Kosmaty Gałganek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Izabela124.']Tylko ciekawe kiedy ta zima od nas odejdzie :( Dla mnie zima to najgorsza pora roku, już wolę upały niż ten mróz[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Mam to samo zdanie o zimie, niestety moje psy go nie podzielają :p [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oby ta nie była taka jak ostatnia, bo liczę, że w kwietniu już ciepło będzie ;)[/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Mam to samo zdanie o zimie, niestety moje psy go nie podzielają :p [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oby ta nie była taka jak ostatnia, bo liczę, że w kwietniu już ciepło będzie ;)[/FONT][/QUOTE] ma raczej takie zdanie jak ja, bo teraz to tylko zrobi siku na podwórku i chce wracać do domu Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Cienka']Ja co roku mam odmrożenia na rękach i nogach. Na tę chwile mały palec u prawej ręki juz odpuszcza więc swędzi jak cholera do tego palce u stóp największy i 2 najmniejsze koszmar.[/QUOTE] Smaruj jakimś tłustym kremem ręce, a w szczególności te odmrożone place:) Bobiś pilnuje, aby koleżanka się uczyła:) [url]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26222.jpg[/url] Pzdr. Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 smaruje kremem i nawet mam 2 pary rękawiczek ale to praktycznie nie daje efektów, bo ja mam zimne ręce nawet przy +30 Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Patrz, a ja mam ciepłe... nawet przy minusowych temperaturach... Czy to tylko sprawa krążenia...? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Asiaczek'] Bobiś pilnuje, aby koleżanka się uczyła:) [url]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26222.jpg[/url] Pzdr.[/QUOTE]Żeby jeszcze mnie tak pilnował z tą nauką to byłoby dobrze hi hi Quote
Izabela124. Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Błyskotka']Hej Bobiki :) :) :)[/QUOTE]Cześć puchacze :loveu: [quote name='Angi']Witamy się w zimowe po południe ;))[/QUOTE]Witam nowego gościa i zapraszam częściej :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [CENTER][B]Żegnam się już z wami. Teraz pewnie zawitam na święta. Pozdrawiam[/B] :loveu: [/CENTER] Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pamiętaj o czapce i szaliku :bye:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to czekamy :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [url]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26211.jpg[/url] Fajny pyrtek :loveu: Quote
Alicja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Cienka']Dopiero bym umarła glany z blachą brrrr zimno.[/QUOTE] [B]bez blachy też są i z filcem w środku , z OTMĘTU [/B] [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Żegnam się już z wami. Teraz pewnie zawitam na święta. Pozdrawiam[/B] :loveu: [/CENTER][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]trzymaj się cieplutko :hand:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Izabela124.']Żeby jeszcze mnie tak pilnował z tą nauką to byłoby dobrze hi hi[/QUOTE] Najwyraźniej doszedł do wniosku, że Ty sobie poradzisz bez jego pomocy;) 3maj się i do zobaczenia/usłyszenia:) Pzdr. Quote
Aga&Ganja Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Witam się. ;) Czyżby pancia coś podjadała? :evil_lol: [url]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26222.jpg[/url] Pozdrowienia cieplutkie. Quote
Iza. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kochani, mam wiadomości od Izy :) Wszystko u niej w najlepszym porządku, w domu zawita dopiero na święta. Wysłała mi też kila zdjęć Bobika mmsem wstawie któregoś dnia. Aaaa i kazała wszystkich pozdrowić :p Quote
Asiaczek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Iza.']Kochani, mam wiadomości od Izy :) Wszystko u niej w najlepszym porządku, w domu zawita dopiero na święta. Wysłała mi też kila zdjęć Bobika mmsem wstawie któregoś dnia. Aaaa i kazała wszystkich pozdrowić :p[/QUOTE] Napisz, że czekamy na nią i Bobika:) Pzdr. Quote
Iza. Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Asiaczek']Napisz, że czekamy na nią i Bobika:) Pzdr.[/QUOTE] ok ok jutro napisze :) Chciałam wstawić zdjęcia, ale nie mogę znaleźć kabelka :( juto będę jeszcze szukać. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Alez niektórzy/niektóre z Was maja bajzelek... a to kabelek ginie, a to karta, a to aparat... eh, młodzi;) Pzdr. Quote
Gioco Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dzięki za pozdrowienia i czekamy na kabelek/fotkę :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Pamiętaj o czapce i szaliku :bye:[/FONT][/QUOTE]Szalik mam, z czapką gorzej :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no to czekamy :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Jestem na chwilę [quote name='Onomato-Peja'][URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26211.jpg[/URL] Fajny pyrtek :loveu:[/QUOTE]:p:p [quote name='Alicja'] [COLOR=navy][B]trzymaj się cieplutko :hand:[/B][/COLOR][/QUOTE]Cieplutko to nie jest, zimnica na podwórku [quote name='Asiaczek']Najwyraźniej doszedł do wniosku, że Ty sobie poradzisz bez jego pomocy;) 3maj się i do zobaczenia/usłyszenia:) Pzdr.[/QUOTE]Najwyraźniej ;) [quote name='Aga&Ganja']Witam się. ;) Czyżby pancia coś podjadała? :evil_lol: [URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26222.jpg[/URL] Pozdrowienia cieplutkie.[/QUOTE]Hej :loveu: To współlokatorka, pestki skubała [quote name='Iza.']Kochani, mam wiadomości od Izy :) Wszystko u niej w najlepszym porządku, w domu zawita dopiero na święta. Wysłała mi też kila zdjęć Bobika mmsem wstawie któregoś dnia. Aaaa i kazała wszystkich pozdrowić :p[/QUOTE]Dziękuję za info :loveu: [quote name='Błyskotka']Dziękujemy za pozdrowienia :).[/QUOTE]:p:p [quote name='Gioco']Dzięki za pozdrowienia i czekamy na kabelek/fotkę :diabloti:[/QUOTE]Iza coś sie ociąga Quote
Izabela124. Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [B]Witam wszystkich[/B] [B]Jestem z doskoku. Nadal przesiaduję w Łomży, ale we wtorek powinnam zawitać do domu, bo w koncu świeta. U nas wszystko w porządku, jestem trochę chora, ale to w tą pogodę raczej normalne. Bobik w ogóle nie chce na podwórko chodzić, jak wychodzimy to kuli nóżki i do domu chce zwiewać. Obecnie jestem w bibliotece i z Internetu sobie skorzystałam. Za oknem pada śnieg i jest zimno, chodź nie tak jak wczoraj. W szkole luzy, mimo że zbliża się koniec semestru. Ten tydzień to w góle mam lajtowy, bo wycha na zwolnieniu, więc nikt nie pilnuje za niechodzenie do szkoły hi hi Zdjęć nie mam nowych, bo aparat nadal zepsuty i nie ma kto go do naprawy zanieść. Jak Iza się w koncu zmobilizuje to wstawi fotki, bo przesłałam jej kilka. Achhhhh, ale się rozpisałam hy hy Tak więc konczę, pozdrawiam was cieplutko. Papatki :*[/B] Quote
Tengusia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 cze cioteczka :hand: dawno mnie tu nie bylo :grins: Quote
Recommended Posts