Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Super szczurek:loveu:
pogoda beznadziejna i dzień beznadziejny:-(:-(

Dawaj, Ty walisz go kijem, a ja go trzymam:diabloti:
[FONT=Georgia]
hmm, to czekaj zainwestuję w kominiarkę jakąś :evil_lol:

[/FONT]
[quote name='evaxon']witaj gilku żonkilku :multi::multi::multi::multi:

[FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']kominiarka jak ulał do CIiebie pasuje...pewnie to Twoja z pracy po godzinach :evil_lol:

[FONT=Georgia]:oops::oops::oops: ale ciii nikomu nie mów...to praca na czarno :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :multi::multi::loveu:
ahhh Ty zabiegana...nawet skupić się nie możesz na tym kogo odwiedzasz :calus:
[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia][/FONT]

aleś mnie zdążyła namierzyć:razz::mad::diabloti:

dzisiaj zaczęłam od Ciebie więc się nie pomylę:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[FONT=Century Gothic]Jesso Kffiatuszku normalnie serce mi staneło jak weszlam na twojego bloga:crazyeye:...otwieram a tu jakaś czarna twarz w kominiarce:crazyeye:..........bosszzz myslałam że ABW już przez internet przychodzi :cool1: Koniec Świata:shake:

A tak poza tym to Doberek:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow jaką masz fajną czapeczkę :evil_lol::evil_lol:

cześć Córcia :multi::loveu:
[/FONT]

[FONT=Georgia]cieszę się że Ci się podoba :multi::multi:

cześć Mamciu :loveu::multi:
[/FONT]

[quote name='BeaC']aleś mnie zdążyła namierzyć:mad::diabloti:

dzisiaj zaczęłam od Ciebie więc się nie pomylę:eviltong:

[FONT=Georgia]
:multi::multi: byłam pierwszejsza...ale bajer ;) :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jesso Kffiatuszku normalnie serce mi staneło jak weszlam na twojego bloga...otwieram a tu jakaś czarna twarz w kominiarce..........bosszzz myslałam że ABW już przez internet przychodzi Koniec Świata:shake:

A tak poza tym to Doberek:loveu:
[/FONT]

[FONT=Georgia]
to wszystko już jasne...........
rozumiem fakt że mogłaś się wystraszyć mojego przyszłego zakupu ale bez przesady, nie musiałaś od razu na policje dzwonić :roll::roll:
wracam sobie spokojnie ze szkoły do domu, wchodzę po klatce schodowej i patrze a z mojego mieszkania wychodzi pan policjant....to dopiero był koniec świata, już myślałam że zamkną mnie i nigdy nie będę już się cieszyć wolnością :eviltong::eviltong:
na szczęście miałam na twarzy moją starą kominiarkę i pan z policji mnie nie poznał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć ;) :loveu::multi:
[/FONT]

Posted

WItanko :multi:
To specjalny model dla żonkilka, żeby jej pasował na mordkę ;) O, Bosze....Taka wielka trauma z samego rana???? Dobrze, że pan policjant Cię z łóżka nie wyciagał, bo byś czapeczki nie zdążyła założyć i by się wsysto wydało :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]to wszystko już jasne...........[/FONT]
[FONT=Georgia]rozumiem fakt że mogłaś się wystraszyć mojego przyszłego zakupu ale bez przesady, nie musiałaś od razu na policje dzwonić :roll::roll:[/FONT]
[FONT=Georgia]wracam sobie spokojnie ze szkoły do domu, wchodzę po klatce schodowej i patrze a z mojego mieszkania wychodzi pan policjant....to dopiero był koniec świata, już myślałam że zamkną mnie i nigdy nie będę już się cieszyć wolnością :eviltong::eviltong:[/FONT]
[FONT=Georgia]na szczęście miałam na twarzy moją starą kominiarkę i pan z policji mnie nie poznał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć ;) :loveu::multi:[/FONT][FONT=Century Gothic]A czego Pan Policeman chcial od was? Pewnie jaies burdy urzadzasz Żonkilko:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']WItanko :multi:
To specjalny model dla żonkilka, żeby jej pasował na mordkę ;) O, Bosze....Taka wielka trauma z samego rana???? Dobrze, że pan policjant Cię z łóżka nie wyciagał, bo byś czapeczki nie zdążyła założyć i by się wsysto wydało :evil_lol:
[FONT=Georgia]
hej hej hej :loveu::loveu::multi:

no całe szczęście bo musiałabym wtedy wykorzystać wrodzony instynkt mordercy u mojej suni :evil_lol::evil_lol:

[/FONT] [quote name='Pimpek']Witanko :D

A czego się po facecie spodziewałyście?:evil_lol:
[FONT=Georgia]
cześć :) :loveu::multi:
w sumie racja ... :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A czego Pan Policeman chcial od was? Pewnie jaies burdy urzadzasz Żonkilko:diabloti:[/FONT]

