Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]Córcia zaciskam :kciuki: dasz rade...wierze w to :calus:[/FONT] Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic]......................:obrazic:............................[/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witanko :multi: :multi: Jak w szkółce? Zaliczyłaś? Bo mi znowu kciuki zsinieją ;) Quote
BeaC Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 .......cześć kwiatuszko:multi::multi::multi: http://img364.imageshack.us/img364/1285/25636196hi0.jpg fota Salsy rewela:multi::multi::multi: i wspólczuwam z powodu szczurki:-( też kiedyś w średniej szkole będąc hodowałam szczury sa fantastyczne teraz mam dwie baaardzo łowne kocice..chyba byłby problem Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Berek Sisko [/FONT] [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::multi::loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Córcia zaciskam dasz rade...wierze w to [/FONT] [FONT=Georgia] dzięki ale rady nie dałam :roll::roll: facet złapał mnie jak spisywałam z telefonu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w piatek mam przyjść i zaliczyć mu jeszcze raz tym razem z bani :) :evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]......................:obrazic:............................[/FONT] [FONT=Georgia]nie widziałam rano :roll::oops::oops::oops: pseplasam :Rose: [/FONT] [quote name='Selket']Witanko Jak w szkółce? Zaliczyłaś? Bo mi znowu kciuki zsinieją [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::loveu: tak jak pisałam wyżej :) :evil_lol:[/FONT] [quote name='BeaC'].......cześć kwiatuszko http://img364.imageshack.us/img364/1285/25636196hi0.jpg fota Salsy rewela i wspólczuwam z powodu szczurki:-( też kiedyś w średniej szkole będąc hodowałam szczury sa fantastyczne teraz mam dwie baaardzo łowne kocice..chyba byłby problem [FONT=Georgia]cześć Beatko :multi::loveu: mi stanął na przeszkodzie przekombinowany pies :roll: tak naprawdę to ta wada u Salsy przeszkadza mi najbardziej...wiele bym dała żeby nie reagowała na szczury i inne małe zwierzęta [/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No masz..U nas moja droga to się ściąga z papierowych ściąg, a nie z komórek... Burżuje :obrazic: Kcesz koszatniczki??? oddam wsystkie tsy!!!!! Nawet Ci pod domek dowiozę i Salsie na ogórdek puszczę..tylko zabierze je ode mnie!!! Quote
zuzolandia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 daj mu z bani hihihih i zjedzie se ze stołka hihihihi boszeee mysmy sciagali z kartek...przypinało sie takie do blatu od spodu i kreciło odpowiednio hihih...oczywiscie sciaga byla zrobiona na ksztalt kola ;-) a teraz komorki .... buziaczki kffiatuszku ;-) Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Selket']No masz..U nas moja droga to się ściąga z papierowych ściąg, a nie z komórek... Burżuje :obrazic: Kcesz koszatniczki??? oddam wsystkie tsy!!!!! Nawet Ci pod domek dowiozę i Salsie na ogórdek puszczę..tylko zabierze je ode mnie!!! [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha....papierowe ściągi dawno temu wyszły z mody ;) łatwiej napisać smsem odpowiedź :) albo na sprawdzianie cała klasa blootoothem wysyła sobie zdjęcia sprawdzianów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a koszatniczki mnie nie fascynują...wybacz :) [/FONT] Quote
clockwork Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]nie wiem dokąd ten świat zmierza... ściąga w telefonie :mdleje: i co robią ci nauczyciele że tego nie widzą?? :-x ooo jak ja bym była nauczycielką.. ja bym Wam dała ściągać :mad: za moooich czasów....................................................................... :roll::diabloti:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie wiem dokąd ten świat zmierza... ściąga w telefonie :mdleje: i co robią ci nauczyciele że tego nie widzą?? :-x ooo jak ja bym była nauczycielką.. ja bym Wam dała ściągać :mad: za moooich czasów....................................................................... :roll::diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia] aś Ty Ty niedobra Ty !! :) :diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ale kosactnicki są takie fajowe...Chcij wsystskie tsy!!!!!!!!!! Jaka niedobra! Ma rację kobitka!!! U nas to się nie ściągało..Przynajmniej ja nie ściągałam i nie ściągam ;) Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]:roll: w doopach się poprzewracało ....ściągi na piórniku ,w długopisie , pod rajstopami ....ale z komórki :shake::shake::shake: no to zaciskam za piątek :kciuki:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Selket']Ale kosactnicki są takie fajowe...Chcij wsystskie tsy!!!!!!!!!! Jaka niedobra! Ma rację kobitka!!! U nas to się nie ściągało..Przynajmniej ja nie ściągałam i nie ściągam ;) [FONT=Georgia]hmm... nie cem bo moja koleżanka miała tsy i wiem z opowiadań że miała przesrane :) bo uczciwe z Ciebie dziewcze :eviltong:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll: w doopach się poprzewracało ....ściągi na piórniku ,w długopisie , pod rajstopami ....ale z komórki :shake::shake::shake: no to zaciskam za piątek :kciuki:[/FONT] [FONT=Georgia] Ci co nie mieli piórników też mówili że w dupkach się poprzewracało tym co już te piórniki mieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki, przyda się :) [/FONT] Quote
emdziolek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ahoj siostro:multi: Brr ale u nas zimno:placz: Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A może kolażnkakce? Wsystkie tsy!!!! Bo mnie nie już szlag na nie trafia :placz: Nie da się to gówno zamknąc tylko tak pitoli :placz: Nie to co moje prosiaczki, grzeczne i cichutkie... L:loveu: Uczciwa mówisz? Ja myślę, że goopia...Bo zawsze mi zabraknie do dobrej ocenki, chociaż się staram. A Ci co zrzynają, albo włażą w doopę mają najlepsze i mnie to denerwuje :placz: Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='emdziolek']Ahoj siostro:multi: Brr ale u nas zimno:placz: [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: u nas też i do tego deszczy :roll:[/FONT] [quote name='Selket']A może kolażnkakce? Wsystkie tsy!!!! Bo mnie nie już szlag na nie trafia :placz: Nie da się to gówno zamknąc tylko tak pitoli :placz: Nie to co moje prosiaczki, grzeczne i cichutkie... L:loveu: Uczciwa mówisz? Ja myślę, że goopia...Bo zawsze mi zabraknie do dobrej ocenki, chociaż się staram. A Ci co zrzynają, albo włażą w doopę mają najlepsze i mnie to denerwuje :placz: [FONT=Georgia]no właśnie wiem że hałasują :) :eviltong: ja całe życie ściągam bo inaczej nie dałabym rady w szkole...z nauką u mnie jest bardzo źle .... nie potrafię się skupić jak siedzę nad książką :roll: [/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No właśnie, hałasują :roll: i ja muszę z nimi mieszkać :roll: :roll: :placz: A jak leżysz też się nie skupiasz :evil_lol: Bosze, a ja tylko się uczyć umiem i nic innego...Ale ycyć też nie najwyższym poziomie, tylko tak przeciętnie :placz: Dobranoc :loveu: Quote
BeaC Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 .................cze to pisałam ja.......................:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]nie widziałam rano :roll::oops::oops::oops: pseplasam :Rose: [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT][FONT=Century Gothic]Przyszłam łaskawie wybaczyć:B-fly: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]witanko ściągaweczko moja :multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:tadammmmmmmmmmm..........macia przyjszla :evil_lol:....:loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Selket'] Dobranoc :loveu: [FONT=Georgia] nie chce żebyś mi teraz spać poszła więc nie powiem dobranoc tylko dzień dobry :) :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='BeaC'].................cze to pisałam ja.......................:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Georgia] cześć Dibalico :diabloti: :loveu::multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam łaskawie wybaczyć:B-fly: [/FONT] [FONT=Georgia] ahhh, kamień spadł mi z serca :) witaj Sisko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]witanko ściągaweczko moja :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]cześć grzeSZna dziewojo :multi::loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:tadammmmmmmmmmm..........macia przyjszla :evil_lol:....:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]wielkie wejście miała mamcia widzę :evil_lol:[/FONT] [quote name='mia_mia']witam Salsika i reszte ekipy:p [FONT=Georgia] cześć :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts