Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dopszzz:roll:

Całej trójcy:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
zobaczę co da się zrobić :)

póki co, wyjazd niepewny...u mnie to nic nigdy nie wiadomo, nawet jeśli będę już miała bilety to 100% pewności nie ma że wybędę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]czemu mnie olałaś[/B][/I] :placz::placz::placz:

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jak to :crazyeye:
nie umiem lać na odległość :oops::roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed][B]Doberek ...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i32.tinypic.com/11hz9ja.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='deer_1987']a jak w szkocji z praca ogolnie?[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie jest łatwo, tak jak zresztą już teraz prawie wszędzie
znajomi mają pracę, choć przyjaciółka chce zmienić bo dziwnie się dzieje u niej :roll:
ja chcę polecieć, spędzić z nimi święta, nowy rok i wrócić :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć, masz dziś wolne, czy pracujesz......

Jaki plany wyjazdowe :razz: fajnie

A.[/quote]
wolne, cały dzień spędziłam na działce....grillowaliśmy z okazji Zuzi urodzin :loveu:

plany fajne, na dniach będę bukować bilety....to już na 90% pewne :multi:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Selket']Cześć Żonkilko :calus: Mam nadzieję, że uda Ci zrealizować wyjazdowe plany :calus: :calus:[/quote]
[FONT=Georgia][B]
[COLOR=Olive]cześć :):calus:

dzięk[/COLOR][/B][/FONT][COLOR=Olive]i ;)[/COLOR]

[quote name='Izabela124.']To jak wyjedziesz nie zapomnij aparatu ze sobą zabrać :diabloti:[/quote]
bez obaw, nie zapomnę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']aha na taka wycieczke :P tylko czasami sie leci i juz nie wraca..[/quote]
moja siostra powiedziała mi dziś to samo :)

druga siostra też do Irlandii miała wylecieć na 3 lata, jest już 4 i póki co nie zamierzają wrócić ;)
ale ja przyjadę, nie ma szans żebym zostawiła tutaj psa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

[B][COLOR="Olive"]ale ja przyjadę, nie ma szans żebym zostawiła tutaj psa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Chcę ci wierzyć ... :grin::eviltong:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wolne, cały dzień spędziłam na działce....grillowaliśmy z okazji Zuzi urodzin :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]plany fajne, na dniach będę bukować bilety....to już na 90% pewne :multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Hello,

jak pojedziesz na wyspy, to masz szansę pooglądać dużo różnych psów, których u nas niet.....:cool3:

miłej niedzieli :)

A.

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Chcę ci wierzyć ... :grin::eviltong:[/COLOR][/B][/quote]
uwierz, uwierz :eviltong:
nie chcę żeby Salsa była wśród wielu z tych psów które są ogłaszane "właściciel wyjechał i rodzina musi oddać" :eviltong:

[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Hello,

jak pojedziesz na wyspy, to masz szansę pooglądać dużo różnych psów, których u nas niet.....:cool3:

miłej niedzieli :)

A.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zobaczymy :)
jak byłam u siostry w irlandii to zauważyłam że tam ludzie w domach trzymają głównie Goldeny, zatrzęsienie tych psów w ogrodach :crazyeye:
prawie tak samo popularne były Borderki :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']zobaczymy jak toz Toba bedzie moze gdybys psa nie miala to bys nie wrocila albo wrocisz po nia i razem pojedziecie znow :P[/quote]
jakbym psa nie miała to z pewnością pojechałabym do nich na te 4 miesiące czy tam więcej...fajna przygoda, wrócić zawsze można :)
a Szkocja śliczna jest :loveu:
Salsy nie mam po co tam ze sobą ciągnąć...wyrobienie paszportu itd. trwa pół roku więc ja bym wracała a pies by dopiero mógł ze mną wyruszyć :evil_lol:

na grilla ktoś z rodziny szwagra wziął ze sobą psa, coś w typie Pinczera Miniaturowego ;)
miałam wziąć też Salsę, dobrze że nie wzięłam bo pewnie nie omieszkałaby dorwać gnata, tym bardziej że ten gnat by stawiał opór i uciekał :evil_lol::evil_lol: a takie rzeczy ją nakręcają

[IMG]http://images8.fotosik.pl/90/7dced59c95b660bc.jpg[/IMG]

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][IMG]http://images8.fotosik.pl/90/c1bfd5d1b2901197.jpg[/IMG]

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ogólnie śmieszny bo stawał na dwóch tylnych łapkach i się rozglądał jak surykatka, wskakiwał na swoją panią i się po niej wspinał, rozpłaszczał na piersi żeby tylko go miziała :evil_lol: taka sprężynka malutka :)

ale ja się utwierdziłam w przekonaniu że taki pies nie dla mnie, nawet dotknąć się go bałam żeby nie zniszczyć...zresztą on też się mnie bał, uciekał gdzie pieprz rośnie jak chciałam go pogłaskać :evil_lol:

piesek nazywa się Kliford, nazwała go tak córka 3 letnia właścicieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Ale cos przestraszony pies :P[/quote]
no był troche, jak ktoś nowy go dotykał to zastygał w miejscu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']No ja tez bym nie chciala nic mniejszego niz jamniczek, balabym sie ruszyc zeby nuie podeptac itp[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jamniki przynajmniej są ciut bardziej masywne...bo ten pies miał nogi jak zapałki, był chudy jak patyk mimo że nie zabiedzony...raz udało mi się go wziąć na ręce, był jak piórko a głowę jedną ręką byłabym w stanie zgnieść :oops::evil_lol:

mama się śmiała że to miniatura Salsy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jamniki przynajmniej są ciut bardziej masywne...bo ten pies miał nogi jak zapałki, był chudy jak patyk mimo że nie zabiedzony...raz udało mi się go wziąć na ręce, był jak piórko a głowę jedną ręką byłabym w stanie zgnieść :oops::evil_lol:

mama się śmiała że to miniatura Salsy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dokladnie.. ja to nawet nie chce yorkow dotykac bo takie ze nie wiadomo za co zlapac zeby podniesc..

Posted

Witamy po ... tygodniu... :hand:

[quote name='jonQuilla'](...)[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dorwać gnata, tym bardziej że ten gnat by stawiał opór i uciekał
[/B][/COLOR][/FONT](...)[/QUOTE]

jaki gnat? toż to ość!

Posted

[quote name='as_kate']Witamy po ... tygodniu... :hand:

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]witam witam :multi::loveu:
[/FONT][/B][/COLOR]
jaki gnat? toż to ość![/quote]
tez prawda :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']i co nowa strona to beda foty?[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie raczej, a na pewno nie psa mojego :eviltong:
może będzie boxerek malutki :loveu:
siostra ciągnie mnie do swoich znajomych, chce im coś tam zrobić i do tego potrzebuje zdjęcie tego malucha :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]