Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Łatka po staremu. Właśnie byłam u niego sprawdzić czy został wpuszczony na klatkę bo właśnie zaczynała sie burza, a on jak większość psów bardzo się boi burzy. Okazało się, że jest u jednej z pań z piętra na którym rezyduje. Ogólnie rzecz biorąc to boje się o jego los, bo czarno widzę jego przeprowadzkę do budy. Jeśli on nie dał się zwabić do klatki p. Danusi nawet przy pomocy suczki z cieczką to jakie mogą być lepsze przywabiacze dla psa. Nie wiem czy dobrze myślę, ale chyba czym dłużej tej budy nie ma to jest dla niego lepiej, bo ma jakieś tam "nieformalne" przyzwolenie na nocowanie na klatce, a jak buda już będzie to ta jędza już na maxa będzie go przeganiała. Tutejsze osiedle nie należy do spokojnych, nie dalej jak wczoraj były wystrzeliwane petadry i impreza z dyskoteką z samochodu przy parkingu. Czy Łatek ze swoimi lękami przed ludźmi, krzykiem, wystrzałami będzie w stanie nocować w budzie?

Posted

Pani u której Łatek był wczoraj podczas burzy zaprasza go w ekstremalnych sytuacjach do domu (burze, sylwester itp.), chociaż pomimo, że Łatek bardzo tę panią lubi wręcz chyba kocha, nie zawsze chce do niej wejść. Jest to pani, która przyprowadziła go na klatkę zimą 2005.

Posted

Witam wszystkich, to znowu ja:evil_lol:
Tak sobie wszystko przeczytałam i się długo zastanawiałam co napisać i nadal nie wiem. Ja chyba ludzi nie rozumiem. Przed kamerami w gazetach słodzą i góry złota oferują, i ludzie mówią jacy to oni wspaniali i dobroduszni, a poza kamerami robią swoje.

Posted

mycha101 napisał(a):
Witam wszystkich, to znowu ja:evil_lol:
Tak sobie wszystko przeczytałam i się długo zastanawiałam co napisać i nadal nie wiem. Ja chyba ludzi nie rozumiem. Przed kamerami w gazetach słodzą i góry złota oferują, i ludzie mówią jacy to oni wspaniali i dobroduszni, a poza kamerami robią swoje.

Ja też ludzi nie rozumiem...

Posted

Gosiapk napisał(a):
Miłosierdzie pani S. powinno być z ambony ogloszone. Idzie kobieta 'drogą' Zbawiciela.

Pięknie powiedziane...

Łatku - pamiętamy!

Posted

Pamiętamy wszyscy o Łatku. Chwilowo nic się nie dzieje, bo czekamy na budę, która ma być na początku sierpnia. Dopiero wtedy zacznie się akcja, bo trzeba go będzie przyzwyczajać do budy.
Podobno narazie nie jest specjalnie przeganiany przez sąsiadkę.

Posted

wishnu7 napisał(a):
Pamiętamy wszyscy o Łatku. Chwilowo nic się nie dzieje, bo czekamy na budę, która ma być na początku sierpnia. Dopiero wtedy zacznie się akcja, bo trzeba go będzie przyzwyczajać do budy.
Podobno narazie nie jest specjalnie przeganiany przez sąsiadkę.

No to czekamy na budę

Guest Elżbieta481
Posted

Leon Kameleon-o moich wartościach zwykłam decydowac sama i nic nikomu do tego.Otrzymywania wiadomości od Ciebie nie życzę sobie.Martwi los dzieci?To im pomóż,a nas zostaw w spokoju!
Elżbieta

Posted

Widzę że też mieliście tę wiadomość:

Leon Kameleon napisał(a):
Zbiorowa histeria i głupota.
Jak jesteście tacy wielbiciele psa, to go sobie weźcie do domu, a nie na wspólnej części urządzacie sobie hodowlę i jednocześnie zabawę czyimś kosztem.

Niedola Łatka, niedola Łatka, a jak u sąsiadów dziecko krzywdzone jest to oczy zamykacie i NIC NIE WIDZICIE, bo to prywatna sprawa i nie można się mieszać, albo mówicie, że zwierzę lepsze jest od człowieka!

>> Pamiętamy wszyscy o Łatku. Chwilowo nic się nie dzieje,
>> bo czekamy na budę, która ma być na początku sierpnia.
A co samemu budy jak tak kochacie pieska to nie umiecie zbić, albo kupić- tylko administracja wszystkie problemy ma za Was rozwiązywać. Narażać pieska na dodatkowe 2 tygodnie „stresu”?

Zastanówcie się trochę nad sobą i nad hierarchią wartości które wyznajecie.

Co mu odpisałem, no cóż:

O jak wspaniale że znalazł sie jeszcze ktoś kto broni dzieci i moralności osiedlowej. Ja gdy słyszałem że sąsiad bił żonę i dziecko to dzwoniłem na policję. Do hodowli potrzebne są zazwyczaqj 2 osobniki żeński i męski jeśli Pan nie wie o co chodzi to radzę się spytać księdza on Panu wyjaśni.

A tak swoją drogą to ciekawe jak działa umysł osoby tak bardzo pragnącej aby Pies znalazł sę w schronisku?

Posted

carolinascotties napisał(a):
Leon KAmeleon - nie życzę sobie otrzymywania od Ciebie PW - chyba, ze się przedstawisz. Nie zwykłam dyskutować z ludźmi niekulturalnymi i źle wychowanymi.

ja również dostałam dziś PW od Leona Kameleona; mail jest tak durny i jak jego autor, któremu napisałam, że ma problemy osobowościowe;
Ignorujmy go, to jakiś dupek,któremu brak cywilnej odwagi i sam g... dla kogokolwiek robi!!
EMIR

Posted

Leon Kameleon - nie życzę sobie otrzymywania od Ciebie wiadomości prywatnych i od razu mówię, że nie zamierzam odpowiadać na bezczelne i aroganckie zaczepki.