Alicja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] pisałam już że na początku września zaczynam prace w sklepie firmowym Kopernika :) wiec będę pierniczyć --> sprzedawać pierniki :eviltong::eviltong: aaaaaa mnie to sie Kopernik z planetami skojarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a pierdniczki lubiam .... kiedyś dostałam takie prosto z Torunia od Patki z Dogo :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Alicja'] aaaaaa mnie to sie Kopernik z planetami skojarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a pierdniczki lubiam .... kiedyś dostałam takie prosto z Torunia od Patki z Dogo :loveu: zapraszam do Gdańska na Toruńskie Pierniki :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Żonkila....nie mów tak, bo przyjadę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']Żonkila....nie mów tak, bo przyjadę :evil_lol: a chcesz dostać Katarzynką w czekoladzie? :razz: a może wolisz porozmawiać z Katarzynką za ladą? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] a chcesz dostać Katarzynką w czekoladzie? :razz: a może wolisz porozmawiać z Katarzynką za ladą? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja bym chciała te okrągłe pierniczki z lukrem i marmoladą pośrodku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']Ja bym chciała te okrągłe pierniczki z lukrem i marmoladą pośrodku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piernikowe Runo? marmoladka różana :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla']Piernikowe Runo? marmoladka różana :eviltong::eviltong::eviltong: A wiesz nigdy nie pytałam o nazwę, a i kupowałam ze dwa lata temu ;) Ale chyba to ;) U nas jest jeszcze z marmoladą borówkową:multi: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']A wiesz nigdy nie pytałam o nazwę, a i kupowałam ze dwa lata temu ;) Ale chyba to ;) U nas jest jeszcze z marmoladą borówkową:multi: hmm... wiem że kiedyś były borówkowe ale wycofali o ile dobrze pamiętam z opowiadań koleżanki :) Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla']hmm... wiem że kiedyś były borówkowe ale wycofali o ile dobrze pamiętam z opowiadań koleżanki :) oooooooo.............jak mogli:placz::mad: Były pyszne:loveu: No i mi narobiłaś smaka na pierniczki...... Normalnie jak będę w Lbn to kupię:oops: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']oooooooo.............jak mogli:placz::mad: Były pyszne:loveu: No i mi narobiłaś smaka na pierniczki...... Normalnie jak będę w Lbn to kupię:oops: w Gdańsku masz po nie być :eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] w Gdańsku masz po nie być :eviltong::eviltong: Po kilogram pierniczków mam tyle km jechać???:crazyeye::crazyeye: Zwariowała kobieta:roll: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']Po kilogram pierniczków mam tyle km jechać???:crazyeye::crazyeye: Zwariowała kobieta:roll: dobrze że kilogram a nie pół :evil_lol::evil_lol: *** mam fotyry :multi::multi: najpierw trzy nie Salsowe :eviltong: któregoś wieczora widok z mojego okna :eviltong: kwiatki w galaretce farbowanej :eviltong::eviltong: i teraz szczęśliwa parka :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 przekrzywianie łebka ma opanowane do perfekcji :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 nie, nie bije psa :evil_lol: ona sama z siebie wlazła pod to łóżko :eviltong: przewróciła się wykonując komendę "proś" :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 delikatność ---> pierwsza klasa :) Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 i tak wygląda moja ręka po subtelnych dotykach Salsuchy :evil_lol: kuńc ;) Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Phi, tyle skakania o kilka kulek karmy..ja bym na jej miejscu się obraziła :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']Phi, tyle skakania o kilka kulek karmy..ja bym na jej miejscu się obraziła :evil_lol: phi, ona nie chce jeść suchej karmy z miski... więc jak jej daję z ręki to jest dla niej rarytas :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla']phi, ona nie chce jeść suchej karmy z miski... więc jak jej daję z ręki to jest dla niej rarytas :evil_lol::evil_lol: Phi, ale z niej hrabianka:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']Phi, ale z niej hrabianka:diabloti: no baa :evil_lol: *** znów mnie krowa stara wkurczyła :angryy::angryy: zostawiłam Salsę pod sklepem w kagańku, nie było mnie raptem 5min. ja wychodzę a ta stara krowa mi psa odwiązuje... :angryy::angryy: no niech mnie piorun strzeli...miałam ochotę babie przypierdzielić mimo że stare pudło :mad: ale spytałam czy ją ręka swędzi i wyrwałam jej smycz... stara tylko sapnęła "trochę szacunku do starszych" na co ja że małpie większy szacunek się należy i odeszłam :angryy: no zepsuła mi krew baba :roll: szczut chamstwa...stare, ledwo chodzące pruchno pewnie narzeka jaka to nie jest schorowana a jak przyjdzie co do czego to z chaty specjalnie wyjdzie żeby psa odwiązać :angryy: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ojć :calus: Żonkilku :calus: Co poradzisz na debili? A im starsi tym więksi :roll: Quote
Selket Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dam Ci Gonzika...to by rączki już nie miała, mimo iż by był w kagańcu :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']ojć :calus: Żonkilku :calus: Co poradzisz na debili? A im starsi tym więksi :roll: [quote name='Selket']Dam Ci Gonzika...to by rączki już nie miała, mimo iż by był w kagańcu :evil_lol: gdyby baba zaszła Salsę od tyłu i Salsa by jej się wystraszyła to z pewnością skoczyłaby na nią...a że Salsa nie jest zbyt "delikatna" to jeszcze by ja wyrżnęła i tyle byłoby narobione...głupi bezmózg :angryy: Quote
apple Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Sisko się tak kciałam niesmiało zapytać co to za gadżecik tam koło kanapki.....w tak podręcznym miejscu:razz::diabloti: http://img227.imageshack.us/img227/2223/dsc09422jq9.jpg Quote
Recommended Posts