: zaciśnięte[/QUOTE] [quote name='Pusiakowa']Też trzymam! :D[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']My też :) :)[/QUOTE]Dziękuję pięknie za trzymanie kciuków! :multi: Quote
Recommended Posts