BeaC Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='jonQuilla'] Wiem jak wygląda kwestia nieklasyfikowania tylko że babka mnie nie podliczyła bo nie miała czasu albo jej się nie chciało i powiedziała "wydaje mi się że nie masz odpowiedniej ilości godzin żeby nie było nkl". Ja osobiście policzyć tego nie mogę bo dostępu do dziennika nie mam :roll: Może jestem w błędzie ale jeśli nauczyciel chce wpisywać nieklasyfikowanie to powinien podliczyć ucznia i udokumentować swoją decyzje...bo mi też może się wydawać dużo rzeczy, no ale nie będę się z nią przecież kłócić bo ręki sobie za siebie uciąć nie dam. Do dziennika nic mi nie wpisała, powiedziała że na radzie (jutro jest) zapadnie decyzja czy jestem nieklasyfikowana czy będę miała 1. Jutro będę widziała się z moim wychowawca to z nim porozmawiam do kiedy muszę złożyć podanie o egzamin i mam nadzieje że on mi w końcu powie co ona mi wystawiła. Bo z tą kobietą nie da się dogadać, za każdym razem mówi co innego. wiesz wydaje mi się że to taka podpucha one nie mogła se nie policzyć, bo dyro ja wypunktuje w ogóle to nauczyciele to lenie nie chce im się........... a procedury w przypadku nieklasyfikowania sa ściśle określone i jej to może się nie chcieć strzelić kupalona w kiblu :razz: ale na Radę Peg. MUSI udokumentować twoje nieobecności:diabloti::diabloti::diabloti: więc sory-gregory jak masz kumatego dyra a nie jakąś łajze może nie dojść do egzaminu.........:cool3::cool3::cool3: chcesz korki z Matmy??? jak tak to oć Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Alicja']Zonkilu ona se tak nie może na oko powiedzieć ŻE SIE JEJ WYDAJE ona musi na sztuki a potem % te godziny wyliczyć .....więc tu moze tylko brać oceny do średniej ważonej ....i obecności warto sprawdzić :razz::razz: a nawet jeśli będzie egzamin w sierpniu to nic strasznego tylko szkoda twojego czasu i nerwów witanko :loveu::multi: cześć :multi::loveu: czytaj niżej Mamcia ;) [quote name='BeaC']wiesz wydaje mi się że to taka podpucha one nie mogła se nie policzyć, bo dyro ja wypunktuje w ogóle to nauczyciele to lenie nie chce im się........... a procedury w przypadku nieklasyfikowania sa ściśle określone i jej to może się nie chcieć strzelić kupalona w kiblu :razz: ale na Radę Peg. MUSI udokumentować twoje nieobecności:diabloti::diabloti::diabloti: więc sory-gregory jak masz kumatego dyra a nie jakąś łajze może nie dojść do egzaminu.........:cool3::cool3::cool3: ja wszystko wiem, byłam u niej kilkukrotnie się spytać o moje nieobecności i za każdym razem słyszałam co innego - jeszcze nie podliczyłam - będzie jeden - mam z Tobą największy problem - dam Ci odpowiedź na następnej lekcji mi dziennika nikt nie da żebym sama podliczyła swoją frekwencje :roll::roll::roll: mówiłam że ta kobieta jest dziwna Przez 3 lata szkoły średniej mieliśmy 5 zmian nauczycielek....ta z którą mamy teraz uczyła nas w pierwszym półroczu 1 klasy a później odeszła i były 3 różne a teraz od połowy pierwszego semestru jest znów ta. W zasadzie na lekcjach mieliśmy luzy zawsze no i trzeba przyznać że zaległości mamy ogromne a kobiecie bardzo bardzo na wszystkim zależy. Powiedziała nam "nie dopuszczę czesci z Was do matury bo nie po to pracowałam tyle lat na swoją reputacje żebyście ja zepsuli" :crazyeye:. Jaki nauczyciel tak mówi? :roll: Wiecznie miała jakieś problemy z tym że nie przychodzimy na jakieś dodatkowe zajęcia do niej...mimo że mieliśmy w tym czasie inne lekcje. Nie bierze do bani że prócz polskiego jeszcze na maturze się zdaje inne przedmioty. Kobieta jest ciut nawiedzona w związku ze swoim przedmiotem. chcesz korki z Matmy??? jak tak to oć z matmy jest ok :) :eviltong: [quote name='apple']Czeeee zwiędły kffiatku:diabloti::loveu: cześć zgniłe Jabłuszko :loveu::loveu::diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='apple']:eviltong::eviltong::eviltong: Gadzinka z ciebie wiesz:loveu: ale jaka koffana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć zgniłe Jabłuszko :loveu::loveu::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Gadzinka z ciebie wiesz:loveu: Quote
agbar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 czesc:hand:....o rany..az se przypomnialam moja nawiedzona nauczycielke ze szkoly sredniej..na szczescie minelo juz sporo lat od czasu jak mnie dreczyla i koszmary nocne mnie juz nie mecza:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='agbar']czesc:hand:....o rany..az se przypomnialam moja nawiedzona nauczycielke ze szkoly sredniej..na szczescie minelo juz sporo lat od czasu jak mnie dreczyla i koszmary nocne mnie juz nie mecza:evil_lol: cześć :multi: cieszę się że koszmary przeszły :) :evil_lol: nie dość że w dzień męczyła to jeszcze w nocy ;) :evil_lol: Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witanko :multi: :loveu: I jak tam ten polski??? Wiadomo coś już? Bo ja się tu martwie... :loveu: Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']Witanko :multi: :loveu: I jak tam ten polski??? Wiadomo coś już? Bo ja się tu martwie... :loveu: hej :multi::multi::loveu: jadę za pół godziny do szkoły na chwilkę, dowiedzieć się co z tym polskim :eviltong: *** Zapraszamy do oglądania :) -----> http://pl.youtube.com/watch?v=HdGaKHKPD3Y <----- project by jonQuilla :loveu: Quote
gops Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 o ile fotek w filmiku :) bardzo fajnie zrobiony :loveu: Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']Wróciłaś????? No wróć..... No.... wróciłam :eviltong::eviltong: pogadałam z wychowawcą na szybkiego bo rada się zaraz zaczynała...powiedział że będzie walczył żeby babka mi 2 wstawiła, mówił że już z nią gadał i że się zaczyna łamać ale jeszcze nic nie wiadomo ale postara się zrobić wszystko żeby mnie przepuściła ;) tyle że on jest taki trochę pizdowaty i nic nie potrafi załatwić więc wielkich nadziei nie mam ale liczą się chęci i może się uda :) :eviltong: gadając z nim przyszła do szkoły babka z polskiego, spytała się czy napisałam podanie o egzamin, więc wyjęłam je z torby a ona mi je wyrwała po czym powiedziała żebym chodziła do niej na lekcje żeby dowiedzieć się co mi wystawiła :roll: ajjjjć....a już miałam nadzieję że nie będę musiała jej skrzywionej miny oglądać :evil_lol: [quote name='Selket']Filmik :loveu: Salsa :loveu: :loveu: [quote name='gops']o ile fotek w filmiku :) bardzo fajnie zrobiony :loveu: cieszę się że filmik się podobał :) :multi::multi: Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='jonQuilla']wróciłam :eviltong::eviltong: pogadałam z wychowawcą na szybkiego bo rada się zaraz zaczynała...powiedział że będzie walczył żeby babka mi 2 wstawiła, mówił że już z nią gadał i że się zaczyna łamać ale jeszcze nic nie wiadomo ale postara się zrobić wszystko żeby mnie przepuściła ;) tyle że on jest taki trochę pizdowaty i nic nie potrafi załatwić więc wielkich nadziei nie mam ale liczą się chęci i może się uda :) :eviltong: gadając z nim przyszła do szkoły babka z polskiego, spytała się czy napisałam podanie o egzamin, więc wyjęłam je z torby a ona mi je wyrwała po czym powiedziała żebym chodziła do niej na lekcje żeby dowiedzieć się co mi wystawiła :roll: ajjjjć....a już miałam nadzieję że nie będę musiała jej skrzywionej miny oglądać :evil_lol: cieszę się że filmik się podobał :) :multi::multi: Nareszcie jesteś:multi::multi::multi: Mam nadzieję, że uda się twemu wychowacy to z sensem załatwić, a Ty moja droga, niestety będziesz musiała podążać do pani na lekcje.Innego wyjścia nie masz. A chyba lepiej teraz się troszkę przemęczyć niż potem się uczyć tego polskiego całego..Tak myślę ;) Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło jak najlepiej :calus: Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 mała dasz rade tylko chodz do tej szkoly!!!! i zobaczysz bedzie 2;) Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']Nareszcie jesteś:multi::multi::multi: Mam nadzieję, że uda się twemu wychowacy to z sensem załatwić, a Ty moja droga, niestety będziesz musiała podążać do pani na lekcje.Innego wyjścia nie masz. A chyba lepiej teraz się troszkę przemęczyć niż potem się uczyć tego polskiego całego..Tak myślę ;) Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło jak najlepiej :calus: [quote name='evaxon']mała dasz rade tylko chodz do tej szkoly!!!! i zobaczysz bedzie 2;) w piątek będzie zakończenie roku więc na polskie w tym tygodniu będę z pewnością chodzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najbliższy we wtorek i właśnie wtedy dowiem się co mam z tego polskiego :eviltong: *** a teraz Alfredzik! dziś w końcu kupiłam doniczkę ale była zwykła taka kremowa więc musiałam ją pomalować bo Alfredzik nie może być w nijakiej doniczce :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ooo...to już za długo nie będziesz męczyła na tym durnym polskim ;) Mam nadzieję, że już wszystko bedzie ok :calus: Alfredzik słodki :loveu: I ma śliczną doniczkę :loveu: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='jonQuilla'] *** Zapraszamy do oglądania :) -----> http://pl.youtube.com/watch?v=HdGaKHKPD3Y <----- project by jonQuilla :loveu: cudne :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: trzymam :kciuki: Quote
apple Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Siska co ty zepsułas się................picollo pijesz:crazyeye: Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :shake::eviltong: Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Mama nie wie kto to Alfredzik :placz: :placz: A myslałam, ze o kfiatkach wsystko wie... Ona się nie zepsuła, tylko maskuje, jak wojsku :evil_lol: Cześć :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
jonQuilla Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Selket']ooo...to już za długo nie będziesz męczyła na tym durnym polskim Mam nadzieję, że już wszystko bedzie ok Alfredzik słodki I ma śliczną doniczkę póki co doniczka jest ok, ale jak zacznę podlewać Alfredzika to wątpię aby kolor się utrzymał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Fuga***']trzymamy kciuki za syzyfowe prace :-) dziękuje :loveu: [quote name='Alicja']cudne trzymam dzięki :loveu: przyda się każdy kciuk ;) :evil_lol: [quote name='apple']Siska co ty zepsułas się................picollo pijesz Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja się nie zepsułam :roll: najlepsze drinki są z picollo :evil_lol::evil_lol: dostałam je od mojej koleżanki na 19 urodziny i wypijemy dopiero w 20 :evil_lol: może do tego czasu nabierze % :evil_lol: [quote name='Selket']Mama nie wie kto to Alfredzik A myslałam, ze o kfiatkach wsystko wie... Ona się nie zepsuła, tylko maskuje, jak wojsku Cześć hej :multi::multi::loveu: moja też nie wie kto to Alfredzik :roll: a też ponoć zna wszystkie kwiatki :eviltong: wygląda na to że Alfredzik to przybysz z kosmosu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: maskuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 puk puk... wpadam w biegu :multi::loveu: widziałam Salsikowy filmik :loveu: Quote
BeaC Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ej no.........widziałam filmik z Salsa w roli głównej nic nie będe pisać o polskim, bo Ci nie chcę psuć weekendu a ja dzisiaj ide na koncerta:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
diabelkowa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 to piccolo ci wybychnie do tego czasu albo bimber sie zro bi ;) Quote
Recommended Posts