Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja się pisze zawsze i wszędzie na spacerki!!!!:Dmam pięciomiechowego mieszańca labka(psa),takiego ciut za kolano i na razie jest bardzo sympatyczniście nastawiony w stosunku do psów,chociaż gówniarz próbuje dominacji ale jak się drugiemu nie podoba i go ustawi to ten tylko ciutke popyskuje i ustąpi;)pies w domciu jest flegmatyczny a na spacerku ma ADHD:D bardzo sympatyzujemy w spacerkach z KAŻDYM pieskiem bo tego dla szczeniura nigdy za wiele!:) jest ktoś chętny z okolic Karwin czy też Dąbrowy??my mieszkamy na Karwinach II ale w sumie lubimy podjechać na plaże czy polenkę redłowską.w sumie teraz się chyba juz sezon zaczął i nie można wprowadzać psów na plaże...dobrze mówie?ale na niestrzeżoną chyba można,co??czy nie??bo już sama nie wiem:)
P.S.szczególnie poszukujemy posłusznych psów,po szkoleniu nie pogardzimy;)bo młody pis zawsze bierze przykład ze starszych a posłuszeństwem ostatnio nie grzeszymy;)
chętnie też posłuchamy porad na temat tresury:D

• 2 weeks later...
Posted

Ja z Zielonego z dwoma shitkami - samcami.
Bardzo chętnie wybrałabym się na jakiś spacerek - mój starszy uwielbia duże psy i niczego się nie boi :cool3: , ale za to mojemu młodszemu przydałoby się trochę "rozruszania".

Często chadzam z nimi na bulwar, ale spuszczam ze smyczy tylko wieczorami / baaardzo wczesnym rankiem.
Myślę, że Polanka Redłowska to super pomysł.

Dalej jest ktoś chętny na spotkanko?
Bo widzę, że coś stanęło na niczym, a to jednak ciekawa propozycja.

Posted

my jesteśmy chętni!!!!:cool3:zawsze gotowi do akcji:diablot:
fajnie by było jeszcze kogoś zwerbować:cool3:w stadku jeszcze fajniej:D
nam pasuje najlepiej w piątek po południu albo w sobotę praktycznie cały dzień:cool3:

• 1 month later...
Posted

ajjj....karamba!!!:evil_lol:
no tak...my raczej nie uczęszczmy w celach wystawowych;)
będziecie na tej w Gdyni 15.07 bodajże??
chcę się wybrać żeby popatrzeć;)

Posted

[quote name='Blow']ajjj....karamba!!!:evil_lol:
no tak...my raczej nie uczęszczmy w celach wystawowych;)
będziecie na tej w Gdyni 15.07 bodajże??
chcę się wybrać żeby popatrzeć;)[/quote]

Jak na razie wyjeżdżam w środę rano do Warszawy, bo w niedzielę warszawska wystawa :cool3:
Ale na gdyńskiej też będę na 100%, z moim shitkiem, to nas wypatruj :cool3:

Posted

[quote name='Blow']no ma się rozumieć;):cool3:tyle że shitków to tak pewno będzie od zarania;):cool3:
no to zyczę powodzenia w Wa-wie:loveu:[/quote]

Hmmm...
Cholera by to wzięła - na stronie oddziału nie ma archiwum.
Ale np w Bydgoszczy shitków było chyba coś koło 8.
A wystawa w Gdyni to też tylko krajówka, nie wiem co prawda ile jest co roku, ale nie wydaje mi się, żeby była jakaś porażająca ilość shitków.

W razie czego - klasa młodzieży, czarno biały, najprawdopodobniej z niebieską kokardką i wielkim babskiem 1.80 m :lol:

Posted

nawołuję wszystkich psiarzy z Gdyni!!!bo mam wrażenie,że ich tu wcale nie ma,albo w każdym razie jest ich bardzo mało:cry::shake:
Gdańsk się jednoczy to czemu nie MY?!?!?!?!:diabloti::diabloti::diabloti:
są wakacje,wielu ludzi ma więcej czasu,pogoda...hmmmm...jest jaka jest ale to chyba nie jest dla nas przeszkodą:diabloti:
ja jestem z Karwin i mogę się czasem nawet przejechać z Qndziem autobusem:D
są jacyś chętni na hasanko??:loveu:

mam bardzo młodocianego półlaba płci męskiej:cool3:ma siedem miesięcy i chętnie bryka ze wszystkim co się rusza i na drzewo nie ucieka:loveu:
jesteśmy umówieni już w ten piątek z jedną osobą,druga wstępnie się zobowiązuje,jednak jest zajęta wystawami;)

czekamy na odzew.... Blow i Fado

Posted

[quote name='annek80']Witam,
Może sie spotkamy na wystawie w Gdyni, też mam zamiar zjawic sie z moją boską tak żeby popatrzeć. :razz:[/quote]

Z moją boską, czyli z kim? :razz:

Posted

[quote name='annek80']Czyli z moją kochaną Beauceron-ką :loveu:[/quote]

Ou, a na wystawę raczej nie wolno wprowadzać psów nie wystawianych.
Chociaż wiele ludzi to robi...

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

[INDENT][CENTER]Hej psiarze mam pomysł na spotkanie poprosze wszystkich miłośników piesków o nr. kom (oczywiście jeśli możecie) i adres mój to gdynia / oksywie ul. Śmidowicza[FONT=Arial Black]
i jeśli któś zna jakieś fajne miejsce to prosze napisać gdie ono jest najlepiej jakaś łąka albo coś w tym stylu poprostu żeby nie było ludzi tam będziemy sie mogli spotkać z psiakami oczywiście jeślimożecie i chcecie to pisać:evil_lol:
[/FONT][/CENTER]
[/INDENT]

• 1 month later...
Posted

Cześć!
Nie zauważyłam żeby był temat o spacerkach w Gdyni.:diabloti:
Nieładnie:mad: A więc Gdynianie kto chętny na spacerek? Zbliża się lato, jest coraz cieplej(no o dzisiaj nie mówie, pada snieg:crazyeye:) Czy są w ogóle chętni? Mamy przecież morze fajne lasy na spacerki a więc nad czym się zastanawiać?
Jak tak to kiedy, gdzie i o której?
Pozdrawiam
Agata