Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Błyskotka']Wodne szaleństwo :)[/QUOTE] Szkoda tylko, że Kiss nie lubi wody. Ale może jeszcze polubi :) Quote
*Magda* Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_8093.jpg[/URL] :D:D:D Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='magdabroy'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_8093.jpg[/URL] :D:D:D[/QUOTE]Wtedy Kiss wskoczył do wody, by mnie ratować i szybko z niej wyskoczył :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Izabela124.']Wtedy Kiss wskoczył do wody, by mnie ratować i szybko z niej wyskoczył :diabloti:[/QUOTE] Jakby wiedział co go czeka, to by nie wskoczył :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='magdabroy']Jakby wiedział co go czeka, to by nie wskoczył :evil_lol:[/QUOTE]No jasne, że nie :diabloti: Potem stał 20m od wody ha ha i tylko mi i Bobikowi się przyglądał :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Kissek wody unika bo wie, że mu fryzurę popsuje :cool3: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Kaaasia']Kissek wody unika bo wie, że mu fryzurę popsuje :cool3:[/QUOTE]Być może :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Izabela124.']Bobik zawsze rybi łowi, serio :)[/QUOTE] ja mam taką fotkę jak Ajlu złapała małego leszcza w wodzie i go trzyma w pysku ale na szczęście rybka była sprytniejsza i uciekła a o tym dowiedziałam się w domu jak ogarniałam fotki czym ona była tak zainteresowana w wodzie ;) [quote name='Izabela124.']Ha ha tak nawiasem mówiąc to czekam na akceptację przydomka :diabloti:[/QUOTE] ooo jaki pochwal się :D ja też niedługo będę musiała iść i zarejestrować w końcu sunia niedługo w domu będzie :D Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Vectra']znalazłaś to co szukałaś ? ;)[/QUOTE]Jeszcze nie [quote name='*anusia&ajlu*']ja mam taką fotkę jak Ajlu złapała małego leszcza w wodzie i go trzyma w pysku ale na szczęście rybka była sprytniejsza i uciekła a o tym dowiedziałam się w domu jak ogarniałam fotki czym ona była tak zainteresowana w wodzie ;) ooo jaki pochwal się :D ja też niedługo będę musiała iść i zarejestrować w końcu sunia niedługo w domu będzie :D[/QUOTE]Ha ha pokaż tę fotkę :D Nie wiem jaki zaakceptują, bo wysłałam kilka propozycji. U mnie sunia nie wiadomo kiedy będzie, ale przydomek będę miała zawczasu :) Do jutra Anusia :) Quote
Ty$ka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Hej! Fajne te fotki :D Bobik mnie rozbraja :lol: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Ty$ka']Hej! Fajne te fotki :D Bobik mnie rozbraja :lol:[/QUOTE]Heja :D Mnie oni obaj rozbrajają :D Quote
Ty$ka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Izabela124.']Heja :D Mnie oni obaj rozbrajają :D[/QUOTE] Ale Bobik w wodzie ze skaczącym Kissem wygląda jakby upolował wydrę :lol: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Ty$ka']Ale Bobik w wodzie ze skaczącym Kissem wygląda jakby upolował wydrę :lol:[/QUOTE]Mokry grzywacz nie wygląda zbyt pięknie :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Izabela124.']Jeszcze nie Ha ha pokaż tę fotkę :D Nie wiem jaki zaakceptują, bo wysłałam kilka propozycji. U mnie sunia nie wiadomo kiedy będzie, ale przydomek będę miała zawczasu :) Do jutra Anusia :)[/QUOTE] oo muszę poszukać fotkę mam ją gdziesz na płytach ;) ja mam też już przydomek ale stwierdziłam że narazie nie potrzebny, ja będę chciała tylko 1 propozycję albo ta albo żadna :evil_lol: do jutra :D Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']oo muszę poszukać fotkę mam ją gdziesz na płytach ;) ja mam też już przydomek ale stwierdziłam że narazie nie potrzebny, ja będę chciała tylko 1 propozycję albo ta albo żadna :evil_lol: do jutra :D[/QUOTE]To szukaj i potem wstaw :) Ha to zdradź co to za przydomek :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Izabela124.']To szukaj i potem wstaw :) Ha to zdradź co to za przydomek :cool3:[/QUOTE] eee mam za dużo płyt ;) już chyba mówiam Beautiful Story ;) Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']eee mam za dużo płyt ;) już chyba mówiam Beautiful Story ;)[/QUOTE] Też prawie już wszystkie zdjęcia zgrałam na płyty :) Cudny :p Quote
łamAga Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 czesc ;) jeju ile u was do nadrabiania :mdleje: ale dokopałam sie fotek :evil_lol: sa przecudowne :loveu: takie ładne na nich sa kolorki :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='dOgLoV']czesc ;) jeju ile u was do nadrabiania :mdleje: ale dokopałam sie fotek :evil_lol: sa przecudowne :loveu: takie ładne na nich sa kolorki :loveu:[/QUOTE]Heja :) Fotek akurat było bardzo dużo :) Rano wyjeżdżam, więc przez najbliższe dwa dni nie będzie nagadane :eviltong: Quote
Kaaasia Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Będę was wypatrywać w sobotę. W razie co ja będę z berneńczykami :smile: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Kaaasia']Będę was wypatrywać w sobotę. W razie co ja będę z berneńczykami :smile:[/QUOTE]Mam nadzieję, że się odnajdziemy. Nie mam pojęcia jak wyglądasz, więc Ty musisz mnie zagadać :) Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [B]Żegnam się z wami. Proszę trzymać kciuki za Kissa w sobotę :) Jakby ktoś chciał nas obejrzeć, ring 15[/B] Quote
M&S Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 A o której się wystawiacie? Już zaczynam trzymać, co trzeba... Quote
BlackDream Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Będę trzymać kciuki najmocniej jak się da :) Quote
Recommended Posts