Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Przeczytałam na tamtym wątku .... Żonkilku ... :glaszcze:

życie jest tak kruche , ale pamięć po tych co odeszli pozostanie ....

• [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A co się stało ? :crazyeye::roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']Przeczytałam na tamtym wątku .... Żonkilku ... :glaszcze:

życie jest tak kruche , ale pamięć po tych co odeszli pozostanie ....

• [FONT=Georgia]dzięki mamcia :calus:
    już sama śmierć nie jest tak straszna jak to że Jego ciała nie da się zidentyfikować :shake:
    [/FONT][FONT=Georgia]
    nie ma do czego nawet przyrównać DNA
    [/FONT][FONT=Georgia]więc aż strach pomyśleć co pozostało po tych ludziach :roll:
    rodzina i przyjaciele nie mogą nawet się pożegnać z Nim w naturalny dla naszej kultury sposób przez co jest to bardzo trudne dla wszystkich...smutne, wstrząsające i najgorsza jest ta bezsilność

[/FONT]

[FONT=Georgia]witajcie gwiazdy :loveu:
    wpadłam na chwilkę cobyście miały pewność że nic nam nie jest, jednak w dalszym ciągu na dogo będę nieobecna...brak motywacji i czasu na ogarnięcie wszystkiego
    futra mają się dobrze, Teodor wkroczył w wiek dojrzewania ale bardzo łagodnie póki co i oby tak już zostało
    Salsa jak to Salsa wyczuła pogodę i teraz najchętniej latałaby całymi dniami za frisbee

takie tam foty Teodora, Salsowych nie mam :eviltong:
    pozdrawiam i ściskam :calus:

[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Taki okres dojrzewania u krolikow roznie sie objawia!

zmarl ktos kogo znalas?

[quote name='jonQuilla']Przed wejściem na moją klatkę schodową stoi zdjęcie i mnóstwo zniczy.
    Dla każdego w mojej kamienicy jest to wielka strata, największa dla żony i dzieci Arkadiusza Rybickiego bo to o Nim mowa.
    Był to wspaniały człowiek, przyjaciel mojej rodziny.

Nigdy nie zapomnę pobudki z 10 kwietnia 2010 roku, kiedy to moja mama ze łzami w oczach mnie obudziła włączając tv. Byłam wstrząśnięta i smutna...jak wszyscy. Smutek się pogłębił gdy na liście pasażerów odnaleźliśmy nazwisko Posła Arkadiusza Rybickiego, wspaniałego męża, ojca i przyjaciela.

• dla wszystkich ofiar tego tragicznego wypadku
    i osobna dla Arkadiusza Rybickiego
  • ... ponieważ ta śmierć wymierzyła osobisty cios

• to cytat z tematu "katastrofa prezydenckiego samolotu"

[FONT=Georgia]
    a Teodor zachowuje się w miarę normalnie, nie znaczy terenu ani nic z tych rzeczy...jest po prostu troszkę pobudzony seksualnie ale też nie jakoś tak bardzo, może później będzie gorzej ale póki co nie jest to problemem
    [/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Śliiiczne fotki śliczniastego, słodkiego Teosia :multi::multi::multi:

A u nas się rozpadało i okropny wiatr ! :angryy:
    [/FONT]

Posted

[quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A u nas się rozpadało i okropny wiatr ! :angryy:[/FONT]
    ale nie masz sniegu z deszczem ktory zostal na ziemi jak my mielismy dzis i jutro...