Selket Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Mamy karnecik :multi: :multi: Heh, to dobrych masz znajomych, skoro się tak poświęcają :evil_lol: :evil_lol: Niuniek to by zaraz marudził, że mu w doopkę zimno, że ciemno, że straszno i on już kce do domku... :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Selket']Mamy karnecik :multi: :multi: Heh, to dobrych masz znajomych, skoro się tak poświęcają :evil_lol: :evil_lol: Niuniek to by zaraz marudził, że mu w doopkę zimno, że ciemno, że straszno i on już kce do domku... :evil_lol: Salsa nie narzeka na całe szczęście :) była w swoim żywiole bo każdy jej rzucał patyka i bawił się z nią :evil_lol: więc nic jej nie było w stanie zniechęcić :) :evil_lol: *** zdjęcia śpiącej Qlewny ;) jeszcze ciepłe ;) pssssssssssssss :diabloti: Quote
emdziolek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Czesc mła siostrzyczko koffana!:multi: Przyszłam zadrobic zaleglosci, widzialam fotki ale wszystkie byly ladne wiec nie bede cytowac:diabloti: Buziaki ode mnie ze szkoly:loveu::roll: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 a teraz po raz pierwszy w naszej galerii macie okazję oglądnąć ............ .......... Alfredzika ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Alfredzika wczoraj dostałam od koleżanki w prezencie :) jest wspaniały chociaż troszkę mizerny...mówiła że cały miot był taki kiepściutki i wybrała najsilniejszego z wszystkich :) Póki co nie ma jeszcze swojego osobistego odzienia i dlatego stoi w tym w czym stoi ;) :evil_lol: a oto właśnie Panie i Panowie, Chłopcy i Dziewczęta ALFREDZIK !!! :) Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='emdziolek']Czesc mła siostrzyczko koffana!:multi: Przyszłam zadrobic zaleglosci, widzialam fotki ale wszystkie byly ladne wiec nie bede cytowac:diabloti: Buziaki ode mnie ze szkoly:loveu::roll: cześć siostrzyczko :loveu::loveu::multi: ładnie z Twojej strony że nadrobiłaś zaległości :) :eviltong::eviltong: dziękujemy za buziaki i ucz się pilnie :) :loveu: Quote
emdziolek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='jonQuilla'] cześć siostrzyczko :loveu::loveu::multi: ładnie z Twojej strony że nadrobiłaś zaległości :) :eviltong::eviltong: dziękujemy za buziaki i ucz się pilnie :) :loveu: Proste, kiedys trzeba bylo te zaleglosci nadrobic. A Pan Alfredzik to co to za kFiatuczek jest?? Jak to sie zwie?:eviltong: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='emdziolek']Proste, kiedys trzeba bylo te zaleglosci nadrobic. A Pan Alfredzik to co to za kFiatuczek jest?? Jak to sie zwie?:eviltong: no fakt, zawsze przychodzi ten moment kiedy trzeba ponadrabiać :eviltong: a Alfredzik hmm to Alfredzik ;) nie wiem jaki to kwiatek :roll: nie miał karteczki nazwą kwiatka :) a koleżanka nie pamiętała....jak moja mama go oglądnie to może mi powie kim jest Alfredzik :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='jonQuilla'] no fakt, zawsze przychodzi ten moment kiedy trzeba ponadrabiać :eviltong: a Alfredzik hmm to Alfredzik ;) nie wiem jaki to kwiatek :roll: nie miał karteczki nazwą kwiatka :) a koleżanka nie pamiętała....jak moja mama go oglądnie to może mi powie kim jest Alfredzik :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A czy wójek Alfred moze byc moim przyjacielem?:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='emdziolek']A czy wójek Alfred moze byc moim przyjacielem?:evil_lol: on wszystkich jest przyjacielem :) ma dobre serduszko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jest bardzo towarzyski :) :loveu::loveu: *** uciekam do szkoły...będę wieczorkiem :) buziaaaaaaki :) :loveu: i miłego dnia :) Quote
Selket Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 I poleciało biedactwo do szkółki swej :evil_lol: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Selket']I poleciało biedactwo do szkółki swej :evil_lol: :evil_lol: i już przyleciało :multi::multi: [quote name='Fuga***']szkoła nie zając :) cze, Salsiki cześć Fuguski :loveu::loveu::multi: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cześć Siska a ty co zerwałas się ze szkoły:eviltong: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Cześć Siska a ty co zerwałas się ze szkoły:eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong: a co z Ciebie taka ciekawska Siska ;) :evil_lol: [quote name='Alicja']cześć Córciu ....wracam :loveu: bajera, cześć Mamcia :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='jonQuilla'] :eviltong::eviltong::eviltong: a co z Ciebie taka ciekawska Siska ;) :evil_lol: A bo tak:eviltong: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']wieczorowa pora witam cie Zonkilu:multi: uuu...witam :) :loveu::loveu::multi: jaka wizyta wieczorowa :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Selket']Ja też chcem wiedzieć!!! Ja też :multi: byłam odwieźć kolegę na lotnisko...tego co Ci piwo wypił :eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ło to Ty masz prawko??? I Ty tego niedobrego kolegę wozisz? :evil_lol: Quote
apple Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czeeeeeeeeść Moja ty Kffiatuszkowa Sisko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ..............hej pewnikiem jesteś w szkole................to se potem przeczytasz to pa:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 dla odmiany to teraz witam cie poranna pora:evil_lol::multi: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mamunia przyszła w odwiedzinki :grins: :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 eeee łańcuszkowa... bys jakies foty dała:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts