akira Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Gratulacjie 1000 :loveu::multi::multi::multi: Quote
Cavy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Basia&Safi']a ja zrobie 10000 post hihihih :p[/QUOTE] O na to nie wpadłam. :evil_lol: Wyprzedziłaś mnie. :eviltong: To ja zrobie w przyszłości 100000 post. :razz: Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Cavy']Gratulujemy 1000 strony! :multi: Ale smakowite napoje. :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] częstuj się :) dzieki :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Basia&Safi']a ja zrobie 10000 post hihihih :p[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mądrala :evil_lol:;) gratuluje :razz:[/B][/FONT][/COLOR]:loveu: [quote name='akira']Gratulacjie 1000 :loveu::multi::multi::multi:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dzieki :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cavy']O na to nie wpadłam. :evil_lol: Wyprzedziłaś mnie. :eviltong: To ja zrobie w przyszłości 100000 post. :razz:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]powodzenia w postanowieniu :) ciekawe ile poczekasz na ten 100000 post :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Migori Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ceść ciocia ;) a ja dzisiaj idem do zębologa znofuuuu ;(. Mam nadzieję że łostatni raz! U was też taka paskudna pogoda jest ? Cio? Też bym wypiła szampana, ale w robocie jestem... zresztą, co mi tam... zdrówko Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Magda25']Ceść ciocia ;) a ja dzisiaj idem do zębologa znofuuuu ;(. Mam nadzieję że łostatni raz! U was też taka paskudna pogoda jest ? Cio? Też bym wypiła szampana, ale w robocie jestem... zresztą, co mi tam... zdrówko[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi: nie bój nic, opłaciłam zębologa żeby to był Twój ostatni raz :diabloti: pogoda jest całkiem znośna...szaro i ponuro ale nie pada i jest dość ciepło (jakieś 12 stopni) a tym piciem w pracy się nie przejmuj, to jest jak najbardziej wskazane :diabloti: człowiek jest wtedy wyluzowany, lepiej mu się pracuje i ogólnie ma lepszy humor :razz: wiem co mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shel Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja do zębologa jeździłam w tym roku jakieś 9 razy, 8 zębów robione miałam :D. [url]http://static.desktopnexus.com/wallpapers/81603-bigthumbnail.jpg[/url] dla mnie ten w środku :evil_lol: Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ooo na imprezkę trafiłam:diabloti: I nie przyszłam z pustymi rękoma:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.centrumprofilaktyki.org.pl/INDY/dane/foto_subst/img_2_e1_1.jpg[/IMG] Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ooo na imprezkę trafiłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I nie przyszłam z pustymi rękoma:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [IMG]http://www.centrumprofilaktyki.org.pl/INDY/dane/foto_subst/img_2_e1_1.jpg[/IMG][/QUOTE] [I][B]jesoo wiesz umyłabyś sie od czasu do czasu wtedy grzybica by Cie opuściła :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]jesoo wiesz umyłabyś sie od czasu do czasu wtedy grzybica by Cie opuściła :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeste mycie skraca zycie- nie wiesz o tym?:diabloti: Z resztą z grzybkami jest przyjemniej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeste mycie skraca zycie- nie wiesz o tym?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Z resztą z grzybkami jest przyjemniej:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [I][B]no toz dlatego pisze ze od czasu do czasu a nie ze 5 razy dziennie :eviltong::eviltong:[/B][/I] [I][B]eee ja tam znam inksze przyjemnosci :diabloti:[/B][/I] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]no toz dlatego pisze ze od czasu do czasu a nie ze 5 razy dziennie :eviltong::eviltong:[/B][/I] [I][B]eee ja tam znam inksze przyjemnosci :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pięć razy dziennie to bylby fetysz:evil_lol: taaaa......jakie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Przeczytałam "Zmierzch" i już rozumiem dlaczego tak Ci się spodobał :multi::multi::multi: Teraz muszę sobie kupić kolejne tomy :loveu::loveu: Co tu dużo mówić, dałabym się ugryźć :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pięć razy dziennie to bylby fetysz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaaa......jakie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [I][B]aaaa zara bys kciałą wiedziec :evil_lol::evil_lol: ni ma tak dopszz :evil_lol:[/B][/I] [quote name='Ania!']Przeczytałam "Zmierzch" i już rozumiem dlaczego tak Ci się spodobał :multi::multi::multi: Teraz muszę sobie kupić kolejne tomy :loveu::loveu: Co tu dużo mówić, dałabym się ugryźć :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]ja tez chetnie oddałabym swoją krefff :diabloti:[/B][/I] Quote
