M&S Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Cześć :) mam nadzieję, że będziesz szybko pracować ;) Dobrego dnia śliczny pajączek...... A. Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='deer_1987']No jak na to ze sie balas to niezle ze udalo sie przelamac strach! Brawo![/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzieki :evil_lol: skoro się przełamałam to następnym razem postaram się żeby jeszcze jakoś wyglądały ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) mam nadzieję, że będziesz szybko pracować ;) Dobrego dnia śliczny pajączek...... A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: ja mam nadzieje że po prostu czas mi szybko zleci w pracy :) dziękuje i wzajemnie :cool3: pająki są obleśne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [I][B]ale zaszalałaś fotami :diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
Shel Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy się po raz 1 i będziemy wpadać (: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]ale zaszalałaś fotami :diabloti::diabloti:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo ja taka szaaaaaaloooona jestem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Shel']Witamy się po raz 1 i będziemy wpadać (:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witamy, witamy i zapraszamy ponownie :cool3: *** wczoraj przyszło zamówienie z allegro dla Salsuni a przed chwilą siostra do pracy mi je dostarczyła :multi: jak wrócę do domu to pokażę :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 O fuuuuuuuuuj, fająk:nerwy::mdleje: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Rinuś']Krejzolko Ty nasza :)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:cool3: można się bać[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']O fuuuuuuuuuj, fająk:nerwy::mdleje:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cieplaciam :glaszcze: [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa dzisiaj rano :) [IMG]http://images8.fotosik.pl/94/8cf52dbdc2510d9b.jpg[/IMG] i allegrowy zakup :multi::loveu: [IMG]http://images6.fotosik.pl/535/3d138a56cecbf819.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/94/e99e739fc46ef9d7.jpg[/IMG] no to kundlica może mi się zgubić teraz :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ha ha teraz mam Twój nr:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Izabela124.']ha ha teraz mam Twój nr:diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :crazyeye: skąd? :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :crazyeye: skąd? :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]Z adresówki:diabloti::evil_lol: Quote
as_kate Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale liczydło fajnie się przesuwa ;) oo i też sobie herbatkę zrobię :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] o tak, jeździ jak pozioma winda :evil_lol: a widzisz, Twoja herbatka była już poranna, a moja jeszcze wioczorna :evil_lol: cała noc dzieli heratę od herbaty ^^ Ale macie przystojnego kolegę spidermana :D:D:D Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='deer_1987']Ale sliczny id!![/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] też mi się podoba, bo Salsa na nim :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Z adresówki:diabloti::evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]więc jak zacznę dostawać anonimy i będą głuche telefony to będę wiedziała kto maczał w tym palce :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='as_kate']o tak, jeździ jak pozioma winda :evil_lol: a widzisz, Twoja herbatka była już poranna, a moja jeszcze wioczorna :evil_lol: cała noc dzieli heratę od herbaty ^^ Ale macie przystojnego kolegę spidermana :D:D:D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] następnym razem postaram się bez poślizgu wypić z Tobą herbatę ;) :cool3: chcesz się z nim umówić? :razz: wyrwać go dla Ciebie? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]więc jak zacznę dostawać anonimy i będą głuche telefony to będę wiedziała kto maczał w tym palce :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]He he nieeeeeeee:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ooo pokazujesz wszystkim swój nr? :D teraz będziemy Cię w nocy nawiedzać :P Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Izabela124.']He he nieeeeeeee:evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]taaak :) widzę to w Twoich oczach :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś']ooo pokazujesz wszystkim swój nr? :D teraz będziemy Cię w nocy nawiedzać :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]życie :niewiem: przywykłam bo mam dziwnych znajomych więc nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]taaak :) widzę to w Twoich oczach :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote]Moje spojrzenie jest niewinne:evil_lol::eviltong: Quote
taxelina Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 niom wlasnie to fajne ze jej zdjecie :D Quote
as_kate Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] następnym razem postaram się bez poślizgu wypić z Tobą herbatę ;) :cool3: chcesz się z nim umówić? :razz: wyrwać go dla Ciebie? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] wyrwać z otoczenia czy z pajęczynki odkleić ? :evil_lol: na pewno jest szczęśliwy z jakąś Teklą :D rozrywanie więzi emocjonalnych to straszliwa zbrodnia :shake: z Tobą się chcę umówić, na herbatę :D wyslę Ci poprzez pw, tylko żeby się nie wylała :D Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Izabela124.']Moje spojrzenie jest niewinne:evil_lol::eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wszyscy tak mówicie łobuzy jedne :diabloti::-x[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']niom wlasnie to fajne ze jej zdjecie :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jakby zdjęcia nie było to bym nie kupiła ID :evil_lol: to mi się spodobało po prostu przez tą fote[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='as_kate']wyrwać z otoczenia czy z pajęczynki odkleić ? :evil_lol: na pewno jest szczęśliwy z jakąś Teklą :D rozrywanie więzi emocjonalnych to straszliwa zbrodnia :shake: z Tobą się chcę umówić, na herbatę :D wyslę Ci poprzez pw, tylko żeby się nie wylała :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wiem, nie chcę sobie łącza poparzyć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
as_kate Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wiem, nie chcę sobie łącza poparzyć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] to może kurierem?? Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='as_kate']to może kurierem??[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kuriera wrzątkiem potraktować? bardzo chętnie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:mam twój nr :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts