Tengusia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 miesiac szybko zleci wiem cos o tym :grins: czesc ciocia :hand: Quote
M&S Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzięki, przyda się bo dzisiaj sama jestem więc pewnie będzie mi się dzień dłużył :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Jeszcze w pracy...????? Ja już po, na szczęście ;) A. Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Ania!']U nas śniegu nie ma ale jest strasznie zimno. Gdzie to lato? :placz:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]poszło sobie i jak dobrze pójdzie to wróci mniej więcej w połowie przyszłego roku :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']miesiac szybko zleci wiem cos o tym :grins: czesc ciocia :hand:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]taa wiem i też wiem że pewnie tak samo szybko jak nie szybciej zleci miesiąc spędzany tam cześć :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Jeszcze w pracy...????? Ja już po, na szczęście ;) A.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]szczęściara :) mi zostało jeszcze 12 minut :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]szczęściara :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mi zostało jeszcze 12 minut :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] To już jakby nic.....;):evil_lol: A. Quote
Shel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ale ja lubię :eviltong::mdrmed::smilecol: U nas rano chyba był z centymetr śniegu :nonono2: Mam nadzieję, że nie wróci :D. Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']To już jakby nic.....;):evil_lol: A.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :multi: już nic od 1,5h [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Shel']Ale ja lubię :eviltong::mdrmed::smilecol: U nas rano chyba był z centymetr śniegu :nonono2: Mam nadzieję, że nie wróci :D.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie no tutaj nie tak na centymetry bo śnieg z deszczem i to co spadało zaraz topniało ale sam fakt :shake: dodaję info pół godziny po tym jak napisałam tamto...śnieg sypie cały czas i już jest go ok. 2cm :p zrobiłam kulkę i poszłam do mamy w nią rzucić...a ona nie doceniła tego :shake: nie wzięła pod uwagę że zmarzłam wychodząc na balkon, że w rączki było mi zimno i że zmokły mi skarpetki...powiedziała że jestem gupia :roll::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...:cool1:... nikt we mnie nie rzucał ... :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cavy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Gdzie tylko nie wejdę, to wszędzie o śniegu gadają. A ja będę inna i powiem, że śnieg lubię i nie ma go u mnie. :evil_lol: :eviltong: Quote
Rinuś Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [I][B]Jak ktoś we mnie rzuci kulką to zabiję :diabloti:[/B][/I] Quote
Shel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Mam nadzdieję, że do mnie ten śnieg nie dojdzie. Dobra ja się dziś wyjątkowo wcześnie zegnam, idę Was zdradzać z TV :diabloti: :evil_lol: Quote
Migori Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Siemanejro Witam zimowo, śniegowo, deszczowo i wieczorowo Ta pogoda powariowała. Ja składam protest! Poproszę znowu słoneczko i jesienne listeczki, żebym focić mogła :mad: Co tam w robocie ? U nas kalafiory zapowietrzone :shake: Zimno jak w psiarni. No żebym musiała w takich warunkach pracować, toż to szczyt. W dodatku siedzę, przy oknie a tam hula i wiatr wieje. A w ogóle :razz:... siedzę sobie przy kompecku w pracy, robię analizy i nastrzyki i takie tam, nagle parzę :cool3: sikoreczka siedzi mi na parapecie zew. Taka śliczniusia i stuka mi w szybę. Znalazła jakieś jedzonko, zjadła i poleciała... :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...:cool1:... nikt we mnie nie rzucał ... :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ah to musiałam pomylić i rzuciłam w jakąś inną mamę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cavy']Gdzie tylko nie wejdę, to wszędzie o śniegu gadają. A ja będę inna i powiem, że śnieg lubię i nie ma go u mnie. :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] też lubię :) ale jeszcze nie teraz najlepsza zabawa to ulepić bałwana, rozwalić go i porządnie ponacierać się śniegiem ze znajomymi :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Jak ktoś we mnie rzuci kulką to zabiję :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]oj tam...nie umiera się od jednej kulki śniegu :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Shel']Mam nadzdieję, że do mnie ten śnieg nie dojdzie. Dobra ja się dziś wyjątkowo wcześnie zegnam, idę Was zdradzać z TV :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]miłego oglądania w takim razie :) a jak tak dalej pójdzie to rano będę musiała z łopatą wyjść [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Magda25']Siemanejro Witam zimowo, śniegowo, deszczowo i wieczorowo Ta pogoda powariowała. Ja składam protest! Poproszę znowu słoneczko i jesienne listeczki, żebym focić mogła :mad: Co tam w robocie ? U nas kalafiory zapowietrzone :shake: Zimno jak w psiarni. No żebym musiała w takich warunkach pracować, toż to szczyt. W dodatku siedzę, przy oknie a tam hula i wiatr wieje. A w ogóle :razz:... siedzę sobie przy kompecku w pracy, robię analizy i nastrzyki i takie tam, nagle parzę :cool3: sikoreczka siedzi mi na parapecie zew. Taka śliczniusia i stuka mi w szybę. Znalazła jakieś jedzonko, zjadła i poleciała... :loveu:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi: sobie proś ile wlezie a to i tak po swojemu będzie :shake: w robocie też u mnie zimno, niby z kaloryferami wszystko dobrze ale pomieszczenie jest duże, co chwile ktoś wchodzi-wychodzi więc jeden nędzny kaloryfer nie jest w stanie dać ciepełka :roll: nie złapałaś jej do klatki? [/B][/COLOR][/FONT]:mad: Quote
Migori Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie złapałaś jej do klatki? [/B][/COLOR][/FONT]:mad:[/QUOTE] U nas też sie co chwila ktoś szlaja, drzwi otwiera kurde, przeciąg robi a mi głowę urywa. Normalnie jak grochem o ścianę. A sikoreczki nie złapałam, taka szybka była... ale może sie zadomowi tak jak sójki. Już drugi rok mieszkały na wielkim klonie za oknem. Nenenene na wystawe sobie idę w niedzielę. Ale bedzie extra :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Magda25']U nas też sie co chwila ktoś szlaja, drzwi otwiera kurde, przeciąg robi a mi głowę urywa. Normalnie jak grochem o ścianę. A sikoreczki nie złapałam, taka szybka była... ale może sie zadomowi tak jak sójki. Już drugi rok mieszkały na wielkim klonie za oknem. Nenenene na wystawe sobie idę w niedzielę. Ale bedzie extra :loveu:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] przyciągasz ptaszyska do siebie :diabloti: zabierz mnie ze sobą, nigdy nie byłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] przyciągasz ptaszyska do siebie :diabloti: [/B][COLOR=Black]Tyy faktycznie :eviltong:[/COLOR][B] zabierz mnie ze sobą, nigdy nie byłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] to oć. Pójdziemy razem i bedziemy focić :loveu: Quote
taxelina Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja przychodze i grzecznie czekam na foty ;) Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='diabelkowa']fuuuj snieg ;P[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mój wysłannik idzie do Ciebie[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol: [IMG]http://www.ee.umanitoba.ca/%7Ecshafai/home_page/Home_files/Japanese_Macaque.jpg[/IMG] [quote name='Magda25']to oć. Pójdziemy razem i bedziemy focić :loveu:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: chociaż z tym pójdziętniem pewnie mi byłoby ciężko...gdybyś mi powiedziała troche wcześniej to na nogach może bym dotarła :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Ja przychodze i grzecznie czekam na foty ;)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]miłego czekania :) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
M&S Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cześć :) Jaka ładna śnieżna maupka....:evil_lol: A. Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ładna bo moja :evil_lol::evil_lol: a tak wczoraj ok. 22/23 było [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/9295/dsc02723h.jpg[/IMG] [IMG]http://img696.imageshack.us/img696/3188/dsc02726.jpg[/IMG] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/4642/dsc02725c.jpg[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
M&S Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ....ale zima, brrrrr :cool3: [URL]http://img696.imageshack.us/img696/3188/dsc02726.jpg[/URL] A. Quote
taxelina Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ale bialo ;) szkoda ze roztopilo sie.. Quote
Migori Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 U nas też, u nas też :cool3: Tylko szybko sie roztopiło. Wczoraj cieszyłam sie, że mam już zimówki :evil_lol: Szo tam Kfiatuszku? Ja jestem w robocie i pracuje z jakimś śmierdzącym czymś i głowa mnie boli :placz: Też mi sie zachciało być chemikiem no! :angryy: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']....ale zima, brrrrr :cool3: [URL]http://img696.imageshack.us/img696/3188/dsc02726.jpg[/URL] A.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]już po tej zimie :shake:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='deer_1987']Ale bialo ;) szkoda ze roztopilo sie..[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no szkoda, chciałam żeby troszkę poleżał [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Magda25']U nas też, u nas też :cool3: Tylko szybko sie roztopiło. Wczoraj cieszyłam sie, że mam już zimówki :evil_lol: Szo tam Kfiatuszku? Ja jestem w robocie i pracuje z jakimś śmierdzącym czymś i głowa mnie boli :placz: Też mi sie zachciało być chemikiem no! :angryy:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tutaj już śladu na ulicach nie ma po śniegu :mad: tylko dupe zawraca to białe coś :evil_lol: też w pracy jestem, u mnie piernikami pachnie i uwierz że czasami też już mam dość tego zapachu więc każdy zapach potrafi człowieka męczyć ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts