Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Kilka zdjęć Czity w nowym domu :loveu: :loveu: już się cieszy :) Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Ehh sprzątam na komputerze, i nie mogę dojść końca :lol: Tyle zaległych zdjęć do przerobienia, i wstawienia, tyle do wyrzucenia - jednak sentyment jest :eviltong: Chyba komórkowe zdjęcie Megowej To już na pewno aparatowe, hm, nie wiem, czy go już nei wstawiałam:lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 A tak ładnie było dziś na spacerze, niestety Megi nie może biegać, i została w domu... Quote
Martens Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jakie śliiczne... :mdleje: Jak się przyczyniła do nowego domku? Quote
infers Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zdjęcia super!!!:loveu: A czemu Megi nie może biegać? Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Martens napisał(a):Jakie śliiczne... :mdleje: Jak się przyczyniła do nowego domku? :lol::lol: Odkąd znajoma mojej rodzicielki dowiedziała się, że mamy psa, to też ją dziwnie kusiło. Mama jej dużo opowiadała o Megi, i w końcu się przekonała. Z początku chciała psa z giełdy, ale w końcu jednak wybrała się do schroniska infers1995 napisał(a):Zdjęcia super!!!:loveu: A czemu Megi nie może biegać? Już pisałam wcześniej, Cambel&Megi napisał(a): A tak poza tym to Megowa na tym spacerze rozwaliła łapę - wbiegła w jakieś szkło i cały opuszek na pół brr...... i udaje, jaka to ona nie chora, bo wtedy mama się tak nad nią rozczula :evil_lol: Quote
anetta Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Witamy kuzyneczke :evil_lol: ;) Oooo jeeej :loveu: http://i31.tinypic.com/34isq60.png Buziaki dla Megowej. Quote
Magot Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Jakie piękne widoczki macie:loveu::loveu: To Rzeszów?:diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='anetta']Witamy kuzyneczke :evil_lol: ;) Oooo jeeej :loveu: http://i31.tinypic.com/34isq60.png Buziaki dla Megowej. Heej :razz: Kuzyneczka się zawstydziła :lol::lol: I my rownież posyłamy buziaki! :buzi: [quote name='magda_drakkar']Jakie piękne widoczki macie:loveu::loveu: To Rzeszów?:diabloti: A piękne...Tylko trudno utrafić na takie miejsce, żeby nie ufocić jakiegoś bloku np. :roll: Rzeszów, i to całkiem niedaleko od hali, na której była wystawa :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Popatrzcie, jakie cuda szyje Taks :loveu: Quote
Olusia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Piękne obróżki. Ślicznie w nich Megowa wygląda. :loveu: Quote
dagusiek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jacież! Jak tu ładnie:lol: Megi jest boska!:loveu: A te jej uszy!!!!:loveu::loveu::loveu: Szkoda, że nasz spacer nie wypalił:-( Ale mam nadzieje, że w najbliższym czasie poznam osobiście Megową:loveu: Pozdrawiam, Dagmara&Lea:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Piękne obróżki. Ślicznie w nich Megowa wygląda. :loveu:Mnie też bardzo się podobają :loveu: na zdjęciach ją tak "przytłaczają", wyglądają jak 2 rozmiary za duże, ale na żywo :loveu::loveu::loveu: *** Jak dobrze pójdzie, to Megi będzie miała jeszcze lupine :lol:, zajęłam 2 miejsce w konkursie na logo forum Pies i ja, gdzie do wygrania były: książka o psach do 50zł; karma 3-4kg do wyboru; smycz + obroża lupine. Zależnie od tego, co wybierze nio_uns (zajął 1 miejsce) - a nie ma psa, to może lupine będzie nasze :cool3: [quote name='dagusiek']Jacież! Jak tu ładnie:lol: Megi jest boska!:loveu: A te jej uszy!!!!:loveu::loveu::loveu: Szkoda, że nasz spacer nie wypalił:-( Ale mam nadzieje, że w najbliższym czasie poznam osobiście Megową:loveu: Pozdrawiam, Dagmara&Lea:cool3: Miło nam, że się podoba, zapraszamy częściej :) Ano szkoda, ale przy takich warunkach to się odechciewa nawet wyjść przed blok :roll: Z pewnością ;) I my pozdrawiamy! Quote
anetta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 zajęłam 2 miejsce w konkursie na logo forum Pies i ja, Gratki! :klacz: A gdzie można zobaczyć logo? Obróżki piękne :o Quote
katik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 śliczne obróżki, Megi pięknie w nich wygląda :loveu: (bez nich zresztą tez :) ) Quote
Cambel&Megi Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='anetta']Gratki! :klacz: A gdzie można zobaczyć logo? Obróżki piękne :o Dziękuję :lol: Tutaj > Klik Swoją drogą zapraszam do rejestracji na forum z poniższego linku :) http://piesija.info/index.php?ap=557 Z góry dziękuję :lol: katik, witamy :multi: i dziękujemy :oops: Quote
dadiii Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 super sa te obroze!!!! :loveu: a najbardziej podoba mi sie ta biala jest poprostu boska :D:D:D PS: zapraszamy tez do nas bo sa swierze fotki :D Quote
Asiaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Piękna Megi! http://images32.fotosik.pl/153/b2f34b1445a7bae9.jpg Gratulacje za II miejsce!! I gdzie to logo można zobaczyc? P.S. Nie mogę otworzyc podanego powyzej KLIK... pzdr. Quote
Waxy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Helloł Cambel. Ta poprzednia żółtawa sesja Megulca jest świetna :loveu: Boska! Ale Megi jeszcze piękniejsza :loveu: Obroże już widziałam ale są znakomite! Czekam na jakieś nowe zdjęcia! Pozdrawiam :loveu: Quote
Recommended Posts