Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_8093.jpg[/URL] :D:D:D[/QUOTE]Wtedy Kiss wskoczył do wody, by mnie ratować i szybko z niej wyskoczył :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Wtedy Kiss wskoczył do wody, by mnie ratować i szybko z niej wyskoczył :diabloti:[/QUOTE]

Jakby wiedział co go czeka, to by nie wskoczył :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Bobik zawsze rybi łowi, serio :)[/QUOTE]

ja mam taką fotkę jak Ajlu złapała małego leszcza w wodzie i go trzyma w pysku ale na szczęście rybka była sprytniejsza i uciekła
a o tym dowiedziałam się w domu jak ogarniałam fotki czym ona była tak zainteresowana w wodzie ;)

[quote name='Izabela124.']Ha ha tak nawiasem mówiąc to czekam na akceptację przydomka :diabloti:[/QUOTE]

ooo jaki pochwal się :D ja też niedługo będę musiała iść i zarejestrować w końcu sunia niedługo w domu będzie :D

Posted

[quote name='Vectra']znalazłaś to co szukałaś ? ;)[/QUOTE]Jeszcze nie

[quote name='*anusia&ajlu*']ja mam taką fotkę jak Ajlu złapała małego leszcza w wodzie i go trzyma w pysku ale na szczęście rybka była sprytniejsza i uciekła
a o tym dowiedziałam się w domu jak ogarniałam fotki czym ona była tak zainteresowana w wodzie ;)

ooo jaki pochwal się :D ja też niedługo będę musiała iść i zarejestrować w końcu sunia niedługo w domu będzie :D[/QUOTE]Ha ha pokaż tę fotkę :D
Nie wiem jaki zaakceptują, bo wysłałam kilka propozycji. U mnie sunia nie wiadomo kiedy będzie, ale przydomek będę miała zawczasu :) Do jutra Anusia :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jeszcze nie

Ha ha pokaż tę fotkę :D
Nie wiem jaki zaakceptują, bo wysłałam kilka propozycji. U mnie sunia nie wiadomo kiedy będzie, ale przydomek będę miała zawczasu :) Do jutra Anusia :)[/QUOTE]

oo muszę poszukać fotkę mam ją gdziesz na płytach ;)
ja mam też już przydomek ale stwierdziłam że narazie nie potrzebny, ja będę chciała tylko 1 propozycję albo ta albo żadna :evil_lol:
do jutra :D

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']oo muszę poszukać fotkę mam ją gdziesz na płytach ;)
ja mam też już przydomek ale stwierdziłam że narazie nie potrzebny, ja będę chciała tylko 1 propozycję albo ta albo żadna :evil_lol:
do jutra :D[/QUOTE]To szukaj i potem wstaw :)
Ha to zdradź co to za przydomek :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']czesc ;)

jeju ile u was do nadrabiania :mdleje:

ale dokopałam sie fotek :evil_lol:

sa przecudowne :loveu: takie ładne na nich sa kolorki :loveu:[/QUOTE]Heja :)
Fotek akurat było bardzo dużo :)
Rano wyjeżdżam, więc przez najbliższe dwa dni nie będzie nagadane :eviltong:

Posted

[quote name='Kaaasia']Będę was wypatrywać w sobotę. W razie co ja będę z berneńczykami :smile:[/QUOTE]Mam nadzieję, że się odnajdziemy. Nie mam pojęcia jak wyglądasz, więc Ty musisz mnie zagadać :)