Martens Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Megi śliczna :) I kolega też piękny. Chyba nieźle wiało, bo Meg na jednym zdjęciu taka "rozwiana" ;) Quote
Cambel&Megi Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Martens napisał(a):Megi śliczna :) I kolega też piękny. Chyba nieźle wiało, bo Meg na jednym zdjęciu taka "rozwiana" ;) Ano wiało....:lol: i niestety wieje cały czas, brrrr, czego ja baardzo nie lubię :roll: Quote
Cambel&Megi Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ale puchar z Jarosławskiej wystawy też mam :lol: Co prawda nie z ringu, ma większą wartość - sentymentalną...podarował mi go Piotr z hod. Del Cantico, za to, jak opiekowalam się, i wystawiałam Yumi..:lol: Quote
Martens Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Piękny, gratuluję :) U nas też cały czas wicher dmie, w nocy lało, a wczoraj była burza.. Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 no nareszcie sie pochwaliłaś :):multi::multi: Quote
dadiii Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 fajny pucharek :D:D ale megi ma super uszy :loveu: takie stojace i duze :loveu: :D:D Quote
Cambel&Megi Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Dzięki :lol: A ja zapraszam na naszą stronę, jest nowa szata graficzna (i myślę, że ta już dłużej zostanie). Serdeczne podziękowania dla Fryteli za css i html :) Zapraszam do przeglądania i wpisywania się do księgi gości :) aby przejść na stronę kliknij w banner poniżej Quote
Cambel&Megi Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 magda_drakkar napisał(a):Ja też się wpisałam do księgi;) Właśnie widziałam, dzięki ! :lol: P.S. Dodaję Wasz banner na naszą stronę :) Quote
ewatr Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Bry Megulcowie :loveu::loveu::loveu: cos Was mało widac ostatnio ;) Quote
Cambel&Megi Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ewatr napisał(a):Bry Megulcowie :loveu::loveu::loveu: cos Was mało widac ostatnio ;) Witamy :calus: Hm, myślę, że teraz częściej mnie będziesz widywać na Ciepłowniczej, no i tu wszystko nadrabiam :lol: Quote
Cambel&Megi Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Hej Dianeczki :loveu: Dziękujemy :lol: *** Życzenia od Megowych dla Dogomaniaków :razz: Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wpadamy z rewizytą, przepraszam, że dopiero teraz :oops:, ale postaram się być już na bieżąco, a to zdjęcie po prostu jest słodkie :loveu: http://i4.tinypic.com/80lnq7r.png Quote
Asiaczek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Witajcie w Niedzielę Wielkanocną! Juz po Śniadanku? Pzdr. Quote
Ewa_17 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 hej hej Liski, co tam slychac w wielkim swiecie?! :lol: Rosolak stesknil sie za Megowa, kiedy spotkanie?:mad::eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='jamnicze']Wpadamy z rewizytą, przepraszam, że dopiero teraz :oops:, ale postaram się być już na bieżąco, a to zdjęcie po prostu jest słodkie :loveu: http://i4.tinypic.com/80lnq7r.png Witamy i dziękujemy za odwiedziny :loveu: [quote name='Olusia']Cześć Meguśki :p Hej Dianeczki!!:multi: [quote name='Asiaczek']Witajcie w Niedzielę Wielkanocną! Juz po Śniadanku? Pzdr. Witamy, witamy! Taak, już po... ;) [quote name='Ewa_17']hej hej Liski, co tam slychac w wielkim swiecie?! :lol: Rosolak stesknil sie za Megowa, kiedy spotkanie?:mad::eviltong: Hej Rosolakowa :loveu: Spotkanie? Jak najszybciej ;) A ja z prośbą, Plissss wchodźcie w banner i pomóżcie! :placz: Quote
dadiii Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 siemka co u was?? Wesolych Świat Wielkanocnych i mokrego dyngusa :D Quote
Olusia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 List przesłałam na wszystkie podane maile ;) Miejmy nadzieję, że nie zlikwidują schroniska... Quote
Recommended Posts