Kashdog Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03162.jpg?t=1267371875[/url] No nie moge :D Quote
zuzolandia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu::multi: jest mi smutno, jest mi źle :roll: nie mam na nic ochoty...masakra :shake: na dodatek coś mi mówi że w najbliższym czasie będzie jeszcze gorzej :roll: dupa dupa dupa.... kolejny raz upewniłam się w przekonaniu że wolę towarzystwo zwierząt [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][I]kofana nie duptaj tak ;-) od dawien dawna wiadomo ze homo sapiens to najwieksza pomyłka Boga zakładając ze Ten istnieje ;-) w związku z tym nie jesteś odosobniona w swoim przekonaniu ze jakiekolwiek nieludzkie towarzycho jest zdecydowanie lepsiejsze ....... ale mimo to pamietaj ze taka jedna z czornego ślunska i tak Cie koffooooooooo ;-) nie smutkajj.....choooo utulkam ....i se pomilczymy ... [/I][/B] Quote
Bewarka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Witam sie chyba po raz pierwszy :D Widziałam was na królikach a stamtąd na nk xD ;) [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03191.jpg?t=1267372001[/url] Urocze...:loveu: :) Quote
jonQuilla Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]kofana nie duptaj tak ;-) od dawien dawna wiadomo ze homo sapiens to najwieksza pomyłka Boga zakładając ze Ten istnieje ;-) w związku z tym nie jesteś odosobniona w swoim przekonaniu ze jakiekolwiek nieludzkie towarzycho jest zdecydowanie lepsiejsze ....... ale mimo to pamietaj ze taka jedna z czornego ślunska i tak Cie koffooooooooo ;-) nie smutkajj.....choooo utulkam ....i se pomilczymy ... [/I][/B][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]podupam, podupam i mi w końcu przejdzie ;) miło Was tu mieć bo nie każdy rozumie dlaczego zdecydowanie bardziej wolę towarzystwo swojego psa niż większości znajomych[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bewarka']Witam sie chyba po raz pierwszy :D Widziałam was na królikach a stamtąd na nk xD ;) [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03191.jpg?t=1267372001[/URL] Urocze...:loveu: :)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witamy :loveu::multi: jaki ten internetowy świat jest mały :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu::multi: jest mi smutno, jest mi źle :roll: nie mam na nic ochoty...masakra :shake: na dodatek coś mi mówi że w najbliższym czasie będzie jeszcze gorzej :roll: dupa dupa dupa.... kolejny raz upewniłam się w przekonaniu że wolę towarzystwo zwierząt [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ...masz doła????!!!! Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jest mi smutno, jest mi źle :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie mam na nic ochoty...masakra :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]na dodatek coś mi mówi że w najbliższym czasie będzie jeszcze gorzej :roll: dupa dupa dupa....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kolejny raz upewniłam się w przekonaniu że wolę towarzystwo zwierząt [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] ...masz doła????!!!! Quote
Migori Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kolejny raz upewniłam się w przekonaniu że wolę towarzystwo zwierząt [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ty też... Ja to też niedawno odkryłam. Ale potem mówią, że sie izoluję. Mój pies przynajmniej nie szlaja sie jak pokopany z każdym papierkiem, szklaneczką, talerzykiem po całej chacie, byle zerknąć do mojego pokoju i sprawdzić co robię. A ja też was gdzieś widziałam na necie... ale nie pamiętam gdzie hehe Quote
jonQuilla Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Maks i Spark']...masz doła????!!!![/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie lubię tego stwierdzenia ale tak, mam doła :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Magda25']Ty też... Ja to też niedawno odkryłam. Ale potem mówią, że sie izoluję. Mój pies przynajmniej nie szlaja sie jak pokopany z każdym papierkiem, szklaneczką, talerzykiem po całej chacie, byle zerknąć do mojego pokoju i sprawdzić co robię. A ja też was gdzieś widziałam na necie... ale nie pamiętam gdzie hehe[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]też często słyszę uwagi na temat swojej izolacji, szczerze mówiąc mam to gdzieś...na zwierzęciu nigdy się nie zawiodłam a na ludziach multum razy :roll: :hmmmm: zaczynam się zastanawiać czy wszędzie mnie pełno :evil_lol: *** Teodor mnie dzisiaj zdenerwował po raz pierwszy :oops: Idzie przeżyć pozrywane tapety, zaszczane łóżko, pogryziony Salsy kosz, firanka, dywan, kable i kilka innych rzeczy. Jestem w stanie przeżyć też to że często budzi mnie o 5/6 rano i chce wyjść z klatki a gdy go wypuszczam to skacze mi po głowie więc znów wraca do klatki i dalej hałasuje. Jednak nie przeżyję faktu że on dziś wziął się za Alfredzika :angryy: 1. nie wiem czy Alfredzik nie zaszkodzi Teodorowi 2. Alfreda absolutnie nie wolno nadgryzać :mad: dla niewtajemniczonych: [COLOR=Black]Alfred[/COLOR] - roślina...dostała imię ponieważ nie wiedziałam jaki to gatunek (potem się dowiedziałam ale zapomniałam więc nie mogę nawet sprawdzić czy nic Teosiowi nie będzie) :shake: to on...może ktoś wie jak sie zwie ten kwiat :roll: [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03212.jpg?t=1267553256[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03214.jpg?t=1267553255[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzisiaj z braku zajęć sobie przewertowałam książkę "Cień Wiatru" ([/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Carlos Ruiz Zafón[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]) i trafiłam na jeden z moich ulubionych cytatów z tejże książki [COLOR=Black] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Black][B]- Źle pan wygląda - zawyrokował. - Niestrawność - odparłem. - A co panu zaszkodziło? - Życie.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu::multi: jest mi smutno, jest mi źle :roll: nie mam na nic ochoty...masakra :shake: na dodatek coś mi mówi że w najbliższym czasie będzie jeszcze gorzej :roll: dupa dupa dupa.... kolejny raz upewniłam się w przekonaniu że wolę towarzystwo zwierząt [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Red][B]:glaszcze:utulkam [/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzisiaj z braku zajęć sobie przewertowałam książkę "Cień Wiatru" ([/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Carlos Ruiz Zafón[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]) i trafiłam na jeden z moich ulubionych cytatów z tejże książki [COLOR=Black] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Black][B]- Źle pan wygląda - zawyrokował. - Niestrawność - odparłem. - A co panu zaszkodziło? - Życie.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Red][B]świetny cytat :cool2: co do kwiata nie znam się na roślinności domowej ....stydam sromotnie [/B][/COLOR] Quote
agaga21 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] jest mi smutno, jest mi źle :roll: nie mam na nic ochoty...masakra :shake: na dodatek coś mi mówi że w najbliższym czasie będzie jeszcze gorzej :roll: dupa dupa dupa.... [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :placz::placz::placz: dokładnie tak się czuję ale nie za sprawą ludzi, tylko z powodu bezsilności:placz: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Maks i Spark']Cześć słoneczne:)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi: u nas też rewelacyjnie słonko świeci ale w nocy spał śnieg :angryy: nie dużo ale jednak...już nie chcę tego białego czegoś oglądać !!! wczoraj też ślicznie świeciło słońce i był mocny wiatr, który wysuszył pięknie chodniki i glebę w większości miejscach a teraz znów będzie mokro...do dupy taka robota :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]:glaszcze:utulkam [/B][/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki mamcia :)[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Red][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive] [/COLOR][/FONT] co do kwiata nie znam się na roślinności domowej ....stydam sromotnie [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] już się dowiedziałam....jest to Pachira i nie zaszkodzi, Teo ma się bardzo dobrze za to Alfred nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive] musiałam go przestawić w miejsce, w którym stał wcześniej a gorzej tam rósł [/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive]:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='agaga21']:placz::placz::placz: dokładnie tak się czuję ale nie za sprawą ludzi, tylko z powodu bezsilności:placz:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] i tak podziwiam Cię że dajesz sobie radę, nie potrafię sobie wyobrazić jakie to wszystko musi być dla Ciebie ciężkie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] *** Salsie coś zaszkodziło :roll: sra dalej niż widzi i jest taka przygaszona. Obudziła mnie o 4:30 bo zaczęła biegać jak poparzona po mieszkaniu. Wkurza mnie że ona nie prosi normalnie jak chce iść na dwór tylko czeka do ostatniego momentu aż nie może wytrzymać...efekt tłuczenia psa za robienie w domu :roll: W każdym bądź razie zerwałam się z wyra i poleciałyśmy na dwór...a o 8 znów to samo :roll: Już nawet nie kładłam się spać choć 8 godzina to dla mnie środek nocy :evil_lol: Od tamtej pory byłyśmy już dwa razy na dworze a jeszcze 11 nie ma...biedulka moja :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [COLOR=Red][B]kup Salsie TANINAL ( coś ok 8-9 zł ) w aptece , tylko nie podawaj z węglem nie wolno [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]kup Salsie TANINAL ( coś ok 8-9 zł ) w aptece , tylko nie podawaj z węglem nie wolno [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dzięki mamcia :) zaraz się wybiorę po ten specyfik, mam nadzieje że pomoże bo aż żal na nią patrzeć aha... sypie śnieg znów :splat::mdleje::grab:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]kup Salsie TANINAL ( coś ok 8-9 zł ) w aptece , tylko nie podawaj z węglem nie wolno [/B][/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR="#8b0000"]A ja w takich sytuacjach zawsze przegłodzę go przez 1. dzień i to zawsze pomaga ! Zresztą to samo mi poradził weterynarz, chociaż specyfik jakiś zawsze też można kupić. Albo-albo.[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='halgre'][B][COLOR="#8b0000"]A ja w takich sytuacjach zawsze przegłodzę go przez 1. dzień i to zawsze pomaga ! Zresztą to samo mi poradził weterynarz, chociaż specyfik jakiś zawsze też można kupić. Albo-albo.[/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR=Red][B]ja sie glodzeniem nie przejmuję bo Ozzy , zresztą wsie psy co znałam , jak ma drapszajs to nie je ;)[/B][/COLOR] a Taninal działa na żołądeczek p/zapalnie min Quote
jonQuilla Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='halgre'][B][COLOR=#8b0000]A ja w takich sytuacjach zawsze przegłodzę go przez 1. dzień i to zawsze pomaga ! Zresztą to samo mi poradził weterynarz, chociaż specyfik jakiś zawsze też można kupić. Albo-albo.[/COLOR][/B][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Salsa ogólnie jest niejadkiem więc jak się źle czuje to już w ogóle nic nie je tak więc nie muszę jej celowo przegładzać bo sama doskonale potrafi to robić...jednak to na nie wiele się zdaje. [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ja sie glodzeniem nie przejmuję bo Ozzy , zresztą wsie psy co znałam , jak ma drapszajs to nie je ;)[/B][/COLOR] a Taninal działa na żołądeczek p/zapalnie min[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Salsie przeszło chyba. Ostatni raz rwała na dwór po 10 i od tamtej pory jest spokój ale mimo to podałam jej Taninal przed chwilą. Zastanawiam się od czego ją tak przeczyściło. Ustaliłam że nikt jej nie dawał kości ani niczego co mogłoby spowodować taki a nie inny stan rzeczy. Jedyne "racjonalne" wytłumaczenie jest takie że Teo się nażarł kwiatka a Salsa po tym ma rozwolnienie. :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzisiaj z braku zajęć sobie przewertowałam książkę "Cień Wiatru" ([/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Carlos Ruiz Zafón[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]) i trafiłam na jeden z moich ulubionych cytatów z tejże książki [COLOR=Black] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Black][B]- Źle pan wygląda - zawyrokował. - Niestrawność - odparłem. - A co panu zaszkodziło? - Życie.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] świetny ten cytat. :) dobrze, że z salsą już lepiej. ;) ucałuj mocniuchno. :multi: Quote
agaga21 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ciesze sie ze salsa lepiej sie czuje. [SIZE=1] oddałabym wszystko, żeby mój misio mógł się lepiej poczuć.....[/SIZE]:( Quote
jonQuilla Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Witam ;) Jak z pogodą na pomorzu ?[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu::multi: pisałam wcześniej że słońce świeci ślicznie ale śnieg pruszy :roll: a że było na + to zaraz topniał przez co strasznie mokro znów się zrobiło[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pusiakowa']świetny ten cytat. :) dobrze, że z salsą już lepiej. ;) ucałuj mocniuchno. :multi:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no niby już ją nie ciśnie ale taka jest o dupe rozbić...cały dzień śpi i nic ją nie interesuje, pewnie jutro już będzie jak świeżynka [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='agaga21']ciesze sie ze salsa lepiej sie czuje. [SIZE=1] oddałabym wszystko, żeby mój misio mógł się lepiej poczuć.....[/SIZE]:([/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:glaszcze: bądź dzielna kochana [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Cześć dziewczyny [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cavy Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 To dobrze, że z Salsą lepiej. ;-) U nas tak chwilami prószy śnieg, ale w ogóle go nie widać, bo od razu topnieje. ;lol: Quote
Recommended Posts