jonQuilla Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='evaxon']:crazyeye: o bosz.... trzymaj sie cieplo kochana trzymamy kciukasy za szybki powrót do zdrowia. qrde pewnie na jakis drut naskoczyła:shake: albo butelke.... pewnie tak :roll::roll: dzieki Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kochana gratuluję!!!! :multi: :multi: Biedna moja Salsunia :calus: Wymiziaj ją mocno, mocno ode mnie i szpenij na uszko dużo zdrówka :calus: :kciuki: Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']Kochana gratuluję!!!! :multi: :multi: Biedna moja Salsunia :calus: Wymiziaj ją mocno, mocno ode mnie i szpenij na uszko dużo zdrówka :calus: :kciuki: dzięki.... Salsa już w domu :roll: Niosłam ją do domu bo jeszcze nie doszła do siebie po narkozie. Niby 20kg i 5 minut drogi ale rąk nie czuję. Na całe szczęście już leży na swoim posłanku. Moja dzielna babeczka. Dostała serie zastrzyków i za dwa dni na poprawkę tych zastrzyków. No a 5 maja na zdjęcie szwów. Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']Przytuliłaś ją ode mnie??? :calus: jasne że tak :) i ucałowałam też teraz dałam jej spokój bo jak ją głaszcze to ona chce wstać i się bawić... dzielna z niej babeczka ale lepiej żeby teraz spokojnie leżała dochodząca do siebie Salsa druga łapka też cała we krwi :( a łapka wyglądała o tak....zdjęcie rozmazane i ciemne było więc rozjaśniłam ciut Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jaka ze mnie kupka nieszczęścia :calus: :calus: :calus: Biedna malutka :calus: :calus: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :shake::shake:moja Salsunia .......buziorki dla Niej i dobrze ze nic poważnego :razz: o polskim poczytałam u Mnie :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']Jaka ze mnie kupka nieszczęścia :calus: :calus: :calus: Biedna malutka :calus: :calus: ta kupka nieszczęścia udaje! :eviltong: przed chwilą usłyszała dzwonek do drzwi, zerwała się z posłania i pobiegła chwiejnym krokiem do drzwi...ujadała jak głupia....przewróciła się na panelach na korytarzu ale dzielnie dalej szczekała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: aż byłam w szoku skąd w niej tyle sił....a teraz dalej leży nieruchomo na posłanku :roll: [quote name='Alicja']:shake::shake:moja Salsunia .......buziorki dla Niej i dobrze ze nic poważnego :razz: o polskim poczytałam u Mnie :multi::loveu: całe szczęście że tylko tak się skończyło... weterynarz powiedział że krew tak mocno leciała że mogła się nawet wykrwawić :( :roll: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A to poczwara mała :evil_lol: Ale dziś masz ją miziać i tulić i już :calus: Dobrze, że tak szybko zauważyłaś tą łapkę inaczej to nawet nie chcę myśleć co by się mogło stać :roll: Quote
Fuga*** Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Biena moja Salsunia, przytulam mocno, zdrowiej, psinko :-) Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']A to poczwara mała :evil_lol: Ale dziś masz ją miziać i tulić i już :calus: Dobrze, że tak szybko zauważyłaś tą łapkę inaczej to nawet nie chcę myśleć co by się mogło stać :roll: ajjj....też wole nie myśleć...dobrze że jest jak jest miziam i tule :) :loveu::loveu: [quote name='Fuga***']Biena moja Salsunia, przytulam mocno, zdrowiej, psinko :-) dzięki...przekaże jej że ma zdrowieć :eviltong: a tu już mała kombinuje Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 łapka nie wyglądała za ciekawie :roll: Ech, mała wraca do sił ;) Quote
e.v.a Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ojojojojjjj bidula.... uchh pies po narkozie to jak nie pies:razz: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ojeju, ale mnie wystarszylas, Salsunia kochana nie szlaej tak wiecej i nie rozcinaj lapek, zdrowiej kochaniutka No i gratuluje ocenki z polaka;) Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']łapka nie wyglądała za ciekawie :roll: Ech, mała wraca do sił ;) wraca, wraca :) już śmiga za mną po całym mieszkaniu, dalej taka zaspana i zmęczona ale już się nie chwieje :multi: [quote name='evaxon']ojojojojjjj bidula.... uchh pies po narkozie to jak nie pies:razz: taa...nie miły widok psa który wylatuje z rąk :roll: [quote name='Izabela124.']Ojeju, ale mnie wystarszylas, Salsunia kochana nie szlaej tak wiecej i nie rozcinaj lapek, zdrowiej kochaniutka No i gratuluje ocenki z polaka;) nie wiem czy to coś ją nauczy...zawsze biega jak świrnięta :eviltong: dzięki :loveu: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To świetnie :evil_lol: :evil_lol: Dzielna sunia ;) I jak Kochana :loveu: Quote
jonQuilla Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']To świetnie :evil_lol: :evil_lol: Dzielna sunia ;) I jak Kochana :loveu: a no dzielna, poszłyśmy na chwileczkę na dwór żeby siusiu zrobiła....zrobiła grzecznie i wróciłyśmy szybciutko do domu bo jeszcze taka zaspana bidulka Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 kochane dzielne suczydlo:loveu::loveu:Trzymaj sie Salsunia:loveu: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dobranoc Kochana :loveu: I mizianko dla Salsy :loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ciekawa jestem tylko na czym rozwaliła łapeczkę .....cholerka :shake: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ojojojojoj cioteczka Japkowa przyszła podmuchać rankę i zostawic buziola Moja biedna Salseczka:loveu::loveu::loveu: http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']kochane dzielne suczydlo:loveu::loveu:Trzymaj sie Salsunia:loveu: :) trzyma się i jest grzeczna bo nie gmera przy opatrunku....mam nadzieję że za jakiś czas nie zacznie [quote name='Selket']Dobranoc Kochana :loveu: I mizianko dla Salsy :loveu: no to ja dla odmiany dzień dobry Ci mówię :multi::loveu: wymiziania :) [quote name='Alicja']Ciekawa jestem tylko na czym rozwaliła łapeczkę .....cholerka :shake: też właśnie jestem ciekawa ale w lesie dużo liści więc nie wiadomo co tam mogło być zakopane w tych liściach :roll: [quote name='apple']Ojojojojoj cioteczka Japkowa przyszła podmuchać rankę i zostawic buziola Moja biedna Salseczka:loveu::loveu::loveu: http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif ahhh tylko nie dmuchaj za bardzo bo Ci płucka wysiądą ;) hej :loveu::multi: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='jonQuilla'] ahhh tylko nie dmuchaj za bardzo bo Ci płucka wysiądą ;) hej :loveu::multi:Cioteczko Żonkilko moje płucka nieskalane dymem papierosowym dmą jak trąba powietrzna:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='apple']Cioteczko Żonkilko moje płucka nieskalane dymem papierosowym dmą jak trąba powietrzna:evil_lol: o ho ho ho.... to wiem do kogo się zgłaszać jak będę robiła jakąś imprezkę z balonami ;) :evil_lol: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='jonQuilla']o ho ho ho.... to wiem do kogo się zgłaszać jak będę robiła jakąś imprezkę z balonami ;) :evil_lol: No ba Quote
Recommended Posts