Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]co Wy wszyscy z tymi fotkami...z nieba ich nie wytrzasnę więc o co tyle szumu??:shake:
będą to będą a póki co mogę polecić cofnięcie się w czasie do starych zdjęć :diabloti:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]co Wy wszyscy z tymi fotkami...z nieba ich nie wytrzasnę więc o co tyle szumu??:shake:
będą to będą a póki co mogę polecić cofnięcie się w czasie do starych zdjęć :diabloti:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Ale stare to nie to co nowe... :eviltong: :diabloti: a szum musi być! A jak :evil_lol: Co to by była za galeria bez szumu? pfff :P

Posted

[quote name='Shel']Ale stare to nie to co nowe... :eviltong: :diabloti: a szum musi być! A jak :evil_lol: Co to by była za galeria bez szumu? pfff :P[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
:niewiem: ale to nic nie da :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
:niewiem: ale to nic nie da :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
e pf idę się uczyć :evil_lol:

Posted

Afere robią co nie ? :eviltong: Jakby pogadać, nie można było :lol:

Jak tam niańczenie małej :razz: ? przeczytałaś jej bajkę... ide spać, głodna jestem, a jeść nie mogę... co to za życie bez jedzienia :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Shel']e pf idę się uczyć :evil_lol:[/quote]
no i widzisz czyli coś pożytecznego wynikło z braku zdjęć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']Afere robią co nie ? :eviltong: Jakby pogadać, nie można było :lol:

Jak tam niańczenie małej :razz: ? przeczytałaś jej bajkę... ide spać, głodna jestem, a jeść nie mogę... co to za życie bez jedzienia :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
mała spała już jak przyszłam i tylko raz się przebudziła, zakneblowałam smokiem i dalej spała :multi:
a ja miałam czas na .... no miałam czas po prostu :evil_lol:

zrobiłabym Ci kanapeczkę ale skoro nie możesz to nie będę kusić Cię tą przepyszną wędlinką, pomidorkiem i ogórkiem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no ale przecież obiecałam że dzisiaj (w sumie to wczoraj) wieczorem podam potrawkę z Salsy :cool3:
trochę spóźnione danie co prawda :roll: ale mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi tego za złe :razz:

smacznego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://images6.fotosik.pl/551/cb625a711001815c.jpg[/IMG]

Posted

[url]http://images6.fotosik.pl/551/cb625a711001815c.jpg[/url]

A pisałam, żeby nie zjadać Salsy :placz:

Teraz już wiem dlaczego pisałaś o drugim psie, już wtedy planowałaś zrobić z niej potrawkę :diabloti:

Ale wyglada smakowicie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']gdzie jest salsa? oddawaj!!! nie jedz jej!!![/quote]
taka zrobiona to teraz się popsuje, trzeba ją zjeść żeby nie spleśniała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!'][URL]http://images6.fotosik.pl/551/cb625a711001815c.jpg[/URL]

A pisałam, żeby nie zjadać Salsy :placz:

Teraz już wiem dlaczego pisałaś o drugim psie, już wtedy planowałaś zrobić z niej potrawkę :diabloti:

Ale wyglada smakowicie :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mało psów na świecie?
tego zjemy, potem wezmę kolejnego...jak mi się znudzi to też zjemy :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zrobiłabym Ci kanapeczkę ale skoro nie możesz to nie będę kusić Cię tą przepyszną wędlinką, pomidorkiem i ogórkiem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jednak sie skuszę :loveu: Zjem lewą stroną :eviltong: Dam radę, kocham kanapeczki z ogóreczkami

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no ale przecież obiecałam że dzisiaj (w sumie to wczoraj) wieczorem podam potrawkę z Salsy :cool3:
trochę spóźnione danie co prawda :roll: ale mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi tego za złe :razz:

smacznego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Wygląda wyjątkowo apetycznie :multi: Poproszę kawałeczek. Delicje normalnie :lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
taka zrobiona to teraz się popsuje, trzeba ją zjeść żeby nie spleśniała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Otóż to! Otóż to!

Posted

[quote name='Magda25']Jednak sie skuszę :loveu: Zjem lewą stroną :eviltong: Dam radę, kocham kanapeczki z ogóreczkami

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja z pomidorkiem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Wygląda wyjątkowo apetycznie :multi: Poproszę kawałeczek. Delicje normalnie :lol:

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]weź sobie ile chcesz bo widzę że inni niechętnie się zabierają za Salsę na ciepło :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
Otóż to! Otóż to![/quote]

:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Ania!']Biorę kawałek, tylko coś do popicia by się przydało :cool3:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]psia krew z mlekiem? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Kashdog']Biedna Salsa :shake:! Wygląda kusząco, ale ja podziękuje :evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wcale nie biedna, jak policzyć te składniki które zużyłam do wyprodukowania tego dania to całkiem ładna sumka się uzbiera :evil_lol:

Twoja strata a dla mnie, Magdy i Ani będzie więcej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']eeee nie wiecie do dobre
:grins::roflt:[/quote]
jakieś takie delikatne :shake:
kawiorem by się zajadały a psiną z woreczka gardzą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Shel']Fuj! :-o :lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nawet nie spróbowałaś a już mówisz fuj :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ania!']Myślałam, że coś z procentem zaproponujesz do takiego dania :diabloti:[/quote]
mogę wódki do tego dolać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='doma0905'][B]jonQuilla[/B] . ;]

dodałyśmy z Binką nove foty , mamy nadzieję że wpadniesz . :lol: :cool3: :razz:

PS-Fajnee fotyy . ; ))[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wpadać nie mam zamiaru, za młoda jestem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alusia'][URL]http://images6.fotosik.pl/551/cb625a711001815c.jpg[/URL]

:D:D:D :crazyeye: no wiesz co :evil_lol: ...[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kolejna zszokowana :shake:
mięso jak mięso...z przyjaciela jeszcze lepiej smakuje :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ania!']To brzmi bardziej zachęcająco :razz:

A deser z Kizi-Mizi? :evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co to byłby za deser??
Kizie Mizie na smalec przetopię :evil_lol::evil_lol:

a na deser bedzie psi móżdżek z Salsy oczywiście[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ześwirowany móżdżek na wesoło :multi:[/B][/COLOR][/FONT]