fioneczka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] to w czym problem :) widzimy się w sierpniu pod sceną :eviltong:[/FONT] będę z Alą ;) ... chyba nas poznasz ... będziemy miały glany i dredy ;) Quote
Alicja Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 fioneczka napisał(a):będę z Alą ;) ... chyba nas poznasz ... będziemy miały glany i dredy ;) tak :grins: Glany mam :grins: ale z dredami kiszka ...wczoraj urąbałam włosy na długość 3 cm chyba ...ale poznasz ...mam prawie czerwone :) Quote
jonQuilla Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 [FONT=Georgia]uuuu...to przaśna zabawa bedzie :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]uuuu...to przaśna zabawa bedzie :multi::multi:[/FONT] będziemy wywijać hołubce pod sceną :grins: Quote
Onomato-Peja Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Woodstock... cicho cicho, może i mnie się uda. Zlot dogo na woodstocku to nie taki zły pomysł :P Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Wiecie co, ja stara jestem, a nie wiem co to Woodstock:oops: Jaką muzę tam grają?:hmmmm: Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Alicja napisał(a):będziemy wywijać hołubce pod sceną :grins: [FONT=Georgia]pogo mamcia, pogo! :)[/FONT] Onomato-Peja napisał(a):Woodstock... cicho cicho, może i mnie się uda. Zlot dogo na woodstocku to nie taki zły pomysł :P [FONT=Georgia]jak Ci się uda to koniecznie się widzimy tam ;)[/FONT] Doginka napisał(a):Wiecie co, ja stara jestem, a nie wiem co to Woodstock:oops: Jaką muzę tam grają?:hmmmm: [FONT=Georgia] Przyznam że mnie zaskoczyłaś :) Woodstock to chyba największy festiwal dla 'brudasów' w Polsce ;) Prowadzi go Jurek Owsiak, ogólnie jest to podziękowanie dla ludzi za Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. Impreza trwa trzy dni i jest darmowa tak więc zjeżdżają się ludzie z całej polski i nie tylko bo Niemców też full z racji że odbywa się w Kostrzynie, który jest blisko granicy. Wszyscy rozbijają się namiotami dookoła sceny a jest to ogromny plac położony w lesie także jest to morze namiotów gdzie można spokojnie zbłądzić bądź też po zmroku zabić potykając o linki bo namioty rozbite są dosłownie jeden na drugim :evil_lol: Muzyka to głównie punk, metal, rock ale także reggae. Atmosfera jest niesamowita i choć byłam dopiero raz to jestem zakochana po uszy w tym festiwalu. A zdziwiona Twoją niewiedzą jestem w sumie dlatego że dużo media trąbią o Woodstocku że sam element tam jeździ i ogólnie najczęściej w złym świetle stawiają tą imprezę. Chociażby słynna wojna błotna jest przedstawiana tak jakby to bandę idiotów z psychiatryka wypuścili a tam po prostu jest pełen luz i fantastycznie jest zrobić chociaż raz do roku coś tak głupiego jak wytaplać się w błocie. Reasumując polecam każdemu chociaż raz jechać! :)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [FONT=Georgia]zgrywałam zdjęcia z aparatu i znalazłam Rudzielce ;) załapały się Teodor ze swoją nową panienką do pukania ;) poprzednia jak wiadomo została zabita przez Salsę ;) zniesmaczona Salsa obecnością Teodora ;) sobie leżała na słoneczku ale skoro przylazł to wolała się zmyć coby jej nie olał ;) królik + tapeta to zdecydowanie złe połączenie ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :lol: u nas było tak samo :) http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04079.jpg wiem córcia że pogo ...ale wiesz trzeba zachować pozory :lol:..... aaa włosy nie wyszły mi takie całkiem czerwone :roll: Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='Alicja']:lol: u nas było tak samo :) http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04079.jpg [FONT=Georgia]To chyba najbardziej mnie w nim drażniło ale na całe szczęście w sumie z tego wyrósł. Rzadko kiedy zaczyna skubać tapetę a nawet jeśli to wystarczy raz go odgonić, wcześniej wracał jak bumerang. [/FONT] wiem córcia że pogo ...ale wiesz trzeba zachować pozory :lol:..... [FONT=Georgia] a Qba się wybiera? [/FONT] aaa włosy nie wyszły mi takie całkiem czerwone :roll: [FONT=Georgia]pokaż :) ja obecnie mam paskudny kolor...sprały się moje rude i są takie zgniło-marchewkowe ale póki co nie farbuję bo nie wiem na jaki kolor :) takiego oczojebnego rudego chyba już nie chcę [/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jak mi ktoś fotę zrobi to pokażę moje ;) Qba własnie się łamie , bo to akurat wypada pomiędzy jego 2 wyjazdami i nie wie czy da rade .... Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='Alicja']Jak mi ktoś fotę zrobi to pokażę moje ;) [FONT=Georgia]zrób sobie fotę w lustrze :evil_lol:[/FONT] Qba własnie się łamie , bo to akurat wypada pomiędzy jego 2 wyjazdami i nie wie czy da rade .... [FONT=Georgia]to niech się zdecyduje i zabierze Cię ze sobą :)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to niech się zdecyduje i zabierze Cię ze sobą :)[/FONT] [FONT=Arial] :([/FONT] [FONT=Arial] ja już w sierpniu pracuję ...a mogłabym jechać z chłopakami z [/FONT][FONT=Arial]CARRANTUOHILL bo raczej bankowo pojadą w lustrze foty nie cyknę :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [FONT=Georgia]zabierz dzieciaki ze sobą....wycieczka integracyjna ;) :evil_lol: to chociaż fotę z ręki ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zabierz dzieciaki ze sobą....wycieczka integracyjna ;) :evil_lol: to chociaż fotę z ręki ;)[/FONT] Muzykoterapię im zrobię ;) Quote
agaga21 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [FONT=Georgia]królik + tapeta to zdecydowanie złe połączenie ;-)[/FONT] http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04079.jpg eee, czepiasz się. bardzo gustownie przyozdobiona ściana:diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='Alicja']Muzykoterapię im zrobię ;) [FONT=Georgia] ciekawe na jaką terapię Ciebie by wysłali po :evil_lol:[/FONT] [quote name='agaga21']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04079.jpg eee, czepiasz się. bardzo gustownie przyozdobiona ściana:diabloti: [FONT=Georgia]mam osobistego dekoratora wnętrz ;)[/FONT] Quote
fioneczka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04071.jpg czy Teoś obdarzył już nową panienkę uczuciem czy w grę wchodzi tylko sex :diabloti: ... szybki sex :roflt: Edit: o wyjeździe na Woodstock mogę sobie pomarzyć niestety ... mój Kris na początku sierpnia będzie miał wstawianą endoprotezę biodra ... ale za rok to może razem się wybierzemy ;) Quote
Alicja Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='fioneczka']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04071.jpg czy Teoś obdarzył już nową panienkę uczuciem czy w grę wchodzi tylko sex :diabloti: ... szybki sex :roflt: i bezpieczny :lol: Quote
jonQuilla Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='fioneczka']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04071.jpg czy Teoś obdarzył już nową panienkę uczuciem czy w grę wchodzi tylko sex :diabloti: ... szybki sex :roflt: [FONT=Georgia]Uczucia? Żartujesz sobie chyba, w jego słowniku takie słowo nie istnieje. To typ faceta, któremu panienka potrzebna jest jedynie do sexu. W dodatku był bardzo szybki bo wziął ją pierwszy raz niespełna minutę po zapoznaniu. Taki cham z niego no ale cóż...panienka pusta więc nie ma nic przeciwko takiemu traktowaniu zatem niech se hulają, oby tylko głupstw nie narobili. :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Uczucia? Żartujesz sobie chyba, w jego słowniku takie słowo nie istnieje. To typ faceta, któremu panienka potrzebna jest jedynie do sexu. W dodatku był bardzo szybki bo wziął ją pierwszy raz niespełna minutę po zapoznaniu. Taki cham z niego no ale cóż...panienka pusta więc nie ma nic przeciwko takiemu traktowaniu zatem niech se hulają, oby tylko głupstw nie narobili. :evil_lol:[/FONT] :lol::lol::lol: a potem z parostatku prostytutkę robią :roflt: Quote
Pusiakowa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04079.jpg 'To już tak było' :diabloti: Quote
Alicja Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 sluchałaś ?? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BxcQnUxo19k Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 U Ciebie w galerii to zawsze tak wesoło. :D Teodor jest świetny. :loveu: Aż ma się ochotę adoptować jakiegos uszatka, no ale niestety... Ahh ten Woodstock, jeszcze to z rodzicami dokładnie obgadam, mam kilka opcji. Ale ogółem się nie martwię, jak nie w tym roku to w następnym. :) A i na spacerek trzeba by było się wybrać, Pusiakowa dobrze gada. :lol: Z tym, że w Gdyni w wakacje nigdzie się nie pójdzie, chyba, że do mnie na Oksywie, ale to trzebaby się jeszcze autobusem tluc, bez sensu, może zawitamy do Gdańska? Macie gdzieś jakieś bajorko bezpieczne w miarę? Quote
jonQuilla Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Pusiakowa']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04079.jpg 'To już tak było' :diabloti: [FONT=Georgia]:oops: no ok, przyznaję się...to ja lubię obgryzać ściany w wolnych chwilach ;) [/FONT] [quote name='Alicja']sluchałaś ?? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BxcQnUxo19k [FONT=Georgia] oczywiście, ostatnio natknęłam się na nią :) świetna :loveu: z tej płyty jeszcze 'Rootsman Soul' jest spoko ale daleko jej to tej :) szkoda że tak mało piosenek jest na tej płycie [/FONT] [quote name='Onomato-Peja']U Ciebie w galerii to zawsze tak wesoło. :D Teodor jest świetny. :loveu: Aż ma się ochotę adoptować jakiegos uszatka, no ale niestety... Ahh ten Woodstock, jeszcze to z rodzicami dokładnie obgadam, mam kilka opcji. Ale ogółem się nie martwię, jak nie w tym roku to w następnym. :) A i na spacerek trzeba by było się wybrać, Pusiakowa dobrze gada. :lol: Z tym, że w Gdyni w wakacje nigdzie się nie pójdzie, chyba, że do mnie na Oksywie, ale to trzebaby się jeszcze autobusem tluc, bez sensu, może zawitamy do Gdańska? Macie gdzieś jakieś bajorko bezpieczne w miarę? [FONT=Georgia]Trzeba gadaniem zastąpić brak zdjęć :evil_lol::evil_lol: Teodor to raczej mój pierwszy i ostatni królik. Moja mamuśka jak usłyszała że w tym roku też chcę jechać na wood'a to oczywiście stwierdziła że powaliło mnie ;) Podejrzewam że jej zdaniem rok temu cudem uszłam z życiem a w tym roku nie będę miała tyle szczęścia :evil_lol: Jest właśnie taką osobą co to za dużo się nasłuchała złych rzeczy o woodstocku z tv. W Gdańsku przychodzi mi na myśl jedynie dawny poligon na morenie ale tam latem też może być mnóstwo ludzi....jak ja kocham stonkę :angryy: [/FONT][FONT=Georgia][/FONT] Quote
Recommended Posts