Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']oj duza kalurza :P i potem ile mniej wiecej zajmuje zanim wyschnie?[/QUOTE]

[quote name='olekg89']Jakie to interesujące jest ile kałuŻa schnie xD[/QUOTE]

:kciuki:

Kałuża zajebiaszcza, moja szczurzyca by sobie poszalała :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Jutro rano przekopią fotasy i wrzuce skana ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]sprawdzę to :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Onomato-Peja']:kciuki:

Kałuża zajebiaszcza, moja szczurzyca by sobie poszalała :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa kałuże lubi tylko gdy jest ciepło :)[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='agaga21']nie dość, że głodzi wielką stopę to jeszcze nie wyprowadza chudziny na spacer a jak juz wyprowadzi to sama się chowa a biedaczkę na deszcz wygania!:-o:-o[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:oops: teraz to na prawdę mi się głupio zrobiło
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Maks i Spark']Jaki mądry króliś:)

Miłego dnia![/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dziękuję i wzajemnie :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Kashdog']Fifi zachowuje się podobnie jak Salsa w czasie deszczu :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]panienki z cukru :evil_lol:

filmiki mam zamiast zdjęć :eviltong:

[/B][/FONT][/COLOR][video=youtube;k0G_KTOrtKk]http://www.youtube.com/watch?v=k0G_KTOrtKk[/video]
[B][FONT=Georgia][SIZE=1][COLOR=Olive]moje porwane rękawy są bardzo stylowe[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Georgia][SIZE=1][COLOR=Olive] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[video=youtube;mFM-3F1y3tc]http://www.youtube.com/watch?v=mFM-3F1y3tc[/video]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]u nas dzisiaj zimno, pochmurnie i pewnie będzie padać :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Królik boski :) A Salsa wariatka ; P Ja sobie na takie zwierzątko przy mojej idiotce pozwolić nie mogę.[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Też tak myślałam. Musiałam zrezygnować z trzymania w domu szczurów przez nią bo rzucała się na klatkę. Na dworze atakuje koty, jeże i ptactwo, dwa razy wyciągałam wróbla z jej pyska i wiem że zanim do mnie trafiła to zagryzała kury na wsi, z której ją mam także nauczenie jej że królik to nie kicające żarło troszkę pracy i czasu nas kosztowało ale się udało choć sam na sam ich nie zostawiam bo nie ufam jej na tyle.[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']Ale Salsa wariuje, i odkurzacz jej nie przeszkadza :D[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Jak wyłączony to się nie boi, gorzej jak zaczyna buczeć wtedy spieprza gdzie pieprz rośnie. Bingo (mój wcześniejszy pies) uwielbiał być odkurzany...jak tylko włączał ktoś odkurzacz to kładł się przed nim i trzeba było go najpierw przejechać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Masz fotel z przeceny z Ikei xD[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Oluś jaki Ty spostrzegawczy jesteś :)
Nawet nie wiem że jest z Ikei, siostra robiła przemeblowanie i nie miała gdzie go wstawić więc mi dała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='kasia_1982']ja tez mam taki sam fotel. Ba, nawet 2 ;)
i jak dobrze pójdzie w pazdzierniku bede w Polsce na kilka dni. Gdańsku - NADCHODZE ;););)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wygodne są :)
o cholera do października może uda mi się jakieś mury obronne postawić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']No bo mieliśmy dziś kupić takie dwa ,ale się promocja skończyła a 80zł za taki szajs nie dam :P[/QUOTE]
[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]
to się teraz kozacko nie pobujasz :evil_lol:
a ile w promocji kosztował?
[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla']
o cholera do października może uda mi się jakieś mury obronne postawić :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

nawet mury nie pomogą ;)
szkoda tylko że będę bez psa ;( ale uż się nie mogę doczekać kebaba z wrzeszcza. W tydzień przytyję z 5 kg ;)

Posted

[quote name='kasia_1982']nawet mury nie pomogą ;)
szkoda tylko że będę bez psa ;( ale uż się nie mogę doczekać kebaba z wrzeszcza. W tydzień przytyję z 5 kg ;)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Tylko jeden dobry kebab we Wrzeszczu przychodzi mi na myśl....ulica Dmowskiego po lewej stronie jak się idzie do kolejki od Manhattanu? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Na promocji koło 40zł :P
Nie róbcie mi smaka kebabem :( ,bo już mi burczy w brzuszku.[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wpadaj do Gdańska, drogę do kebabowni już znasz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Tylko jeden dobry kebab we Wrzeszczu przychodzi mi na myśl....ulica Dmowskiego po lewej stronie jak się idzie do kolejki od Manhattanu? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

no oczywiscie ze o ten mi chodzi ;) kolo budynku Politechniki, czy tam Uniwerka - juz nie pamietam ;) czesto robilismy tam 'zakupy' ze znajomymi po pracy ;) i ser feta byl zawsze gratis ;)

Posted

Ostatnio żarłem takiego zaje2bistego ,że normalnie mimo odruchu wymiotnego z przejedzenia zeżarłbym jeszcze jednego.Zresztą ja zawsze jem do pierwszych mdłości xD

Posted

[quote name='kasia_1982']no oczywiscie ze o ten mi chodzi ;) kolo budynku Politechniki, czy tam Uniwerka - juz nie pamietam ;) czesto robilismy tam 'zakupy' ze znajomymi po pracy ;) i ser feta byl zawsze gratis ;)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]W zasadzie nie wiem co to za budynek ale wiem że jakaś szkoła, kiedyś albo nawet jeszcze teraz jakieś muzyczne zajęcia się tam odbywały.
Ja zawsze jak wracam z Sopotu ze znajomymi wieczorem to lecimy jeszcze szybko po kebaby :evil_lol: pyszne tam są :)
Moja siostra kilka lat temu tam pracowała[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='olekg89']Ostatnio żarłem takiego zaje2bistego ,że normalnie mimo odruchu wymiotnego z przejedzenia zeżarłbym jeszcze jednego.Zresztą ja zawsze jem do pierwszych mdłości xD[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o matko, gdybym tak jadła to bym się przewróciła i nie wstała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Ostatnio żarłem takiego zaje2bistego ,że normalnie mimo odruchu wymiotnego z przejedzenia zeżarłbym jeszcze jednego.Zresztą ja zawsze jem do pierwszych mdłości xD[/QUOTE]
Gdzie ? w Pozku gdzieś ?

Posted

[quote name='Izabela124.']Faktycznie ta kałuża spora jest :-o Salsa na tych filmikach szaleje jak głupia :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo ona jest głupia, to jest jej naturalne zachowanie :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Magda25']Gdzie ? w Pozku gdzieś ?[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
no, no...jak tak dalej pójdzie to sporządzimy listę najlepszych kebabów w polsce wg. dogomaniaków :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]