jefta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ze swojej strony polecam kliknięcie "dodaj do ignorowanych" szkoda nerwów i punktów karnych na dogo (widzę, że niektórych już mocno poniosło) Quote
carolinascotties Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 nie za bardzo rozumiem -szkoda punktów? Quote
jefta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 chodzi o to, że niektóre osoby trochę ponosi i mogą niepotrzebnie zarobić punkty za łamanie regulaminu :shake:. Opcja ignoruj jest zdecydowanie lepsza-nie karmi trolla. Quote
agamika Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jefta , ja co prawda tylko po cichu od pewnej chwili kibicuje Łatkowi , ale moim zdaniem samo ignorowaniwe to za mało , szczególnie to co przeczytałam u Kanzaj... po prostu szkoda słów. Ja osobiście jakbym dostała cos takiego na pewno bym sprawe zglosiła, ignorowanie moze tylko utwierdzic tą osobe ,że moze sobie na cos takiego pozwolic...:shake: i moze jeszcze bardziej sie rozzuchwalic, czyli przejsc od słow do czynow ( generalnie, lepiej zapobiegac jak leczyc) Quote
jefta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Chodzi mi o to, żeby "dodać do ignorowanych" dzięki temu nie będzie mógł wysyłać PW. Nie będzie też widać jego postów. Wierzcie mi ,że troll musi się żywić Waszym oburzeniem:roll:. jak go nie znajdzie to nie ma tej satysfakcji i nastaje spokój. EDIT: użytkownik Robol2415 otrzymał 5 punktów za tworzenie drugiego konta w celu łamania regulaminu, a następnie kolejne 5 za trollowanie. Łącznie dało to 10 punktów, a więc ban automatyczny na 1 miesiąć Quote
emir Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kanzaj napisał(a):oto tekst, który ja otrzymałam od w/w użytkownika: (kopiuję) "latek z dantego Słuchaj no ty smarkulo, pouczać to wy sobie możecie swoich rodziców a nie obcych ludzi, na ulicy byś ode mnie tak w pape dostała że byś się zesrała i zeszczała. Daje wam czas do końca tygodnia na zabranie psa, później jak go spotkam na Dantego to mu dłutem przy*******ę. Dosyć mam już waszego obrażanie, że ktoś chodzi do kościoła alob że jest stary, jedynym rozwiązaniem jest usuniecie kundla i wtedy to się wszystko skończy, po prostu wypierdalajcie z naszej ulicy. Tą szmatę co była na zebraniu też sobie dobrze zapamiętałem. Głupie pojeby co z kundlami śpią chcą pouczać normalnych ludzi, śmiecie jebane. " Niniejszym oświadczam, iż powyższy tekst uznaję za obraźliwy i proszę moderatorów o ustalenie tożsamości powyższego użytkownika - celem wyciągnięcia prawnych konsekwencji. Ja rónwiez proszę o bezzwłoczne ustalenie tożsamości autora; w związku z groźbą zabicia Łatka oraz innymi postami z groźbami, oraz obrazliwymi dla adresatów - fundacja WNIESIE STOSOWNE ZAWIADOMIENIE DO PROKURATURY; emir Proszę wszystkie osoby, które otrzymały maile od tego osobnika o przesłanie ich na maila do fundacji - celem stworzenia dokumentacji dla policji.emir [email protected] Quote
emir Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Przepraszam, ale ignorować nie można; a jeśli on zrealizuje groźbe i w podstępny sposób pozbawi zycia psa? A z postów wynika, że nie sa to tylko przechwałki . Podtrzymuję swoja prośbę j.w. EMIR Quote
ewatonieja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 przeciez to przechodzi ludzkie pojęcie , we mnie odyzwają sie juz najgorsze instynkty eliminowac takie śmieci = listy pogróżki :angryy: Quote
Zmysł Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 emir napisał(a):Przepraszam, ale ignorować nie można; a jeśli on zrealizuje groźbe i w podstępny sposób pozbawi zycia psa? A z postów wynika, że nie sa to tylko przechwałki . Podtrzymuję swoja prośbę j.w. EMIR Ja nie dostałem. warto zwrócić uwagę na cenną wskazówkę - był na zebraniu. Quote
Chefrenek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Moi drodzy, Wykażcie więcej kultury i nie zachowujcie się jak użytkownik Leon Kameleon/Robol2415. Quote
mycha101 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Mnie też nie oszczędził i dostałam dwie wiadomości. Jeśli ktoś ma mnie ochotę do sądu pozwać, to bardzo proszę. Próbuję przeskanować w głowie ludzi, którzy byli na zebraniu i szczerze powiedziawszy tylko niektórzy członkowie rady osiedla byli przeciwni, czyżby przewodniczący groził Łatkowi:diabloti:? Oczywiście było kilka osób, które cicho siedziały. Sprawa mi strasznie śmierdzi, a co najgorsze Łatek nie może być spokojny o własne życie. Do moda: ciężko jest zignorować obelgi. Quote
jefta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 emir napisał(a):Przepraszam, ale ignorować nie można; a jeśli on zrealizuje groźbe i w podstępny sposób pozbawi zycia psa? A z postów wynika, że nie sa to tylko przechwałki . Podtrzymuję swoja prośbę j.w. EMIR Jeżeli chodzi o robol2415 to jest to drugie wcielenie niegroźnego trolla Owadek. A o Leon KAmeleon wysłałam Ci PW. Quote
mama_Dorota Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kanzaj napisał(a):oto tekst, który ja otrzymałam od w/w użytkownika: (kopiuję) "latek z dantego Słuchaj no ty smarkulo, pouczać to wy sobie możecie swoich rodziców a nie obcych ludzi, na ulicy byś ode mnie tak w pape dostała że byś się zesrała i zeszczała. Daje wam czas do końca tygodnia na zabranie psa, później jak go spotkam na Dantego to mu dłutem przy*******ę. Dosyć mam już waszego obrażanie, że ktoś chodzi do kościoła alob że jest stary, jedynym rozwiązaniem jest usuniecie kundla i wtedy to się wszystko skończy, po prostu wypierdalajcie z naszej ulicy. Tą szmatę co była na zebraniu też sobie dobrze zapamiętałem. Głupie pojeby co z kundlami śpią chcą pouczać normalnych ludzi, śmiecie jebane. " Niniejszym oświadczam, iż powyższy tekst uznaję za obraźliwy i proszę moderatorów o ustalenie tożsamości powyższego użytkownika - celem wyciągnięcia prawnych konsekwencji. Również otrzymałam taką samą wiadomość tyle, że tytuł to był "latek". Też proszę o ustalenie tożsamości tego osobnika -również w celu wyciągnięcia prawnych konsekwencji. :p A smarkaczem to ja chyba jego powinnam nazywać :hmmmm: raczej jestem w wieku jego rodziców. I dzięki Bogu, że tylko w wieku. :evil_lol: I jeszcze jedno -jak ładnie on nam Łatka podnosi :megagrin: . Quote
Kanzaj Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='mama_Dorota']Również otrzymałam taką samą wiadomość tyle, że tytuł to był "latek". Też proszę o ustalenie tożsamości tego osobnika -również w celu wyciągnięcia prawnych konsekwencji. :p A smarkaczem to ja chyba jego powinnam nazywać :hmmmm: raczej jestem w wieku jego rodziców. I dzięki Bogu, że tylko w wieku. :evil_lol: I jeszcze jedno -jak ładnie on nam Łatka podnosi :megagrin: .[/quote hm, no właśnie - bo jeśli ja mam być wg niego smarkulą, to tenże osobnik musi mieć przynajmniej koło 70-tki! A wówczas trudno jest zachować sprawność fizyczną nastolatka i gonić kobiety po ulicy celem użycia w stosunku do nich przemocy fizycznej!:p Quote
jefta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 mama_Dorota napisał(a):Również otrzymałam taką samą wiadomość tyle, że tytuł to był "latek". Też proszę o ustalenie tożsamości tego osobnika -również w celu wyciągnięcia prawnych konsekwencji. :p . proponuję zgłosić się do Emir. Ona zajmuje się tą sprawą i ma doświadczenie Quote
Kanzaj Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 jefta napisał(a):proponuję zgłosić się do Emir. Ona zajmuje się tą sprawą i ma doświadczenie Ja też już zglosiłam się do Emir. Quote
wishnu7 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dostałam dwie pierwsze wiadomości i postanowiłam nie odpowiadać, żeby mnie nie poniosło. Ale nie mogę już być cicho. Trzeba dotrzeć przez IP jego komputera do niego osobiście zanim zrobi krzywdę Łatkowi. Cała nadzieja w Emir. Może my musimy napisać jakąś petycję do policji, żeby nie zignorowali sprawy. Proszę EMIR powiedz co my możemy zrobić, żeby pomóc. Quote
Aga76 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witaj Łatku, udało się tobie wzbudzić zainteresowanie swoim smutnym losem nawet u człowieka bez serca - jesteś wielki, a w stosunku do Ciebie Leonie Kameleonie zdania nie zmieniłam i nie zamierzam odpowiadać. Quote
tania11 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Równiez dostałam 3 wiadomości, zgłosiłam do Emir. Quote
jefta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 wishnu7 napisał(a):Trzeba dotrzeć przez IP jego komputera do niego osobiście zanim zrobi krzywdę Łatkowi. Cała nadzieja w Emir. Emir ma dane internetowe Leona Quote
mama_Dorota Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Do EMIR zaraz napiszę. Zastanawiam się jeszcze nad wizytą w naszej Komendzie Policji. :p No cóż -robol nie wie z kim zadarł. :cool1: Ode mnie robol2415 dostał w prezencie kolejne punkciki. Quote
JamniczaRodzina. Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja też wysłałam maila. Dziękuję Emir. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja równiez skontaktowałam się z Emir.Dziekuje,że jesteś.Z szacunkiem Emir! Ela Quote
mycha101 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Pamiętajmy, że nie można zostawić Emir samej, to jest naszA wspólna sprawa, a głównym bohaterem jest Łatek. Quote
Recommended Posts