annek80 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witam, Cosik cicho na tej stronie..... Chętnie sie spotkam na spacerku tylko podajcie termin... Pozdrawiam -Ania Quote
Blow Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ja się pisze zawsze i wszędzie na spacerki!!!!:Dmam pięciomiechowego mieszańca labka(psa),takiego ciut za kolano i na razie jest bardzo sympatyczniście nastawiony w stosunku do psów,chociaż gówniarz próbuje dominacji ale jak się drugiemu nie podoba i go ustawi to ten tylko ciutke popyskuje i ustąpi;)pies w domciu jest flegmatyczny a na spacerku ma ADHD:D bardzo sympatyzujemy w spacerkach z KAŻDYM pieskiem bo tego dla szczeniura nigdy za wiele!:) jest ktoś chętny z okolic Karwin czy też Dąbrowy??my mieszkamy na Karwinach II ale w sumie lubimy podjechać na plaże czy polenkę redłowską.w sumie teraz się chyba juz sezon zaczął i nie można wprowadzać psów na plaże...dobrze mówie?ale na niestrzeżoną chyba można,co??czy nie??bo już sama nie wiem:) P.S.szczególnie poszukujemy posłusznych psów,po szkoleniu nie pogardzimy;)bo młody pis zawsze bierze przykład ze starszych a posłuszeństwem ostatnio nie grzeszymy;) chętnie też posłuchamy porad na temat tresury:D Quote
Aisa_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja z Zielonego z dwoma shitkami - samcami. Bardzo chętnie wybrałabym się na jakiś spacerek - mój starszy uwielbia duże psy i niczego się nie boi :cool3: , ale za to mojemu młodszemu przydałoby się trochę "rozruszania". Często chadzam z nimi na bulwar, ale spuszczam ze smyczy tylko wieczorami / baaardzo wczesnym rankiem. Myślę, że Polanka Redłowska to super pomysł. Dalej jest ktoś chętny na spotkanko? Bo widzę, że coś stanęło na niczym, a to jednak ciekawa propozycja. Quote
Blow Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 my jesteśmy chętni!!!!:cool3:zawsze gotowi do akcji:diablot: fajnie by było jeszcze kogoś zwerbować:cool3:w stadku jeszcze fajniej:D nam pasuje najlepiej w piątek po południu albo w sobotę praktycznie cały dzień:cool3: Quote
Blow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ej no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie ma spacerowiczów z Gdyni?????:cry: Quote
Aisa_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ależ są! Tylko w chwili obecnej zajmują się wystawami :evil_lol: Quote
Blow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ajjj....karamba!!!:evil_lol: no tak...my raczej nie uczęszczmy w celach wystawowych;) będziecie na tej w Gdyni 15.07 bodajże?? chcę się wybrać żeby popatrzeć;) Quote
Aisa_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Blow']ajjj....karamba!!!:evil_lol: no tak...my raczej nie uczęszczmy w celach wystawowych;) będziecie na tej w Gdyni 15.07 bodajże?? chcę się wybrać żeby popatrzeć;)[/quote] Jak na razie wyjeżdżam w środę rano do Warszawy, bo w niedzielę warszawska wystawa :cool3: Ale na gdyńskiej też będę na 100%, z moim shitkiem, to nas wypatruj :cool3: Quote
Blow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 no ma się rozumieć;):cool3:tyle że shitków to tak pewno będzie od zarania;):cool3: no to zyczę powodzenia w Wa-wie:loveu: Quote
Aisa_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Blow']no ma się rozumieć;):cool3:tyle że shitków to tak pewno będzie od zarania;):cool3: no to zyczę powodzenia w Wa-wie:loveu:[/quote] Hmmm... Cholera by to wzięła - na stronie oddziału nie ma archiwum. Ale np w Bydgoszczy shitków było chyba coś koło 8. A wystawa w Gdyni to też tylko krajówka, nie wiem co prawda ile jest co roku, ale nie wydaje mi się, żeby była jakaś porażająca ilość shitków. W razie czego - klasa młodzieży, czarno biały, najprawdopodobniej z niebieską kokardką i wielkim babskiem 1.80 m :lol: Quote
Blow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :evil_lol:aleś Ty skromna;) spoko loko:kciuki:będę szukać:Djeśli w końcu tam dotrę:diabloti: Quote
Blow Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 nawołuję wszystkich psiarzy z Gdyni!!!bo mam wrażenie,że ich tu wcale nie ma,albo w każdym razie jest ich bardzo mało:cry::shake: Gdańsk się jednoczy to czemu nie MY?!?!?!?!:diabloti::diabloti::diabloti: są wakacje,wielu ludzi ma więcej czasu,pogoda...hmmmm...jest jaka jest ale to chyba nie jest dla nas przeszkodą:diabloti: ja jestem z Karwin i mogę się czasem nawet przejechać z Qndziem autobusem:D są jacyś chętni na hasanko??:loveu: mam bardzo młodocianego półlaba płci męskiej:cool3:ma siedem miesięcy i chętnie bryka ze wszystkim co się rusza i na drzewo nie ucieka:loveu: jesteśmy umówieni już w ten piątek z jedną osobą,druga wstępnie się zobowiązuje,jednak jest zajęta wystawami;) czekamy na odzew.... Blow i Fado Quote
annek80 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam, Może sie spotkamy na wystawie w Gdyni, też mam zamiar zjawic sie z moją boską tak żeby popatrzeć. :razz: Quote
Aisa_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='annek80']Witam, Może sie spotkamy na wystawie w Gdyni, też mam zamiar zjawic sie z moją boską tak żeby popatrzeć. :razz:[/quote] Z moją boską, czyli z kim? :razz: Quote
Aisa_ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='annek80']Czyli z moją kochaną Beauceron-ką :loveu:[/quote] Ou, a na wystawę raczej nie wolno wprowadzać psów nie wystawianych. Chociaż wiele ludzi to robi... Quote
Blow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 aaaaaaa tu znowu cisza i krzaki złowieszcze turlają sie po ulicy.....:placz: Gdynianie chyba nie chodza z psami na siQ...;] Quote
Kora- Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Noo moze teraz jakis spacerek w Gdyni?:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [INDENT][CENTER]Hej psiarze mam pomysł na spotkanie poprosze wszystkich miłośników piesków o nr. kom (oczywiście jeśli możecie) i adres mój to gdynia / oksywie ul. Śmidowicza[FONT=Arial Black] i jeśli któś zna jakieś fajne miejsce to prosze napisać gdie ono jest najlepiej jakaś łąka albo coś w tym stylu poprostu żeby nie było ludzi tam będziemy sie mogli spotkać z psiakami oczywiście jeślimożecie i chcecie to pisać:evil_lol: [/FONT][/CENTER] [/INDENT] Quote
Kora- Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 W Gdyni prawdę mówiąc aż tak takich miejsc to nie ma. Ale zawsze zostają lasy, plaże, polanka redłowska. ;) A jakiego mas zpieska? Quote
Viris Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Chyba najlepiej poszukać w dziale o spotkaniach:razz: Quote
dog_master Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 przenosze i zaraz polacze, bo temat gdyni juz istnieje Quote
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cześć! Nie zauważyłam żeby był temat o spacerkach w Gdyni.:diabloti: Nieładnie:mad: A więc Gdynianie kto chętny na spacerek? Zbliża się lato, jest coraz cieplej(no o dzisiaj nie mówie, pada snieg:crazyeye:) Czy są w ogóle chętni? Mamy przecież morze fajne lasy na spacerki a więc nad czym się zastanawiać? Jak tak to kiedy, gdzie i o której? Pozdrawiam Agata Quote
dog_master Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74668[/url] Scalam... Quote
Recommended Posts