Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mia_mia']witam w jesiennym klimacie..

[quote name='evaxon']witaneczko:multi:
foty widzialam:loveu:

[quote name='Paula_']Heloł :candle:

[quote name='Alicja']:hand: jestem z porannym dzień doberek :multi::loveu::multi:

[quote name='evaxon']siemanko:multi:

Witam Wszystkich :multi::multi: :loveu:

Jestem padnięta :roll: ze szkoły wyszłam o 16:45, zanim dobiłam do domu to było już przed 18...ja nie mogę tak długo w szkole siedzieć bo mi się nic dalej nie chce.

Miły pan dostarczył jedzenie dla Salsy więc niunia będzie miała co jeść ;) :multi: a obawiałam się że nie będzie miał kto odebrać bo dzisiaj przygłuchy dziadek był sam w domu...ale mama wróciła z pracy o 16 i akurat zadzwonił domofon :evil_lol: fart :)

Szczurki mają się dobrze...u Dewi strupki widać nadal ale już są malutkie i zanikają :) sierść zaczęła ładnie odrastać :multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']Jestem padnięta :roll: ze szkoły wyszłam o 16:45, zanim dobiłam do domu to było już przed 18...ja nie mogę tak długo w szkole siedzieć bo mi się nic dalej nie chce.

też tak mam...:roll: zanim wyjdę z pracy... dojadę przez całe miasto... wyjdę z suczek na spacer, posprzątam to co zdemolowała w przedpokoju... to potem, jak zasiądę coś zjeść, to też koło 18... i też mi się potem nic nie chce:placz:
nie wiem, co o szkole myślisz... ale pracować to się powinno ze 3 dni w tygodniu i to max do 13stej :evil_lol: :diabloti:

buziaki i witanko wtorkowe Salsiczki :loveu:

Posted

[quote name='Paula_'] :multi: Pozdrówka i miziu dla Salsy :loveu:

Cześć :multi::multi: i miziu rzecz jasna było :)

[quote name='Alicja']

WITANKO :multi::loveu:

Witam :) :multi: :loveu:

[quote name='basia2202']też tak mam...:roll: zanim wyjdę z pracy... dojadę przez całe miasto... wyjdę z suczek na spacer, posprzątam to co zdemolowała w przedpokoju... to potem, jak zasiądę coś zjeść, to też koło 18... i też mi się potem nic nie chce:placz:
nie wiem, co o szkole myślisz... ale pracować to się powinno ze 3 dni w tygodniu i to max do 13stej :evil_lol: :diabloti:

buziaki i witanko wtorkowe Salsiczki :loveu:

Cześć :)
Dziękujemy z buziaki :loveu:

Co ja o szkole myślę?? hmm...ostatnio rozmawiałam z koleżanką na temat tego że za dużo szkoły w tygodniu i doszłyśmy do wniosku że powinno być tak:
poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek wolne ... w sobotę do szkoły ... w niedzielę rzecz jasna wolne bo to niedziela czyli dzień odpoczynku :evil_lol:
jednak że sobota zawsze była dniem wolnym od szkoły to ciężko byłoby się nagle przestawić żeby iść do szkoły i by wszyscy wagarowali ;) :evil_lol:
zostanę ministrem edukacji ;) skoro Giertychowi się udało to każdemu się uda
:evil_lol:

[quote name='evaxon']dziendoberek:multi:
co porabiasz?
aaahahahah pewnie w szkole sie nudzisz:evil_lol:

Cześć :) :multi:

Już na szczęście po szkole :)
Dostałam dzisiaj 5 ze sprawdzianu z biologii :multi: sprawdzian pisany w parach z ekosystemu więc nie ma się co dziwić właściwie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martinee']Witamy Witamy

Cześć :) :multi:

[quote name='Paula_']Ja też jestem za skróceniem tygodnia, a wydłużeniem weekendu :grins:

Witam z wieczorka :multi: :loveu:

Witam z rana :) :loveu::multi:

[quote name='zuzolandia']

buzioleeeeeeeeee

Cześć :) :multi::loveu: dla Was też buziole :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']

Co ja o szkole myślę?? hmm...ostatnio rozmawiałam z koleżanką na temat tego że za dużo szkoły w tygodniu i doszłyśmy do wniosku że powinno być tak:
poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek wolne ... w sobotę do szkoły ... w niedzielę rzecz jasna wolne bo to niedziela czyli dzień odpoczynku :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']
a ja jestem za tym zeby wogole nic nie robic tylko chodzic na spacery jezdzic po swiecie i miec duzoooooooo kasiory heheheh alem gooopia ;-)

buzioleeeeeeeeee
To trzeba by jakąś petycje skrobnąć:evil_lol::evil_lol: Kto sie podejmie??:evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiam