Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]u nas dziś nie lało ale zimno było:roll:

a ja zaraz zmieniam image, włoski idą do ścięcia :p
trochę szkoda mi bo długo zapuszczałam kłak no ale trzeba coś zmienić :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]u nas dziś nie lało ale zimno było:roll:

trochę szkoda mi bo długo zapuszczałam kłak no ale trzeba coś zmienić :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zdradź jak się ścinasz?:cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]u nas dziś nie lało ale zimno było:roll:

trochę szkoda mi bo długo zapuszczałam kłak no ale trzeba coś zmienić :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

i slusznie :thumbs: a jak jak jak ??? no i focie wiesz obowiazkowo :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zdradź jak się ścinasz?:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='Tengusia']i slusznie :thumbs: a jak jak jak ??? no i focie wiesz obowiazkowo :diabloti:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
jak jak jak :)
krótko :p nawet bardzo :diabloti:
spontaniczna decyzja, mama rano powiedziała że kuzynka (fryzjerka) przyjeżdża wieczorem jej podciąć włosy więc ja sobie pomyślałam że mi też podetnie ale w pracy myślałam, myślałam i wymyśliłam że obcinam
było mi bardzo szkoda bo włosy zapuszczałam od 2 lat, wcześniej miałam przez 4 lata też bardzo króciutkie (takie jak teraz)
zadecydowało jednak to że od momentu jak przefarbowałam kudły na ciemny kolor to zaczęły mi wypadać...kiedyś miałam bardzo grube i gęste włosy, teraz została mi garstka z tego :oops:
pomyślałam że jak obetnę to się wzmocnią, zrobią się lżejsze (dodatkowo mając długie kręcone włosy dużo wyrywałam sobie przy rozczesywaniu)...ponadto teraz nie mam zamiaru ich farbować na jakikolwiek kolor więc liczę że coś pomoże i włosy moje zaczną funkcjonować jakoś :)

tak jest teraz
[IMG]http://szatarasol.w.interii.pl/DSC02697.JPG[/IMG]

a tak było wcześniej

[IMG]http://szatarasol.w.interii.pl/DSC05525.JPG[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:oops:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

O! kurka ja też mam teraz takie jakoś do ramion z czego 10 cm to siano doslownie siano ale szkoda mi obciac buhahah do strasznie długo zapuszczałam te moje sianko nooo ale obiecałam ze jak tengusia sie obetnie to ja tez hehehe 9 mam urodzinki to se machne cos na tej mojej głowie :):):)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::loveu:

dzięki :)
ja już nie mogę się doczekać aż odrosną :evil_lol: cierpliwie teraz będę czekać bo nie pozostaje mi nic innego :lol:

oo Salsa wstała wiec trzeba iść na spacer :cool1:
jak ja mam z nią dobrze, godzina 11 dochodzi a księżniczka dopiero wstaje :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jak ja mam z nią dobrze, godzina 11 dochodzi a księżniczka dopiero wstaje :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

...jak na księżniczkę przystało ;):evil_lol:

A.

Posted

[quote name='Basia&Safi']O! kurka ja też mam teraz takie jakoś do ramion z czego 10 cm to siano doslownie siano ale szkoda mi obciac buhahah do strasznie długo zapuszczałam te moje sianko nooo ale obiecałam ze jak tengusia sie obetnie to ja tez hehehe 9 mam urodzinki to se machne cos na tej mojej głowie :):):)[/QUOTE]

no wlasnie obiecalas a ja przyjade i sprawdze :diabloti:

fajna fryzurka i odwazna decyzja ja jednak troszku mniej wloskow stracilam :grins: ale podoba mi sie :loveu:

Posted

Nie ścinaj :placz: W długich Ci tak ładnie :placz:

Ja też rano wstaje i ide z durnym kundlem :mad:Bo ona głodna jest i śniadanie sie należy o 630! :eviltong:

Posted

[quote name='Maks i Spark']...jak na księżniczkę przystało ;):evil_lol:

A.[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no tak :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Ale masz dobrze ;) Ja o szóstej po ciemku muszę zaiwaniać..... Ale Fialusi się nie chce iść, z samym Vadirem chodzę ;)[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]faceci chyba mają to do siebie że muszą wcześniej na siQ :cool1:
mój poprzedni pies, codziennie o 6 piszczał bo już musiał
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Tengusia']no wlasnie obiecalas a ja przyjade i sprawdze :diabloti:

fajna fryzurka i odwazna decyzja ja jednak troszku mniej wloskow stracilam :grins: ale podoba mi sie :loveu:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to była desperacka decyzja a nie odważna, jeśli włosy mi się nie odbudują to niedługo nawet krótkich nie będę miała :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='deer_1987']Skad ja to znam.. jak tz odsypia po nocy gazety to te ksiezniczki wlasnie kolo 11-12 wstana tak to spia z nim[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]psy śpiochy to dobry wynalazek jednak :loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Shel']I w takich i w takich fajnie :cool3:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]włosy są o tyle fajne że zawsze odrastają :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']Nie ścinaj :placz: W długich Ci tak ładnie :placz:

Ja też rano wstaje i ide z durnym kundlem :mad:Bo ona głodna jest i śniadanie sie należy o 630! :eviltong:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]już dawno po ścięciu i już dawno moje włoski zostały wyniesione na śmietnik :evil_lol: za dwa lata będę miała znów długie

jakby Salsa chciała jeść o 6:30 to chyba bym ją na balkon wystawiła, może zmądrzałaby jakby zimą postała kilka h :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moja siostra z mężem pojechali na weselisko, wracają dopiero jutro wieczorem więc Zuzia jest u nas przez ten czas
no i przyszło mi się zajmować dzieckiem, dzisiaj miałam raptem godzine czasu dla siebie w południe bo mała spała
teraz po cichaczu siedzę żeby się nie obudziła bo i tak z trudem nam zasnęła :roll: mam nadzieję że w nocy nie bedzie się budzić i da mi się wyspać :p
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]
jakby Salsa chciała jeść o 6:30 to chyba bym ją na balkon wystawiła, może zmądrzałaby jakby zimą postała kilka h :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Chyba nie wiesz co to głodny labrador :evil_lol: Toż to gorsze niż wściekła teściowa :eviltong:
I jak Zuzia śpi ?

Branoc :sleep2:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']ładnie Ci w takich własach :loveu:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dzieki [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']Chyba nie wiesz co to głodny labrador :evil_lol: Toż to gorsze niż wściekła teściowa :eviltong:
I jak Zuzia śpi ?

Branoc :sleep2:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]ja w ogóle nie wiem co to jest GŁODNY PIES, Salsa to niejadek więc ona się nie domaga jedzenia...zresztą w misce zawsze ma połowę suchej karmy z dnia poprzedniego :cool1: ekonomiczny pies

tak, Zuzia śpi i ja też już idę :)

branoc :loveu:[/FONT][/B][/COLOR]