Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edi100 napisał(a):
A może znajdzie się choć wet, który przyjedzie do schroniska?Nie pozwólmy na śmierć w męczarniach i samotności..:(

A co zrobi ten wet oglądając psa przez kraty boksu?

Posted

Przewcież weterynarzem jest kierowniczka schroniska ! Chyba "nie widzi "co sie dzieje z psem ? Goliata widzialam ,zrobilam mu fotke. Wiecej pomóc nie moge .Jestem zapsiona na maxa a do tego robimy polowanie na sukę ze szczeniakiem ,ktory prowdopodobnie znajdzie u mnie schronienie.
Boję sie o los psa ,ponieważ gdy któryś ma wątek na Dogo ,szybko znika ze schronu.To wszystko już mnie przerasta ! Pomozcie ,poradzcie .Znowu dostanie sie Rybie ,ze psuje wizerunek schroniska na Dogo ! w tym przypadku to moja inicjatywa !.

Posted

a moze poprosic o pomoc dziewczyny z Gdańska ( akucha , brązowa) patrzylam na mapie Gdańsk jest dośc blisko od Elblaga, moze znaja jakis szpitalik, ja tez doloze jakąś sumę

Posted

Nikt go nie leczy !Też intensywnie myśle. W moim TM-czasie ,jest zagłodzona onka.Pojadę porozmawiam .Onka chyba u nich zostanie na stałe i tymczas już nie aktualny.Ach.. jak trudno.

Posted

Już teraz jest nas kilka osób chcących do spólki sfinansowac leczenie Goliata, na pewno ktoś jeszcze się dołoży, spróbujcie go wyciągnąć ze schronu,przecież widać, że ten pies odchodzi...
Deklaruję 50 zł, kto się dołączy?