Lucky. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ślicznie rysujesz :loveu: Zapraszam do nas :cool1: Quote
Basia&Safi Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [B][I]phi udowodnij ze wiało heheh :evil_lol:[/I][/B]ja tu na focie jestem a Ty piszesz ze wywiało hehe Quote
Tengusia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 przyszlam do ciebie zajrzec przed wylotem :grins: nastepna wizyta bedzie zza oceanu :grins: Quote
zuzolandia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [I][B]doberek :loveu:[/B][/I] [I][B]nooo uzdolniony Kffiatek :loveu::loveu: ...[/B][/I] [I][B]buziaczki z deszczowego poludnia :cool3:[/B][/I] Quote
M&S Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cześć Salsowate :lol: a u nas świeci ;), miłego wtoreczku.... A. Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: wróciłam zza światów ;) miałam kilka dni wyciętych z życiorysu, czymś się zatrułam :roll: koszmaaar :shake: to złe samopoczucie piątkowe i gorączka było wstępem do tego co się ze mną działo w sobote wieczorem, niedzielę i poniedziałek [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dzisiaj w końcu udało mi się przespać całą noc, obudziłam się jedynie z masakrycznym bólem głowy i szyi :hmmmm: tabletki stłumiły na szczęście ból nie miałam mocy siedzieć na dogo, dlatego teraz nie będę nadrabiać bo za dużo żeście pewnie nagadały :eviltong: ale poodwiedzam zaraz :) moja księżniczka jorkowa :loveu: czyż nie jest stylowa? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wróciłam zza światów ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]miałam kilka dni wyciętych z życiorysu, czymś się zatrułam :roll: koszmaaar :shake: to złe samopoczucie piątkowe i gorączka było wstępem do tego co się ze mną działo w sobote wieczorem, niedzielę i poniedziałek [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzisiaj w końcu udało mi się przespać całą noc, obudziłam się jedynie z masakrycznym bólem głowy i szyi :hmmmm: tabletki stłumiły na szczęście ból[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie miałam mocy siedzieć na dogo, dlatego teraz nie będę nadrabiać bo za dużo żeście pewnie nagadały :eviltong: ale poodwiedzam zaraz :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]moja księżniczka jorkowa :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]czyż nie jest stylowa? :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [URL]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/URL] [/quote] Cześć Kobieto!!!!, to jakaś grypka Cię dopadła :shake: nie dobrze, ale grunt, że lepiej się czujesz :p księżniczka miodzio :loveu: ( ma cierpliwość do swojej paniusi, że daje się tak przebierać....:evil_lol:;)) Zdrówka :) A. Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć Kobieto!!!!, to jakaś grypka Cię dopadła :shake: nie dobrze, ale grunt, że lepiej się czujesz :p księżniczka miodzio :loveu: ( ma cierpliwość do swojej paniusi, że daje się tak przebierać....:evil_lol:;)) Zdrówka :) A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie wiem może i grypa :niewiem:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w każdym bądź razie dziwne było to że w sobote i niedziele dopiero od późnego południa zaczynałam się źle czuć a w nocy było już w ogóle kongo :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no cóż, bywa ...grunt że już lepiej :)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ona już nawet nie protestuje jak ją ubieram bo wie że nie ma nic do powiedzenia :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tequila1017 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Hej. :hand: Życzę zdrówka ;) Fajna fotka . :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [I][B]Za duzo chlałaś to się rozchorowałaś :diabloti::diabloti::diabloti: brakuje tylko kokardki :diabloti::diabloti::loveu:[/B][/I] Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ale sliczna dziewczynka :D Dobrze ze juz lepiej i na razie nie siedz a dlugo i nadrabiaj tylko pwooli :P Quote
bianka19 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pięknotka :loveu: Pomysłowa dziewczynka ;):cool3: [URL]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/URL] Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Mqrtynq']Hej. :hand: Życzę zdrówka ;) Fajna fotka . :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :multi::loveu: dzięki :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Za duzo chlałaś to się rozchorowałaś :diabloti::diabloti::diabloti: brakuje tylko kokardki :diabloti::diabloti::loveu:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a widzisz, na to bym nie wpadła widocznie tyle wypiłam że nawet nie pamiętam że piłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Ale sliczna dziewczynka :D Dobrze ze juz lepiej i na razie nie siedz a dlugo i nadrabiaj tylko pwooli :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tyle tego że z pewnością szybko nie nadrobię :evil_lol: w pracy siedzę i chyba prochy przestają działać bo coś ból głowy się odzywa :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bianka19']Pięknotka :loveu: Pomysłowa dziewczynka ;):cool3: [URL]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/URL][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :razz: do twarzy jej w różu [/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 u nas w budynku od niedzieli ktos od 8-9 do 20 wierci... Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='deer_1987']u nas w budynku od niedzieli ktos od 8-9 do 20 wierci...[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]u mnie za ścianą w pracy jest remont więc od ok. 2 tygodni nie idzie wyrobić... kują ściany, wiercą, tłuką, walą... kończą o 17 zawsze :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [url]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/url] jaka minka heheh az nie wiem co sobie mysli :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [I][B]Ejj no Kffiatuszku uwazaj no na siebie ..tyle teraz roznych badziewi sie szerzy :shake::shake:...[/B][/I] [I][B]całuje mocno a kudłate machają łapkami :loveu::loveu:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Basia&Safi'][URL]http://img225.imageshack.us/img225/1583/dsc02658e.jpg[/URL] jaka minka heheh az nie wiem co sobie mysli :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]"znów ze mnie idiotke robisz?" :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Ejj no Kffiatuszku uwazaj no na siebie ..tyle teraz roznych badziewi sie szerzy :shake::shake:...[/B][/I] [I][B]całuje mocno a kudłate machają łapkami :loveu::loveu:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]uważam ale to nic nie daje :) znów mnie brzuch boli :mdleje: żeby śmieszniej było to tylko w pozycji stojącej :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Lucky.']Hej wieczorowo :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] *** niedaleko nas pojawił się u kogoś młodziutki Bernardynek...jest cudowny :loveu: chciał się z Salsą pobawić, ona z nim też ale szybko wkurzyła się że jest na smyczy i nie może swobodnie po nim poskakać więc zaczęła szczekać na niego :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] *** niedaleko nas pojawił się u kogoś młodziutki Bernardynek...jest cudowny :loveu: chciał się z Salsą pobawić, ona z nim też ale szybko wkurzyła się że jest na smyczy i nie może swobodnie po nim poskakać więc zaczęła szczekać na niego :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]a właściciel pieska nie chciał spuścić?[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]a właściciel pieska nie chciał spuścić?[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] oba były na smyczy bo to środek ulicy był w zasadzie :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] oba były na smyczy bo to środek ulicy był w zasadzie :)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]To musicie się umówić na dłuższy spacer kiedyś :eviltong:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]To musicie się umówić na dłuższy spacer kiedyś :eviltong:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie bo Salsa się nie nadaje :roll: ciężko przewidzieć jej reakcje, czasami nawet na psy które dobrze zna i się z nimi bawi wyskakuje z pyskiem jak spotykamy na ulicy :shake: więc wolę nie ustawiać się z ludźmi na spacerek bo nie mam pewności jak Salsa zareaguje [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [I][B]Ty sie złotko teraz melduj bo sie bedziem martwic jak tak znikniesz znienacka ...:shake::shake:...nie musisz latac po całym dogo ale sztechkarta u siebie od[/B][/I]bij :eviltong::eviltong: Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie bo Salsa się nie nadaje :roll: ciężko przewidzieć jej reakcje, czasami nawet na psy które dobrze zna i się z nimi bawi wyskakuje z pyskiem jak spotykamy na ulicy :shake: więc wolę nie ustawiać się z ludźmi na spacerek bo nie mam pewności jak Salsa zareaguje [/B][/COLOR][/FONT][/quote] To tajk jak z Niunia... Quote
Recommended Posts