Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkiego dobrego Stefek ;)

Wierka pojechała do domu to teraz kolej na Ciebie kolego ;)

ojjj nie tylko Wierka pojechała :):):)

Jakiś dobry tydzień się trafił :)

Posted

Wszystkiego dobrego Stefek ;)
Wierka pojechała do domu to teraz kolej na Ciebie kolego ;)

I na stefa przyjdzie czas :) tylko u nas troszkę długo trwa to czekanie ;)
Posted

Stefanek schudł 0,5 kg - na tej karmie Urinary :) więc niezłe ciasteczko się z niego robi :) do tego nie wiedziałam że on taki majster!!!! to że pomagał mi przy skręcaniu drapaka jaki zakupiła Ziutka to wiedziałam - ale że weźmie się za szafki to się  nie spodziewałam :) a przed nami jeszcze składanie łóżka! :) ciekawe czy stanie na wysokości zadania :)

Posted

U Stefka zauważyłam wczoraj zaczerwienienie przy dwóch pazurkach - i jeden jakby rozdwojony - może o coś zahaczył albo coś się dzieje  :( jutro idziemy do Weta :(

Posted

Cici niestety znowu ma zapalenie pęcherza - zbadaliśmy mocz i okazało się że cholerstwo nawróciło :( tym razem Cici dostał antybiotyk Convenia - jeden zastrzyk który ma działać 14dni - przed upływem 14 dni znowu mam zbadać mocz do badania i zobaczymy czy zapalenie poszło w siną dal czy dalejmy kolejny zastrzyk - poniżej paragon - zapłaciłam 80zł 326400f10366b413med.jpg

Posted

przygód Stefana ciąg dalszy nastąpił... W dniu wczorajszym podczas wieczornego miziania zobaczyłam że po brzuszku idzie mu coś białego małego - oczywiście pierwsza myśl ROBAK - druga rzecz złapałam telefon i zadzwoniłam do niezawodnej Dorotki - opisałam - powiedziała że tasiemiec... Zadrżałam.... zajrzałam pod ogon a tam kilka zaschniętych robaków - od razu google.pl i już miałam 1000% pewności że to tasiemiec. Z samego rana telefon do lecznicy - ja spanikowana :) wiadomo.... Wieczorem wizyta - dwa zastrzyki anipracit i biomectin + oddanie kału do badania... Zanim " zapakowałam " Stefana do transportera - zajrzałam pod ogonek i jeden robal chodził taki jak wczoraj...obrzydlistwo!!!!! Teraz Stefanek odsypia wizytę - widać że źle się czuje - jeździ mu w brzuszku... Doktor powiedział że nawet za kilka godzin powinien wydalić to obrzydlistwo.... mi na samą myśl robi się niedobrze :(

Posted

I jak? Pojawił się... OBCY?...

Niestey albo stety do rana go nie było - Stefan spał mi na głowie i widac było że źle się czuje a ja prawie oka nie zmrużyłam bo tak się balam że mu to wyjdzie prosto na mnie ;D

Mam nadzieje że sastane to gów..... w kuwecie jak wrócę - ale już się denerwuję czy aby napewno :D