Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: o bosz.... trzymaj sie cieplo kochana trzymamy kciukasy za szybki powrót do zdrowia.
qrde pewnie na jakis drut naskoczyła:shake: albo butelke....

pewnie tak :roll::roll:

dzieki

Posted

[quote name='Selket']Kochana gratuluję!!!! :multi: :multi:
Biedna moja Salsunia :calus: Wymiziaj ją mocno, mocno ode mnie i szpenij na uszko dużo zdrówka :calus: :kciuki:

dzięki....

Salsa już w domu :roll:
Niosłam ją do domu bo jeszcze nie doszła do siebie po narkozie. Niby 20kg i 5 minut drogi ale rąk nie czuję.
Na całe szczęście już leży na swoim posłanku. Moja dzielna babeczka.
Dostała serie zastrzyków i za dwa dni na poprawkę tych zastrzyków.
No a 5 maja na zdjęcie szwów.

Posted

[quote name='Selket']Przytuliłaś ją ode mnie??? :calus:

jasne że tak :)
i ucałowałam też

teraz dałam jej spokój bo jak ją głaszcze to ona chce wstać i się bawić... dzielna z niej babeczka ale lepiej żeby teraz spokojnie leżała

dochodząca do siebie Salsa

druga łapka też cała we krwi :(

a łapka wyglądała o tak....zdjęcie rozmazane i ciemne było więc rozjaśniłam ciut

Posted

[quote name='Selket']Jaka ze mnie kupka nieszczęścia :calus: :calus: :calus:
Biedna malutka :calus: :calus:

ta kupka nieszczęścia udaje! :eviltong:
przed chwilą usłyszała dzwonek do drzwi, zerwała się z posłania i pobiegła chwiejnym krokiem do drzwi...ujadała jak głupia....przewróciła się na panelach na korytarzu ale dzielnie dalej szczekała :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
aż byłam w szoku skąd w niej tyle sił....a teraz dalej leży nieruchomo na posłanku :roll:

[quote name='Alicja']:shake::shake:moja Salsunia .......buziorki dla Niej i dobrze ze nic poważnego :razz:

o polskim poczytałam u Mnie :multi::loveu:

całe szczęście że tylko tak się skończyło...
weterynarz powiedział że krew tak mocno leciała że mogła się nawet wykrwawić :( :roll:

Posted

A to poczwara mała :evil_lol: Ale dziś masz ją miziać i tulić i już :calus:
Dobrze, że tak szybko zauważyłaś tą łapkę inaczej to nawet nie chcę myśleć co by się mogło stać :roll:

Posted

[quote name='Selket']A to poczwara mała :evil_lol: Ale dziś masz ją miziać i tulić i już :calus:
Dobrze, że tak szybko zauważyłaś tą łapkę inaczej to nawet nie chcę myśleć co by się mogło stać :roll:

ajjj....też wole nie myśleć...dobrze że jest jak jest

miziam i tule :) :loveu::loveu:

[quote name='Fuga***']Biena moja Salsunia, przytulam mocno, zdrowiej, psinko :-)

dzięki...przekaże jej że ma zdrowieć :eviltong:

a tu już mała kombinuje

Posted

[quote name='Selket']łapka nie wyglądała za ciekawie :roll:
Ech, mała wraca do sił ;)

wraca, wraca :)
już śmiga za mną po całym mieszkaniu, dalej taka zaspana i zmęczona ale już się nie chwieje :multi:

[quote name='evaxon']ojojojojjjj bidula.... uchh pies po narkozie to jak nie pies:razz:

taa...nie miły widok psa który wylatuje z rąk :roll:

[quote name='Izabela124.']Ojeju, ale mnie wystarszylas, Salsunia kochana nie szlaej tak wiecej i nie rozcinaj lapek, zdrowiej kochaniutka
No i gratuluje ocenki z polaka;)

nie wiem czy to coś ją nauczy...zawsze biega jak świrnięta :eviltong:

dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Selket']To świetnie :evil_lol: :evil_lol:
Dzielna sunia ;) I jak Kochana :loveu:

a no dzielna, poszłyśmy na chwileczkę na dwór żeby siusiu zrobiła....zrobiła grzecznie i wróciłyśmy szybciutko do domu bo jeszcze taka zaspana bidulka

Posted

[quote name='agbar']kochane dzielne suczydlo:loveu::loveu:Trzymaj sie Salsunia:loveu:

:) trzyma się i jest grzeczna bo nie gmera przy opatrunku....mam nadzieję że za jakiś czas nie zacznie

[quote name='Selket']Dobranoc Kochana :loveu: I mizianko dla Salsy :loveu:

no to ja dla odmiany dzień dobry Ci mówię :multi::loveu:

wymiziania :)

[quote name='Alicja']Ciekawa jestem tylko na czym rozwaliła łapeczkę .....cholerka :shake:

też właśnie jestem ciekawa ale w lesie dużo liści więc nie wiadomo co tam mogło być zakopane w tych liściach :roll:

[quote name='apple']Ojojojojoj cioteczka Japkowa przyszła podmuchać rankę i zostawic buziola

Moja biedna Salseczka:loveu::loveu::loveu:
http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif

ahhh tylko nie dmuchaj za bardzo bo Ci płucka wysiądą ;)

hej :loveu::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']
ahhh tylko nie dmuchaj za bardzo bo Ci płucka wysiądą ;)

hej :loveu::multi:
Cioteczko Żonkilko moje płucka nieskalane dymem papierosowym dmą jak trąba powietrzna:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Cioteczko Żonkilko moje płucka nieskalane dymem papierosowym dmą jak trąba powietrzna:evil_lol:

o ho ho ho....
to wiem do kogo się zgłaszać jak będę robiła jakąś imprezkę z balonami ;) :evil_lol: