zuzolandia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [I][B]Siemankoo :loveu:[/B][/I] [I][B]nie wiem czy to wazne ale ja sobie zycze szkocką kartke :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]mogiem Ci nawet kasiore posłac :eviltong: ale sobie życze :evil_lol:....i ma byc pieknaaa:cool3::cool3:[/B][/I] [I][B]a tak wogóle to buziowanko :multi:[/B][/I] Quote
Lucky. Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pewnie pytanie było zadawane milion razy ale trudno nie doczytałam się , jaki masz aparat ? Quote
jonQuilla Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) ...ale tu nagadane :shake::mad: dobrego ;) A.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: a widzisz ONI przyszli, nagadali i poszli :) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']Nowy avatar - bardzo ładny :lol::lol: I jak dostojnie na nim wygląda :cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Siemankoo :loveu:[/B][/I] [I][B]nie wiem czy to wazne ale ja sobie zycze szkocką kartke :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]mogiem Ci nawet kasiore posłac :eviltong: ale sobie życze :evil_lol:....i ma byc pieknaaa:cool3::cool3:[/B][/I] [I][B]a tak wogóle to buziowanko :multi:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: wszyscy mają te same życzenia...albo coś w kratkę albo whisky :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buźka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Lucky.']Pewnie pytanie było zadawane milion razy ale trudno nie doczytałam się , jaki masz aparat ?[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]sony alpha 200 i kompakt sony DSC W55[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Witamy :loveu: I jak uda wam się przyjechać na zlot ? :cool3: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Witamy :loveu: I jak uda wam się przyjechać na zlot ? :cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: nie mam zielonego pojęcia :shake: zależy to od mojej przyszłej pracy i od tego czy Fenris będzie miał czas i chęci bo jak już mówiłam, sama nie przybędę na zlot :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Ale fajny avatar :D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dzięki :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [LEFT]Ale fajniasty av! :evil_lol: [/LEFT] Quote
jonQuilla Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki :) a co się stało z dogo?:crazyeye::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Siemanko W ogóle o szo chosi z dogo? Nic mi na razie nie działa, ale szczerze mówiąc ten styl mi sie bardzo podoba :D Tylko niech emotki oddadzą ;D Jaki avek ciocia, bombowy. Salsa jaka dumna i blada na nim. Jedziesz dziś do roboty ;> ? p.s. mnie też coś kupisz tam na obcych landach cio cio cio ? Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Przynajmniej czcionkę mogę zmienić, bo wcześniej nie mogłam i mam jedną emotkę :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='Magda25']Siemanko W ogóle o szo chosi z dogo? Nic mi na razie nie działa, ale szczerze mówiąc ten styl mi sie bardzo podoba :D Tylko niech emotki oddadzą ;D Jaki avek ciocia, bombowy. Salsa jaka dumna i blada na nim. Jedziesz dziś do roboty ;> ? p.s. mnie też coś kupisz tam na obcych landach cio cio cio ?[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: nie wiem też o szo chosi, mi tez się już zaczął podobać ten styl tylko że nie działają mi subskrypcje i denerwuje mnie że wchodząc do danego tematu muszę najpierw wejść na pierwszą stronę i dopiero wtedy dobić do ostatniej :mad: mam nadzieję że szybko coś z tym zrobią tak byłam dzisiaj w pracy od 9:30 do 17, jutro na 13 do 19 i dalej cały tydzień tak samo a w sobotę od 10 do 14 :roll: za to niedziela i poniedziałek wolne :multi: i w tą sobotę znajomi przylatują :multi: już nie mogę się doczekać aż się na nich rzucę i wyściskam :loveu: na pewno zrobię dla Was mnóstwo zdjęć, dla każdego inne :p[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE][quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Przynajmniej czcionkę mogę zmienić, bo wcześniej nie mogłam i mam jedną emotkę :cool1:[/FONT][/QUOTE] [quote name='Shel']Mnie też denerwuje ta zmiana...[/QUOTE][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mnie nie denerwuje na tyle zmiana co fakt że nie wszystko działa więc póki co nie mam ochoty siedzieć na dogo :eviltong: poczekam sobie grzecznie aż subskrypcje mi ożyją i wtedy wszystkich poodwiedzam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cavy Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Witamy się. To forum, to teraz tragedia, grzecznie mówiąc. :cool1: Quote
Alicja Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kurde ciekawe czy mi sie uda odpisać ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='Cavy']Witamy się. To forum, to teraz tragedia, grzecznie mówiąc. :cool1:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czasami zmiany są potrzebne, jeśli ta zmiana ma usprawnić dogo to jestem jak najbardziej za troche czasu minie i wszyscy się przyzwyczają a to że póki co nie wszystko działa to nic dziwnego dogo to duże forum i przeniesienie go na nowy serwer nie jest takie proste myślę że administracja wie co robi i nie robią tego dla własnego widzimisię tylko dla wygody użytkowników tamto dogo się zwieszało, muliło itd....większość osób narzekała, pisała do adminów żeby coś z tym zrobili i jak zrobili to teraz źle bo nie jest tak jak było nie dogodzisz :shake: i choć mi też się ciężko przyzwyczaić do tego wyglądu to wolę spokojnie poczekać i zobaczyć co z tego wszystkiego wyniknie [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czasami zmiany są potrzebne, jeśli ta zmiana ma usprawnić dogo to jestem jak najbardziej za troche czasu minie i wszyscy się przyzwyczają a to że póki co nie wszystko działa to nic dziwnego dogo to duże forum i przeniesienie go na nowy serwer nie jest takie proste myślę że administracja wie co robi i nie robią tego dla własnego widzimisię tylko dla wygody użytkowników tamto dogo się zwieszało, muliło itd....większość osób narzekała, pisała do adminów żeby coś z tym zrobili i jak zrobili to teraz źle bo nie jest tak jak było nie dogodzisz :shake: i choć mi też się ciężko przyzwyczaić do tego wyglądu to wolę spokojnie poczekać i zobaczyć co z tego wszystkiego wyniknie [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]póki co jest toto niewygodne z tym wchodzeniem w zaawansowane żeby coś napisać po swojemu , czyli czcionka , kolor , emoty .....:cool1: nie wszędzie potrafie napisać posta :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]póki co jest toto niewygodne z tym wchodzeniem w zaawansowane żeby coś napisać po swojemu , czyli czcionka , kolor , emoty .....:cool1: nie wszędzie potrafie napisać posta :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no mi to akurat nie przeszkadza bo i tak nigdy nie korzystałam z szybkich odpowiedzi :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 zobaczymy jak to sie bedzie rozwijac.. jak sie nie poprawi to zwijam zagle i bede tylko na moim wlasnym forum Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [QUOTE][B][FONT=Georgia][COLOR=#808000]nie wiem też o szo chosi, mi tez się już zaczął podobać ten styl tylko że nie działają mi subskrypcje i denerwuje mnie że wchodząc do danego tematu muszę najpierw wejść na pierwszą stronę i dopiero wtedy dobić do ostatniej [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] mam nadzieję że szybko coś z tym zrobią[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] Subskrypcji również nie mam ale jak klikam na tę niebieską kropkę przed tytułem galerii to mnie przenosi do pierwszego nieprzeczytanego postu :multi: Quote
taxelina Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='Ania!']Subskrypcji również nie mam ale jak klikam na tę niebieską kropkę przed tytułem galerii to mnie przenosi do pierwszego nieprzeczytanego postu :multi:[/QUOTE] wejdz w szybkie mnu - subskrypcje, albo ustawienia po prawej to bedziesz miec te co subskrybujesz Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='deer_1987']wejdz w szybkie mnu - subskrypcje, albo ustawienia po prawej to bedziesz miec te co subskrybujesz[/QUOTE] Tylko wtedy nie działa mi ta niebieska kropa :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 [quote name='deer_1987']zobaczymy jak to sie bedzie rozwijac.. jak sie nie poprawi to zwijam zagle i bede tylko na moim wlasnym forum[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] na pewno się poprawi, przecież tak tego nie zostawią to przecież zrozumiałe :) kropki niebieskie mi nie działają, zawsze przenoszą mnie do samego początku tematu a subskrypcje zaczeły działać mi wczoraj późnym wieczorem :) czyli myślę wszystko idzie w dobrą stronę :multi: a póki co wychodzi to na dobre bo mniej czasu siedze na dogo, przez co więcej rzeczy jestem w stanie zrobić :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Cześć :multi::multi::multi: Udało mi sie wejść na dogo :multi: Kwiatuszku jak Ci sie podoba nowe dogo, bo mnie bardzo. Widać prace jeszcze trwają, ale myślę że bedzie fajowo. Dziś mamy spotkanie z panią szkoleniowiec. Aż sie boję i w nerwach jestem... dowiem sie co źle robię :p Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A u mnie działa i kropa i subskrypcje, coraz lepiej :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz tylko muszę znaleźć wejście do tej ogólnej galerii, bo wsadziłam tam Pepe, jeszcze za czasów starego forum :evil_lol: [/FONT] [QUOTE][B][FONT=Georgia][COLOR=#808000]a póki co wychodzi to na dobre bo mniej czasu siedze na dogo, przez co więcej rzeczy jestem w stanie zrobić [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]U mnie to samo[/FONT] ;) Quote
Recommended Posts