Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Fakt, te krwiożercze bestyje są straszne...Też nie chodzem do piwnicy.. To może zamkniesz ich na strychu? Quote
jonQuilla Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='agbar']masz racje...nie chodz TAM gdzie ONE sa....:roll: [FONT=Georgia] ONE są zUe !!! :roll:[/FONT] [quote name='Selket']Fakt, te krwiożercze bestyje są straszne...Też nie chodzem do piwnicy.. To może zamkniesz ich na strychu? [FONT=Georgia]1. nie mam strychu 2. też ONE tam są ale jestem wdzięczna za pomysły :loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Selket tak trzymaj...chociaż ja bym ustawiła co 5sec :) :eviltong::eviltong: imprezki? hmm...musiałabym mieszkać z bardziej wyluzowanym towarzystwem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rodzina to drętwiaki ;) :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]to może wkręć sie na impre do sąsiadów :cool1::cool1: cze żonkilko mła.... nie było cie dzisiaj w lesie, ktoś cie wyrwał :grins: [/FONT] Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wiesz co Żonkil, Tobie nie da się, po prostu nie da się dogodzić :obrazic: :obrazic: Quote
jonQuilla Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to może wkręć sie na impre do sąsiadów :cool1::cool1: [FONT=Georgia]nie głupi pomysł...muszę go poważnie przeanalizować [/FONT]:evil_lol::evil_lol: cze żonkilko mła.... nie było cie dzisiaj w lesie, ktoś cie wyrwał :grins: [/FONT] [FONT=Georgia] niee, nikt mnie nie wyrwał...po prostu postanowiłam iść dalej w trasę :) :evil_lol:[/FONT] [quote name='Selket']Wiesz co Żonkil, Tobie nie da się, po prostu nie da się dogodzić :obrazic: :obrazic: [FONT=Georgia]być wymagającym to nie wada :obrazic::obrazic:[/FONT] Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]być wymagającym to nie wada :obrazic::obrazic:[/FONT] A ktoż Ci taką bzdurę powiedział:crazyeye: Quote
jonQuilla Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Selket']A ktoż Ci taką bzdurę powiedział:crazyeye: [FONT=Georgia]nie wiem, w zasadzie wymyśliłam to na poczekaniu ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem, w zasadzie wymyśliłam to na poczekaniu ;) :evil_lol:[/FONT] hmmm...to chyba myślenie nie w tym kierunku poszło:diabloti: Spróbuj jeszcze raz:eviltong: Quote
BeaC Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='agbar']masz racje...nie chodz TAM gdzie ONE sa....:roll: tak tak słuchaj AgiwBarze ona dobrze wie ale one i tak sa wszedzie:crazyeye: witaj Kffiatuszkowa:loveu: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: kurde ......gdzieś Ci się już dziś wpisywałam :roll:.....no dobra ....piłam piff wczoraj ale żeby tak długo trzymało :hmmmm: no nic ......witanko córcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='BeaC']tak tak słuchaj AgiwBarze ona dobrze wie jak nie jestem w barze to tez mnie sluchaj:grins::diabloti: Dzien dobry kffffiatkowa:loveu: Quote
e.v.a Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [CENTER]hej dżonkilku :multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
zuzolandia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! a ja w barze wiec absolutnie mnie nie słuchaj hihihihihi Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='BeaC'] witaj Kffiatuszkowa:loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]czee Kfiatek:hand:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] no nic ......witanko córcia :multi::loveu:[/FONT] [quote name='agbar'] Dzien dobry kffffiatkowa:loveu: [quote name='Selket']Witanko :multi: :multi: [quote name='evaxon']hej dżonkilku :multi::multi::multi: [quote name='zuzolandia']hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! [FONT=Georgia] Cześć Wam Wszystkim :loveu::loveu::multi::multi: W barze czy nie w barze i tak Was koFFam ;) :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']Hmm.....Jaka wylewna :loveu: :loveu:[FONT=Georgia]:loveu::loveu: trzeba czasami się podzielić uczuciami :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]tysz się przyjszłam podzielić uczuciem [/FONT] Quote
Fuga*** Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 stęskniłam sie :-) a jaki banerek śliczny macie :-) miziaki Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']dziel się ze mną codziennie :loveu: [FONT=Georgia]dobrze, postaram się :eviltong::eviltong:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]tysz się przyjszłam podzielić uczuciem [/FONT] :loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia]miluchno [/FONT] [quote name='Fuga***']stęskniłam sie :-) a jaki banerek śliczny macie :-) miziaki [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::loveu: też się stęskniłyśmy za Wami :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Sisko zostawiam ślad i bede potem :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Arial]jestem Pobudka .....Salsa chce siq....przy okazji weź Ozzulka :p[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Sisko zostawiam ślad i bede potem :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia] cześć :loveu::multi:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jestem Pobudka .....Salsa chce siq....przy okazji weź Ozzulka :p[/FONT] [FONT=Georgia] no właśnie niedawno byłam z Salsą na siQ ;) myślałam że Ozzul już też był :oops:[/FONT] [FONT=Georgia] *** ratunku, mieszkam z przygłupami :angryy::angryy::angryy: mówiłam 1000000000000 tys. razy że Salsa nie może jeść wszystkiego co jest pod ręką (kości i innych resztek z obiadu)... nie można jej zmieniać raptownie żarcia, trzeba stopniowo ją przyzwyczajać do innego pokarmu...ale nie no mów do dupy to Cię osra :angryy::angryy::angryy: wczoraj podejrzewam że mama dała jej ryby, która została po obiedzie i efekt taki że Salsa nie wyrabia na zakrętach :angryy::angryy: ubić to mało :mad::mad::mad: *** idę sprzątnąć małym towarzyszom :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts