Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mowa o tym małym piesku, który na zdjęciu wyżej pokazanym, leży.

Goliat- bo tak go nazwałam- jest niesamowitcie pięknym stworzeniem.
Ma piękne srebrno-beżowe futerko. Niestety, jego dni są policzone.
Gdy go widzę, za każdym razem siedzi lub leży dygocząc, z głową spuszczoną nisko ku ziemi. Nie reaguje kompletnie na nic, nigdy nie podchodzi do krat, stracił wiarę w człowieka.
Oprócz tego, że ma depresję, dochodzi jeszcze biegunka lejąca się dosłownie ciurkiem, nabrzmiały, napęczniały brzuch i okropne kołtuny na całym ciele.
JEGO DNI SĄ POLICZONE!

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba mu pomóc , musi obejrzeć go wet. czy jest osoba która mogłaby się tym zająć ja niestety jestem za daleko , błagam on potrzebuje naszej pomocy

Posted

ja chyba przestanę wchodzić na wątki tak zatytułowane bo potem okazuje się, że nic nie mozna zrobić tylko patrzeć spokojnie jak pies kona...:shake:

Posted

iwop napisał(a):
ja chyba przestanę wchodzić na wątki tak zatytułowane bo potem okazuje się, że nic nie mozna zrobić tylko patrzeć spokojnie jak pies kona...:shake:

Iwop, proszę, nie mniej pretensji do mnie. PW już do ciebie poszło, przeczytaj ją, a może będziesz w stanie mnie zrozumieć.

Posted

Rybca a skąd ci przyszło do głowy, że ja mam pretensje... Tylko potem siedze i łykam prochy bo nic pomóc nie mogę...

A może jakis hotelik poza Elblągiem... jak nie tymczas. Co tu robić...:placz:

Posted

Teraz wszystko rozumię niemniej jedna psa trzeba w jakiś sposób ratować , może ktoś mógłby dać mu chociaż DT no i koniecznie wizyta u weta trzeba pomyśleć jak mu pomóc

Posted

Cioteczki, trzeba pamiętać o tym, że trzeba znaleźć hotelik, w którym ktoś by się nim zajmował, jeździł do niego.
W Elblągu, po moim przyjeździe, miałby opiekę ale tu warunki gorsze niż w schronisku!

Posted

W Łodzi nasz fundacyjny hotelik zapsiony a poza tym daleko do niego,około 40 km, może gdzieś bliżej jest taki, czy mogłybyśmy sie złożyc jakoś na niego i wyciągnąć psiaka? On się poddał, nie walczy...

Posted

psiak jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rybcia nie wiem jak moge pomoc?jestem tak daleko:-(a serce peka z zalu!wet.ze schroniska udzielil mu jakies pomocy?dlugo juz jest ten piesio w schronie?caluski dla niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

Nic mi nie wiadomo o jakimś szpitaliku w Elblągu, chyba takiego nie ma.
Mamy hotel przy lecznicy- ale jak już mówiłam, warunki w nim gorsze niż w schronisku, nie cieszy się dobrą opinią wśród psiarzy!