[FONT=Georgia]ja nic nie urządzam...bynajmniej nie tym razem :eviltong::eviltong:

pode mną mieszkają idioci ...
kiedyś był to ojciec, 3 synów i córka...obecnie ojciec wyprowadził się do baby, najstarszy syn ułożył sobie jakoś życie, średni siedzi obecnie w więzieniu, córka pracuje i utrzymuje meline i najmłodszy (młodszy ode mnie o rok) dorzuca jej na meline z tego co ukradnie itd.
cała męska część rodzinki siedziała (łącznie z ojcem) :crazyeye: ... tak zwani --> zdolni inaczej

no i systematycznie do Nas przychodzi Pan Dzielnicowy żeby wypytać co się dzieje tam na dole...a co się dzieje? praktycznie codziennie imprezy że się spać nie da i do tego mnóstwo jakiś naćpanych, pijanych gówniarzy po klatce biega :roll: do tego mnóstwo blachar, którym imponuje bycie z GANGSTEREM :roll::roll: żal.....
i weź tu człowieku wiedź spokojny żywot :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]ja nic nie urządzam...bynajmniej nie tym razem :eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Georgia]pode mną mieszkają idioci ...[/FONT]
[FONT=Georgia]kiedyś był to ojciec, 3 synów i córka...obecnie ojciec wyprowadził się do baby, najstarszy syn ułożył sobie jakoś życie, średni siedzi obecnie w więzieniu, córka pracuje i utrzymuje meline i najmłodszy (młodszy ode mnie o rok) dorzuca jej na meline z tego co ukradnie itd.[/FONT]
[FONT=Georgia]cała męska część rodzinki siedziała (łącznie z ojcem) :crazyeye: ... tak zwani --> zdolni inaczej[/FONT]

[FONT=Georgia]no i systematycznie do Nas przychodzi Pan Dzielnicowy żeby wypytać co się dzieje tam na dole...a co się dzieje? praktycznie codziennie imprezy że się spać nie da i do tego mnóstwo jakiś naćpanych, pijanych gówniarzy po klatce biega :roll: do tego mnóstwo blachar, którym imponuje bycie z GANGSTEREM :roll::roll: żal.....[/FONT]
[FONT=Georgia]i weź tu człowieku wiedź spokojny żywot :angryy::angryy::angryy:[/FONT][FONT=Century Gothic]Oj to nie zazdroszcze...ale przynajmniej możesz bezkarnie urzadzać bibki bo i tak bedzie na nich:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']O, faktycznie masz nieciekawie..Ale Jabłuszkoma rację ;) Możesz to wykorzystać :D
[FONT=Century Gothic]ZAPAMIĘTAĆ: Jabłuszkowa ma ZAWSZE racje;):diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Zapisałam już w telefoniku, bedzie mi się ten komunikat wyświetlał co 5 min, żebym pamiętała :evil_lol:[FONT=Century Gothic]I bardzo dobrze...niech to sie stanie twoim mottem zyciowym:multi: Nie przesadzam parwda?:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj to nie zazdroszcze...ale przynajmniej możesz bezkarnie urzadzać bibki bo i tak bedzie na nich:diabloti:[/FONT]

[quote name='Selket']O, faktycznie masz nieciekawie..Ale Jabłuszkoma rację ;) Możesz to wykorzystać :D

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ZAPAMIĘTAĆ: Jabłuszkowa ma ZAWSZE racje;):diabloti:[/FONT]

[quote name='Selket']Zapisałam już w telefoniku, bedzie mi się ten komunikat wyświetlał co 5 min, żebym pamiętała :evil_lol:

[FONT=Georgia]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Selket tak trzymaj...chociaż ja bym ustawiła co 5sec :) :eviltong::eviltong:

imprezki? hmm...musiałabym mieszkać z bardziej wyluzowanym towarzystwem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rodzina to drętwiaki ;) :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Zmieniłam na co 3 i pół minuty, może byk?????
Jakie drętwiaki? Rozruszasz towrzystwo i będzie supe ;)
[FONT=Georgia]
ok, może być ;)

rozruszać się ich nie da ale zamknąć na balkonie owszem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Na balkonie???? Lepiej w piwnicy z towarzystwem

[FONT=Georgia]
nie, w piwnicy nie...bo kto ich tam zaprowadzi?
ja tam nie chodzę bo tam są pająki :roll::roll: :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]nie, w piwnicy nie...bo kto ich tam zaprowadzi? [/FONT]
[FONT=Georgia]ja tam nie chodzę bo tam są pająki :roll::roll: :evil_lol:[/FONT]

masz racje...nie chodz TAM gdzie ONE sa....:roll: