Oscar Patric Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Izabela124.']Mięcho lubię prawie w każdej postaci (oprócz tatara)[/QUOTE] oj to tak jak Ja:eviltong: super focie:) Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Izabela124.']Mięcho lubię prawie w każdej postaci (oprócz tatara)[/QUOTE] A ja bym tatara chętnie zjadła :loveu: Szkoda, że nie jadłam go już prawie rok i nie wiem kiedy będę mogła zjeść :shake::placz: Quote
kaskaSz Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ooo fuu tatar, podobno jak mamuśka była ze mną w ciąży to zjadła go pół kilograma taka ją chęć wzięła hehe i teraz jestem też najbardziej mięsolubna ;) ale tatara niet Quote
agaciaaa Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Izabela124.']Coś tam lubię, za warzywami nie przepadam :eviltong:[/QUOTE] Dobra, pójdziemy razem do sklepu i wybierzesz sobie coś co będziesz chciała jeść :lol: Quote
Pusiakowa Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7655-1.jpg[/url] Jaka zgrabna doopcia :loveu: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='kaskaSz']ooo fuu tatar, podobno jak mamuśka była ze mną w ciąży to zjadła go pół kilograma taka ją chęć wzięła hehe i teraz jestem też najbardziej mięsolubna ;) ale tatara niet[/QUOTE] To odważna ta Twoja mama, bo właśnie w ciąży tatar jest zakazany ;) Quote
DomixX Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Superowe, foteczki, świetne miejsca.. no może cmentarz nie tak fajny, ale super okolica :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='magdabroy']To odważna ta Twoja mama, bo właśnie w ciąży tatar jest zakazany ;)[/QUOTE] podobno na zachcianki w ciąży nie ma zmiłuj, chciało się tak, że mało nie padła ;) ale ile lat temu to było, jeszcze wtedy nikt nie wiedział, że nie można hehe i świnie czy co tam inaczej było hodowane, teraz to naprawdę strach zjeść, nie wspominając o surowym jajku. Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='kaskaSz']podobno na zachcianki w ciąży nie ma zmiłuj, chciało się tak, że mało nie padła ;) ale ile lat temu to było, jeszcze wtedy nikt nie wiedział, że nie można hehe i świnie czy co tam inaczej było hodowane, teraz to naprawdę strach zjeść, nie wspominając o surowym jajku.[/QUOTE] Tatar jest z krowy :eviltong: Ale fakt, kiedyś pijałam kogel-mogel, a teraz nie tknę surowego jajka, bo się boję :nerwy: Quote
Izabela124. Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Milena9']Jakie ładne zdjęcia :)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Bardzo fajne te fotki, przyjemnie się je ogląda :)[/QUOTE]Dzięki :) [quote name='unikatowydiament']oj to tak jak Ja:eviltong: super focie:)[/QUOTE]To witaj w klubie :) [quote name='magdabroy']A ja bym tatara chętnie zjadła :loveu: Szkoda, że nie jadłam go już prawie rok i nie wiem kiedy będę mogła zjeść :shake::placz:[/QUOTE] [quote name='kaskaSz']ooo fuu tatar, podobno jak mamuśka była ze mną w ciąży to zjadła go pół kilograma taka ją chęć wzięła hehe i teraz jestem też najbardziej mięsolubna ;) ale tatara niet[/QUOTE] [quote name='magdabroy']To odważna ta Twoja mama, bo właśnie w ciąży tatar jest zakazany ;-)[/QUOTE] [quote name='kaskaSz']podobno na zachcianki w ciąży nie ma zmiłuj, chciało się tak, że mało nie padła ;-) ale ile lat temu to było, jeszcze wtedy nikt nie wiedział, że nie można hehe i świnie czy co tam inaczej było hodowane, teraz to naprawdę strach zjeść, nie wspominając o surowym jajku.[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Tatar jest z krowy :eviltong: Ale fakt, kiedyś pijałam kogel-mogel, a teraz nie tknę surowego jajka, bo się boję :nerwy:[/QUOTE] Tatar to ochyda [quote name='agaciaaa']Dobra, pójdziemy razem do sklepu i wybierzesz sobie coś co będziesz chciała jeść :lol:[/QUOTE]Nie wymyślaj :eviltong: [quote name='Pusiakowa'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7655-1.jpg[/URL] Jaka zgrabna doopcia :loveu:[/QUOTE]Mógłby trochę jeszcze schudnąć ha ha [quote name='DomixX']Superowe, foteczki, świetne miejsca.. no może cmentarz nie tak fajny, ale super okolica :evil_lol:[/QUOTE]Cmentarz też ma swój urok :D Quote
Ptysiak Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Hej :) [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7781.jpg[/url] jak mi się to zdjęcie podoba :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='Ptysiak']Hej :) [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_7781.jpg[/URL] jak mi się to zdjęcie podoba :loveu:[/QUOTE]Cieszę się :) [quote name='jamnicze']nawet w biegu muszą plotkować :lol:[/QUOTE]Witaj jamnicze :) [B]A my niedługo ruszamy do Białegostoku. Jutro wystawiam Kissa, więc proszę trzymać kciuki. Bobik jedzie jako widz :) Jak ktoś chce nas pooglądać, zapraszam jutro o godz.12 ring 5 :)[/B] Quote
Izabela124. Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='M&S']Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]Dziękuję! :) Quote
Kaaasia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Kciuki zaciśnięte!!!! I dużo zdjęć rób ;) Quote
Izabela124. Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 (edited) [quote name='magdabroy']Doberek :) Trzymam kciuki ;)[/QUOTE] [quote name='DomixX']Hej, a więc trzymam kciuki![/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Kciuki zaciśnięte!!!! I dużo zdjęć rób ;)[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Trzymamy kciuki :kciuki:[/QUOTE] [quote name='Martens']Ach, trzymam kciuki mocno :)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Hej! :) My również kciukujemy![/QUOTE] [quote name='dagaa111']ja także trzymam kciuki :)[/QUOTE] [quote name='Marta_Ares']trzymamy kciuki za Was!!! powodzenia[/QUOTE]Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków :loveu: [B]Wróciłam z wystawy wczoraj po 22. Było świetnie. Kiss niczego się nie bał, jestem z niego dumna. Dostał ocenę wybitnie obiecującą. Na porównaniu z suczką go nie doceniono, ale i tak jestem zadowolona :) To była 2 wystawa Kissa i do tego pierwsza na hali. Mam dużo zdjęć, ale czy coś nadaje się do publikacji to nie wiem, bo jeszcze nie robiłam selekcji.[/B] Edited August 27, 2012 by Izabela124. Quote
M&S Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Pięknie, pięknie:):) GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts