Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Berek Sisko [/FONT]

[FONT=Georgia]cześć :multi::multi::multi::loveu:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Córcia zaciskam dasz rade...wierze w to [/FONT]
[FONT=Georgia]
dzięki ale rady nie dałam :roll::roll:
facet złapał mnie jak spisywałam z telefonu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
w piatek mam przyjść i zaliczyć mu jeszcze raz tym razem z bani :) :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]......................:obrazic:............................[/FONT]

[FONT=Georgia]nie widziałam rano :roll::oops::oops::oops:
pseplasam :Rose:
[/FONT]
[quote name='Selket']Witanko
Jak w szkółce? Zaliczyłaś? Bo mi znowu kciuki zsinieją

[FONT=Georgia]cześć :multi::multi::loveu:

tak jak pisałam wyżej :) :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='BeaC'].......cześć kwiatuszko

http://img364.imageshack.us/img364/1285/25636196hi0.jpg

fota Salsy rewela

i wspólczuwam z powodu szczurki:-(

też kiedyś w średniej szkole będąc hodowałam szczury

sa fantastyczne

teraz mam dwie baaardzo łowne kocice..chyba byłby problem

[FONT=Georgia]cześć Beatko :multi::loveu:

mi stanął na przeszkodzie przekombinowany pies :roll:
tak naprawdę to ta wada u Salsy przeszkadza mi najbardziej...wiele bym dała żeby nie reagowała na szczury i inne małe zwierzęta

[/FONT]

Posted

No masz..U nas moja droga to się ściąga z papierowych ściąg, a nie z komórek... Burżuje :obrazic:
Kcesz koszatniczki??? oddam wsystkie tsy!!!!! Nawet Ci pod domek dowiozę i Salsie na ogórdek puszczę..tylko zabierze je ode mnie!!!

Posted

daj mu z bani hihihih i zjedzie se ze stołka hihihihi
boszeee mysmy sciagali z kartek...przypinało sie takie do blatu od spodu i kreciło odpowiednio hihih...oczywiscie sciaga byla zrobiona na ksztalt kola ;-)
a teraz komorki ....

buziaczki kffiatuszku ;-)

Posted

[quote name='Selket']No masz..U nas moja droga to się ściąga z papierowych ściąg, a nie z komórek... Burżuje :obrazic:
Kcesz koszatniczki??? oddam wsystkie tsy!!!!! Nawet Ci pod domek dowiozę i Salsie na ogórdek puszczę..tylko zabierze je ode mnie!!!

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha....papierowe ściągi dawno temu wyszły z mody ;)
łatwiej napisać smsem odpowiedź :)
albo na sprawdzianie cała klasa blootoothem wysyła sobie zdjęcia sprawdzianów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a koszatniczki mnie nie fascynują...wybacz :)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]nie wiem dokąd ten świat zmierza... ściąga w telefonie :mdleje:

i co robią ci nauczyciele że tego nie widzą?? :-x ooo jak ja bym była nauczycielką.. ja bym Wam dała ściągać :mad:

za moooich czasów....................................................................... :roll::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie wiem dokąd ten świat zmierza... ściąga w telefonie :mdleje:

i co robią ci nauczyciele że tego nie widzą?? :-x ooo jak ja bym była nauczycielką.. ja bym Wam dała ściągać :mad:

za moooich czasów....................................................................... :roll::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Georgia]
aś Ty Ty niedobra Ty !! :) :diabloti: :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Ale kosactnicki są takie fajowe...Chcij wsystskie tsy!!!!!!!!!!
Jaka niedobra! Ma rację kobitka!!! U nas to się nie ściągało..Przynajmniej ja nie ściągałam i nie ściągam ;)

Posted

[FONT=Arial]:roll: w doopach się poprzewracało ....ściągi na piórniku ,w długopisie , pod rajstopami ....ale z komórki :shake::shake::shake:

no to zaciskam za piątek :kciuki:
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ale kosactnicki są takie fajowe...Chcij wsystskie tsy!!!!!!!!!!
Jaka niedobra! Ma rację kobitka!!! U nas to się nie ściągało..Przynajmniej ja nie ściągałam i nie ściągam ;)

[FONT=Georgia]hmm... nie cem bo moja koleżanka miała tsy i wiem z opowiadań że miała przesrane :)

bo uczciwe z Ciebie dziewcze :eviltong:
[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll: w doopach się poprzewracało ....ściągi na piórniku ,w długopisie , pod rajstopami ....ale z komórki :shake::shake::shake:

no to zaciskam za piątek :kciuki:
[/FONT]
[FONT=Georgia]
Ci co nie mieli piórników też mówili że w dupkach się poprzewracało tym co już te piórniki mieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzięki, przyda się :)
[/FONT]

Posted

A może kolażnkakce? Wsystkie tsy!!!! Bo mnie nie już szlag na nie trafia :placz: Nie da się to gówno zamknąc tylko tak pitoli :placz: Nie to co moje prosiaczki, grzeczne i cichutkie... L:loveu:
Uczciwa mówisz? Ja myślę, że goopia...Bo zawsze mi zabraknie do dobrej ocenki, chociaż się staram. A Ci co zrzynają, albo włażą w doopę mają najlepsze i mnie to denerwuje :placz:

Posted

[quote name='emdziolek']Ahoj siostro:multi:

Brr ale u nas zimno:placz:

[FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:

u nas też i do tego deszczy :roll:
[/FONT]

[quote name='Selket']A może kolażnkakce? Wsystkie tsy!!!! Bo mnie nie już szlag na nie trafia :placz: Nie da się to gówno zamknąc tylko tak pitoli :placz: Nie to co moje prosiaczki, grzeczne i cichutkie... L:loveu:
Uczciwa mówisz? Ja myślę, że goopia...Bo zawsze mi zabraknie do dobrej ocenki, chociaż się staram. A Ci co zrzynają, albo włażą w doopę mają najlepsze i mnie to denerwuje :placz:

[FONT=Georgia]no właśnie wiem że hałasują :) :eviltong:

ja całe życie ściągam bo inaczej nie dałabym rady w szkole...z nauką u mnie jest bardzo źle .... nie potrafię się skupić jak siedzę nad książką :roll:
[/FONT]

Posted

No właśnie, hałasują :roll: i ja muszę z nimi mieszkać :roll: :roll: :placz:
A jak leżysz też się nie skupiasz :evil_lol:
Bosze, a ja tylko się uczyć umiem i nic innego...Ale ycyć też nie najwyższym poziomie, tylko tak przeciętnie :placz:
Dobranoc :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]nie widziałam rano :roll::oops::oops::oops:
pseplasam :Rose:
[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT][FONT=Century Gothic]Przyszłam łaskawie wybaczyć:B-fly:
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']
Dobranoc :loveu:
[FONT=Georgia]
nie chce żebyś mi teraz spać poszła więc nie powiem dobranoc tylko dzień dobry :) :loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='BeaC'].................cze

to pisałam ja.......................:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Georgia]
cześć Dibalico :diabloti: :loveu::multi:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam łaskawie wybaczyć:B-fly:
[/FONT]

[FONT=Georgia]
ahhh, kamień spadł mi z serca :)
witaj Sisko :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]witanko ściągaweczko moja :multi::loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć grzeSZna dziewojo :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:tadammmmmmmmmmm..........macia przyjszla :evil_lol:....:loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]wielkie wejście miała mamcia widzę :evil_lol:[/FONT]

[quote name='mia_mia']witam Salsika i reszte ekipy:p
[FONT=Georgia]
cześć :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
[/FONT]