Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04164.jpg?t=1276116411[/URL]
Mam wrażenie ,żę to była komenda ...WARUJ......lub....LEŻEĆ......nieśmiało zapytam ....CZY MAM RACJĘ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Co Teoś dostał do amciu ?

W takie dni jak dziś przydałaby sie klima. W rękawiczkach nie umiem prowadzić, tak samo w czapce :)

Idę nynać. Czochrańce dla rudzielców.

Posted

[COLOR=Navy][B]:roflt:
[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04163.jpg?t=1276116410[/url]

u nas masakra jak cieplo ...[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Ewcia38'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04164.jpg?t=1276116411[/URL]
Mam wrażenie ,żę to była komenda ...WARUJ......lub....LEŻEĆ......nieśmiało zapytam ....CZY MAM RACJĘ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
niestety muszę Cię rozczarować, nie masz racji :)
była zmęczona po ganianiu za frisbee w upale :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']Co Teoś dostał do amciu ?
W takie dni jak dziś przydałaby sie klima. W rękawiczkach nie umiem prowadzić, tak samo w czapce :)
Idę nynać. Czochrańce dla rudzielców.[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nic nie dostał :diabloti: on mi zawsze liże palce

Jak jest w samochodzie klimatyzacja to rewelacja. Ostatnio pojechałyśmy z siostrą na plażę i jak wróciłyśmy do auta po spacerze to myślałyśmy że się ugotujemy.
No ale są ludzie, którzy w takie dni zostawiają zwierzęta a nawet dzieci w środku :roll:
[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]:roflt:
[URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04163.jpg?t=1276116410[/URL]

u nas masakra jak cieplo ...[/B][/COLOR][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Mamuś nie narzekaj, długo kazało na siebie czekać to lato to niech teraz jest :evil_lol:
U mnie właśnie błyska :cool3: wieczorem zebrały się chmurzyska i padało ale w nocy będą pewnie trzaskać pioruny :)
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]:roflt:

u nas masakra jak cieplo ...[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][I]ccciiiiiiiiiiiiiiiiii Ala nie narzekaj....ja tam wole sie spocić niż moknąć bądz marznąć hihih

[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04163.jpg?t=1276116410[/url]

no podziwiam jej talent do lokowania sie w miejscach nie do przyjecia hihihi

buziamm!
[/I][/B]

Posted

[quote name='Ewcia38']Jak na pomorzu??cieplutko??:eviltong: u nas czad:cool1::cool1:[/QUOTE]

[B][I]niech czadujeee :multi::multi: u nas lekki wiaterek wiec upał nie tak dokuczliwie odczuwalny :lol: lubiee tropiki :eviltong:
[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]ccciiiiiiiiiiiiiiiiii Ala nie narzekaj....ja tam wole sie spocić niż moknąć bądz marznąć hihih

[URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04163.jpg?t=1276116410[/URL]

no podziwiam jej talent do lokowania sie w miejscach nie do przyjecia hihihi

buziamm!
[/I][/B][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mnie to śmieszy bo ona zamiast iść na kanapę albo chociażby na podłogę gdzie normalnie może się wyciągnąć i spać to woli składać się jak scyzoryk na tej pufie, leży tak zawsze jak ja siedzę przy kompie :evil_lol: świr[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='deer_1987']No to masz lepszego psa, lasu tu nie mamy a na polanie czy pod blokiem to sie poloza kolo mnie i nic im sie nie cche :P[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa chwile pobiega i też kładzie się w cieniu niedaleko mnie żeby sobie patyka pociumkać, ja wtedy mam spokój i czytam sobie książkę najczęściej :cool3:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry słoneczne:)

Głaski dla źweirzuntów:lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ewcia38']Jak na pomorzu??cieplutko??:eviltong: u nas czad:cool1::cool1:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cieplutko :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='zuzolandia'][B][I]niech czadujeee :multi::multi: u nas lekki wiaterek wiec upał nie tak dokuczliwie odczuwalny :lol: lubiee tropiki :eviltong:
[/I][/B][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tu brak wiatru więc tropiki, zapraszam :cool3:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mnie to śmieszy bo ona zamiast iść na kanapę albo chociażby na podłogę gdzie normalnie może się wyciągnąć i spać to woli składać się jak scyzoryk na tej pufie, leży tak zawsze jak ja siedzę przy kompie :evil_lol: świr[/B][/FONT][/COLOR]

[/QUOTE]

Juz widzę jak moja się tak układa :evil_lol:

Teoś jest świetny, szczególnie uroczo wygląda jak stoi na dwóch łapkach :lol:

Posted

Ja wiem!!!!!!!!!!!:evil_lol:Na tej fotce ewidentnie widać ,że zaraz bedziesz odkurzać!!!!:multi:

Posted

[quote name='Ania!']Juz widzę jak moja się tak układa :evil_lol:

Teoś jest świetny, szczególnie uroczo wygląda jak stoi na dwóch łapkach :lol:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twoja to musiałaby mieć ze dwie takie pufki[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Kashdog'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04163.jpg?t=1276116410[/URL]
Haha, no nie mogę :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:cool3: to jeszcze nic, czasami zwija się w kłębek na tej pufie...kiedyś dawałam foty [/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Ewcia38']Ja wiem!!!!!!!!!!!:evil_lol:Na tej fotce ewidentnie widać ,że zaraz bedziesz odkurzać!!!!:multi:
[URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04163.jpg?t=1276116410[/URL][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol: hahaha...taa, Salsa na pufę a królik do klatki :)[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Maks i Spark']Hello z wieczorka:)[/QUOTE]
witam :loveu:

mam lenia = fot nie ma :eviltong:
może jutro? choć w sumie leń pewnie dalej będzie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
mam lenia = fot nie ma :eviltong:
może jutro? choć w sumie leń pewnie dalej będzie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

a ja w weekend w ramach relaksu i poszukiwaniu weny tworczej ktora to ostatnio mnie zaniedbuje bede sie bawic w fotografowanie ludzi a raczej ludzia :cool3:

Posted

[quote name='Ola & Sasha']O ty leniu ! :angryy:
A my tak wyczekujemy :evil_lol:

Jutro fotki obowiązkowo mają być ! :razz:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol: no nie wiem, nie wiem
na prawdę nie chce mi się zabierać aparatu na spacery bo muszę brać plecak a tak biorę jedynie butelkę z wodą do ręki, do drugiej psa i idę
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Tengusia']a ja w weekend w ramach relaksu i poszukiwaniu weny tworczej ktora to ostatnio mnie zaniedbuje bede sie bawic w fotografowanie ludzi a raczej ludzia :cool3: ... to moze byc ciekawe doswiadczenie pod wieloma wzgledami :diabloti:[/QUOTE]
jakieś szczegóły czy będziesz taka tajemnicza? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
jakieś szczegóły czy będziesz taka tajemnicza? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

pozostane tajemnicza :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]biorę jedynie butelkę z wodą do ręki, do drugiej psa i idę
[/B][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]

A ja zawsze mam pełno ze sobą, a jak nie zauważę to jeszcze muszę nieść to co Pep wytargał z mieszkania w pysku :roll:
Ostatnio buta sąsiadki, bo na korytarzu zostawiła :evil_lol: Dobrze, ze w porę zauważyłam ;)

Posted

[quote name='Tengusia']pozostane tajemnicza :eviltong:[/QUOTE]
to w takim razie pozostaje mi życzyć udanej zabawy :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']A ja zawsze mam pełno ze sobą, a jak nie zauważę to jeszcze muszę nieść to co Pep wytargał z mieszkania w pysku :roll:
Ostatnio buta sąsiadki, bo na korytarzu zostawiła :evil_lol: Dobrze, ze w porę zauważyłam ;)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: hahaha, Pepe dba o to abyś była w dobrej kondycji...spacer z obciążeniem [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Trzymaj kciuki za mnie jutro, bede krolika kluc...[/QUOTE]
:kciuki: powodzenia[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ewcia38']ja tylko mówie grzecznie DOBRANOC:loveu:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to ja odpowiadam równie grzecznie, DOBRANOC :loveu::loveu:

chciałabym jeszcze powiedzieć że sez0n na pająki w moim pokoju uważam za otwarty :placz:
dzisiaj natknęłam się na dwa takie wstrętne długonogie z dużymi ciałkami :roll:
mój kuzyn był moim bohaterem i je zabił a nawet sprzątnął trupy....nienawidzę tego ścierwa :placz:
[/B][/FONT][/COLOR]