ewatonieja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 zgłosić to do modów lub admina chyba jest taka opcja blokowania niepożadanych PW? Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Też dostałem jakąś wiadomość, ale zamierzam ją kompletnie zignorować. Szkoda czasu zajmować się byle czym i byle kim. I kropka. Quote
Diegula Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja również dostałam tą durną wiadomość od jakiegoś d....a(może to wnuczek tej baby???). Quote
Kasia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 A może Leon Kameleon sie łaskawie przedstawi? Wiedz, że nikt nie będzie sie wdawać z Tobą w durne i pozbawione sensu dyskusje! Quote
Kanzaj Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 O - to widzę, że ja się tutaj nieco opóźniam, bo dopiero odbieram wieści leonowe... A oto moja odpowiedź do tegoż osobnika: Drogi Leonie, nie bardzo rozumiem twoje rozpaczliwe wołanie o poświęcanie uwagi nie tylko zwierzętom, ale także ludziom. Jeśli masz za ścianą bite dzieci - reaguj, ale nie chwal się tym publicznie - chyba, iż robisz coś dla "sławy", a nie z potrzeby serca. Nasze potrzeby, reakcje i wartości - są sprawą indywidualną, co jak rozumiem - jest dla Ciebie zbyt trudne albo do zrozumienia albo do zaakceptowania... Cóż - res iudicata pro veritate habetur... Quote
mycha101 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Widzę, że Leon Kameleon nikogo nie oszczędził. No cóż głupota ludzka nie zna granic. Najzwyklejszy tchórz, który potrafi głupoty wypisywać, i nie ma cywilnej odwagi przyznać się kim jest. Niech sobie pisze, a my róbmy swoje. Nie ukrywam, że się wkurzyłam, ale już mi przeszło. Jeśli chodzi o Łatka, to zobaczymy jak będzie, kiedy buda przyjedzie. Pan Kropacz, który dzielnie bronił Łatka na radzie osiedla, teraz kłamie i się od sprawy odwraca. No cóż kolejna osoba robiąca pod publiczkę dobrą minę. Smutne. Quote
mycha101 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Diegula napisał(a):(może to wnuczek tej baby???). Bardzo możliwe.:angryy: Quote
Diegula Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja dostałam kolejną wiadomość od tego Leona Kameleona. Przedstawił się nie jako wnuczek ale przyjaciel rodziny. I nie życze sobie kolejnych wiadomość od tego użytkownika i proszę nie straszyć mnie Sądem, ale pamiętać że znęcanie nad psem też jest karalne!!!!!!!!!!(do Leona Kameleona) Quote
Kanzaj Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Do mnie też Leon przysłał dziś wiadomość na PW. Cóż - każdy ma przecież prawo głosu, o ile tenże głos nikogo nie uraża... NIe mam czasu na czcze dyskusje, pozostawiam więc jego post bez odpowiedzi... Quote
Kasia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Skoro wysyła te widomości do wszystkich, którzy są na tym wątku to nie pisze to jawnie a nie na PW! Obawia się czegoś...? ;) Quote
MaxSta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Może byśmy coś wyjaśnili 1. jakie były postanowienia na radzie osiedla i co zostało uchwalone na piśmie. 2. czy na piśmie rada wycofała się z obietnic. 3. jak jest szykanowany pies i czy w jest szykanowany. 4. jakie są racje obu stron. Sprawa musi zostać rozwiązana najlepiej polubownie bo przecież nie chodzi tu o prowadzenie wojen a o dalsze w miare spokojne życie w wspólnocie osiedlowej. Bo jeśli jedna strona wygra a druga przegra to wiadomo druga będzie ogólnie mówiąc niezadowolona i będzie bruździć. Drobne wyjaśnienia: 1. za wypowiedzi anonimowo i pod pseudonimem nikt nie może pociągnąć do odpowiedzialności prawnej. 2. to samo tyczy się tego że osoba, którą się obraża musi być wymieniona z imienia i nazwiska. A tak ze swojej strony to nie rozumiem o co chodzi ludziom, którzy chcą usunąć Łatka. Wiem że nie chcą jego na klatce ale jak chcą to rozwiązać. Bo z tego co rozumiem strona za Łatkiem w sumie też nie chce aby pies był na klatce. Jeśli obie strony chcą aby pies był poza klatką to chodzi tylko o sposób jak to zrobić. Pytam się czy strona przeciw chce psa oddać do schroniska czy go uśpić? Bo wiadomo że strona za Łatkiem chce przeprowadzić psa do budy na której umiejscowienie zgodziła się rada osiedlowa. Pierwsze pytanie trzeba zadać bezpośrednio osobom które są przeciwko Łatkowi. Wiadomo jakiekolwiek działania potrzebują czasu. I to trzeba wyjaśnić osobom przeciw ale w normalnej rozmowie (z tego co wiem były takie prowadzone). Co do obrażania to nie chcę tu przytaczać pierwszej odezwy pana leona, chyba zarzucał zbiorową histerię i głupotę. Piszę to jawnie aby wszyscy widzieli. Quote
Gosiapk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 emir napisał(a):ja również dostałam dziś PW od Leona Kameleona; mail jest tak durny i jak jego autor, któremu napisałam, że ma problemy osobowościowe; Ignorujmy go, to jakiś dupek,któremu brak cywilnej odwagi i sam g... dla kogokolwiek robi!! EMIR Nic dodać nic ująć, idealnie powiedziane. Ja także zosatłam uhonorowana listami, nawet dwoma (a co) od tej osoby, ale nie byłam równie szczodra, gdyż po przeczytaniu pierwszego zdania pierwszego listu resztę wyrzuciłam do kosza :diabloti: Quote
carolinascotties Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Mój ostatni post do Leona KAmeleona - To do czego się posuwasz w swym ostatnim PW do mnie - nie jest niczym innym, jak pomówieniem. Jelśi nie wskażesz miejsca, w ktorym dopusciłam się obrazy podlegającej pod KC- - nie zostawię tak tej sprawy i zgłoszę ją do Administratorów. Nie życzę sobie pisania do mnie w liczbie mnogiej. Poza tym radzę zapoznać sie ze słownikiem jezyka polskiego - oraz Regulaminem Związku Kynologicznego - które szeroko wyjasniają pojecie "hodowla". Zalecam to dlatego, że widać iż o hodowli nie masz bladego pojęcia. Quote
monikusf Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ludzie przestancie wogole wspominac jakiegos psychola na watku,trzeba od razu kasowac bez czytania i ignorowac.to jest watek dla psa a nie terapia zaburzen osobowosci.jemu przeciez o to chodzi zeby was irytowac .do psychiatrow mozna dostac sie bez skierowania wiec chyba sobie sam poradzi. Quote
Zmysł Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 monikusf napisał(a):ludzie przestancie wogole wspominac jakiegos psychola na watku,trzeba od razu kasowac bez czytania i ignorowac.to jest watek dla psa a nie terapia zaburzen osobowosci.jemu przeciez o to chodzi zeby was irytowac .do psychiatrow mozna dostac sie bez skierowania wiec chyba sobie sam poradzi. Tak jest. I kropka. Quote
Hakita Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dodam tylko, że wątek jest przez niego regularnie czytany...:lol: Quote
Chefrenek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Moi drodzy - użytkownik Leon Kameleon otrzymał właśnie ostrzeżenie. Jeśli jego emocje nie opadną otrzyma kolejne albo bana. Quote
Gosiapk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 co to się stało, że kochająca bliźniego inaczej sąsiadka przestała wywalać Łatka z klatki? Może wreszcie ksiądz ją odwiedził i wyjasnił na czym miłosierdzie boże polega. Quote
JamniczaRodzina. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Widać Leon Kameleon ma rozdwojenie jaźni bo mi przysłał niezwykle obraźliwą wiadomość ale z nicka Robol2415 , Chłopie jak Ty się dostałeś na te studia ze swoim ptasim móżdżkiem?! Studiujesz prawo i nie znasz kodeksu karnego? Myślisz że jak wyślesz PW to jesteś bezpieczny?! Nic bardziej mylnego. Quote
Gosiapk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 JamniczaRodzina. napisał(a):Widać Leon Kameleon ma rozdwojenie jaźni bo mi przysłał niezwykle obraźliwą wiadomość ale z nicka Robol2415 , Chłopie jak Ty się dostałeś na te studia ze swoim ptasim móżdżkiem?! Studiujesz prawo i nie znasz kodeksu karnego? Myślisz że jak wyślesz PW to jesteś bezpieczny?! Nic bardziej mylnego. :lol: Biedaczek - psychiczniaczek :evil_lol: z rozdwojeniem jaźni. Quote
emir Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Chefrenek napisał(a):Moi drodzy - użytkownik Leon Kameleon otrzymał właśnie ostrzeżenie. Jeśli jego emocje nie opadną otrzyma kolejne albo bana. na PW do mnie zmienił nick i pisze jako: robol2415 - grozi Łatkowi i psom w schronisku naszej fundacji;proponuje nie kasować otrzymywanych emaili - EMIR Quote
Kanzaj Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 oto tekst, który ja otrzymałam od w/w użytkownika: (kopiuję) "latek z dantego Słuchaj no ty smarkulo, pouczać to wy sobie możecie swoich rodziców a nie obcych ludzi, na ulicy byś ode mnie tak w pape dostała że byś się zesrała i zeszczała. Daje wam czas do końca tygodnia na zabranie psa, później jak go spotkam na Dantego to mu dłutem przy*******ę. Dosyć mam już waszego obrażanie, że ktoś chodzi do kościoła alob że jest stary, jedynym rozwiązaniem jest usuniecie kundla i wtedy to się wszystko skończy, po prostu wypierdalajcie z naszej ulicy. Tą szmatę co była na zebraniu też sobie dobrze zapamiętałem. Głupie pojeby co z kundlami śpią chcą pouczać normalnych ludzi, śmiecie jebane. " Niniejszym oświadczam, iż powyższy tekst uznaję za obraźliwy i proszę moderatorów o ustalenie tożsamości powyższego użytkownika - celem wyciągnięcia prawnych konsekwencji. Quote
Gosiapk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 To pewnie pisze wnuczek pani niezadowolonej z psa na klatce, ten co to prawo studiuje... oj słaby z niego student. Quote
carolinascotties Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 takie teksty mozna zglaszac na policje - Quote
Kanzaj Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 carolinascotties napisał(a):takie teksty mozna zglaszac na policje - toteż zamierzam to zrobić! Quote
Recommended Posts