Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siemka :loveu:

Przyszłam sobie w porze kawowej. Piję dziś 3 :cool1: a nadal śpię... ja chce słońce kurczaki jedne !

co do biednej Salsuni! Nie masz dla niej serduszka... biedna gnieździ sie w maluśkim koszyczku :placz:

Posted

[I][B]Siemnka :loveu:[/B][/I]
[I][B]to moze ja Ci podesle te moje dwie niereformowalne kudłate maupy i je naumiesz klikierowo???:diabloti::diabloti:[/B][/I]:diabloti:

[I][B]u nas brzidkaaaa pogoda...dobrze ze ide do pracy :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Siemnka :loveu:[/B][/I]
[I][B]to moze ja Ci podesle te moje dwie niereformowalne kudłate maupy i je naumiesz klikierowo???:diabloti::diabloti:[/B][/I]:diabloti:

[I][B]u nas brzidkaaaa pogoda...dobrze ze ide do pracy :eviltong:[/B][/I][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie cygań....ładnie u nas jest:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Maks i Spark']Doberek :)

A.[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
doberek :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']Mam ksiazki jak uczyc ale cos zabrac sie nie moge :D[/QUOTE]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]
nie dysponuję książkami, dostałam kliker jako dodatek do karmy kiedyś jak zamawiałam i wyklikałam na początek siad, później poszły inne komendy...z tym że z Salsą ciężko się ćwiczy bo ona szybko się zaczyna nudzić i zaczyna skakać jak poparzona, szczekać itd.
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Magda25']Siemka :loveu:

Przyszłam sobie w porze kawowej. Piję dziś 3 :cool1: a nadal śpię... ja chce słońce kurczaki jedne !

co do biednej Salsuni! Nie masz dla niej serduszka... biedna gnieździ sie w maluśkim koszyczku :placz:[/QUOTE]
cześć :loveu:

ja w ogóle nie piję kawy i funkcjonuję :cool3: nie lubię, za to uwielbiam herbatę i wypijam na wieczór czasami kilka pod rząd :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][I][B]Siemnka :loveu:[/B][/I]

[I][B]u nas brzidkaaaa pogoda...dobrze ze ide do pracy :eviltong:[/B][/I][/QUOTE]
hej hej :loveu:

tutaj dzisiaj zimno, jak szłam na 13 do pracy to zmarzły mi łapska i ryjek :shake:

a przysyłaj :loveu: ale z góry mówię że oddam poczochrane i brudne coby nie były takie nieskazitelne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie cygań....ładnie u nas jest:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i komu ja mam wierzyć? :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i komu ja mam wierzyć? :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem...ale ja jestem tu na sląsku ok 20 km od Zuzolowej i powiadam Ci że cały dzień był ładny, po południu lekko się zachmurzyło ale jest ciepło 12 stopni i sucho:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem...ale ja jestem tu na sląsku ok 20 km od Zuzolowej i powiadam Ci że cały dzień był ładny, po południu lekko się zachmurzyło ale jest ciepło 12 stopni i sucho:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hm ... :thinkerg:
zaproś ją do siebie i będzie miała ładniejszą pogodę :cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hm ... :thinkerg:
zaproś ją do siebie i będzie miała ładniejszą pogodę :cool3:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale istnieje też ryzyko, że przywiezie tą niby złą:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale istnieje też ryzyko, że przywiezie tą niby złą:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]racja, o tym nie pomyślałam...co ja bez Ciebie bym zrobiła :shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]racja, o tym nie pomyślałam...co ja bez Ciebie bym zrobiła :shake:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem....zginęła marnie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem...ale ja jestem tu na sląsku ok 20 km od Zuzolowej i powiadam Ci że cały dzień był ładny, po południu lekko się zachmurzyło ale jest ciepło 12 stopni i sucho:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]potwierdzam było sUonko ino troszkę chłodno ...ale miodzio w porównaniu z tym co było :p no i nie padało ...u Zuzoli pewnie smog był :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Szkoła ist nicht gut XDD. Ten spr z niemieckiego był łatwy, ale za to dostałam 2 z bioli, bo wywaliła z kartkówka, a na niej jakieś nazwy których nigdy nie słyszałam (:diabloti:) :evil_lol: W sumie to były dwie najlepsze oceny, 3. Jeszcze chba trzy 2 i reszta kapy, na 30 osób, także nie poszło mi źle :cool3:

Co do ruskich to już dyskutować nie będę :offtopic::eviltong:

A co do pogody.. u nas dzisiaj ciepło było nawet, ale bez słońca :shake: Ale ważne, że ciepło :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem....zginęła marnie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
nie mam pojęcia jak radziłam sobie przed tym jak Cię tutaj poznałam :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]potwierdzam było sUonko ino troszkę chłodno ...ale miodzio w porównaniu z tym co było :p no i nie padało ...u Zuzoli pewnie smog był :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dwie przeciwko jednej, wygląda na to ze ZuzkoFruzka nakłamała :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='deer_1987']A jak zaczelas? w sensie zanim pies umie skojarzyc klik - dobrze zamiast klik - smak[/QUOTE]
targetowanie jest dobrym sposobem
ja siedziałam na łóżku i podtykałam jej swoją stopę pod nocha, jeśli potraciła to szybko klikałam i dostawała smaka...zakumała że bez kliknięcia nic nie dostanie[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Shel']Szkoła ist nicht gut XDD. Ten spr z niemieckiego był łatwy, ale za to dostałam 2 z bioli, bo wywaliła z kartkówka, a na niej jakieś nazwy których nigdy nie słyszałam (:diabloti:) :evil_lol: W sumie to były dwie najlepsze oceny, 3. Jeszcze chba trzy 2 i reszta kapy, na 30 osób, także nie poszło mi źle :cool3:

Co do ruskich to już dyskutować nie będę :offtopic::eviltong:

A co do pogody.. u nas dzisiaj ciepło było nawet, ale bez słońca :shake: Ale ważne, że ciepło :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z biologii to ja miałam maturę pisać :-o pogieło mnie
u mnie w szkole zdecydowało się na biologię 8 osób i na te 8 osób ja próbną napisałam najlepiej na 48% (poziom powalający) :evil_lol::evil_lol:

języki obce mi nie wchodzą do łba :shake:
chociaż w pierwszym liceum trafiłam do klasy z rozszerzonym językiem rosyjskim (powracam do tematu ruskich :evil_lol:) i ten język mi się podobał i dawałam radę go ogarnąć ale tylko rok chodziłam do tej szkoły, a w kolejnej miałam tylko angielski i niemiecki a szkoda bo bym do Was gawarit pa ruski :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem...ale ja jestem tu na sląsku ok 20 km od Zuzolowej i powiadam Ci że cały dzień był ładny, po południu lekko się zachmurzyło ale jest ciepło 12 stopni i sucho:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[I][B]eeee tam snokfiocie obie z Alutkom :diabloti::diabloti:[/B][/I]
[I][B]jak pisalam tego posta to było brzidkoooo ..cimne chmury nad głowami :evil_lol:..słonecko wyszło dopiero koło 16stej jak bylam z futrami w lesie :eviltong: a tera u nos leci dyszcz :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu:

u nas dzisiaj pochmurnie i brzydko, na dworze jeszcze nie byłam ale pewnie zimno:roll:
muszę się ogarnąć i wyjść z psem na spacer poranny :evil_lol: póki co jeszcze smacznie śpi cała pod kołdrą [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]u nas dzisiaj pochmurnie i brzydko, na dworze jeszcze nie byłam ale pewnie zimno:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]muszę się ogarnąć i wyjść z psem na spacer poranny :evil_lol: póki co jeszcze smacznie śpi cała pod kołdrą [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

U nas [B]Leje[/B] :placz:

Ale jej dobrze, ja też chcę pod kolderkę.......

A.

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
nie mam pojęcia jak radziłam sobie przed tym jak Cię tutaj poznałam :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ja tez się zastanawiam......że też dałaś sobie radę....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]