Perełka1 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='ania z poznania']Żyję, żyję i czekam na numer konta :)[/QUOTE] [B]ania z poznania[/B] ja też do Ciebie pisałam, wróciła Twoja paczka, za którą zapłaciłaś, była dwukrotnie awizowana, zapłaciłam za jej dostarczenie, czekam na kontakt Quote
ania z poznania Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 To dlatego, że mnie nie było :(, Kasiu, poproszę jeszcze raz o wysyłkę i numer konta, żebym mogła zapłacić za jej koszt. Quote
NikaEla Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) wycofuję się, sprawa wyjaśniona Edited June 7, 2013 by Nikaragua sprawa wyjasniona Quote
dziuniek Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Cioteczki, pierwszy post był aktualizowany rok temu, może ktoś inny założyłby podobny wątek, bo czarodziejka nie daje znaku życia. Quote
inga.mm Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) wpis skasowany Edited June 7, 2013 by inga.mm Quote
NikaEla Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='inga.mm']To dziwne, bo ona zawsze była bardzo terminowa. Może coś się stało?[/QUOTE] Już się wyjaśniło i wszystko jest OK :) Quote
rotek_ Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Na jednym z bazarków kupiłam czerwoną bluzkę, okazało się jednak że ma na plecach małą dziurę. Zaproponowałam żeby nie wysyłali jej do mnie, a ja i tak prześlę drobny datek na potrzebnego psiaka....i WYKASOWAŁAM PW Z DANYMI DO PRZELEWU Szukam osobę, która wystawiała ten bazarek...z tego co pamiętam miała chyba berneńczyka w awatarze...ale nie jestem pewna. Proszę o ponowny kontakt Quote
GatoNegro22 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='rotek_']Na jednym z bazarków kupiłam czerwoną bluzkę, okazało się jednak że ma na plecach małą dziurę. Zaproponowałam żeby nie wysyłali jej do mnie, a ja i tak prześlę drobny datek na potrzebnego psiaka....i WYKASOWAŁAM PW Z DANYMI DO PRZELEWU Szukam osobę, która wystawiała ten bazarek...z tego co pamiętam miała chyba berneńczyka w awatarze...ale nie jestem pewna. Proszę o ponowny kontakt[/QUOTE] To chyba ten bazarek juli88: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242400-KONIEC-Ciuchowisko-na-Szacha-i-Kacperka?p=20744097#post20744097[/URL] Quote
inga.mm Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 (edited) nieaktualne - dziękuję za podpowiedzi Edited June 10, 2013 by inga.mm Quote
rodzice Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 napisz tutaj [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218092-Orlen-kud%C5%82acz-w-typie-rasy-PON-w-swoim-domu-u-docha?p=20950890#post20950890[/url] Quote
rozi Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Do tytułu proponuję dodać "kto nie rozliczył". Nie wiem jak komu, mnie na przykład zależy na informacji, czy moje pieniądze doszły i dotarły do celu. Straszny bajzel jest ostatnio. Quote
b-b Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Prawda jest taka, ze chyba nikt po zakupie nie sprawdza po jakimś czasie rozliczono/ i jak / bazarek, na którym kupował. Quote
yucca Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ja akurat sprawdzam i też nie lubię lekkiego podejścia do spraw finansowych ;) Quote
3 x Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='b-b']Prawda jest taka, ze chyba nikt po zakupie nie sprawdza po jakimś czasie rozliczono/ i jak / bazarek, na którym kupował.[/QUOTE] myślę, że duzo osób sprawdza tylko nie każdy a raczej prawie nikt nie pisze ja zanim cos kupię, sprawdzam wątek psa i właśnei jak aktualne sa rozliczenia Quote
rozi Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Są ludzie, którzy jadą na opinii, przyzwyczaili się, że nikt ich nie sprawdza i zaczynają totalnie olewać. To może trwać bardzo długo, zanim ktoś się wkurzy. Są wątki główne, na których brakuje wpływów z wielu bazarków. Jakoś "wiadomo", że tam pieniądze nie są przecież defraudowane, więc nikt nie śledzi i nie zwraca uwagi, póki jakaś franca :evil_lol: nie zacznie drążyć. W bazarkach często pojawia się informacja, że na wpłaty czeka się 7 dni, czy tam ileś. A ile można czekać na potwierdzenie, że wpłata dotarła? Ile na podliczenie bazarku? Łatwo jest bazarek otworzyć i podrzucać, schody zaczynają się, kiedy dochodzi do realizacji, czyli konieczności przeniesienia tego wirtualnego bazarku do realu. I niechby on sobie został w świecie wirtualnym, co tam, ale jest jeden problem - prawdziwe pieniądze idą na prawdziwe konto. Zresztą cała przyjemność uczestniczenia w bazarkach polega na obejrzeniu finału, że tyle się udało dla piesków zebrać, każdy się cieszy. Fajnie by było pozostać przy takim obrazie. A olewanie przez sprzedającego świadczy albo o tym, że pieniądze nie są tak naprawdę potrzebne, albo o tym, że uzbierana kwota jest kroplą w morzu i nie warto o niej wspominać - jedno i drugie jest przykre. Quote
inga.mm Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Ja przyznaję się, że kiedyś nie rozliczyłam bazarku terminowo. Połapałam się, gdy szukałam jakiejś informacji, która mi mignęła w trakcie któregoś bazarku. Z tym, że nie dlatego nie rozliczyłam, że olałam, tylko dlatego, że dziewczyna kupowała na 3 bazarkach trwających jeden po drugim i chciała znać cały koszt i, co istotne, jeden raz płacić za przesyłkę. Potem miała kłopoty finansowe, co w obecnej, niezbyt radosnej rzeczywistości, jest zrozumiałe, no i gdzieś tam ten jeden bazarek umknął mi, chociaż na pozostałych dwóch bazarkach napisałam kwotę deklarowanej wpłaty i rozliczyłam je jak trzeba. Patrząc na ten przypadek, wolałabym, żeby ktoś zwrócił mi uwagę, zanim zrobi to moderator i przywali mi jakąś karę, chociaż sama rzadko kiedy dotrwam do rozliczenia bazarku, na którym kupowałam. Quote
*zaba* Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='rozi']Do tytułu proponuję dodać "kto nie rozliczył". Nie wiem jak komu, mnie na przykład zależy na informacji, czy moje pieniądze doszły i dotarły do celu. Straszny bajzel jest ostatnio.[/QUOTE] No wlasnie, albo kto olewa pomoc i ma w 4 literach potwierdzenia wplaty. Jak zakonczyc bazarek, gdy nie ma potwierdzenia? Odechciewa sie robic bazarki jesli tygodnioami czlek prosic sie musi o potwierdzenie. Np. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241626-Psie-dziecko-z-wyrokiem-amputacji-pomóżcie?p=21028302#post21028302[/URL] od postu 254... Quote
barb Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='*zaba*']No wlasnie, albo kto olewa pomoc i ma w 4 literach potwierdzenia wplaty. Jak zakonczyc bazarek, gdy nie ma potwierdzenia? Odechciewa sie robic bazarki jesli tygodnioami czlek prosic sie musi o potwierdzenie. Np. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241626-Psie-dziecko-z-wyrokiem-amputacji-pomóżcie?p=21028302#post21028302[/URL] od postu 254...[/QUOTE] Rzeczywiście. Zgłosilaś wątek do moda ? Wklej ewentualnie zeskanowany przelew, wykorektoruj swoje dane osobowe. Quote
3 x Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='barb']Rzeczywiście. Zgłosilaś wątek do moda ? Wklej ewentualnie zeskanowany przelew, wykorektoruj swoje dane osobowe.[/QUOTE] pieniążki były wpłacane na fundacjęmoże ktoś jeszcze z tej fundacji działa na dogo? i od niego można się dowiedzieć co i jak? Quote
rozi Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) ........................ Edited July 19, 2013 by rozi Quote
Martika&Aischa Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) Nieaktualne ...jest kontakt z użytkowniczką. Edited August 4, 2013 by Martika@Aischa Quote
inga.mm Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 a ja nie zgłaszam mojej dłużniczki. Może coś sie stało? Po wakacjach może odezwie się? Na razie rozliczyłam bazarek bez jej licytacji. Jeśli sie odezwie i wykupi fant, to dopiszę dopłatę i już. Quote
Izabela124. Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Zgłaszam tu osobę o nicku: [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/98507-Lilith"][COLOR=#ff0000]Lilith[/COLOR][/URL] [/B]od prawie 2 miesięcy nie daje znaku życia, nie zapłaciła za fanty z tego bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244427-Rozliczamy1[/url] Quote
Recommended Posts