mia_mia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 witanko dla wycieczkomaniaczek i chrabaszcza:cool1: Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 basia2202 napisał(a):chyba mnie tu jeszcze dziś nie było :cool3: to się witam:) buziole Salsiczki - podróżniczki :loveu: fotecki cud miód i orzeszki:) widziałam wszystkie różne stworzonka;) Cześć :multi: Buziole przyjęte i koniecznie posłane w drugą stronę :loveu::loveu: bo ja lubię przyrodę i strasznie lubię zdjęcia makro :evil_lol: stąd te robaczki i inne jakieś taki ooOO :) mia_mia napisał(a):witanko dla wycieczkomaniaczek i chrabaszcza:cool1: zawsze poluję na takowego żuka, który pcha kulkę gnoju ;) (zboczenie jakieś) :evil_lol::evil_lol: Cześć :) dealer napisał(a):przybywszy zobaczywszy i ide dalej:p Dzień dobry :) Quote
Paula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witanko nawrócona :multi: :loveu: http://img441.imageshack.us/img441/8726/55773789ly1.jpg fajne to miejsce wycieczkowe :lol: http://img240.imageshack.us/img240/311/97260315sk6.jpg sarenka :multi: http://img258.imageshack.us/img258/3088/32217875jv6.jpg super fota :lol: Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ale super goscia mieliscie:cool3::cool3::cool3: http://img103.imageshack.us/img103/4386/72393002nm8.jpg witanko:multi: Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='paula_z']Witanko nawrócona :multi: :loveu: Cześć :multi::multi: [quote name='evaxon']ale super goscia mieliscie:cool3::cool3::cool3: http://img103.imageshack.us/img103/4386/72393002nm8.jpg witanko:multi: Witam :) a no gość fajny tylko po co tyle hałasu rano narobił :evil_lol::evil_lol: a i jeszcze niespodziankę zostawił na parapecie :) świntuch jeden mały :) :evil_lol: No i przy okazji życzę dobrej nocy i kolorowych snów :) :loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: Buziole przyjęte i koniecznie posłane w drugą stronę :loveu::loveu: bo ja lubię przyrodę i strasznie lubię zdjęcia makro :evil_lol: stąd te robaczki i inne jakieś taki ooOO :) no to... odbuziaczkowujemy znowu w tamtą stronę :loveu: i dobrej nocki Wam życzymy :p Quote
diabelkowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 czesc wycieczkowiczki swietne foty :))) Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 się witamy w tym łańcuchu:) :loveu: i zmykamy do zajęć;) (bosz... znów mi się pracować nie chce... :roll:) Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Doberek corciu :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='diabelkowa']czesc wycieczkowiczki swietne foty :))) Witam :multi: [quote name='basia2202']się witamy w tym łańcuchu:) :loveu: i zmykamy do zajęć;) (bosz... znów mi się pracować nie chce... :roll:) Cześć :) Zaraz będziesz wracać do domu...głowa do góry :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Doberek corciu :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Doberek mamciu :loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='jonQuilla'] Cześć :) Zaraz będziesz wracać do domu...głowa do góry :eviltong: zaraz... to taka wielka bakteria :diabloti: a do domku to dopiero koło 15stej!! :placz:straszzzzzneeee :shake: Quote
moon_light Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja też chcce gdzies wyjechac :placz::placz::placz: dobra...myslisz ze jak wkleisz ladne widoczki, to przestaniemy się upominac o zdjecia salsy ? heee? :evil_lol: Quote
emdziolek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 czeeeść:loveu::loveu::loveu: wpadłam sie witnać:hand: i spada odrabiac lekcje :scared: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='moon_light']Ja też chcce gdzies wyjechac :placz::placz::placz: dobra...myslisz ze jak wkleisz ladne widoczki, to przestaniemy się upominac o zdjecia salsy ? heee? :evil_lol: wiem że nie ale chwilowo nie mam aparatu...znów siostra mi go podkradła :) powinnam go dostać jutro a max w czwartek :) [quote name='emdziolek']czeeeść:loveu::loveu::loveu: wpadłam sie witnać:hand: i spada odrabiac lekcje :scared: Cześć Emdziolku :loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 witajcie Salsiczki:loveu::loveu: cmokamy Was czule w nochalki od rana :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: ja tu jeszcze dziś nie dotarłam ...bosh to tak jest jak się 666 okienek otworzy:diabloti::diabloti::diabloti: witanko córcia :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='paula_z']Witanko wieczorne :multi: [quote name='basia2202']witajcie Salsiczki:loveu: cmokamy Was czule w nochalki od rana :loveu: [quote name='evaxon']siemanko:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ja tu jeszcze dziś nie dotarłam ...bosh to tak jest jak się 666 okienek otworzy:diabloti::diabloti::diabloti: witanko córcia :multi::multi:[/FONT] Witam :loveu::loveu: :multi::multi::multi: I jest kilka zdjęć. Siostra jak zwykle oddała aparat z prawie pustą baterią i za dużo tych zdjęć nie ma, ale na dobry początek ;) Cóż za przystojny grubas się znalazł na fotkach ;) Wygląda na miłego Kotka :) ...pozory mylą :evil_lol: Ten pies wszędzie wlezie Oho ho...stoją obok siebie spokojnie :loveu: ooOO i już nie stoją spokojnie :evil_lol: kot rozpoczął polowanie na Salse i trzeba było uciekać....pierwszy raz Salsa pisnęła jak kot ją drapnął po nodze :crazyeye: a i tak durna do niego biegła :) nigdy chyba się nie nauczy że w tym domu kot rządzi :) Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sara pali :crazyeye: http://img520.imageshack.us/img520/3817/92165657zr9.jpg [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Sara pali :crazyeye: http://img520.imageshack.us/img520/3817/92165657zr9.jpg [/FONT] Sara? :evil_lol: aparat się ciutkę dokarmił więc jeszcze kilka zdjęć :) Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='jonQuilla']Sara? :evil_lol: :oops::oops:[FONT=Arial]:oops:taaaaaaaaaaaa wiem że SALSA :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops:[FONT=Arial]:oops:taaaaaaaaaaaa wiem że SALSA :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Moja mama chciała żeby była Sara :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='jonQuilla']Moja mama chciała żeby była Sara :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:a ja wlaśnie szłam poprawić ......bom se pokojarzyła błęda :oops:[/FONT] Quote
Recommended Posts