jonQuilla Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Wróciłam dzisiaj po ciężkiej i długiej podróży. Sam Woodstock jest niesamowity, świetny, rewelacyjny itd. Podpisuję się pod tym co wiele osób mówi że przynajmniej raz w życiu każdy powinien być na Woodzie. W życiu nie spodziewałabym się że może być tam tak fajna atmosfera. Zdecydowanie nie jestem typem osoby, która uważa że jeżdżą tam brudasy albo coś w tym stylu...po prostu przerażał mnie troszeczkę ten klimat w takiej ilości. Ludzie są fajni...sami zaczepiają żeby porozmawiać albo jak się ich zaczepi to też pogadają i się uśmiechną. Wiadomo spotyka się też świrów, którzy głupie teksty rzucają ale z takimi konkretnymi natrętami się nie spotkałam. Brak łazienki okazał się nie być problemem....skoro wszyscy dookoła są brudni to nie ma to znaczenia. Są umywalki na polu żeby się opłukać ale tak sucho było że wiecznie unosił się pył w powietrzu i zanim dotarło się do namiotu to znów było się brudnym. Sam ten kurz jest dość uciążliwy....jeszcze teraz czuję że mam zawalone nim gardło. O dziwo do alko nie mam jakiegoś wielkiego wstrętu a przelało się na prawdę dużo różnego rodzaju trunków. Przez cały wood kupiłam raptem dwa piwa a potem tylko sępiłam od różnych ludzi na wiosce piwnej do mojego magicznego kubeczka, który to doprowadzał mnie do stanu nieważkości codziennie. Stwierdziłam że chyba zacznę zabierać ten kubeczek także tutaj na imprezy :evil_lol: Żartuje....tam to takie normalne, tak samo jak sępienie od ludzi jedzenia :evil_lol: Dostałam szybki instruktarz jak sobie radzić na woodstocku kiedy nie ma się kasy no i chyba całkiem dobra ze mnie uczennica bo głodna nie chodziłam a żarcia nie kupowałam ani razu :evil_lol: Jak to fantastycznie musi brzmieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powrót był mistrzostwem. Do 3 wczoraj balowaliśmy a po 6 wstaliśmy bo pociąg o 9 a była opcja że z buta 5km trzeba będzie iść ale na szczęście busem się udało. Mieliśmy wrócić bilety na osobówki (4 przesiadki bo najtaniej), wyruszyliśmy z Kostrzyna do Krzyża gdzie podstawili kolejną osobówkę tak malutką że połowa ludu się nie zmieściła. Zaraz podjechał Woodstockowy pociąg ale też był w pip załadowany ale jakimś cudem wleźliśmy. Koleś chcący siku musiał przelecieć nad wszystkimi czyli trzymał się poręczy u góry i odbijał się nogami od okien i ścian. Inny wpadł na genialny pomysł żeby zrobić sobie hamak....wyjął kocyk, spytał czy ktoś ma linę a gdy się znalazła to zaraz powstała pierwsza wersja, która zerwała się zanim zdążył puścić się poręczy ale druga już była solidniejsza....choć ja na miejscu osób leżących pod tym wynalazkiem bym była posrana :evil_lol: Wysiedliśmy z tego pociągu w Pile i stamtąd ruszyliśmy późniejszym odpowiednikiem naszej powrotnej trasy także mandatów nie było i woodstockowych ludzi też malutko więc miejsca dużo i zdecydowanie trochę zbyt spokojnie. Do domku dojechałam przed 20. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [COLOR=Navy][B]Witaj w domciu Córeńko :calus: czyli za rok powtórka ;) [/B][/COLOR] Quote
olekg89 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 No Żonkila a co ci mistrz mówił ,że zadowolona będziesz.Ty pijusie :P Fenris mi kiedyś opowiadał jak się pije na woodstocku za darmoche hehe:D Quote
jonQuilla Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Witaj w domciu Córeńko :calus: czyli za rok powtórka ;) [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hej mamcia :loveu::loveu::loveu: jeśli będą mnie chcieli to jak najbardziej :) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='olekg89']No Żonkila a co ci mistrz mówił ,że zadowolona będziesz.Ty pijusie :P Fenris mi kiedyś opowiadał jak się pije na woodstocku za darmoche hehe:D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja pijus? się tylko dostosowałam :evil_lol::evil_lol: Fenris to taki człek przy którym ciężko być trzeźwym...nasze spacery z psami też zawsze są całkiem ładnie zakrapiane Zarąbista sprawa bo na prawdę tego piwa tyle dostawałam że sama się ululałam a gdy sama nie miałam już mocy pić to dla innych znosiłam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Woodstock, moje marzenie :) zazdraszczam Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Woodstock, moje marzenie :) zazdraszczam[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]marzenia są po to by je spełniać ;)[/B][/COLOR] Quote
Onomato-Peja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]marzenia są po to by je spełniać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Ale są też rodzice, którzy nie zawsze o tym pamiętają ;) Mam wrażenie, że dopóki się nie wyprowadzę matka mnie nie wypuści na taka imprezę, ledwo mi się udaje ją ubłagac na jakiś koncert rockowy czy metalowy, jak słyszy o pogo to mówi, że powinnam się leczyc. A szkoda. Quote
Obama Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Uwielbiam jeździć na koncerty na drugi koniec Europy,spać u przypadkowych ludzi...ale sam Woodstock to dla mnie za hipisiarska atmosfera :) Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Woodstock, moje marzenie :) zazdraszczam[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] kiedyś też pojedziesz :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]marzenia są po to by je spełniać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dokładnie tak :) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Onomato-Peja']Ale są też rodzice, którzy nie zawsze o tym pamiętają ;) Mam wrażenie, że dopóki się nie wyprowadzę matka mnie nie wypuści na taka imprezę, ledwo mi się udaje ją ubłagac na jakiś koncert rockowy czy metalowy, jak słyszy o pogo to mówi, że powinnam się leczyc. A szkoda.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Moja też była zdegustowana moim pomysłem, co prawda nie ten wiek żeby mi zabraniała ale otwarcie i bez owijania powiedziała co o tym sądzi a gdy ochłonęła i wiedziała że to nic nie da to prosiła żebym się jeszcze zastanowiła. Jako że nie mam kasy to musiałam się zapożyczyć u kumpeli żeby tylko mieć na dojazd i powrót....moja mamuśka by prędzej ducha wyzionęła niż wsparła mnie finansowo w tej kwestii :evil_lol: Teraz jak już widzi że wróciłam cała, zdrowa i zachwycona to chyba ciut zmieniła zdanie o całej tej imprezie. [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Obama']Uwielbiam jeździć na koncerty na drugi koniec Europy,spać u przypadkowych ludzi...ale sam Woodstock to dla mnie za hipisiarska atmosfera :)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Duże imprezy są super, szkoda że dopiero teraz do tego doszłam :evil_lol: Takie zagraniczne wyjazdy to w ogóle musi być super sprawa. [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [COLOR=Navy][B]Żonkilku ...z 10 lat mniej i też jadę ;)[/B][/COLOR] Quote
Lucky. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Zazdroszczę ! Ja jadę za 4 lata, jak 18 mieć będę, znaczy się 17 z hakiem będzie . Kolega był, podobno była mega zajebiście . Przywiózł boskie puszki tyskie którą po wypiciu wyrzuciłam -,-' Quote
M&S Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Cześć:) Widzę, że impreza była udana....fajnie. Miłego dochodzenia do siebie....;) Quote
Cieplutkaa. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ale Ci dobrze bylo. Sama też bym bardzo chciała tam pojechać. Widzę, że tu już sporo osób planuje takowy wyjazd za lat parę. ;) Quote
olekg89 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A ja mam nową zabawe sialala latam za deer i raportuje jej spam sialalalala. Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='olekg89']A ja mam nową zabawe sialala latam za deer i raportuje jej spam sialalalala.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] nie biegaj wnusiu ...bo siem spocisz :)[/B][/COLOR] Quote
olekg89 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Przepraszam babciu. Miłej środy. Miłego Czwartku. Miłego piątku. Miłej soboty. Miłej niedzieli. Quote
Kashdog Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Fajnie, że Ci się tam podobało :). Ciekawa jestem czy ja bym się odnalazła w takim tłumie ludzi :evil_lol: No i ten...miłego dnia :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Żonkilku ...z 10 lat mniej i też jadę ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bzdura....za rok mam nadzieję że się spotkamy :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a Qba nie jeździ?[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Lucky.']Zazdroszczę ! Ja jadę za 4 lata, jak 18 mieć będę, znaczy się 17 z hakiem będzie . Kolega był, podobno była mega zajebiście . Przywiózł boskie puszki tyskie którą po wypiciu wyrzuciłam -,-'[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] rzadko kiedy się spotyka kogoś kto był i stwierdził że beznadziejna impreza :) a co do Tyskiego to ja 2 lata temu takiego browarka dostałam od Fenrisa i stoi dalej na półce....z lekka przeterminowany ale nie zamierzam pić :evil_lol: w tym roku też chciałam przywieźć do kolekcji ale brak kasy a jeśli ktoś dał mi całe piwo to wolałam je wypić niż tachać do domu na zmarnowanie :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='M&S']Cześć:) Widzę, że impreza była udana....fajnie. Miłego dochodzenia do siebie....;)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam i dziękuję :) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cieplutkaa.']Ale Ci dobrze bylo. Sama też bym bardzo chciała tam pojechać. Widzę, że tu już sporo osób planuje takowy wyjazd za lat parę. ;)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]w takim razie oby Ci się udało :cool3:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='deer_1987']milego wtorku![/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wzajemnie[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='olekg89']A ja mam nową zabawe sialala latam za deer i raportuje jej spam sialalalala.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]grunt że zostałeś przy dogo :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='olekg89']Przepraszam babciu. Miłej środy. Miłego Czwartku. Miłego piątku. Miłej soboty. Miłej niedzieli.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]o, dzięki :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Kashdog']Fajnie, że Ci się tam podobało :). Ciekawa jestem czy ja bym się odnalazła w takim tłumie ludzi :evil_lol: No i ten...miłego dnia :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Myślę że dałabyś radę. Jestem bardzo nieśmiałym człekiem i się odnalazłam więc nie taka tragedia aczkolwiek wiadomo - jak kto co lubi. [/B][/FONT][/COLOR] Quote
olekg89 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Będzie jeszcze love story Żonkilka+Fenris sasasasa :P Quote
Migori Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Love story??? :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Żonkilowa nawijaj szybko :evil_lol: shit zapomniałabym ... miłego dnia! Quote
olekg89 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Magda-a co ty myślisz ,że czemu jej się tam tak podobało?:P Bo se poskakała i muzyki posłuchała?:P Skakać to pewnie skakała :P ale nie po błocie ehehehe Quote
Migori Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Eee no co Ty... Żonkilowa ? Ona nie z tych :) Chyba :P Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [QUOTE][quote name='olekg89']Będzie jeszcze love story Żonkilka+Fenris sasasasa :P[/QUOTE] [quote name='Magda25']Love story??? :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Żonkilowa nawijaj szybko :evil_lol: shit zapomniałabym ... miłego dnia![/QUOTE] [quote name='olekg89']Magda-a co ty myślisz ,że czemu jej się tam tak podobało?:P Bo se poskakała i muzyki posłuchała?:P Skakać to pewnie skakała :P ale nie po błocie ehehehe[/QUOTE] [quote name='Magda25']Eee no co Ty... Żonkilowa ? Ona nie z tych :) Chyba :P[/QUOTE] [quote name='olekg89']Cholera jom wie :P[/QUOTE] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roflt::roflt::roflt: Oluś nie prorokuj Magda, dzięki za wiarę we mnie i w moje poczynania...dobra kobieta z Ciebie :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts