jonQuilla Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Selket']łoooo...Gratuluję No widzisz, mówiłam, że będzie dobrze No to udanej imprezki zyczę Odlej trochę browca dla mnie dzięki, odlałam ale kolega wypił :roll::roll: dostał kopniaka za to :eviltong: [quote name='Pimpek']Witanko Gratuluję i życzę dobrej zabawy! hej :multi::multi::loveu: dzięki, było fajnie :multi::multi: [quote name='evaxon']wez mnie ze soba na piffko janime mam z kim pojsc tak mi smutno kurka, dopiero teraz przeczytałam :placz: następnym razem zabiorę Ciebie :loveu: [quote name='apple']Żonkilko odsypiasz imprezke? Przyniosłam coś na ewentualnego kaczorka cześć Kochana :loveu::multi: przyda się oj przyda .... głowa mi pęka :evil_lol: [quote name='clockwork']ja też z pierwszą pomocą bereczek... pobudka nie ma spania... w nocy sie śpi a nie lata bo imprezach ojjj i kolejna mi życie ratuje :multi::multi::multi: uwielbiam Was dziewczyny :) :loveu: wstałam po 10 :) :eviltong: [quote name='Alicja'] wróciłaś do domku .... bo Cię na trasie nie spotkałam berek ... pogadaj z kobitą z polaka ...szkoda żeby rok się zmarnował cześć mamcia :multi::loveu: tak wróciłam do domku :) z babką nie ma co gadać bo ona dziwna kobieta i za każdym razem co innego mówi :roll: *** na imprezie było super ale kurde tyle ludzi się deklarowało z klasy że przyjdą a przyszły tylko dwie dziewczyny i do tego zmyły się około 24 :eviltong: ale miło było się z nimi spotkać :) Zostaliśmy więc w czwórkę i dobrze się bawiliśmy...nie wiem dokładnie o której byłam w domu ale chyba przed 3 :evil_lol: a dzisiaj skutki uboczne to ból głowy i zawstydzenie :oops: Quote
Selket Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 no wiesz, jak on mógł tak wypic moje piffko??????? A chociaż przystojny jest :oops: Hmmm...teraz kacorek męczy, bidulka :calus: Quote
jonQuilla Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Selket']no wiesz, jak on mógł tak wypic moje piffko??????? A chociaż przystojny jest :oops: Hmmm...teraz kacorek męczy, bidulka :calus: też tego nie rozumiem jak on tak mógł no ale cóż :roll::roll: nie jest przystojny ale bardzo pozytywny człowiek :loveu: Quote
Selket Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hmm...zastanowię nad tym faktem...chociaż nadal uważam, że nie powinien tego robić z miom piffkiem :placz: Quote
jonQuilla Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Selket']Hmm...zastanowię nad tym faktem...chociaż nadal uważam, że nie powinien tego robić z miom piffkiem :placz: śmiało możesz go kopnąć za to :eviltong: Quote
Selket Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] śmiało możesz go kopnąć za to :eviltong: Tak mowisz???? Dobra to lęcem go kopnąć :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Selket']Tak mowisz???? Dobra to lęcem go kopnąć :diabloti: mówił że masz mocne kopnięcie :evil_lol::evil_lol: *** Byłam z Salsą na spacerze, pobiegała chwilkę i trzeba było ją wykąpać bo wyglądała jak świnka :roll: no i musiała się powycierać po swojemu :) Quote
jonQuilla Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 teraz ma na mnie focha i leży w pokoju u mojej mamy :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='agbar']czesc zonkilku swirku:loveu::roll: hej Aguś :loveu::multi: Quote
Selket Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A to kabel przebrzydły:angryy: A czemu nie ma zdjecia świnki??? Tylko dopiero wypucowana Salsunia:placz: Hmmm, ona się zachowuje zupełnie jak moje, te same fochy strzelają:diabloti: I jest taka śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jejku...jaki wstyd :oops: :oops: Zapomniałam przyjść tutaj rano :oops: :oops: Nie gniewaj się na mnie :oops: :oops: Quote
jonQuilla Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Selket']A to kabel przebrzydły:angryy: A czemu nie ma zdjecia świnki??? Tylko dopiero wypucowana Salsunia:placz: Hmmm, ona się zachowuje zupełnie jak moje, te same fochy strzelają:diabloti: I jest taka śliczna:loveu::loveu::loveu: bo nie miałam czasu robić jej zdjęć jak była brudna....musiałam ją przenieść z korytarza do łazienki żeby nie pobrudziła wszystkiego :roll: i od razu do wanny pod wodę :eviltong::eviltong::eviltong: a dzisiaj co? poszłam właśnie z nią na spacer i mi wbiegła w kałużę taką ogromną co wygląda jak jakieś duże oczko wodne :crazyeye: całe łapy i podwozie mokre :evil_lol: ale na szczęście już bez błota tak jak wczoraj [quote name='Selket']Jejku...jaki wstyd :oops: :oops: Zapomniałam przyjść tutaj rano :oops: :oops: Nie gniewaj się na mnie :oops: :oops: cześć :multi::loveu: nic się nie stało bo ja też zapomniałam rano tutaj wpaść :evil_lol::evil_lol: *** no i 3 zdjęcia suńki z dzisiaj :) Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Czeeść Sisko:loveu::loveu::loveu: A co to solarka :razz: http://img225.imageshack.us/img225/6669/dsc06376vt0.jpg Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Czeeść Sisko:loveu::loveu::loveu: A co to solarka :razz: http://img225.imageshack.us/img225/6669/dsc06376vt0.jpg hej hej hej :loveu::loveu::multi: oczywiście że solarium, wpadasz się poopalać? :) :evil_lol: ale dzisiaj jeszcze lampy nie rozgrzane ;) Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='jonQuilla'] hej hej hej :loveu::loveu::multi: oczywiście że solarium, wpadasz się poopalać? :) :evil_lol: ale dzisiaj jeszcze lampy nie rozgrzane ;) Jak za friko to juz lece:diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Jak za friko to juz lece:diabloti: dla Ciebie jedyne 0,99 :) :evil_lol: ale polecam tak około 13/14 wtedy będzie w najlepszym stadium solarium ;) :evil_lol: Quote
gops Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 heloow :multi: ja tez sie pisze na solarke jak tak tanio :diabloti: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='jonQuilla'] spójrz na wypowiedź koleżanki z góry i nie marudź :) :evil_lol::evil_lol:No nie wiem z czego się cieszyć........ja bym, ci za darmo udostepniła jak bym miała a ty mnie za 0,99 tez mi interes:roll: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='gops']heloow :multi: ja tez sie pisze na solarke jak tak tanio :diabloti: cześć :multi::multi::multi::loveu: założę może zeszycik i będę zapisywać bo coś czuję że zaraz się pogubię ;) :evil_lol: [quote name='apple']No wiesz........zdzierca :roll: spójrz na wypowiedź koleżanki z góry i nie marudź :) :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']No nie wiem z czego się cieszyć........ja bym, ci za darmo udostepniła jak bym miała a ty mnie za 0,99 tez mi interes:roll: cały karnet ;) na dożywocie :evil_lol: poprawiłam Ci kolorek kochana :) :oops::oops: *** Salsa dzisiaj nie ma energii nawet wstać z łóżka :roll: Wczoraj przyszłam po nią o 23:30 do domu i troszkę po 1 byłyśmy w domu...biegała w lesie i tak pobiegała że skaleczyła sobie łapkę :roll: A teraz ja do niej mówię że idziemy na dwór a ona twardo śpi pod kołderką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='jonQuilla'] cały karnet ;) na dożywocie :evil_lol: poprawiłam Ci kolorek kochana :) :oops::oops: Dziękować dziękować dziękować :evil_lol: *** Salsa dzisiaj nie ma energii nawet wstać z łóżka :roll: Wczoraj przyszłam po nią o 23:30 do domu i troszkę po 1 byłyśmy w domu...biegała w lesie i tak pobiegała że skaleczyła sobie łapkę :roll: A teraz ja do niej mówię że idziemy na dwór a ona twardo śpi pod kołderką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojjjjjj Pancia nie dobra nie dopilnowała pieska:mad: salsunia.......idź siqu idź malutka :loveu: Quote
Selket Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Mądra ta sunia :loveu: :loveu: A co Wy w środku nocy na pacerki chodzicie???? A my tez sie łapiemy na karnetek??? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Dziękować dziękować dziękować :evil_lol: nie ma za co :loveu::loveu: Ojjjjjj Pancia nie dobra nie dopilnowała pieska:mad: :oops::oops: wiem, wiem....wstyd mi, ale jej się nie da dopilnować bo ona biega jak stuknięta kiedy się ją spuści ze smyczy salsunia.......idź siqu idź malutka :loveu: zaraz ją wyrzuce z tego łóżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']Mądra ta sunia :loveu: :loveu: A co Wy w środku nocy na pacerki chodzicie???? A my tez sie łapiemy na karnetek??? :evil_lol: jasne że sie łapiecie na karnecik :) :evil_lol: a byłam ze znajomymi na piwie i musiałam przed 24 ją zabrać z domu bo nie miał kto z nią zostać a ona szaleje w nocy jak zostaje sama...więc znajomi poszli na kompromis i zamiast iść do ciepłego domu kolegi, poszliśmy do lasu siedzieć na murku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts