Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia&Safi']a ja zrobie 10000 post hihihih :p[/QUOTE]

O na to nie wpadłam. :evil_lol: Wyprzedziłaś mnie. :eviltong:

To ja zrobie w przyszłości 100000 post. :razz:

Posted

[quote name='Cavy']Gratulujemy 1000 strony! :multi:

Ale smakowite napoje. :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
częstuj się :)

dzieki :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Basia&Safi']a ja zrobie 10000 post hihihih :p[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mądrala :evil_lol:;) gratuluje :razz:[/B][/FONT][/COLOR]:loveu:

[quote name='akira']Gratulacjie 1000 :loveu::multi::multi::multi:[/QUOTE]

dzieki :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Cavy']O na to nie wpadłam. :evil_lol: Wyprzedziłaś mnie. :eviltong:

To ja zrobie w przyszłości 100000 post. :razz:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]powodzenia w postanowieniu :)
ciekawe ile poczekasz na ten 100000 post :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Ceść ciocia ;)

a ja dzisiaj idem do zębologa znofuuuu ;(. Mam nadzieję że łostatni raz!

U was też taka paskudna pogoda jest ? Cio?
Też bym wypiła szampana, ale w robocie jestem...

zresztą, co mi tam... zdrówko

Posted

[quote name='Magda25']Ceść ciocia ;)

a ja dzisiaj idem do zębologa znofuuuu ;(. Mam nadzieję że łostatni raz!

U was też taka paskudna pogoda jest ? Cio?
Też bym wypiła szampana, ale w robocie jestem...

zresztą, co mi tam... zdrówko[/QUOTE]
cześć :loveu::multi:
nie bój nic, opłaciłam zębologa żeby to był Twój ostatni raz :diabloti:

pogoda jest całkiem znośna...szaro i ponuro ale nie pada i jest dość ciepło (jakieś 12 stopni)

a tym piciem w pracy się nie przejmuj, to jest jak najbardziej wskazane :diabloti:
człowiek jest wtedy wyluzowany, lepiej mu się pracuje i ogólnie ma lepszy humor :razz:
wiem co mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ja do zębologa jeździłam w tym roku jakieś 9 razy, 8 zębów robione miałam :D.

[url]http://static.desktopnexus.com/wallpapers/81603-bigthumbnail.jpg[/url]
dla mnie ten w środku :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ooo na imprezkę trafiłam:diabloti:

I nie przyszłam z pustymi rękoma:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://www.centrumprofilaktyki.org.pl/INDY/dane/foto_subst/img_2_e1_1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ooo na imprezkę trafiłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I nie przyszłam z pustymi rękoma:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[IMG]http://www.centrumprofilaktyki.org.pl/INDY/dane/foto_subst/img_2_e1_1.jpg[/IMG][/QUOTE]

[I][B]jesoo wiesz umyłabyś sie od czasu do czasu wtedy grzybica by Cie opuściła :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]jesoo wiesz umyłabyś sie od czasu do czasu wtedy grzybica by Cie opuściła :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeste mycie skraca zycie- nie wiesz o tym?:diabloti:

Z resztą z grzybkami jest przyjemniej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeste mycie skraca zycie- nie wiesz o tym?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Z resztą z grzybkami jest przyjemniej:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[I][B]no toz dlatego pisze ze od czasu do czasu a nie ze 5 razy dziennie :eviltong::eviltong:[/B][/I]

[I][B]eee ja tam znam inksze przyjemnosci :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]no toz dlatego pisze ze od czasu do czasu a nie ze 5 razy dziennie :eviltong::eviltong:[/B][/I]

[I][B]eee ja tam znam inksze przyjemnosci :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pięć razy dziennie to bylby fetysz:evil_lol:

taaaa......jakie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pięć razy dziennie to bylby fetysz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaaa......jakie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[I][B]aaaa zara bys kciałą wiedziec :evil_lol::evil_lol: ni ma tak dopszz :evil_lol:[/B][/I]

[quote name='Ania!']Przeczytałam "Zmierzch" i już rozumiem dlaczego tak Ci się spodobał :multi::multi::multi:

Teraz muszę sobie kupić kolejne tomy :loveu::loveu:

Co tu dużo mówić, dałabym się ugryźć :evil_lol:[/QUOTE]

[I][B]ja tez chetnie oddałabym swoją krefff :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Shel']Ja do zębologa jeździłam w tym roku jakieś 9 razy, 8 zębów robione miałam .

[URL]http://static.desktopnexus.com/wallpapers/81603-bigthumbnail.jpg[/URL]
dla mnie ten w środku [/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a bierz tego, na którego masz ochotę :)

wizyta u zębologa mi też by się przydała ale jak większość ludzi poczekam aż zacznie boleć :oops:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ooo na imprezkę trafiłam

I nie przyszłam z pustymi rękoma[/B][/COLOR][/FONT]

[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mmm widzę że kochana jesteś i tym razem nie zapomniałaś podzielić się z wszystkimi swoimi grzybkami :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
[QUOTE] [quote name='zuzolandia'][I][B]jesoo wiesz umyłabyś sie od czasu do czasu wtedy grzybica by Cie opuściła [/B][/I][/QUOTE]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeste mycie skraca zycie- nie wiesz o tym?

Z resztą z grzybkami jest przyjemniej[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='zuzolandia'][I][B]no toz dlatego pisze ze od czasu do czasu a nie ze 5 razy dziennie [/B][/I]

[I][B]eee ja tam znam inksze przyjemnosci [/B][/I][/QUOTE]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pięć razy dziennie to bylby fetysz

taaaa......jakie?[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='zuzolandia'][I][B]aaaa zara bys kciałą wiedziec ni ma tak dopszz :evil_lol:[/B][/I]
[/QUOTE][/QUOTE][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
gupolki :evil_lol::evil_lol:
chociaż też chciałabym wiedzieć jakie ZuzkoFruzka zna inne przyjemności :diabloti:
podziel się z nami tą informacja :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']Przeczytałam "Zmierzch" i już rozumiem dlaczego tak Ci się spodobał

Teraz muszę sobie kupić kolejne tomy

Co tu dużo mówić, dałabym się ugryźć [/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a widzisz, a widzisz....mówiłam że rewelacja :multi:
ugryźć i ja bym się dała :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='deer_1987']a bedzie jedzienie czy tylko picie?[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie jako jedyna o jedzeniu pomyślałaś...inni tylko na alkohol przychodzą...no i Jabcowa przyniosła grzybki ale to raczej nie w celu zaspokojenia głodu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia']

[I][B]ja tez chetnie oddałabym swoją krefff [/B][/I][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to spuść troszkę do fiolki i wyslij w świat do Pattinsona :evil_lol:
ciekawe czy byłabyś pierwsza, która to zrobiła
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Bartiśkowa_']Gratulacje 1000 stronki

A będą zdjecia ?[/QUOTE]
dziękuję :razz:

a zdjęciów nie będzie póki co bo ciężko pracuję :evil_lol:
chodze na 13 do 19, przed pracą nie koniecznie mam czas na śmiganie z aparatem a po pracy jest już ciemno jak w pOOpie :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]***
ludzie mnie dziś dobijają w pracy, nie wiem czy jacyś opóźnieni czy co ale nie idzie wytrzymać :angryy:
od rana same 100 albo 50 :angryy: to nic że rachunek nawet do 10zł nie dobił :mad:
do ok. 16 nie miałam jak wydawać i awantury że do czego to podobne żeby sklep nie miał wydać...fakt, sklep powinien mieć ale kur** nie mam na zapleczu psa, który pieniędzmi sra...troche zrozumienia
w okolicy mamy jeden sklep sportowy, śmigałam dzisiaj do nich chyba 10 razy ale też nie mają drobnych więc wygląda na to że mam wyczarować niektórym pieniądze :roll:
kiedyś na tej ulicy (głowna w gda) były same sklepy a teraz bank za bankiem, a ci z banków też chcą u nas rozmieniać :shake:

jak mi jedna baba położyła 100 (przy rachunku 8zł) i powiedziałam że nie mam wydać to spytała czy może kartą, a kartą u nas można powyżej 10zł więc ja już dla świętego spokoju bym kupiła coś za te osrane 2zł i zapłaciła kartą...ale nie, ona nie z takich co to idzie ludziom na rękę :angryy: musiałam latać po całej ulicy żeby rozmienić jej tą stówę bo właśnie w tym sportowym obok nie mieli....w końcu gdzieś tam w kiosku mi baba rozmieniła ale to kawał drogi od mojej pracy :roll:
ludzie są PRZYJEBANI :angryy:
a ja swoją pracę kocham ponad życie :loveu: :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]jedzenie lodów jest niezwykle przyjemne[/B][/I] :eviltong::eviltong:

[I][B]wiesz ja to niekoniecznie akurat do PatiIsona ...jako wampir zdecydowanie lepszy jest HENRY FITZROY temu to bym całą krefff posłała :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]

[I][B]no cożżżżż.......ludzie sami sobie komplikują zycie ...a zdaje sie ze były emerytury i coniektorzy wypłaty zgarneli bo jak bylam w sklepie to tez wyciagali same stówy :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Ania!']Ale jak takie bieganie dobrze na figurę robi :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w sumie racja, powinnam się cieszyć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][I][B]jedzenie lodów jest niezwykle przyjemne[/B][/I] :eviltong::eviltong:

[I][B]wiesz ja to niekoniecznie akurat do PatiIsona ...jako wampir zdecydowanie lepszy jest HENRY FITZROY temu to bym całą krefff posłała :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I]

[I][B]no cożżżżż.......ludzie sami sobie komplikują zycie ...a zdaje sie ze były emerytury i coniektorzy wypłaty zgarneli bo jak bylam w sklepie to tez wyciagali same stówy :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]lody najlepiej smakują podczas gorącej kąpieli :evil_lol:

tego kwiopijcy nie znam :roll:
Pattinsonowi też bym nie posłała ale Gigandet'owi (ten co grał Jamesa) czemu nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

właśnie, nie pomyślałam że to po emeryturkach i rentach :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]aaaa zara bys kciałą wiedziec :evil_lol::evil_lol: ni ma tak dopszz :evil_lol:[/B][/I]

[I][B]ja tez chetnie oddałabym swoją krefff :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to co się wyrywasz jak skapisz informacji:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mmm widzę że kochana jesteś i tym razem nie zapomniałaś podzielić się z wszystkimi swoimi grzybkami :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co tam....mam wam żałować odlotów:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żonkilowa! Wywieśta kartkę, że przymułów nie obsługujecie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
cześć :loveu::multi:
nie bój nic, opłaciłam zębologa żeby to był Twój ostatni raz :diabloti:

[COLOR=SeaGreen]No i chyba nieźle mu zapłaciłaś, bo mam spokój na kilka tygodni :multi:[/COLOR]

a tym piciem w pracy się nie przejmuj, to jest jak najbardziej wskazane :diabloti:
człowiek jest wtedy wyluzowany, lepiej mu się pracuje i ogólnie ma lepszy humor :razz:
wiem co mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Co do picia, grzybków- halunków itp. W pracy to wolałabym nie pić, bo jeszcze laboratorium w powietrze wysadzę :eviltong::razz: Bom zdolna jak wiewiórka na zimę ;)

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć :)

A.[/QUOTE]
cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to co się wyrywasz jak skapisz informacji:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co tam....mam wam żałować odlotów:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żonkilowa! Wywieśta kartkę, że przymułów nie obsługujecie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]następnym razem tak zrobię :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Magda25']Co do picia, grzybków- halunków itp. W pracy to wolałabym nie pić, bo jeszcze laboratorium w powietrze wysadzę :eviltong::razz: Bom zdolna jak wiewiórka na zimę ;)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:hmmmm: to co Ty w pracy robisz, może opracowujesz jakieś nowe prochy i nawet o tym nie wiesz :evil_lol::evil_lol:

a co do opłacania to mam nadzieję że teraz agent Tomasz się do mnie nie dobierze :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:hmmmm: to co Ty w pracy robisz, może opracowujesz jakieś nowe prochy i nawet o tym nie wiesz :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

A różne takie :evil_lol: Lepiej nie wiedzieć haha bo podobno im mniej sie wie, tym lepiej sie śpi. Ja też do końca nie wiem :eviltong::lol: