psiulka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Łaał, a może teraz tak od przodu? :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 psiulka napisał(a):Łaał, a może teraz tak od przodu? :loveu: Nie lubisz Księciowej poopeczki??? :mad: Quote
anetta Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Megowa to wogole ma taki syndrom, że jest okropnie zazdrosna o inne psy, a wyjawia to w dziwny sposób - załatwiając się gdzie popadnie. Oooo :hmmmm: :o Rzeczywiście dziwne :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 anetta napisał(a):Oooo :hmmmm: :o Rzeczywiście dziwne :evil_lol: Kiedy jest sama, nigdy się jej nie zdarza nabrudzić, jak kiedyś nas odwiedziły Whippetki, najpierw koopa na środku dywanu, potem sikoo na środku łóżka :cool1: Albo koopa centralnie przed drzwiami wyjściowymi z klatki. Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 oo prosze jak ładnie współpracują Gratulacje Kamilko:cool3::cool3::cool3: Quote
Cambel&Megi Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 :lol: :lol: Dzięki :) A musimy się z Megową pochwalić, że w końcu udało nam się perfekcyjnie wykonać komendę: Siad - Zostań - Do mnie. :multi: Do tej pory tylko Siad - Zostań, a wystarczyło, że się odwróciłam i poszłam kawałek, ona za mną. A teraz czeka na znak, kiedy ma przyjść :loveu: Strasznie się cieszę :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='psiulka']No proszę, coraz lepiej :loveu: nie coraz lepiej tylko super jak an drugi raz:razz::razz: jakbym ufała Kentakiemu to moze bym go wyporzyczała an MP:diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Iwona1984 napisał(a):nie coraz lepiej tylko super jak an drugi raz:razz::razz: jakbym ufała Kentakiemu to moze bym go wyporzyczała an MP:diabloti: Oj nie nie kochana :eviltong: po próbach zrozumienia wszystkich figur to ja podziękuję :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Oj nie nie kochana :eviltong: po próbach zrozumienia wszystkich figur to ja podziękuję :evil_lol: :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:czyżby takie to trudne było??? Quote
Cambel&Megi Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Iwona1984 napisał(a)::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:czyżby takie to trudne było??? Uznam, że to było pytanie retoryczne :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cambel bodajze wyjechała z tego co mnie słuchy doszły ;) Quote
Cambel&Megi Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 ewatr napisał(a):A kaj sie podziewacie ?;) Byłyśmy se na wczasach u babci :evil_lol: ale już jesteśmy........ Quote
ewatr Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Byłyśmy se na wczasach u babci :evil_lol: ale już jesteśmy........ Fajnie macie wczasy i te sprawy ......a nie jak my robole tylko praca i praca :eviltong: Quote
ewatr Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Czesc Megi :lol: ale masz cudny jezor ho ho !!!!;) Quote
Dygotka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aj ja jaaaj :razz: Camb. Megi jest zajebiaszcza ! :loveu: Zapraszam do nas :D Quote
basia bonnie Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hahaha, świetne zdjęcie :) :loveu: :lol: P.S. 200 str. :multi: :pepsi: Quote
Dygotka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No nieźle . sławna Megii - chylę czoła :cool3: Quote
anetta Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :roflt::roflt::roflt: Świetna :roflt: A z wczasów coś masz? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 ewatr napisał(a):Czesc Megi ale masz cudny jezor ho ho !!!!;) Hej Ciociaa :loveu: Dziękuję :oops::oops: Dygotka napisał(a):Aj ja jaaaj :razz: Camb. Megi jest zajebiaszcza ! :loveu: Zapraszam do nas :D Oooo NesioDygocie :) Anuuu :loveu: Tak sobie przeglądałam dział 'za TM', Boszz aż trudno mi sobie uświadomić, że jej też kiedyś zabraknie :-o no ale jeszcze trochę przed nami, mam nadzieję :) basia bonnie napisał(a):hahaha, świetne zdjęcie :loveu: :lol: P.S. 200 str. :pepsi: ;);) No to pijemy :pepsi::pepsi: Matusz napisał(a):gratki ! :multi: Dziękujemy :lol: Dygotka napisał(a):No nieźle . sławna Megii - chylę czoła :cool3: He he he :eviltong: anetta napisał(a): Świetna :roflt: A z wczasów coś masz? :cool3: A mam, tylko nie obrobione, ale zaraz kilka wstawię.... :cool3: ****** A poza tym, to musimy powiedzieć, że już od kilku dni ćwiczymy Frisbee. Mamy 2 competitiony od Drzalki i 2 takie plastikowe, i rzucamy rollerki, jest suuuper :loveu: Przynajmniej mam ją jak zmęczyć, bo tak to cięzko, chyba, że z innym psem...nic nie sugeruję :eviltong: O i zrobiłam Megowej obrożę, znaczy przerobiłam, z parcianej taśmy, na chyba nieco ciekawszą :lol: Jeszcze tak mało profesjonalnie przyszyte ale będę poprawiać. Quote
Recommended Posts