Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I fajnie, Lucynko. :)

Daktylek jest Ci na pewno wdzięczny...  Jeśli w ogóle o mamonie myśli.  ;) ;)

pewnie nie myśli ... mam problem z emotikonkami, widzę tylko ich opisy ... buuuu wiesz elisabeto jakie to dla mnie ważne, nie wiem co robić

Posted

pewnie nie myśli ... mam problem z emotikonkami, widzę tylko ich opisy ... buuuu wiesz elisabeto jakie to dla mnie ważne, nie wiem co robić

Wiem, Lucynko... :(

Jeśli masz paski emotikonek z pustymi kwadracikami po nich (tak jak ja), to trochę emotikonek masz...

Albo musisz cierpliwie przejśc przez te paski do końca albo wybrac pod paskiem "pokaż wszystkie"...

Wtedy z boku się otworzą... Na końcu listy znajdziesz duże buźki, których nie było na starym Dogo.

Na przykład takie: :D  :P  :lol:  :angry:  :wub:  :ph34r:  :wacko:  :blink:

Tylko potrzeba "trochę" cierpliwości... ;)

Można też oczywiście "zrobic" trzy emotikonki z klawiszy... 

Posted

mój problem polega na tym, że owszem otwierają się listy emotikonek, ale zamiast obrazków mam opisy typu lol ... Ja znam tylko obrazki, zmieniło mi się to około dwóch tygodni temu, czekałam aż przejdzie, ale nic dalej kicha, nie mogę pisać postów bez wyrażania uczuć, jest mi źle ...  wkleję terazpol bo wiem co to znaczy, innych boję się wklejać :terazpol: :terazpol: :terazpol:

W moim odczycie Wasze emotikonki są ok, ale moje to tylko opisy, ja tak to widzę na moim kompie

Posted

Ingrid, a jak wejdziesz pod ekranem do pisania w WIĘCEJ OPCJI ODPISYWANIA?

Zwariowac można... :(

Gdzieś czytałam, że teraz jest lepsza przeglądarka Google Chrome niż Mozilla jak jeszcze niedawno...

Przepraszamy, Daktylku... ;)

Posted

Trzeba się cieszyc tym, co jest. ;)

Ingrid, gdybyś jeszcze miała problem z wstawianiem kolejnych emotikonek w poście...

Wstawiasz ikonkę i jak zaczynasz pisac tekst, to tabelka znika, ale dopóki jej nie zamkniesz krzyżykiem, to ona siedzi sobie gotowa na dolnym pasku ekranu komputera. Wystarczy tam kliknąc i znowu lista się pojawia na ekranie. I tak za każdym razem, gdy jest potrzebna ikonka. :)

No teraz to Daktylek też na pewno umie wstawic emotikonki. ;)

Posted

Można spróbować z Wrocławiem, ale trzeba napisać w ogłoszeniu gdzie pies jest i jak z ew. transportem.

Ci ludzie co byli nie odezwali się więcej, ale może to i lepiej, bo Daktyl musi mieć solidne ogrodzenie, a nie jakąś prowizorkę. 

Rozliczenie:

Stan konta na 25 grudzień wynosił -36,15 zł

Wpłaty:

+60 zł monikapf (za grudzień dekl. stała)

+36,15 zł monikapf (za grudzień)

+200 zł Elisabeta

+30 zł Ewa S.

+15 zł Ewelina F.

+10 zł Ewa S. (bazarek)

+60 zł monikapf (za styczeń dekl. stała)

Razem: +375 zł

Koszty:

-300 zł hotelowanie

+375 zł - 300 zł = +75 zł

Stan konta na 24 styczeń wynosi +75 zł.