Izabela124. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Tengusia to mśli tylko o jednym:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [COLOR=Navy][B]fajny ten Jelonek :cool2:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Tengusia']teraz to siedze i zastanawiam sie co za kudlate mysli mialyscie czytajac moja wypowiedz :hmmmm: :roflt:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]od razu mówię że co złego to nie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Tengusia to mśli tylko o jednym:diabloti::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]pikantny żywot wiedzie ;)[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]fajny ten Jelonek :cool2:[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mi ogólnie podoba się brzmienie skrzypiec w wersji ostrej[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Magda25'] położyłam się na podłodze, czekają na reakcję królika. Tak długo czekałam, że zasnęłam na tej podłodze. .[/QUOTE] [quote name='Tengusia']przepraszam ale ..... :roflt: :roflt: :roflt:[/QUOTE] To samo chciałam napisać :evil_lol::evil_lol: Pepe miał prześwietlenie stawów, przyjeżdżasz opić wynik? :cool3: Quote
jonQuilla Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='Ania!']To samo chciałam napisać :evil_lol::evil_lol: Pepe miał prześwietlenie stawów, przyjeżdżasz opić wynik? :cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]olera, chcesz bym została alkoholikiem? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]olera, chcesz bym została alkoholikiem? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]moja Córcia never alkoholikiem ;)...ona alkoholu do ust nie bierze :shake:....ona zaraz połyka :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]moja Córcia never alkoholikiem ;)...ona alkoholu do ust nie bierze :shake:....ona zaraz połyka :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: taa...mamusia mnie tego patentu nauczyła ;) rodzinne u nas jest brzydzenie się alkoholem [/B][FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=White]niskoprocentowym[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT] ;) Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: taa...mamusia mnie tego patentu nauczyła ;) rodzinne u nas jest brzydzenie się alkoholem [/B][FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=White]niskoprocentowym[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT] ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no ba :grins:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Izabela124.']Tengusia to mśli tylko o jednym:diabloti::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] ze kto ze niby ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]od razu mówię że co złego to nie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]pikantny żywot wiedzie ;)[/B][/FONT][/COLOR] [/QUOTE] ech pikantny zywot to mi sie marzy a tu niestety kicha :roflt: Quote
Izabela124. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Tengusia']ze kto ze niby ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [/QUOTE]Nie, Święty Walenty:diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Córciu ..jakiś blogas rozpustny się tu zrobił ;) Quote
jonQuilla Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Tengusia'] ech pikantny zywot to mi sie marzy a tu niestety kicha :roflt:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a komu się nie marzy :siara:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Nie, Święty Walenty:diabloti::eviltong:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a ten co tu robi...przecież do lutego jeszcze daleko ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja']Córciu ..jakiś blogas rozpustny się tu zrobił ;)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jak zabrniemy w to dalej to zaraz dojdzie ktoś do wniosku że rozpustnicą jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Niech mnie ktoś przytuli :placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy: Dziadek wrócił. Jest od wczoraj a moje zdenerwowanie osiągnęło już apogeum !!!! Quote
jonQuilla Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Magda25']Niech mnie ktoś przytuli :placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy: Dziadek wrócił. Jest od wczoraj a moje zdenerwowanie osiągnęło już apogeum !!!![/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]choć kochana, znam ten ból :calus: trzeci dzień jestem sama z dziadkiem i już mną trzęsie na sam dźwięk jego głosu [/B][/COLOR][/FONT]:roll: Quote
Migori Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 głosu??? Ja mam spazmy jak słyszę jego kroki!!! Zrobiłam sobie podwójną melisę, ale nie pomaga. Wdech wydech, wdech wydech!!! Poza tym odkrył że królik jest towarzyski i gada do niego :cry::mdleje: "eryk, eryniu, erysiu, eryczku, erynia, eryś, erysiulka, erysiula" :flaming::flaming::flaming:a żebym jeszcze bardziej sie wkurzyła to włączył na full tv i ogląda papieża :placz: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Magda25']głosu??? Ja mam spazmy jak słyszę jego kroki!!! Zrobiłam sobie podwójną melisę, ale nie pomaga. Wdech wydech, wdech wydech!!! Poza tym odkrył że królik jest towarzyski i gada do niego :cry::mdleje: "eryk, eryniu, erysiu, eryczku, erynia, eryś, erysiulka, erysiula" :flaming::flaming::flaming:a żebym jeszcze bardziej sie wkurzyła to włączył na full tv i ogląda papieża :placz:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Mój miał wczoraj dzień dreptania a był wyjątkowo słaby więc co chwilę musiałam go do pokoju odprowadzać i mówię do Niego żeby siedział bo jak się wywróci to ja sama go nie dźwignę ale nie no po co mnie słuchać skoro można dreptać i mnie wkurzać. Dzisiaj za to siedzi u siebie, co chwile mnie woła i pyta o to samo: gdzie są wszyscy, kto mi zrobi obiad, kto mi da kolacje, czy pies jadł, czy pies był na dworze, czy dajesz sobie radę i tak w kółko...ocipieć można. Tv na szczęście ogląda w słuchawkach bo ma ostre problemy ze słuchem więc nic innego bym nie słyszała tylko telewizornie dziadkową. Swoją drogą dopiero przedwczoraj pierwszy raz zobaczył królika.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No ale chociaż słuchawki ma :( Mój dziadek uważa że problemów ze słuchem nie ma żadnych !!! Nie potrzebuje aparatu słuchowego, a tym bardziej słuchawek czy innego (cytuję) ustrojstwa! Za słyszę to jego pudło nawet przez zamknięte drzwi! Quote
olekg89 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Moja prababcia ledwo chodziła ,ale na wózek sie posadzić nie dała ,bo "To wstyd ,co ja jestem jakaś taka k... ,że musze na wózku?" aparat słuchowy to też wstyd był.Jeść nie chciała to ją straszyli ,że do domu starców pójdzie to jadła xD Ale śmiechowa była ojro mi dawała na pieski ,bo takie mądre i śliczne xD Ale już nie żyje i ojro się skońćzyło buuu.I mode na sukces słyszał caaały blok i pół osiedla. Quote
jonQuilla Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Magda25']No ale chociaż słuchawki ma :( Mój dziadek uważa że problemów ze słuchem nie ma żadnych !!! Nie potrzebuje aparatu słuchowego, a tym bardziej słuchawek czy innego (cytuję) ustrojstwa! Za słyszę to jego pudło nawet przez zamknięte drzwi![/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Tak te słuchawki to jest wielki plus. Kiedyś miał nawet aparat słuchowy ale potem stwierdził że mu niewygodnie i tak już bez niego został więc cała okolica słyszy jak rozmawiamy z dziadkiem :roll:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Onomato-Peja']Gadane gadane a zdjęc nie ma :P[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]To pogadaj też i nie marudź :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']Moja prababcia ledwo chodziła ,ale na wózek sie posadzić nie dała ,bo "To wstyd ,co ja jestem jakaś taka k... ,że musze na wózku?" aparat słuchowy to też wstyd był.Jeść nie chciała to ją straszyli ,że do domu starców pójdzie to jadła xD Ale śmiechowa była ojro mi dawała na pieski ,bo takie mądre i śliczne xD Ale już nie żyje i ojro się skońćzyło buuu.I mode na sukces słyszał caaały blok i pół osiedla.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] eee to całkiem spoko jak ojro dawała ;) mój dziadek to skąpiec i jak prosi a w sumie rozkazuje bo on nie używa innego tonu, żebym poszła do sklepu mu po wodę i sok to daje mi 3zł a jak mówię że to za mało to patrzy na mnie jakbym go okradała :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
olekg89 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Hahaha nie babcia Jadzia była całe życie fajna ,potem jak miała raka i brała silne leki to fazy miała fajne.Np. mówiła do mojej babci "patrz tam stoi głodne dziecko daj mu obiad" i tak nawijała to moja babcia "no dałam mu już żreć ,i kanapki mu robie jeszcze widzisz?" i stwierdzała ,ze faktycznie sie najadł xD Quote
jonQuilla Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']Hahaha nie babcia Jadzia była całe życie fajna ,potem jak miała raka i brała silne leki to fazy miała fajne.Np. mówiła do mojej babci "patrz tam stoi głodne dziecko daj mu obiad" i tak nawijała to moja babcia "no dałam mu już żreć ,i kanapki mu robie jeszcze widzisz?" i stwierdzała ,ze faktycznie sie najadł xD[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hojna kobiecina....czym chata bogata :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
olekg89 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ale to dziecko było jej wyobrażeniem xD Jakby ktoś nie zrozumiał :P Chociaż kiedyś jeszcze jak była na chodzie to właśnie opiekowała się dziećmi sąsiadów alkoholików.Nakarmiła ,umyła w lekcjach pomogła.Potem jak już jako dorośli wyjechali do niemiec to kilka razy w roku zapraszali ją w odwiedziny.Nawet im pieniądze na start życiowy dała.Dobra kobita była i czasem mi jej nawet brakuje. Quote
jonQuilla Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='olekg89']Ale to dziecko było jej wyobrażeniem xD Jakby ktoś nie zrozumiał :P Chociaż kiedyś jeszcze jak była na chodzie to właśnie opiekowała się dziećmi sąsiadów alkoholików.Nakarmiła ,umyła w lekcjach pomogła.Potem jak już jako dorośli wyjechali do niemiec to kilka razy w roku zapraszali ją w odwiedziny.Nawet im pieniądze na start życiowy dała.Dobra kobita była i czasem mi jej nawet brakuje.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Ah widzisz właśnie nie byłam pewna czy to wyimaginowane z jej strony czy realne. Kurde dlaczego jest coraz mniej takich bezinteresownych osób? Teraz ciężko spotkać kogoś kto Ci bułkę kupi a co dopiero udzieli takiego wsparcia. [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts