Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:hand: melduje się tu:multi::multi::multi: z samego barrrrdzo zimnego poranka :placz:...uchi mam jeszcze na miejscu ale były obawy ze odpadną :roll:

cześć :multi::multi:
meldunek przyjęty :)
cieszę się że uchy na swoim miejscu :)

[quote name='evaxon']dzien do bry :multi::multi::multi:

witam :multi::multi:

[quote name='Rybka_39']Witam!
A co do za Onek?
Ślicze fotki!:multi:

Cześć :)

Onkowa pani jest mojej przyjaciółki, zwie się Aza i już kilka razy gościła na zdjęciach razem z Salsą :)

Posted

Salsa uwielbia owoce :) co zresztą widać :evil_lol::evil_lol:

widzicie podobieństwo? :evil_lol:
czyżby jeden z rodziców był Shar Peiem a nie Yorkiem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

OKŁAMALI MNIE :roll: i co ja teraz pocznę :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

widzicie podobieństwo? :evil_lol:
czyżby jeden z rodziców był Shar Peiem a nie Yorkiem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

OKŁAMALI MNIE :roll: i co ja teraz pocznę :evil_lol:

:crazyeye: łałł... jak 2 krople wody :evil_lol:

Posted

[quote name='Mi.']jakie ladne i nastrojowe:)
http://img105.imageshack.us/img105/2997/dsc02040kw1.jpg (tak jak wszystkie Twoje zdjecia:razz:)

Cześć :multi:
Miło że Nas odwiedziłaś :)

[quote name='zuzolandia']http://img208.imageshack.us/img208/8633/dsc03547ib6.jpg

..ciekawy dywanik ;-) bardzo sie mnie podoba ;-)
Salcia oczywiscie tez sliczniutka !!!!!!!!!

witaj zimowy zonkilku ;-) ehheeheh buzioleeeeeee

Witam Zuzkowo Fruziową :) :multi::multi:
dzięki za buziole i oczywiście w drugą stronę poszły :)

dywanik mnie się już nie podoba :diabloti:

[quote name='evaxon;8618561]:crazyeye: łałł... jak 2 krople wody :evil_lol:

Hej Hej Hej :multi:

kurde... to nie dobrze że też widzisz to podobieństwo
:roll: skoro jest zmieszana z Shar Peiem to nie wezmą jej za Yorka :( i na co mi tyle kolorowych kokardek, wstążeczek i ubranek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mam jedynie nadzieję że jeszcze ktoś się nabierze :) ;)
:evil_lol:

małe przypomnienie Salsy w ubranku :grin:

Posted

[quote name='Paula_']:multi: Cześć Kasiu :p Widziałam Cię na niebieskim :lol:
Haha porównanie do szarpka świetne

http://img104.imageshack.us/img104/1135/dsc01021nh0.jpg a gdzie kokardki :evil_lol:

Pozdrawiamy

Cześć :multi:

a no zdarza mi się na niebieskie wejść...ale ja u Maksia byłam, któregoś pięknego...możecie śmiało się poczuć szpiegowani ;) :evil_lol:

Gdzie kokardki? to był pierwszy raz kiedy odkryłam w niej Yorka bądź Chiuauę (jeszcze do końca nie wiem) i nie byłam przygotowana więc ubrałam to co znalazłam ;) :evil_lol:

Dziękujemy i pozdrawiamy również :multi:
Buziak :loveu:

[quote name='Alicja']:evil_lol:Salsa crayzolka

fotaski poogladalam ....śliczności moje
http://img411.imageshack.us/img411/5759/dsc01188km1.jpg

witaneczko z raniolka:multi: przy 1szej kaffie

Cześć mamuniu :multi: :loveu:

Ty przy kawusi a ja przy herbatce :)

No tak ja ponoć Krejzolka to Salsa nie może daleko odbiegać i została creyzolką ;) :evil_lol:

ZimnooooOOO :shocked!:

Dzisiaj ręce mi opadły...poszłam troszkę po 6 na podwórko przed domem z psem, spacerowałyśmy i podbiegł do nas jamnik z klatki obok...piszczał i widać było że zmarznięta bidula, okazało się że ktoś go wypuścił i zatrzasnęły się drzwi za nim od klatki...maluch nie mógł wejść...podbiegał do wszystkich którzy przechodzili podwórkiem z nadzieją że ktoś mu otworzy...ja poszłam poszarpałam drzwi ale nie dało rady...chciałam zadzwonić na domofon ale nie miałam pojęcia na jaki nr. w końcu zawołałam pieska i wpuściłam go do swojej klatki, zostawiłam uchylone drzwi żeby mógł sobie wyjść kiedy zechce i wrócić.
Nasz poprzedni pies też był wypuszczany (nie krzyczcie bo to nie ja :eviltong:) ale miał zawsze drzwi otwarte a jak zdarzało się że nie to szczekał i zaraz ktoś po niego schodził.
No a grubaskowego jamniczka (Dino) mi się dzisiaj strasznie szkoda zrobiło :roll: jeden z nielicznych jamniorków, którego lubię (bez urazy dla tych którzy jamniki mają) ;)

Dobra ja tu się rozpisuje a muszę jeszcze się ogarnąć bo czeka na mnie podróż kolejeczką do Gdyni bo śmigamy do oceanarium :multi: :evil_lol: w kolejce chyba zasnę ;)

Buziaki i miłego dnia Wszystkim życzę :) :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']
ZimnooooOOO:shocked!:

Dzisiaj ręce mi opadły...poszłam troszkę po 6 na podwórko przed domem z psem, spacerowałyśmy i podbiegł do nas jamnik z klatki obok...piszczał i widać było że zmarznięta bidula, okazało się że ktoś go wypuścił i zatrzasnęły się drzwi za nim od klatki...maluch nie mógł wejść...podbiegał do wszystkich którzy przechodzili podwórkiem z nadzieją że ktoś mu otworzy...ja poszłam poszarpałam drzwi ale nie dało rady...chciałam zadzwonić na domofon ale nie miałam pojęcia na jaki nr. w końcu zawołałam pieska i wpuściłam go do swojej klatki, zostawiłam uchylone drzwi żeby mógł sobie wyjść kiedy zechce i wrócić.
Nasz poprzedni pies też był wypuszczany (nie krzyczcie bo to nie ja :eviltong:) ale miał zawsze drzwi otwarte a jak zdarzało się że nie to szczekał i zaraz ktoś po niego schodził.
No a grubaskowego jamniczka (Dino) mi się dzisiaj strasznie szkoda zrobiło :roll: jeden z nielicznych jamniorków, którego lubię (bez urazy dla tych którzy jamniki mają) ;)

Dobra ja tu się rozpisuje a muszę jeszcze się ogarnąć bo czeka na mnie podróż kolejeczką do Gdyni bo śmigamy do oceanarium :multi: :evil_lol: w kolejce chyba zasnę ;)

Buziaki i miłego dnia Wszystkim życzę :) :loveu:

A no zimno zimno ;)
Fajnie że temu jamniorkowi pomogłaś :lol:
Ale do jakiej klatki go wpuściłaś bo nie rozumiem po co poszłaś na spacer z Salsą i klatką ?:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ooo ale ci fajnie na wycieczke jedziesz:cool3: ja tez chce:placz:

witanko:multi:

Witam :multi:

a no fajnie jak fajnie :) było miło...ale jeszcze na 15 mieliśmy iść na 2 polskie :evil_lol::evil_lol: kto to wymyślił się zastanawiam :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pimpek']A no zimno zimno ;)
Fajnie że temu jamniorkowi pomogłaś :lol:
Ale do jakiej klatki go wpuściłaś bo nie rozumiem po co poszłaś na spacer z Salsą i klatką ?:evil_lol:

Cześć :multi::multi:

Nie dość że zimno to jeszcze cały dzień pada, a rano ponoć śnieg z deszczem sypał...eee, ja nie chcę zimy.

Zawsze kiedy idę na spacer z psem biorę ze sobą szczurzą klatkę i przez nią przechodzę bo jakoś tak lubię :evil_lol::evil_lol: więc zamknęłam go w tej klatce z nadzieją że przeciśnie się przez drzwiczki ;) chociaż on troszkę tłuściutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przy dobrych wiatrach pochwalę się zdjęciami z oceanarium :)
Widziałam nawet anakondę zieloną :loveu::loveu: jak ja uwielbiam takie pełzające straszydła :)
Agamę błotną też widziałam :loveu::loveu: co prawda nie jest to mój wymarzony Legwanik zielony, ale i tak cudo :loveu::loveu:

Posted

Robiliśmy jakieś doświadczenia sprawdzające ilość soli w wodzie pobranej z morza, ilość fosofranu, azotanów i pH ;) śmiesznie było :evil_lol:
Mała rzecz a tak cieszy :evil_lol::evil_lol:

Wwycieczka sponsorowana była przez Unię :evil_lol:
i nie uwierzycie...dostaliśmy nawet posiłek :evil_lol::evil_lol:

Unijny Posiłek :evil_lol:
mój przyjdział oddałam koledze :)

Koleżanka bardzo lubi słodką herbatkę :evil_lol::evil_lol: sUotka dziewczyna :) :evil_lol::evil_lol:

No i czas na żyjątka wodne :)

Otwór gębowy rozgwiazdy (ponoć obok jest też odbyt) :evil_lol:

c.d.n :)

Posted

tak zwane rekiny naścienne :) ponoć bardzo groźne ;) :evil_lol:

jakiś jeżyk :)

jeżyka ciąg dalszy :)

widać że byłam zafascynowana jeżykiem ;)

wspomniana wcześniej Anakonda Zielona :) (były dwie, druga leżała zaraz obok tego zbiornika po prawej stronie)
nie można było używać lampy więc rozmazane :mad:

c.d.n

Posted

to czego szukałam i po co jechałam przede wszystkim do tego oceanarium ...

... Pirania ;) miałam nadzieje że będzie jakaś odmiana z większymi zębami...rozczarowałam się :eviltong:

Agamy :loveu::loveu::loveu: (najlepsze jest to że tej na dole nie widziałam...później mi koleżanka ją pokazała)

c.d.n