jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) Ale kiedyś było bardziej niebieskie :razz: Mi ta zmiana też się nie podobała i ciężko mi było się przyzwyczaić ale teraz w sumie nie pamiętam jak dokładnie dogo wyglądało gdy było niebieściejsze :evil_lol: Pewnie więc za jakiś czas układ tych postów też nie będzie robił mi różnicy ale teraz robi :eviltong: Ja ogólnie nie lubię zmian, nawet nie lubię zmiany przeglądarki czy też nowszej wersji gg. Jak mi szwagier zmienił windowsa z XP na 7 to przez miesiąc błagałam go żeby wrzucił znów tamtego, nigdy nie miał czasu i już przywykłam :evil_lol: Teraz doceniam 7 i nie zmieniłabym :evil_lol: Edited March 5, 2012 by jonQuilla Quote
zuzolandia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [I][B]Siemka Kfiatostanie ;-))) ... ja wchodząc po raz łan od jakiegos czasu dostalam szoku bo myslałam ze mi sie przegladarka spsuła i rozciąga mi strone hihihihih Gdzies na dogo czytałam ze jest osoba która wynajmuje na okres wakacyjny swoj domek letniskowy nad samym morzem ilosc psów dowolna ;-) ..sie zastanawiam czy nie skorzystac w tymże roku ;-)) Buzioleeeee !!![/B][/I] Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ja wina 7 nie znoszę , tak samo jak visty i standardowego XP ;) bo sobie używam modyfikowanej wersji ... zwie się WindowZ , fajne też jest w wersji 7up. Nowe gg było dla mnie horrorem ... używałam starej wersji długo , ale zrobili dobrze i uniemożliwili rozmów z nowymi numerami - trzeba było się przesiąść. Ale nowy photoshop przypadł mi od razu do gustu :diabloti: Teraz dogo jest białe i ma wstawki niebieskie ... kiedyś było niebieski i było dogomaniackie. Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Ja standardowego windowsa XP używałam bardzo długo i przyzwyczaiłam się do niego, bardzo mi się podobał ale teraz tak samo bardzo lubię 7, chociaż jest 'inna' i często jak ktoś czegoś szuka u mnie na kompie to nie może znaleźć :evil_lol: Co do gg to dla mnie horrorem było w ogóle jego używanie. Miałam zawsze wp-kontakt, potem z bólem przesiadłam się na spika bo wp-kontakt zaczął świrować po pewnym czasie jak wprowadzili spika. GG musze używać od kiedy mam wlaśnie windowsa 7 gdyż spik nie działa mi na tym windowsie :shake: Teraz już też przyzwyczaiłam się ale początki były dla mnie ciężkie, dosłownie wszystko mnie drażniło. Teraz jedyną rzeczą jakiej mi cholernie brakuje w gg to to że rozmowy są w osobnym oknie, na spiku miałam zakładki w oknie gdzie jest lista kontaktów...to fajne jest. Ja nienawidzę mieć dużo rzeczy na pasku :evil_lol: [B][COLOR=black]ZuzoFruzka[/COLOR][/B], korzystaj...jak gdzieś blisko 3miasta to Ciebie tez z przyjemnością wyściskam :loveu::loveu::loveu: Tak na marginesie to mamy z Salsą na pieńku, ja się na nią obraziłam! Od dłuższego czasu się na to zanosiło ale wczoraj przegięła już na maxa :mad: Otóż Rudzielec czyli pies który generalnie nie lubi potężnie zbudowanych facetów o donośnym głosie zakochał się w moim 'koledze' i skutecznie odbiera mój czas na spędzaniu z nim czasu :evil_lol: Masło maślane ale wiemy o co chodzi ;-) Salsa wczoraj, zresztą nie tylko wczoraj bo dzieje się tak za każdym razem gdy ów kolega przychodzi, od progu rzuciła się na niego z wielką radością, mnie w życiu tak nie witała w progu :roll: Jak tylko usiadł to zaczęli się całować i nie mówię tego w przenośni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ruda lizała go po buzi a on jej na to pozwalał, w końcu jak zapytałam czy zostawić ich samych to się ogarnął ale nie na długo. Salsa za to była tak podekscytowana że nie dała się ogarnąć, miałam ochotę ją udusić....cały czas właziła mu na kolana, łasiła się, lizała po rękach a potem nawet po spodniach i bluzce :shake: Aż w końcu mała dupodajka...wybaczcie bo inaczej tego nazwać się nie da, wzięła i zaczęła molestować jego nogę. Kolega miał ubaw i jej na to pozwalał pomimo moich protestów że nie chcę aby mój pies zachowywał się jak kobieta lekkich obyczajów :shake: Na nic nie zdało się moje gadanie bo potem się nadstawiała :roll: Nigdy nie widziałam żeby tak się zachowywała w stosunku do kogoś innego...owszem cieszy się bardzo wylewnie itd. jak kogoś lubi ale takich akcji nie odpierdzielała nigdy wcześniej. Gdyby tego było mało jeszcze jedli obiad jednym widelcem :flaming: Mnie to obrzydzało od samego patrzenia, znam Rudą i wiem co ona potrafi wziąć do pyska na spacerze, mówiłam koledze o tym ale zero reakcji z jego strony. Jestem zażenowana....z kim mi przyszło się zadawać? Nie wiem szczerze mówiąc które z nich jest gorsze :shake: Ruda jednak ma minusa bo odbija mi faceta :mad::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [I][B]Znajdz se innego faceta i wymien psa :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ciesz się że go lubi , bo Kano na początku Rafała nienawidził i okazywał to na każdym kroku :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='zuzolandia'][I][B]Znajdz se innego faceta i wymien psa :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE] nawet nie miałabym problemu ze znalezieniem domu Rudej... kolega bardzo chętnie by ją wziął, tylko obawiam się że jakby spuścić go z oczu to mógłby ją molestować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AgataP Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Żonkilo może pora, żeby facet sprawił sobie psa, a Salsa się przerzuci i każdy będzie zadowolony:bigcool: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Vectra']Ciesz się że go lubi , bo Kano na początku Rafała nienawidził i okazywał to na każdym kroku :diabloti:[/QUOTE] i tak źle i tak nie dobrze... ona wiecznie siedzi mu na kolanach albo wciska się między nas...nie lubię jej takiej! a wyrzucić się nie da ;) bo ona MUSI wszystko kontrolować :shake: namolne psisko :mad: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='AgataP']Żonkilo może pora, żeby facet sprawił sobie psa, a Salsa się przerzuci i każdy będzie zadowolony:bigcool:[/QUOTE] z tym że ja bym mu nie powierzyła nawet na jeden dzień rybek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Salsa się nie przerzuci bo ona psy chce kilim albo chce się bawić, nie widzi w nich obiektu seksualnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='jonQuilla']i tak źle i tak nie dobrze... ona wiecznie siedzi mu na kolanach albo wciska się między nas...nie lubię jej takiej! a wyrzucić się nie da ;)[/QUOTE] Kano też się wciskał ;) tylko do tego serdecznie się uśmiechał ... nie muszę wspominać , jak bardzo mnie to bawiło ? :evil_lol: ale Rafał pewnego dnia , chciał wziąć sprawy w swoje ręce i wychować tego niewychowanego psa :evilbat: i poszedł z nim na spacer ... po 10 minutach , wrócił Kano .. po 11 minutach wrócił R ze smyczą i obrożą ... ich emocje bardzo się różniły ... Kano był szczęśliwy , R nie i zupełnie nie rozumiem czemu. Ale nie że nie mówiłam , że Kano i tak ci się wyrwie i wróci do ciociuni którą jedyną kocha na tym świecie ... ja sobie z nim radę dam :mad: :siara: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Vectra']Kano też się wciskał ;) tylko do tego serdecznie się uśmiechał ... nie muszę wspominać , jak bardzo mnie to bawiło ? :evil_lol: ale Rafał pewnego dnia , chciał wziąć sprawy w swoje ręce i wychować tego niewychowanego psa :evilbat: i poszedł z nim na spacer ... po 10 minutach , wrócił Kano .. po 11 minutach wrócił R ze smyczą i obrożą ... ich emocje bardzo się różniły ... Kano był szczęśliwy , R nie i zupełnie nie rozumiem czemu. Ale nie że nie mówiłam , że Kano i tak ci się wyrwie i wróci do ciociuni którą jedyną kocha na tym świecie ... ja sobie z nim radę dam :mad: :siara:[/QUOTE] Szacun dla R. i tak bo nie jeden by wymiękł jakby taki Kano do niego się uśmiechał :evil_lol: No i jeszcze ta próba pojednania... podziwiam odwagę :evil_lol:;) Na spacerze Rudzielec też zachowuje się dziwnie. Nigdy nie skacze na osoby, które idą ze mną i nigdy nie gryzie smyczy... jak T. prowadzi ją to wisi na smyczy momentami albo zatrzymuje się i radośnie na niego skacze :hmmmm: Dziwi mnie jej zachowanie. Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 patrząc na moje psy , też czasem ich zachowanie mnie dziwi ... bo mi żaden nic nie weźmie z talerza .. natomiast jak wujcio R konsumuje , to nikt się nie krępuje aby się poczęstować. R nie ma w kwestii psów , instynktu samozachowawczego ;) Trochę doświadczył ... przez Kano najwięcej , ale i Lalka pokazała co potrafi , Klementyna raz też dała popis :diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='jonQuilla']Szacun dla R. i tak bo nie jeden by wymiękł jakby taki Kano do niego się uśmiechał :evil_lol: No i jeszcze ta próba pojednania... podziwiam odwagę :evil_lol:;) Na spacerze Rudzielec też zachowuje się dziwnie. Nigdy nie skacze na osoby, które idą ze mną i nigdy nie gryzie smyczy... jak T. prowadzi ją to wisi na smyczy momentami albo zatrzymuje się i radośnie na niego skacze :hmmmm: Dziwi mnie jej zachowanie.[/QUOTE] [I][B]Cesar Milano pewnie zna odpowiedz na ten przypadek i powyzej opisane :cool3:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Vectra']patrząc na moje psy , też czasem ich zachowanie mnie dziwi ... bo mi żaden nic nie weźmie z talerza .. natomiast jak wujcio R konsumuje , to nikt się nie krępuje aby się poczęstować. R nie ma w kwestii psów , instynktu samozachowawczego ;) Trochę doświadczył ... przez Kano najwięcej , ale i Lalka pokazała co potrafi , Klementyna raz też dała popis :diabloti:[/QUOTE] Salsa mi też nie grzebie w talerzu, oj spróbowałaby... ona się tylko gapi z odległości np. metra jak jem a jak na nią spojrzę to momentalnie odwraca głowę w drugą stronę i udaje że wcale nie patrzy, jak znów nachylę się nad talerzem to ona znów się gapi...i tak to u nas wygląda ale nigdy nie skomli jak jem, nie mlaska i poza tym gapieniem się nie daje znaków że żyje. Innym jakby mogła to wlazłaby podczas jedzenia na głowę, ślini się przy tym jak głupia. Jak T. jadł obiad to tak to wyglądało że położyła mu pysk na nodze i miał całe oślinione kolano. A co Klamka zrobiła? xD Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='zuzolandia'][I][B]Cesar Milano pewnie zna odpowiedz na ten przypadek i powyzej opisane :cool3:[/B][/I][/QUOTE] Pewnie tak, znajdę zaraz jego nr. i napiszę smsa z zapytaniem czemu mój pies jest dziwny ;) Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Klamka .. noooo , chciała się sprawdzić użytkowo :diabloti: Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 hahahah [IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/432337_344426015595507_129890457049065_1002092_1838544863_n.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='jonQuilla']... Także wiedzcie że jesteście obserwowani! Wszyscy bez wyjątków :diabloti: Pozdrawiam :loveu:[/QUOTE] Właśnie tak czułam, ze mnie ktoś obserwuje i wlazłam do Ciebie i ...eureka, bingo - sama się przyznałaś Ty szpiegu:mad::roflt: [quote name='Vectra']...Ale nowy photoshop przypadł mi od razu do gustu :diabloti:...[/QUOTE] Ewuś, która wersja taka fajna?:roll:Ja mam CS2, może to ta?:hmmmm: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [B]Vectra,[/B] rozłożyło mnie to na łopatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem w stanie pokryć koszty takiego szkolenia nawet :evil_lol: [B]Doginka[/B] ale nie musisz się mnie obawiać...to takie niegroźne szpiegostwo! Nie jestem psychopatą :evil_lol: chyba ;) Quote
chita Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 żonkila przynajmniej wiesz ze suke masz hetero:eviltong::evil_lol: ja windy nie znosze, mam linuxa i wyznaje zasade gdzie konczy sie logika tam zaczyna sie vista:eviltong:i zamiast gadu mam kadu;) Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Doginka'] Ewuś, która wersja taka fajna?:roll:Ja mam CS2, może to ta?:hmmmm:[/QUOTE] cs5 :grins: kurs ekstra !!! wykupiła bym dwa semestry !!! żeby wkodować ile się da :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) [quote name='chita']żonkila przynajmniej wiesz ze suke masz hetero:eviltong::evil_lol: ja windy nie znosze, mam linuxa i wyznaje zasade gdzie konczy sie logika tam zaczyna sie vista:eviltong:i zamiast gadu mam kadu;)[/QUOTE] no fakt, jedyny plus że wiem co trzymam w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale niech sobie znajdzie swojego faceta :mad: ja momentami mam wrażenie że On woli ją ode mnie :roll: wczoraj jak zrzuciłam ją z kanapy to usłyszałam 'no ej ale co Ty teraz zrobiłaś' :evil_lol: nawet nie słyszałam o czymś takim jak Kadu :evil_lol: a z Vistą nie miałam nigdy do czynienia i chyba nie chcę bo nie wiele osób ją chwali :eviltong: [quote name='Vectra']cs5 :grins: kurs ekstra !!! wykupiła bym dwa semestry !!! żeby wkodować ile się da :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja się zastanawiam jak długo by utrzymały się w pamięci te wszystkie jakże zagmatwane sprawy ;) myślę że jeden większy powiew wiatru i zostałaby pustka w głowie....więc czy warto wydawać na takie kursy kasę? :) Edited March 5, 2012 by jonQuilla Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 punkt 6 , bardzo pomocny .. muszę znaleźć taki kurs. Nie mieszkam z R półtora roku , on nadal do mnie dzwoni pytając co gdzie jest :grins: i to nie jest celem by mnie zagadać , on serio NIE WIE nadal Quote
Recommended Posts