Bartiśkowa_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Gratulacje 1000 stronki :cool3::loveu: A będą zdjecia ?:diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Shel']Ja do zębologa jeździłam w tym roku jakieś 9 razy, 8 zębów robione miałam . [URL]http://static.desktopnexus.com/wallpapers/81603-bigthumbnail.jpg[/URL] dla mnie ten w środku [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a bierz tego, na którego masz ochotę :) wizyta u zębologa mi też by się przydała ale jak większość ludzi poczekam aż zacznie boleć :oops: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ooo na imprezkę trafiłam I nie przyszłam z pustymi rękoma[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mmm widzę że kochana jesteś i tym razem nie zapomniałaś podzielić się z wszystkimi swoimi grzybkami :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE] [quote name='zuzolandia'][I][B]jesoo wiesz umyłabyś sie od czasu do czasu wtedy grzybica by Cie opuściła [/B][/I][/QUOTE] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeste mycie skraca zycie- nie wiesz o tym? Z resztą z grzybkami jest przyjemniej[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='zuzolandia'][I][B]no toz dlatego pisze ze od czasu do czasu a nie ze 5 razy dziennie [/B][/I] [I][B]eee ja tam znam inksze przyjemnosci [/B][/I][/QUOTE] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pięć razy dziennie to bylby fetysz taaaa......jakie?[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='zuzolandia'][I][B]aaaa zara bys kciałą wiedziec ni ma tak dopszz :evil_lol:[/B][/I] [/QUOTE][/QUOTE][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] gupolki :evil_lol::evil_lol: chociaż też chciałabym wiedzieć jakie ZuzkoFruzka zna inne przyjemności :diabloti: podziel się z nami tą informacja :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']Przeczytałam "Zmierzch" i już rozumiem dlaczego tak Ci się spodobał Teraz muszę sobie kupić kolejne tomy Co tu dużo mówić, dałabym się ugryźć [/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a widzisz, a widzisz....mówiłam że rewelacja :multi: ugryźć i ja bym się dała :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='deer_1987']a bedzie jedzienie czy tylko picie?[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie jako jedyna o jedzeniu pomyślałaś...inni tylko na alkohol przychodzą...no i Jabcowa przyniosła grzybki ale to raczej nie w celu zaspokojenia głodu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'] [I][B]ja tez chetnie oddałabym swoją krefff [/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to spuść troszkę do fiolki i wyslij w świat do Pattinsona :evil_lol: ciekawe czy byłabyś pierwsza, która to zrobiła [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']Gratulacje 1000 stronki A będą zdjecia ?[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dziękuję :razz: a zdjęciów nie będzie póki co bo ciężko pracuję :evil_lol: chodze na 13 do 19, przed pracą nie koniecznie mam czas na śmiganie z aparatem a po pracy jest już ciemno jak w pOOpie :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]*** ludzie mnie dziś dobijają w pracy, nie wiem czy jacyś opóźnieni czy co ale nie idzie wytrzymać :angryy: od rana same 100 albo 50 :angryy: to nic że rachunek nawet do 10zł nie dobił :mad: do ok. 16 nie miałam jak wydawać i awantury że do czego to podobne żeby sklep nie miał wydać...fakt, sklep powinien mieć ale kur** nie mam na zapleczu psa, który pieniędzmi sra...troche zrozumienia w okolicy mamy jeden sklep sportowy, śmigałam dzisiaj do nich chyba 10 razy ale też nie mają drobnych więc wygląda na to że mam wyczarować niektórym pieniądze :roll: kiedyś na tej ulicy (głowna w gda) były same sklepy a teraz bank za bankiem, a ci z banków też chcą u nas rozmieniać :shake: jak mi jedna baba położyła 100 (przy rachunku 8zł) i powiedziałam że nie mam wydać to spytała czy może kartą, a kartą u nas można powyżej 10zł więc ja już dla świętego spokoju bym kupiła coś za te osrane 2zł i zapłaciła kartą...ale nie, ona nie z takich co to idzie ludziom na rękę :angryy: musiałam latać po całej ulicy żeby rozmienić jej tą stówę bo właśnie w tym sportowym obok nie mieli....w końcu gdzieś tam w kiosku mi baba rozmieniła ale to kawał drogi od mojej pracy :roll: ludzie są PRZYJEBANI :angryy: a ja swoją pracę kocham ponad życie :loveu: :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ale jak takie bieganie dobrze na figurę robi :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [I][B]jedzenie lodów jest niezwykle przyjemne[/B][/I] :eviltong::eviltong: [I][B]wiesz ja to niekoniecznie akurat do PatiIsona ...jako wampir zdecydowanie lepszy jest HENRY FITZROY temu to bym całą krefff posłała :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] [I][B]no cożżżżż.......ludzie sami sobie komplikują zycie ...a zdaje sie ze były emerytury i coniektorzy wypłaty zgarneli bo jak bylam w sklepie to tez wyciagali same stówy :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Ania!']Ale jak takie bieganie dobrze na figurę robi :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie racja, powinnam się cieszyć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]jedzenie lodów jest niezwykle przyjemne[/B][/I] :eviltong::eviltong: [I][B]wiesz ja to niekoniecznie akurat do PatiIsona ...jako wampir zdecydowanie lepszy jest HENRY FITZROY temu to bym całą krefff posłała :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] [I][B]no cożżżżż.......ludzie sami sobie komplikują zycie ...a zdaje sie ze były emerytury i coniektorzy wypłaty zgarneli bo jak bylam w sklepie to tez wyciagali same stówy :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]lody najlepiej smakują podczas gorącej kąpieli :evil_lol: tego kwiopijcy nie znam :roll: Pattinsonowi też bym nie posłała ale Gigandet'owi (ten co grał Jamesa) czemu nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie, nie pomyślałam że to po emeryturkach i rentach :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]aaaa zara bys kciałą wiedziec :evil_lol::evil_lol: ni ma tak dopszz :evil_lol:[/B][/I] [I][B]ja tez chetnie oddałabym swoją krefff :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to co się wyrywasz jak skapisz informacji:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mmm widzę że kochana jesteś i tym razem nie zapomniałaś podzielić się z wszystkimi swoimi grzybkami :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co tam....mam wam żałować odlotów:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żonkilowa! Wywieśta kartkę, że przymułów nie obsługujecie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi: nie bój nic, opłaciłam zębologa żeby to był Twój ostatni raz :diabloti: [COLOR=SeaGreen]No i chyba nieźle mu zapłaciłaś, bo mam spokój na kilka tygodni :multi:[/COLOR] a tym piciem w pracy się nie przejmuj, to jest jak najbardziej wskazane :diabloti: człowiek jest wtedy wyluzowany, lepiej mu się pracuje i ogólnie ma lepszy humor :razz: wiem co mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Co do picia, grzybków- halunków itp. W pracy to wolałabym nie pić, bo jeszcze laboratorium w powietrze wysadzę :eviltong::razz: Bom zdolna jak wiewiórka na zimę ;) Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) A.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to co się wyrywasz jak skapisz informacji:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co tam....mam wam żałować odlotów:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żonkilowa! Wywieśta kartkę, że przymułów nie obsługujecie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]następnym razem tak zrobię :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Magda25']Co do picia, grzybków- halunków itp. W pracy to wolałabym nie pić, bo jeszcze laboratorium w powietrze wysadzę :eviltong::razz: Bom zdolna jak wiewiórka na zimę ;)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:hmmmm: to co Ty w pracy robisz, może opracowujesz jakieś nowe prochy i nawet o tym nie wiesz :evil_lol::evil_lol: a co do opłacania to mam nadzieję że teraz agent Tomasz się do mnie nie dobierze :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Shel Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja też pojechałam dopiero jak zaczęło boleć i oto efekty :lol: Następna wizyta jak zacznie boleć XDD Quote
Migori Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:hmmmm: to co Ty w pracy robisz, może opracowujesz jakieś nowe prochy i nawet o tym nie wiesz :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] A różne takie :evil_lol: Lepiej nie wiedzieć haha bo podobno im mniej sie wie, tym lepiej sie śpi. Ja też do końca nie wiem :eviltong::lol: Quote
Recommended Posts