taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mam ksiazki jak uczyc ale cos zabrac sie nie moge :D Quote
Migori Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Siemka :loveu: Przyszłam sobie w porze kawowej. Piję dziś 3 :cool1: a nadal śpię... ja chce słońce kurczaki jedne ! co do biednej Salsuni! Nie masz dla niej serduszka... biedna gnieździ sie w maluśkim koszyczku :placz: Quote
zuzolandia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [I][B]Siemnka :loveu:[/B][/I] [I][B]to moze ja Ci podesle te moje dwie niereformowalne kudłate maupy i je naumiesz klikierowo???:diabloti::diabloti:[/B][/I]:diabloti: [I][B]u nas brzidkaaaa pogoda...dobrze ze ide do pracy :eviltong:[/B][/I] Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Siemnka :loveu:[/B][/I] [I][B]to moze ja Ci podesle te moje dwie niereformowalne kudłate maupy i je naumiesz klikierowo???:diabloti::diabloti:[/B][/I]:diabloti: [I][B]u nas brzidkaaaa pogoda...dobrze ze ide do pracy :eviltong:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie cygań....ładnie u nas jest:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']Doberek :) A.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] doberek :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Mam ksiazki jak uczyc ale cos zabrac sie nie moge :D[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] nie dysponuję książkami, dostałam kliker jako dodatek do karmy kiedyś jak zamawiałam i wyklikałam na początek siad, później poszły inne komendy...z tym że z Salsą ciężko się ćwiczy bo ona szybko się zaczyna nudzić i zaczyna skakać jak poparzona, szczekać itd. [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Magda25']Siemka :loveu: Przyszłam sobie w porze kawowej. Piję dziś 3 :cool1: a nadal śpię... ja chce słońce kurczaki jedne ! co do biednej Salsuni! Nie masz dla niej serduszka... biedna gnieździ sie w maluśkim koszyczku :placz:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu: ja w ogóle nie piję kawy i funkcjonuję :cool3: nie lubię, za to uwielbiam herbatę i wypijam na wieczór czasami kilka pod rząd :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Siemnka :loveu:[/B][/I] [I][B]to moze ja Ci podesle te moje dwie niereformowalne kudłate maupy i je naumiesz klikierowo???:diabloti::diabloti:[/B][/I]:diabloti: [I][B]u nas brzidkaaaa pogoda...dobrze ze ide do pracy :eviltong:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] hej hej :loveu: tutaj dzisiaj zimno, jak szłam na 13 do pracy to zmarzły mi łapska i ryjek :shake: a przysyłaj :loveu: ale z góry mówię że oddam poczochrane i brudne coby nie były takie nieskazitelne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie cygań....ładnie u nas jest:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i komu ja mam wierzyć? :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i komu ja mam wierzyć? :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem...ale ja jestem tu na sląsku ok 20 km od Zuzolowej i powiadam Ci że cały dzień był ładny, po południu lekko się zachmurzyło ale jest ciepło 12 stopni i sucho:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem...ale ja jestem tu na sląsku ok 20 km od Zuzolowej i powiadam Ci że cały dzień był ładny, po południu lekko się zachmurzyło ale jest ciepło 12 stopni i sucho:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hm ... :thinkerg: zaproś ją do siebie i będzie miała ładniejszą pogodę :cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hm ... :thinkerg: zaproś ją do siebie i będzie miała ładniejszą pogodę :cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale istnieje też ryzyko, że przywiezie tą niby złą:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale istnieje też ryzyko, że przywiezie tą niby złą:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]racja, o tym nie pomyślałam...co ja bez Ciebie bym zrobiła :shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]racja, o tym nie pomyślałam...co ja bez Ciebie bym zrobiła :shake: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem....zginęła marnie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem...ale ja jestem tu na sląsku ok 20 km od Zuzolowej i powiadam Ci że cały dzień był ładny, po południu lekko się zachmurzyło ale jest ciepło 12 stopni i sucho:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]potwierdzam było sUonko ino troszkę chłodno ...ale miodzio w porównaniu z tym co było :p no i nie padało ...u Zuzoli pewnie smog był :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A jak zaczelas? w sensie zanim pies umie skojarzyc klik - dobrze zamiast klik - smak Quote
Shel Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Szkoła ist nicht gut XDD. Ten spr z niemieckiego był łatwy, ale za to dostałam 2 z bioli, bo wywaliła z kartkówka, a na niej jakieś nazwy których nigdy nie słyszałam (:diabloti:) :evil_lol: W sumie to były dwie najlepsze oceny, 3. Jeszcze chba trzy 2 i reszta kapy, na 30 osób, także nie poszło mi źle :cool3: Co do ruskich to już dyskutować nie będę :offtopic::eviltong: A co do pogody.. u nas dzisiaj ciepło było nawet, ale bez słońca :shake: Ale ważne, że ciepło :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem....zginęła marnie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie mam pojęcia jak radziłam sobie przed tym jak Cię tutaj poznałam :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]potwierdzam było sUonko ino troszkę chłodno ...ale miodzio w porównaniu z tym co było :p no i nie padało ...u Zuzoli pewnie smog był :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dwie przeciwko jednej, wygląda na to ze ZuzkoFruzka nakłamała :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='deer_1987']A jak zaczelas? w sensie zanim pies umie skojarzyc klik - dobrze zamiast klik - smak[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] targetowanie jest dobrym sposobem ja siedziałam na łóżku i podtykałam jej swoją stopę pod nocha, jeśli potraciła to szybko klikałam i dostawała smaka...zakumała że bez kliknięcia nic nie dostanie[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Shel']Szkoła ist nicht gut XDD. Ten spr z niemieckiego był łatwy, ale za to dostałam 2 z bioli, bo wywaliła z kartkówka, a na niej jakieś nazwy których nigdy nie słyszałam (:diabloti:) :evil_lol: W sumie to były dwie najlepsze oceny, 3. Jeszcze chba trzy 2 i reszta kapy, na 30 osób, także nie poszło mi źle :cool3: Co do ruskich to już dyskutować nie będę :offtopic::eviltong: A co do pogody.. u nas dzisiaj ciepło było nawet, ale bez słońca :shake: Ale ważne, że ciepło :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z biologii to ja miałam maturę pisać :-o pogieło mnie u mnie w szkole zdecydowało się na biologię 8 osób i na te 8 osób ja próbną napisałam najlepiej na 48% (poziom powalający) :evil_lol::evil_lol: języki obce mi nie wchodzą do łba :shake: chociaż w pierwszym liceum trafiłam do klasy z rozszerzonym językiem rosyjskim (powracam do tematu ruskich :evil_lol:) i ten język mi się podobał i dawałam radę go ogarnąć ale tylko rok chodziłam do tej szkoły, a w kolejnej miałam tylko angielski i niemiecki a szkoda bo bym do Was gawarit pa ruski :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem...ale ja jestem tu na sląsku ok 20 km od Zuzolowej i powiadam Ci że cały dzień był ładny, po południu lekko się zachmurzyło ale jest ciepło 12 stopni i sucho:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]eeee tam snokfiocie obie z Alutkom :diabloti::diabloti:[/B][/I] [I][B]jak pisalam tego posta to było brzidkoooo ..cimne chmury nad głowami :evil_lol:..słonecko wyszło dopiero koło 16stej jak bylam z futrami w lesie :eviltong: a tera u nos leci dyszcz :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu: u nas dzisiaj pochmurnie i brzydko, na dworze jeszcze nie byłam ale pewnie zimno:roll: muszę się ogarnąć i wyjść z psem na spacer poranny :evil_lol: póki co jeszcze smacznie śpi cała pod kołdrą [/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]u nas dzisiaj pochmurnie i brzydko, na dworze jeszcze nie byłam ale pewnie zimno:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]muszę się ogarnąć i wyjść z psem na spacer poranny :evil_lol: póki co jeszcze smacznie śpi cała pod kołdrą [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] U nas [B]Leje[/B] :placz: Ale jej dobrze, ja też chcę pod kolderkę....... A. Quote
apple Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie mam pojęcia jak radziłam sobie przed tym jak Cię tutaj poznałam :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ja tez się zastanawiam......że też dałaś sobie radę....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Lucky. Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Hej ! U nas pochmurnie ... ale całe szczęście nie pada ... Quote
Recommended Posts